ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : قراردادن پس زمینه برای تگ body

alishevchenko4
21-06-2015, 23:10
سلام خدمت دوستان
من می خوام برای پس زمینه صفحه و یا به طور کل تگ بادی از یک عکس استفاده کنم اما مشکل اینجاست که تمام عکس به صورت کامل قرار نمیگیره و در واقع عکس بزرگ شده و گوشه ای از عکس در پس زمینه قرار گرفته و کل عکس در چارچوب نیست برای نمونه ادرس زیر رو یه نگاه بندازید :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کدی که استفاده کردم به شکل زیره :
<!DOCTYPE html>
<html>
<head>
<style>
body {
background-image: url("ali1.jpg");
}
</style>
</head>
<body>

</body>
</html>
با تشکر از همه دوستان

kian98
22-06-2015, 10:32
سلام علیکم و رحمـۀ الله : دی

ببینید مرورگر خودش به طور خودکار وقتی عکسی رو واسه پس زمینه میزاریم تکرارش میکنه و کلا چندتا بلا به صورت دلخواه سرش میاره.
میدونم چه حالتی رو میگید !

برای اینکه اندازه عکس دقیقا به اندازه صفحه و یا عنصر مورد نظرمون بشه و در چارچوب قرار بگیره باید کد زیر رو اضافه کنید :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

واسه دونستن بیشتر :

برای اینکه عکس تکرار نشه ( یعنی اگه یه عکس گذاشتیم واسه پس زمینه مرورگر 100 تا عکس نشونمون داد : دی) باید کد زیر رو اضافه کنید :

برای اینکه عکس به صورت افقی تکرار بشه کد زیر :

برای اینکه عکس به صورت عمودی تکرار بشه :

برای اینکه تصویر اسکرول نشه و یه جورایی حس کنید دارید توی هوا راه می رید : دی ! باید کد زیر رو اضافه کنید :

و دیگر هیچ ...

باتشکر

alishevchenko4
22-06-2015, 18:23
سلام ممنون از راهنماییتون
ولی من کد background-size:cover رو اضافه کردم و تصویر به نظر عرضی کمی جمعو جور شد ولی بازم کامل تو فریم نیستش بخصوص از نظر طولی یا عمودی

kian98
23-06-2015, 14:39
اگه اینطور هم نشد به جای cover بزارید %100

راستی گفتی فریم؟ خو اگه از فریم استفاده کرده باشی معلومه که تصویر دقیق اندازه نشه. فریم خودش مثل یه صفحه وب جداگونه عمل میکنه.
اگه بخوای کاری کنی که تصویر کل فریم رو بگیره باید عنصری که توی فریم گذاشتی رو width ـش رو %100 کنی!