ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : حذف برنامه های فعال

Juventus FC
21-06-2015, 15:06
درود بر اساتید

چه طور میشه در این صفحه برنامه های فعال برای همیشه غیر فعال کرد ! چون با End Proccess تا زمانی که ویندوز فعال هست عمل میکنه با ریستارت کردن دوباره اتفاقات قبل میفته و اون Proccess مورد نظر فعال میشه !

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

vissoto
21-06-2015, 21:29
سلام

منظورتان پروسس های svchost است ؟ به چه دلیل می خواهید آنها را غیرفعال کنید ؟

اگر مصرف CPU و یا RAM این پروسس به صورت "غیرعادی" بالاست ؛ پست زیر را چک کنید.

#33 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Juventus FC
25-06-2015, 13:18
این راهکار کمکی به من نکرد من برنامه VMWare Autorization که بخشی از CPU گرفته غیر فعال میکنم ولی بعد از ریستارت شدن ویندوز خودش دوباره فعال میشه ! همچنین
svchost مورد نظر یافت نشد !

vissoto
25-06-2015, 20:21
این راهکار کمکی به من نکرد من برنامه VMWare Autorization که بخشی از CPU گرفته غیر فعال میکنم ولی بعد از ریستارت شدن ویندوز خودش دوباره فعال میشه ! همچنین
svchost مورد نظر یافت نشد !

سلام

این پروسس ممکن است مربوط به یکی از نرم افزارهای نصب شده باشد(VMware Workstation ) و با غیرفعال شدن آن ؛ نرم افزار مورد نظر دیگر به درستی اجرا نشود.

در تب CPU پروسس مورد نطر خود را مشخص کنید . PID آن را یادداشت کنید . با استفاده از PIDو یا نام آن چک کنید پروسس مورد نطر در بخش Services و جود دارد یا خیر.

اگر در بخش Services وجود داشت ؛ در Run ( کلید ویندوز در کیبورد + R ) بنویسید services.msc و پس از باز شدن پنجره

سرویس ها بر سرویس مورد نظر دوبار کلیک کنید و ابتدا Stop را بزنید. و سپس در بخش Startup type گزینه Disabled را

انتخاب کنید.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]