ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در پاتیشن و نصب ویندوز

CLONER700
23-06-2015, 12:52
سلام دوستان یک مشکل بزرگ برام به وجود آمده لطفا سریع کمکم کنید.
داشتم برای دوستم با فلش مموری ویندوز نصب می کردم.با نرم افزار power iso فلش رو بوتیبل کرده بودم.
تا مرحله پاتیشن بندی پیش رفتم که دوستم گفت دو تا از درایو ها رو حذف کنم و به درایو c اضافه کنم منم از روی دانانی درایو های c , d ,e را delete کردم:n03:
بعد از اون درایو c فری اسپیس شد و دو درایو دیگه رو هم اومدم extended شدن. درایو c رو دوباره ایجاد کردم ولی درایو های دیگه بر نمی گردن:n30:
موقع نصب ویندوز 7 هم این ارور رو میده

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و موقع پارتیشن بندی دوباره اون درایو ها هم یه اروری شبیه اون

لطفا کمکم کنید هارد دوستم هست بخاطر همین خیلی نگرانم
و تو هاردش هم یه 30 گیگ اطلاعات داره

EXTREME
23-06-2015, 13:08
داشتم برای دوستم با فلش مموری ویندوز نصب می کردم.با نرم افزار power iso فلش رو بوتیبل کرده بودم.
تا مرحله پاتیشن بندی پیش رفتم که دوستم گفت دو تا از درایو ها رو حذف کنم و به درایو c اضافه کنم منم از روی دانانی درایو های c , d ,e را delete کردم:n03:
بعد از اون درایو c فری اسپیس شد و دو درایو دیگه رو هم اومدم extended شدن. درایو c رو دوباره ایجاد کردم ولی درایو های دیگه بر نمی گردن:n30:

سلام شما برای اضافه کردن پارتیشن ها بهتر بود اول ویندوز رو نصب میکردید بعد در محیط ویندوز با نرم افزارهای مدیریت پارتیشن اینکارو میکردید یا اگر هم نمیخواستید از نرم افزارهای بوتیبل استفاده میکردید

شما به مرحله پارتیشن بندی ویندوز رسیدید یک عکس از پارتیشن ها بزارید

CLONER700
23-06-2015, 15:56
لطفا فقط بگید چطور مشکل
extended شدن رو حل کنم.
این مورد رو حل کنم بقیش رو خودم حل می کنم

EXTREME
23-06-2015, 16:14
لطفا فقط بگید چطور مشکل
extended شدن رو حل کنم.
این مورد رو حل کنم بقیش رو خودم حل می کنم

خوب الان من وضعیت پارتیشن هاتون رو نمیدونم چطوریه شما یک عکس از وضعیت پارتیشن ها بدید و از روی شکل بگید میخواین چیکار بکنید تا من بتونم راهنمایی کنمتون

CLONER700
23-06-2015, 16:26
آخه هارد دوستم است و من چطور باید از پاتیشن هاشون عکس بگیرم وقتی روی ویندوز نصب نمیشه؟؟؟

vissoto
23-06-2015, 18:35

سلام

ابتدا درایو C را Delete کنید و همان فضای Unallocated را برای نصب ویندوز انتخاب کنید و Next را بزنید.

پارتیشنهای Extended را هم پس از نصب ویندوز می توانید با نرم افزارهای پارتیشن بندی هارد دوباره ایجاد کنید.

CLONER700
24-06-2015, 19:56
با ویندوز xp رفتم به راحتی پارتیشن بندی شد و بعد دوباره سی دی ویندوز 7 رو گذاشتم و ویندوز به راحتی نصب شد.
بارتیشن بندی فقط با xp، با ویندوز های دیگه نمیشه

EXTREME
24-06-2015, 20:50
چرا با ویندوز های دیگه هم به راحتی میتونید پارتیشن بندی بکنید منتها یک اشتباه کوچک کرده بودید و این اتفاق براتون افتاد

Sent from my GT-S7562 using Tapatalk

mahyjon
30-10-2015, 20:14
منم دقیقا همین مشکل رو دارم و اینکه متاسفانه روی دیسک c که فبلا ویندوز نصب کرده بودم الان نصب نمیکنه و میگه فضا کم است اگه روی دیسک های نصب کنم مشکلی پیش نمییاد آخه فضای اونها خیلی زیاد تر هست؟

واینکه تفاوت فایلهای بدون اسم و primary, Extended و logical چیه ؟

EXTREME
30-10-2015, 20:17
منم دقیقا همین مشکل رو دارم و اینکه متاسفانه روی دیسک c که فبلا ویندوز نصب کرده بودم الان نصب نمیکنه و میگه فضا کم است اگه روی دیسک های نصب کنم مشکلی پیش نمییاد آخه فضای اونها خیلی زیاد تر هست؟
با نرم افزار easeus partition master میتونید به راحتی از حجم خالی درایوهای دیگه بگیرید و به درایو ویندوز بدید

