ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خرید Microsoft Surface Pro 3

pedram9
17-06-2015, 20:37
سلام دوستان من یک تاپیک زده بودم برای خرید لپتاپ که دوستان زحمت بسیار کشیدن و کمک کردند حالا طی تحقیقات به تبلت 3 Microsoft Surface Pro برخورد کردم که واقعا ازش خوشم اومد هم به دلیل سبکی وزن هم راحتی و قابل حمل بودن و همچنین لمسی بودن و همچنین ویندوز بودنش

بنده در بورس کار میکنم و همیشه باید چارت های طلا نفت ارز ها و ... جلوی چشمم باشه نظرتون روی خرید این دستگاه چیه توی دیجی نظرات رو خوندم کسی ازش بد نگفته و فقط حرف از قیمت بالا بود

1.نظر شما چیه ؟ آیا این تبلت ( لپتاپ ) رو بخرم ؟ از لحاظ کیفی چطوره ؟

2.آیا کیبوردش و تاچ پدش راحته ؟
3.بازی هم روش میشه نصب کرد ؟ مثلا فوتبال

4.آیا دکمه ی خاموش روشن شدن صفحه مثل موبایل ها هم داره ؟ ( یا برای خاموش شدن صفحه حتما باید دستگاه رو روی اسلیپ گذاشت ؟ )

5.کیفیت صفحش چطوره ؟
6.آیا باتریش قابلیت تعویض داره ؟ و قدرت باتریش چطوره ؟

7.کسانی که واقعا باهاش کار کردند مزایا و معایبش رو بفرمایید ؟
8. ئیندوزش رو میشه عوض کرد ویندوز های جدید رو زد ؟
9. ویندوز 64 بیت روش نصب میشه ؟
10. آیا نرم افزار های مخصوص خودش رو داره یا از دخال کامپیوتر همین نرم افزار ها رو بهش کپی کنم و نصب کنم اجرا میشه ؟
11. Full usb چیست ؟ usb 2 بهش میخوره؟
ممنون میشم به ترتیب جواب بدید تا قاطی نشه

این مدل مد نظرمه
Microsoft Surface Pro 3 with Keyboard - 128GB

3 میلیون و 300 هزار تومان

مشخصات کلی:ابعاد: 9.14 × 201.42 × 292.10 میلی متر - وزن: 798 گرم
پردازنده:نسل چهارم Intel Core i5-4300U
حافظه داخلی:حافظه داخلی 128 گیگابایت - قابلیت نصب کارت حافظه

رم
چهار گیگابایت

صفحه نمایش:صفحه نمایش لمسی - اندازه 12 اینچ - 1440 × 2160 پیکسل - تراکم پیکسلی: 216 پیکسل بر اینچ
امکانات ارتباطی:- قابلیت اتصال به اینترنت از طریق وای فای - بلوتوث - USB

دوربین:5 مگاپیکسل - وب کم 5 مگاپیکسل
امکانات:- شتاب سنج ، ژیروسکوپ ، سنجش نور محیط ، قطب نما
سایر مشخصات:مایکروسافت ویندوز 8.1 - کارکرد باتری حداکثر 9 ساعت گشت و گذار پی در پی در اینترنت

a_bayan
17-06-2015, 22:27
سلام.جواب خیلی از سوالاتون رو نمیدونم اما تا جاییکه میدونم پاسخ میدم...
اولش بگم که خودم خیلی دوس دارم یدونه بخرم چونکه حول و حوش 2ونیم پول جمع کردم واسه تبلت یا گوشی یا دوربین که اگه تبلت بگیرم خیلی این مدلو دوس دارم...

ببینید این مدل ویندوزش اورجینال هست و این به معنیه اینه که شما از تمام امکانات ناب ویندوز میتونید استفاده کنید...احتمال اینکه لعضی نرم افزار های کرک شده ی خودمون روش نخونه هست...بعدش اینکه نیازی به تعویض ویندوز نیست چون جدیدترین اپدیت ها لحظه به لحظه براتون میاد...فقط یه چیزی هست که این گجت یه جورایی نه معلومه تبلته و نه معلومه لپتاپه!!!:n02::n02::n02:

بازی به احتمال زیاد نمیتونید بازی سنگین بریزین چون که حافظه گرافیکی مجزا نداره...به لحاظ کیفی خوب و قابل احترامه...کیبوردش هم یبار باهاش کار کردم توی یکی از مغازه های کرمانشاه وقت تنگ بود با کار با کیبوردش به این نتیجه رسیدم که کیبوردش به پای لپتاپا نمیرسه...تاچ پدشم یخورده کوچیکه که میتونید باهاش بسازید البته فکر نمیکنم خیلی نیاز بهش باشه چون صفحه نمایش لمسیه....
بعدشم پیشنهاد میکنم که مدل 8گیگابایت رم رو بگیرین که در اینده نه چندان دور یوقت رمش کم نیاد که فکر م نمیکنم اینطوری بشه...

