مشاهده نسخه کامل
: سوال درمورد مریضی جوجه مرغها
Переклад не
22-06-2015, 15:17
سلام
مدتیه که تو حیاطمون جوجه نگه میدارم که جدیدا خودبه خود چشم چنتاشون معیوب شده و آبریزش دارن
یکیشون عروق چشمش از داخل باد کرده . به نظرتون چرا اینشکلی شدن؟
IRAN_KING
23-06-2015, 09:15
باید بهداشت محل زندگیشون رعایت کنی ...افتاب بزنه و از فضولات پاک کنی.
برای پیشگیری میتونی واکسن هم در زمان جوجگی بزنی.
سلام
دوست عزیز دیگه دنیا پیشرفت کرده، شما سر تکان بدهید ف پر از دامپزشک و کلینیک های دامپزشکی
به راحتی متناسب با نوع مریضی ، براشون دارو تجویز میکنن.
Переклад не
23-06-2015, 10:47
باید بهداشت محل زندگیشون رعایت کنی ...افتاب بزنه و از فضولات پاک کنی.
برای پیشگیری میتونی واکسن هم در زمان جوجگی بزنی.
بهداشت کاملا رعایت شده
سلام
دوست عزیز دیگه دنیا پیشرفت کرده، شما سر تکان بدهید ف پر از دامپزشک و کلینیک های دامپزشکی
به راحتی متناسب با نوع مریضی ، براشون دارو تجویز میکنن.
دوست عزیز اون کار برای مواقعیه که شما در مقیاس خیلی زیاد به کار طیور بپردازی و برای شناسایی نوع بیماری و دریافت دارو به دامپزشک مراجعه کنی. نه به خاطر دو سه تا جوجه
بهداشت کاملا رعایت شده
دوست عزیز اون کار برای مواقعیه که شما در مقیاس خیلی زیاد به کار طیور بپردازی و برای شناسایی نوع بیماری و دریافت دارو به دامپزشک مراجعه کنی. نه به خاطر دو سه تا جوجه
فرق نداره. ما هم پارسال چند تا مرغ داشتیم. یعنی صاحبش رفته بود سفر داده بود به من
حالت سرماخوردگی داشت. من هم از همین فروشگاه هایی که دارو دامپزشکی میفروشن ، رفتن و طرف هم خودش دکتر بود. یک دارو داد.فکر کنم 2 هزار تومن هم نشد.
خوب خوب شدن
سلام
مدتیه که تو حیاطمون جوجه نگه میدارم که جدیدا خودبه خود چشم چنتاشون معیوب شده و آبریزش دارن
یکیشون عروق چشمش از داخل باد کرده . به نظرتون چرا اینشکلی شدن؟
سلام دوست عزیز....
من زیاد تو کار دامپزشکی وارد نیستم.....
ولی یه کم علائمی که میگید شبیه انفولانزای پرندگان هست....چون حالت آبریزش تو پرندگان با گرفتمن این ویروس به وجود میاد...
دیگه سایر علائم و رو خودتون باید شناسایی کنید...
وهمین طور ....انجمن پزشکی هست دوست عزیز.....زیاد تاپیک با این انجمن متناسب نیست...:n01:
متاسفانه مجبورم به ترش منتقل کنم....
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.