مشاهده نسخه کامل
: وصل نشدن اینترنت در سون
changi22
19-06-2015, 12:41
سلام خسته نباشید من تازه اینتنت وایرلس کشیدم برا خونه اینترنتش وصله با گوشی میام و چراغ های مودم از جمله لن و اینترنت روشنه ولی نمیدونم چرا تو کامپیوتر وصل نیست میرم تو قسمت Network and Sharing Center ضربدر زده رو اینترنت و کره زمین... باید چی کار کنم ؟کارت شبکه ام هم نصبه لوکال کانکشن هست وچراغ لن و اینترنت روشنه اما تو سیستم اینجوریه ممنون میشم کمک کنید
Amir rza
19-06-2015, 23:24
سلام...
یه احتمال زیاد در ویندوز به صورت دستی IP وارد کردید که باید به صورت اتوماتیک (DHCP) تعریف بشه همون طور که در مودم تعریف شده...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
changi22
20-06-2015, 12:03
دوست عزیز این کارو کردم نشد ویندوز هم عوض کردم نشد ... اون پاین مانیتونر علامت زرد داره و وقتی diagnose میزنم و دو گزینه میاد فیکسو مییزنم voilid ip configution این ارورو میده مینویسه not fund... ریست هم کردم مودمو فایده نداشت نمیشد برم تعریف کنم چون ضربدر داشت چی کار کنم؟
Amir rza
20-06-2015, 12:16
دوست عزیز شاید درایور کارت وایرلس به درستی نصب نشده.
اگر مطمئنید برید به تنظیمات مودم و ببینید ip local شما در سیستم با ip مودم مطابقت داره یا نه
اگر درست نشد ریست مودم شاید کمک کنه هر چند احتمالا مشکل از تنظیمات ویندوز هست...
Amir rza
20-06-2015, 12:25
در مودم tp-link
changi22
20-06-2015, 13:39
مودم با کاببل وصله ببه سیستم اصلا انگار کابل لن وصل نیست توی
Network and Sharing Center ایین قسمت میرم ضربدرر زده رو خط اینترنت حتی وارد 192.168.1..1 ایین هم نمیشه که برم ... ولی اینترنت وصله با گوشی به وای فای وصل میشم کارر مییکنه الان ریست کردم ولی اون ضربدرر هست نمیشه برم تو 192.168..1..1 که تعریف کنم نمیدونم مشکل چیه
changi22
20-06-2015, 13:46
این ععسو ببینین وقتی میرم تو لوکال کانکشن و باز میکنم و گزینه
diagnose مییزنم این اور میاد ... الان ریست کردم باز ضربدره نمیتونم برم تعریف کنم
Amir rza
20-06-2015, 14:02
tp link دارید؟
اگه دارید مشکل از خود مودم هست که اگه یه مدت روشن بمونه وارد تنظیمات نمیشه.
خاموش روشن کنید دوباره برید.
changi22
20-06-2015, 17:51
خب من مشکم این قسمته شما اینو هم ببینید که قسمت کره زمین مال ایینترنت ضربدر زده یعنی با خاموش روشن کرد درست میشه ؟
Amir rza
20-06-2015, 19:04
نه منظورم این بود که شما که نمیتونید به تظیمات مودم برید این مشکل اینطوری حل میشه معمولا...
به هر حال همونطوری که گفتم ip local ویندوز رو با ip تعریف شده در مودم برای سیستم مطابقت دهید (مثل عکس های بالا)
NIMA9672
20-06-2015, 20:10
دوست عزيز، نرم افزار driver pack solution رو بگير ، خودش مودم رو شناسايي مي كنه و درايور مربوطه رو نصب مي كنه، من مشكل شما رو داشتم، به احتمال خيلي زياد با اين نرم افزار حل ميشه
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.