شما باید با خودتون تکلیفتونو مشخص کنید که میخواید بیشتر نزدیک به لپتاپا باشه یا تبلتا؟!؟!؟!

+جواب یکی از سوالاتون:ویندوز 8.1 بیشتر نرم افزار های کاربردی رو داره و احتمال زیاد نیازی به نصب نرم افزار های جانبی نباشه برای کارای روزمره مگه اینکه بخواین فیلم با فرمت خاصی ببینین یا...

pedram9
17-06-2015, 23:23
من با تبلت لپتاپ بودنش مشکلی ندارم
و حتما ویندوز میخوام چون نرم افزار مورد نیازم در آندروید یا آی او اس بسیار پیش پا افتادس

یعنی برنامه های کرک شده روش نمیخوره ؟ باید بخریم ؟
همچنین ویندوز دلخواهمون رو نمیتونیم نصب کنیم ؟ کرک شده رو میگم مثلا ویندوز 10

HOJ-JAT
18-06-2015, 10:15
1.نظر شما چیه ؟ آیا این تبلت ( لپتاپ ) رو بخرم ؟ از لحاظ کیفی چطوره ؟

2.آیا کیبوردش و تاچ پدش راحته ؟
3.بازی هم روش میشه نصب کرد ؟ مثلا فوتبال

4.آیا دکمه ی خاموش روشن شدن صفحه مثل موبایل ها هم داره ؟ ( یا برای خاموش شدن صفحه حتما باید دستگاه رو روی اسلیپ گذاشت ؟ )

سرفیس یک تبلتی هست که ویندوز معمولی روش نصب هست یعنی نباید توقع لپتاپ ارزش داشته باشی واسه بازی راحتی تایپ و ....
شما از چه نرم افزار های استفاده میکنید؟

6.آیا باتریش قابلیت تعویض داره ؟ و قدرت باتریش چطوره ؟
خیر قابل تعویض توسط کاربر نیست

8. ئیندوزش رو میشه عوض کرد ویندوز های جدید رو زد ؟
9. ویندوز 64 بیت روش نصب میشه ؟
10. آیا نرم افزار های مخصوص خودش رو داره یا از دخال کامپیوتر همین نرم افزار ها رو بهش کپی کنم و نصب کنم اجرا میشه ؟
ویندوزش کاملا معمولی هست و میتونی عوض کنی
نرم افزار های معمولی روش میخوره کافی بریزی روی فلش و نصب کنی مانند سایر لپتاپ ها

11. Full usb چیست ؟ usb 2 بهش میخوره؟
میخوره

حتما ویندوز میخوام چون نرم افزار مورد نیازم در آندروید یا آی او اس بسیار پیش پا افتادس

نرم افزار هایتون چیا هستند؟ ممکنه نسخه مک داشته باشن و وضعیت کلا فرق کنه

یعنی برنامه های کرک شده روش نمیخوره ؟ باید بخریم ؟
همچنین ویندوز دلخواهمون رو نمیتونیم نصب کنیم ؟ کرک شده رو میگم مثلا ویندوز 10
خیر انواع اقسام برنامه های کرکی و ارجینال روش نصب میشه
ویندوز 8 به پایین نمیتونی نصب کنی
ویندوز 10 هم با اپدیت رایگان 8 اراع میشه

pedram9
18-06-2015, 11:55

هر کس که باهاش کار کرده از صفحه کلیدش راضی بوده
غیر قابل تعویض بودن باتری کمی خطرناکه