Sent from my SM-J500H using Tapatalk

mahyjon
31-10-2015, 11:47
با نرم افزار easeus partition master میتونید به راحتی از حجم خالی درایوهای دیگه بگیرید و به درایو ویندوز بدید

ممنون الان ویندوز رو روی یک دیسک دیگه نصب کردم چون اون موقع سیستم اصلا ویندوز نداشت که بیاد بالا تا من با نرم افزار پارتیشن بندی کنم مجبور بودم ویندوز رو روی یکی از دیسکها که خالی نبود و حجم زیادی هم داشت نصب کردم حالا میتونم از حجم این دیسک کم کنم ؟؟ یا بهتره که با نرم افزار پیشنهادی شما پارتیشن هامو ددرست کنم بعد دوباره ویندوز رو نصب کنم؟؟

و در ضمن ممنون از سرعت پاسخ گویی و اطلاعات خوبتون

EXTREME
31-10-2015, 13:19
میتونید کم کنید ولی بهتره از درایو ویندوز کم نکنید بهترین کار اینه اول پارتیشن ها تونو درست کنید بعد ویندوز نصب کنید این نرم افزاری که بهتون گفتم بوتیبل هم داره و از طریق بوت هم میتونستید پارتیشن هارو درست کنید در این نرم افزار که محیط گرافیکی داره میتونید با موس پارتیشن هارو تغییر سایز بدید فقط موردی هست اینه که وقتی تغییر دادید سیستم ریست میشه و یک مقدار عملیات انجام شده زمان میبره و بوت رو طولانی تر میکنه و باید صبور باشید

mahyjon
31-10-2015, 22:21
میتونید کم کنید ولی بهتره از درایو ویندوز کم نکنید بهترین کار اینه اول پارتیشن ها تونو درست کنید بعد ویندوز نصب کنید این نرم افزاری که بهتون گفتم بوتیبل هم داره و از طریق بوت هم میتونستید پارتیشن هارو درست کنید در این نرم افزار که محیط گرافیکی داره میتونید با موس پارتیشن هارو تغییر سایز بدید فقط موردی هست اینه که وقتی تغییر دادید سیستم ریست میشه و یک مقدار عملیات انجام شده زمان میبره و بوت رو طولانی تر میکنه و باید صبور باشید

خیلی خیلی ممنون حتما انجام میدم

mahyjon
14-11-2015, 08:36

سلام دوباره
برای نصب ویندوز سون 64 بیتی چقدر فضا لازمه ؟ و اینکه با نرم افزار easeus partition master چطور حجمی که از دیسکهای دیگه گرفتم رو به یک دیسک دیگه منتقل کنم ؟ و اینکه دیسکh من unformatted هست چطور درستش کنم؟
ممنونم

در ضمن عکس هم میخوام بفرستم ولی به مشکل خوردم

EXTREME
14-11-2015, 11:03
64 بیتی با 32 بیتیش زیاد فرقی ناره ولی برای ویندوزتون 80 الی 90 بزارید خوبه

mahyjon
21-11-2015, 10:53
میشه یک توضیح کلی در مورد نرم افزار بدین میدونم که زحمت داره اما خواهش میکنم
من حجم از فایلها کم کردم ولی نمیدونم چه طوری به فایلی که از قبل آماده بوده اضافه کنم گزینه خاصی داره ؟؟

-در ضمن من یک فایل 100خالی دارم ولی ویندوز روش نصب نمیشه .....
و اینکه دیسک
unformatted را با این نرم افزار چطور درست کنم وقتی این دیسک رو انتخاب میکنم هیچ گدوم از گزینه های نرم افزار فعال نمیشه

ممنون میشم جواب همه سوالهامو بدین

EXTREME
21-11-2015, 16:58
یک عکس از disk managment بدید و کاری هم که میخواین بکنید رو بگید

mahyjon
21-11-2015, 20:38
هرکار میکنم نمیتونم عکس بفرستم!

vissoto
21-11-2015, 20:47
هرکار میکنم نمیتونم عکس بفرستم!

سلام

آمـوزش قرار دادن عکس در انجمن ها (عضویت در آپلود سنتر انجمن / آپلود عکس/ نحوه ی قرار دادن عکس در انجمن ها) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

برای عکس گرفتن می توانید ازSnipping Tool که در ویندوز 7 و ویندوزهای جدیدتر به صورت پیشفرض وجود دارد ؛ استفاده کنید. (در قسمت جستجوی منوی استارت بنویسید snipping tool)