ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشاوره خرید ام وی ام 530 .فوری!!!!!!

sis.arthur
20-06-2015, 15:24
سلام دوستان یه ام وی ام 530 مدل 94 برج 1 که 20000 کارکرده .چقد میارزه ک برش دارم در ضمن ماشین رنگ سفیده ؟
متشکر از همه دوستان گل انجمن .
فروشش تو بازار چطوره ؟
زیر پاش در چه حدیه یعنی تا چه حدی باید ازش انتظار داشته باشم ؟

a_bayan
20-06-2015, 17:23
سلام.قیمتو نمیدونم.اما عموم یددنه داره...نشستم...نباید در حد قیافش ازش انتظار داشته باشی...یعنی فقط قیافشه که لوکسه...اما بازم از ماشینای ایران خودرو و سایپا بهتره...به قیمتش توی ایران(فقط توی ایران با وجود پژو پارس38 تومنی)می ارزه...

armin_punisher6
20-06-2015, 23:47
قیمتشو نمیدونم ولی سواریش از ماشینای ایرانی خیلی بهتره.سعی کن کمک جلو رو ماکسیما بگیری و بهتره لاستیکشم عوض کنی.در ضمن تو قولنامه اگه ماشین بی رنگه حتما به شرط بی رنگی قرارداد ببند و ماشینو تشخیص رنگ ببر.(همون روز)
فروشش مثل ماشینای ایرانی نیست ولی اونطوریم نیست که ماشین رو دستت بمونه.البته ماشینهای مدیران خودرو،ضرر فروش زیادی دارن.

a_bayan
21-06-2015, 01:45
سلام.ضمنا واسه کمک های ماکسیمایی بزار گارانتیش تموم شه...فک کنم عوض کنی گارانتی پریده...

armin_punisher6
21-06-2015, 10:08
سلام.ضمنا واسه کمک های ماکسیمایی بزار گارانتیش تموم شه...فک کنم عوض کنی گارانتی پریده...

فقط کمک از گارانتی خارج میشه.خود نمایندگی ها هم همین پیشنهاد رو میدن.

sis.arthur
21-06-2015, 12:36
سلام دوستان .منم به جمع ام وی ام سواران اظافه شدم .
ماشین رو رو 41 تومن بر داشتم . زیر پاش خویه .باهاش حال کردم .ستوناش خیلی بزرگه !!!!! به نظرم مثل پارس قرص و محکم نباشه .ماشین ظریفی معلوم میشه . فقط دعا کنید از ب بسم الله خرج نندازه که جیبم کلا خالی شد با خریدش ! به نظرتون قیمتش چطوره ؟ راستی 20000 تا کار کرده ؟ واسش چی کارا بکنم ؟ کی باید سرویس شه ؟

MajidJaneBaBa
24-06-2015, 16:23
برای خرید هر خودرویی ابتدا لازم هست که اطلاعات کاملی از آن بدست بیارین . البته قبلش توقعات خودتونرو از خودروی مورد نظر مشخص کنید. بعدش اطلاعات لازم درباره موارد متناسب با نیازتون رو بدست بیارین. سایت خرید و فروش خودرو Arzooneh.ir ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Arzooneh.ir