ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : قرمز شدن چراغ اینترنت مودم adsl d-link

masoud002
20-06-2015, 19:05
سلام دوستان
پس از اینکه چند بار مودم را خموش روشن کردم ، چراغ اینترنت مودم قرمز شده و دیگه سبز نمیشه و از اون زمان دیگه وای فای مودم کار نمیکه و الان مودم را با کابل وصل کردم به لپتاپ و از حالت bridge استفاده میکنم
هم ریست نرم افزاری کردم و هم سخت افزاری ولی مشکل حل نشد میخواستم راهنمایی کنید که چکار کنم که درست بشه
ممنون

puta
20-06-2015, 19:50
سلام دوستان
پس از اینکه چند بار مودم را خموش روشن کردم ، چراغ اینترنت مودم قرمز شده و دیگه سبز نمیشه و از اون زمان دیگه وای فای مودم کار نمیکه و الان مودم را با کابل وصل کردم به لپتاپ و از حالت bridge استفاده میکنم
هم ریست نرم افزاری کردم و هم سخت افزاری ولی مشکل حل نشد میخواستم راهنمایی کنید که چکار کنم که درست بشه
ممنون
سلام مودم منم گاهی اوقات این جوری میشه باید مودم رو خاموش کنی و دیگه یه مدتی ( شاید یه ساعت ) کاری باهاش نداشته باشی

masoud002
20-06-2015, 20:12
سلام مودم منم گاهی اوقات این جوری میشه باید مودم رو خاموش کنی و دیگه یه مدتی ( شاید یه ساعت ) کاری باهاش نداشته باشی

ممنون از جوابت ولی اکثر ساعات روز مودم خاموشه و وقتی که روشنش میکنم بازم همینجوره

Enemy Killer
20-06-2015, 20:23
سلام .

ADSL کدوم شرکتو داری ؟
به پشتیبانیش زنگ زدی ؟

puta
20-06-2015, 20:31
ممنون از جوابت ولی اکثر ساعات روز مودم خاموشه و وقتی که روشنش میکنم بازم همینجوره
یه زنگ بزن به سرویس پشتیبانی ببین بهت چی میگن ؟!
همه چی رو براشون توضیح بده
من بازم میگم این مشکل برا منم گاهی پیش میاد ولی زود برطرف میشه

masoud002
21-06-2015, 12:47
ممنون دوستان بالاخره مشکل حل شد
تنظیمات رو برگردوندم به دیفالت کارخانه و دوباره تنظمش کردم، باور کنید قبلن هم اینکارو کرده بودم ولی جواب نداده بود