ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تعمیر فلش silicon power ، احتمالا مشکل درایور !

Silent TR
19-06-2015, 13:53
دوستان من یک فلش 16 گیگ سیلیکون پاور دارم و از وقتی زدمش به ایکس باکس 360 خراب شد، ایکس باکس نشناختش و بعدش کامپیوتر هم دیگه نشناختش
ولی الان وقتی فلش رو وصل میکنم تو قسمت Devices and Printers ویندوز نشونش میده که Silivon Power وصل شده !

روش همونظور که تو عکس معلومه یک مثلث هست و trubleshooting لازم داره که وقتی میزنمش میگه درایورش رو باید دوباره نصب کنی که شاید مشکلت حل شه ولی نمیتونه ویندوز اینکارو انجام بده

فلش 16 گیگه امیدوارم یه راهی پیدا شه درستش کنم

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Silent TR
19-06-2015, 14:01
Problem with PnP devices
Detected

There are problems with some PnP devices. Windows will take

انگار این مشکلم داره

Silent TR
19-06-2015, 15:42
کسی نمیتونه کمکی کنه ؟

paveej
19-06-2015, 17:17
با کلیک راست روی آیکون my computer روی قسمت manage کلیک کن برو توی قسمت device manager .درایورش توی device manager با همون علامت مثلث زرد مشخص شده.روی آیکون زرد کلیک راست کن و درایورش رو uninstall کن بعد فلش رو جدا کن و دوباره وصل کن اینجوری ویندوز درایور رو از اول نصب میکنه و شاید با اینکار مشکل حل بشه
ممکنه درایور تویdevice manager قسمت disk drives با همون اسم silicon power باشه.اگه اینطور بود از اونجا uninstall کن.

Silent TR
22-06-2015, 14:45
با کلیک راست روی آیکون my computer روی قسمت manage کلیک کن برو توی قسمت device manager .درایورش توی device manager با همون علامت مثلث زرد مشخص شده.روی آیکون زرد کلیک راست کن و درایورش رو uninstall کن بعد فلش رو جدا کن و دوباره وصل کن اینجوری ویندوز درایور رو از اول نصب میکنه و شاید با اینکار مشکل حل بشه
ممکنه درایور تویdevice manager قسمت disk drives با همون اسم silicon power باشه.اگه اینطور بود از اونجا uninstall کن.
درست نشد
بعید میدونم با این روش ها درست بشه

Silent TR
23-06-2015, 13:36
کسی دیگه راهی نداره ؟