مشاهده نسخه کامل
: مشاوره خرید ام وی ام 530 .فوری!!!!!!
sis.arthur
20-06-2015, 15:24
سلام دوستان یه ام وی ام 530 مدل 94 برج 1 که 20000 کارکرده .چقد میارزه ک برش دارم در ضمن ماشین رنگ سفیده ؟
متشکر از همه دوستان گل انجمن .
فروشش تو بازار چطوره ؟
زیر پاش در چه حدیه یعنی تا چه حدی باید ازش انتظار داشته باشم ؟
سلام.قیمتو نمیدونم.اما عموم یددنه داره...نشستم...نباید در حد قیافش ازش انتظار داشته باشی...یعنی فقط قیافشه که لوکسه...اما بازم از ماشینای ایران خودرو و سایپا بهتره...به قیمتش توی ایران(فقط توی ایران با وجود پژو پارس38 تومنی)می ارزه...
armin_punisher6
20-06-2015, 23:47
قیمتشو نمیدونم ولی سواریش از ماشینای ایرانی خیلی بهتره.سعی کن کمک جلو رو ماکسیما بگیری و بهتره لاستیکشم عوض کنی.در ضمن تو قولنامه اگه ماشین بی رنگه حتما به شرط بی رنگی قرارداد ببند و ماشینو تشخیص رنگ ببر.(همون روز)
فروشش مثل ماشینای ایرانی نیست ولی اونطوریم نیست که ماشین رو دستت بمونه.البته ماشینهای مدیران خودرو،ضرر فروش زیادی دارن.
سلام.ضمنا واسه کمک های ماکسیمایی بزار گارانتیش تموم شه...فک کنم عوض کنی گارانتی پریده...
armin_punisher6
21-06-2015, 10:08
سلام.ضمنا واسه کمک های ماکسیمایی بزار گارانتیش تموم شه...فک کنم عوض کنی گارانتی پریده...
فقط کمک از گارانتی خارج میشه.خود نمایندگی ها هم همین پیشنهاد رو میدن.
sis.arthur
21-06-2015, 12:36
سلام دوستان .منم به جمع ام وی ام سواران اظافه شدم .
ماشین رو رو 41 تومن بر داشتم . زیر پاش خویه .باهاش حال کردم .ستوناش خیلی بزرگه !!!!! به نظرم مثل پارس قرص و محکم نباشه .ماشین ظریفی معلوم میشه . فقط دعا کنید از ب بسم الله خرج نندازه که جیبم کلا خالی شد با خریدش ! به نظرتون قیمتش چطوره ؟ راستی 20000 تا کار کرده ؟ واسش چی کارا بکنم ؟ کی باید سرویس شه ؟
MajidJaneBaBa
24-06-2015, 16:23
برای خرید هر خودرویی ابتدا لازم هست که اطلاعات کاملی از آن بدست بیارین . البته قبلش توقعات خودتونرو از خودروی مورد نظر مشخص کنید. بعدش اطلاعات لازم درباره موارد متناسب با نیازتون رو بدست بیارین. سایت خرید و فروش خودرو Arzooneh.ir ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Arzooneh.ir
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.