مشاهده نسخه کامل
: داغون شدم کمک
خواستم برای دوستم با فلش ویندوز نصب کنم رفتم فلش رو بوت ابل کنم اشتباهی هارد اکسترنالم رو که 900 گیگ بازی فیلم وویدیو داشتم فرمت کردم الان دارم سکته میکنم میخواستم ببینم راهی چاره ایی چیزی نداره ممنون میشم
NEED FOR PC
20-06-2015, 08:47
سلام
Active File Recovery Ultimate
این برای ریکاوری فایل های حجیم استادیه برا خودش. البته توجه کنید که یک نسخه pro هم داره ولی اون بدرد نمیخوره این نسخه Ultimate خوبه فقط حجمش 600 مگابایت.
Amir rza
20-06-2015, 10:54
Get Back Data for NTFS
3 مگابایت
لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ممنون از دوستان ولی هیچکدوم حتی اون ۷۰۰ میگی هم نتونست چیزی نشون بده الیته حدود ۱۱۲ گیگ ویدیو اورد که تیکه تیکه هست فایل های iso رو هم اصلا نیاورد فقط چند ت ا عکس
saeidrezay
26-06-2015, 11:00
اکثر این برنامه ها یک مکانیزم خاص داره که اگه طبق اون نباشه فایل ها برگشت پذیر نیست و یا حتی باید قبل از پاک شدن نرمافزار نصب باشه
حالا باید چیکارکرد ۹۰۰گیگ فیلم بازی ویدیو بود
خواستم برای دوستم با فلش ویندوز نصب کنم رفتم فلش رو بوت ابل کنم اشتباهی هارد اکسترنالم رو که 900 گیگ بازی فیلم وویدیو داشتم فرمت کردم الان دارم سکته میکنم میخواستم ببینم راهی چاره ایی چیزی نداره ممنون میشم
Onetrack easy recovery
رو امتحان کنین یه برنامه ی فوق العاده برای ریکاوری فایل هست.
من چیزی که میدونم اینه که برای ریکاوری باید از این هارد بروی یه هارد دیگه ریکاوری کنی توی خودش اصلا جواب نمیده و فایلات میسوزن
elihessi
12-07-2015, 17:41
[QUOTE=ir22;8651608]خواستم برای دوستم با فلش ویندوز نصب کنم رفتم فلش رو بوت ابل کنم اشتباهی هارد اکسترنالم رو که 900 گیگ بازی فیلم وویدیو داشتم فرمت کردم الان دارم سکته میکنم میخواستم ببینم راهی چاره ایی چیزی نداره ممنون میشم[/QUOTE
recovery my files رو امتحان کن . چیز ردیفیه
سلام
دوست من
بهتره شما براساس داشته هایت داخل هارد اولویت بندی کنی و با هر نرم افزار ریکاوری خواستی همون فایل ها را سرچ کنی
مثلا برای ایمیج ها : iso-nrg و...
برای فیلم:mkv-mpeg- mp4و...
وبرای همه همین طوری یکی یکی سرچ کن
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.