مشاهده نسخه کامل
: مشکل خاموش شدن سیستم و پیشنهاد برای پاور
vahidmir2000
24-06-2015, 11:38
سلام دوستان.
سیستم من چند وقته یکسری علائم و مشکلات پیدا کرده.
1. از اسپیکر سیستم یه صدای ویز ویز به گوش میرسه و سیستم گاهی اوقات خود بخود خاموش میشه.
2. بعد از خاموش شدن خودکار سیستم ، نمیشه با دکمه پاور سیستم رو روشن کرد. من یک بار کابل پاور رو از کیس جدا میکنم و بعد دوباره وصل میکنم تا سیستم دوباره از طریق دکمه پاور روشن بشه.
3. با توجه به بویی که گاهی از داخل کیس میاد حدس من نیم سوز شدن پاور و احتیاج به خرید پاور جدید هست.
حالا دو تا خواهش:
1. شما چه حدسی در مورد اون صدای ویز ویز و خاموش شدن سیستم و ... دارین؟
2. اگر نیاز به خرید پاور باشه با توجه به مشخصات سیستم من پاور چندوات و از چه برندی پیشنهاد میکنید؟
سیستم قدیمی پنتیوم 4
دو تا هارد IDE
یک دی وی دی رایتر IDE
و سیستم من زیاد هم روشنه.
ممنون میشم راهنمایی کنید. ممنون.
ali_mohandes
24-06-2015, 12:35
صدای ویز ویز رو نمی دونم پاور فعلی تون چند واته؟؟؟
تست دما از سی پی یو گرفتید؟؟؟؟
vahidmir2000
24-06-2015, 12:47
صدای ویز ویز رو نمی دونم پاور فعلی تون چند واته؟؟؟
تست دما از سی پی یو گرفتید؟؟؟؟
سلام و ممنون از پاسختون دوست خوبم. پاور فعلی 350 هست. برای تست دما چه نرم افزاری رو پیشنهاد میکنید؟
Ali*Reza
24-06-2015, 14:13
سلام.
برای دیدن دمای قطعات سیستم از نرم افزار HWMonitor استفاده کنین.
خاموش یا ریست شدن سیستمتون علتهای زیادی میتونه داشته باشه. مثل پاور ، دمای قطعات ، فن پردازنده و . . .
برای پاور میتونین Green 430 A-EU رو با قیمت تقریبی 140 تهیه کنین.
ali_mohandes
24-06-2015, 15:18
سلام و ممنون از پاسختون دوست خوبم. پاور فعلی 350 هست. برای تست دما چه نرم افزاری رو پیشنهاد میکنید؟
با نرم افزارPrime95تست کنید و حین تست نرم افزارHWMonitorباز باشد ودما رو ببینید چقدره نتیجه رو اعلام کنیدفعلا پاور نمی خواد بخری تست هارو انجام بدده وقتی مطمئن شدی بعد
موفق باشی
vahidmir2000
24-06-2015, 15:23
با نرم افزارPrime95تست کنید و حین تست نرم افزارHWMonitorباز باشد ودما رو ببینید چقدره نتیجه رو اعلام کنیدفعلا پاور نمی خواد بخری تست هارو انجام بدده وقتی مطمئن شدی بعد
موفق باشی
ممنونم. چشم الان محل کارم هستم . برسم خونه انجامش میدم و نتیجه رو اعلام میکنم.
vahidmir2000
24-06-2015, 21:16
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام مجدد دوستان. این نتیجه HWMonitor بعد از حدود 20 دقیقه تست با Prime95 هستش. چیزی قابل برداشت هست از این عکس؟
ali_mohandes
24-06-2015, 23:52
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام مجدد دوستان. این نتیجه HWMonitor بعد از حدود 20 دقیقه تست با Prime95 هستش. چیزی قابل برداشت هست از این عکس؟
متاسفانه سی پی یوتون سنسور تشخیص دما نداره اگه هم داره من نمی بینم دمای سی پی یو رو.....
سیستمتون هنگام تست خاموش یا ری استارت نشد؟
معمولا چ موقع خاموش میشه؟؟؟
vahidmir2000
25-06-2015, 00:05
سلام دوست من. موقع تست ری استارت نشد. کلا هیچوقت ری استارت نمیشه. خاموش میشه! زمانش معلوم نیست و من فکر میکنم ارتباط مستقیمی به صدای وز وزی که از اسپیکر به گوش میرسه داره. چون هروقت اون صدا واضحتر میشه سیستم خاموش میشه.
ali_mohandes
25-06-2015, 16:57
سلام
پس باید تست کنی یا پاوره یا مین برد که این صدا رو میده.
اگه بتونی با یه پاور دیگه سیستمت رو چک کنی خیلی خوبه
vahidmir2000
25-06-2015, 18:09
سلام
پس باید تست کنی یا پاوره یا مین برد که این صدا رو میده.
اگه بتونی با یه پاور دیگه سیستمت رو چک کنی خیلی خوبه
ممنونم. اگر بشه پاور میگیرم. امیدوارم با پاور حل بشه. حوصله مشکلات مادربرد رو ندارم. ضمن اینکه این سیستم واقعا فسیله و ارزش نداره اصلا بهش دست بزنی. ممنونم مجدد دوست من.
ali_mohandes
25-06-2015, 21:13
ممنونم. اگر بشه پاور میگیرم. امیدوارم با پاور حل بشه. حوصله مشکلات مادربرد رو ندارم. ضمن اینکه این سیستم واقعا فسیله و ارزش نداره اصلا بهش دست بزنی. ممنونم مجدد دوست من.
اره معلومه قدیمیه Pentinium4قدیمیه وسنسور تشخیص دما نداره.....
vahidmir2000
06-07-2015, 19:52
با تشکر از دوستان. مشکل ظاهرا مربوط به محافظ کامپیوتر بود. چند روز پیش اومدم خونه و دیدم محافظ کامپیوتر مرخص شده! رفتم یکی دیگه خریدم و از اون روز نه خبری از ویز ویز اسپیکر هست و نه سیستم خاموش شده! اینم از این... بازم ممنون...:n02:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.