شما با سرفیس کار کردید ؟
نرم افزار اصلی کار من Metatrader هست

HOJ-JAT
18-06-2015, 13:39
Metatrader نسخه مک داره پس بنابراین متونید روی مک بوک ایر هم فک کنید هم باطریش ۹ ساعت جواب میده و راحت ۵سال جواب میده
هم مثل موبایل به خواب میره و خاموش نمیشه و بیدار شدندش ۱ ثانیه طول میکشه
انواع و اقسام ویندوز ها رو میتویند با پارلل بالا بیارید البته توقع کار حرفه ای مثل بازی سنگین نباید داشته باشید
کیبوردشم که جزوه بهترین ها ست
من با سرفیس کار نکردم و خیلی کم تو ایران فروش رفته بنابراین جواب سوال ۴ باقی میمونه
متاسفانه از کیفیت سرفیس ها چیزی در دسترس نیست
من نمیگم مک بخرید و اصراری ندارم اما چند نکته طبق تجربم میگم
۱.نمایشگر لمسی روی ویندوز ۸ اصلا بدرد خور نیست و فقط جنبه تبلیغاتی داره
۲.برای کار شما ویندوز مناسب نیست چون ب شدت اسیب پذیر هست کافی ی فلش ویروسی بهش وصل کنید بعدش ۱۰۰۰ تا دردسر برای از بین بردن ویروس یا تعویض ویندوز خواهید داشت
ویندوز بدرد کسی میخوره که چاره ای نداره و باید ازش استفاده کنه مثل برنامه نویسان دات نت یا گیمر ها
۳.ویندوز ذاتا پر مصرف و گرم هست همین باعث عمر کمتر باطری میشه
۴.ویندوز ۸ شکستی برای ماکروسافت بود ب همین دلیل ویدوز ۱۰ خیلی از مشکلات ویندوز ۸ را برطرف میکند و حتی اپدیت به ۱۰ از ۸ رایگان خواهد بود! سرفیس با ویندوز ۸ معرفی شد معوم نیست ایا بتونه ۱۰۰ در صد با ۱۰ وقق بخوره یا نه؟ بنده پیشنهاد میکنم اگر قصد خرید سرفیس دارید تا ویندوز ۱۰ صبر کنید حدود ۲-۳ ماه دیگه

pedram9
18-06-2015, 14:43
تفاوت مک بوک رتینا و مک بوک پرو و مک بوک ایر ( کیفیت صفحش چطوره ) با هم دیگه چیه ؟ و برای من کدوم مدل رو مناسب میدونید ؟

HOJ-JAT
18-06-2015, 16:12
مک بوک پرو خالی دیگه تولید نمیشه و فقط یک مدل توی بازار هست که اصلا توصیه نیمشه بخیرد
رتینا با ایر نمایشگرش درتعداد پیکسل و زاویه دید فرق میکنه
تفاوت بین پیکسل ها فقط در مقایسه مشخص میشه و شما ابدا در نگاه کردن به ایر مشکلی نخواهید داشت
تفاوت های دیگر مربوط ب وزن و سخت افزار میشود ایر کمتر وزن دارد و کمی سخت افزار پایین تری دارد
در حالت کلی اگر تا ۴ تومن بودجه میرسد رتینا بخرید و گر نه با ۳.۳ ایر بهترین گزینه است

pedram9
18-06-2015, 18:56
ممنون از کمکتون .
دوستان دیگر هم اگر با سرفیس پرو 3 کار کردند نظرشون رو بگن لطفا نظرات احساسی و حدسی ندید نظر واقعی از روی تجربه . مممنونم

pedram9
19-06-2015, 13:37
کسی نظری نداره ؟؟؟؟

Public Enemy
20-06-2015, 17:36
Metatrader نسخه مک داره پس بنابراین متونید روی مک بوک ایر هم فک کنید هم باطریش ۹ ساعت جواب میده و راحت ۵سال جواب میده
هم مثل موبایل به خواب میره و خاموش نمیشه و بیدار شدندش ۱ ثانیه طول میکشه
انواع و اقسام ویندوز ها رو میتویند با پارلل بالا بیارید البته توقع کار حرفه ای مثل بازی سنگین نباید داشته باشید
کیبوردشم که جزوه بهترین ها ست
من با سرفیس کار نکردم و خیلی کم تو ایران فروش رفته بنابراین جواب سوال ۴ باقی میمونه
متاسفانه از کیفیت سرفیس ها چیزی در دسترس نیست
من نمیگم مک بخرید و اصراری ندارم اما چند نکته طبق تجربم میگم
۱.نمایشگر لمسی روی ویندوز ۸ اصلا بدرد خور نیست و فقط جنبه تبلیغاتی داره
۲.برای کار شما ویندوز مناسب نیست چون ب شدت اسیب پذیر هست کافی ی فلش ویروسی بهش وصل کنید بعدش ۱۰۰۰ تا دردسر برای از بین بردن ویروس یا تعویض ویندوز خواهید داشت
ویندوز بدرد کسی میخوره که چاره ای نداره و باید ازش استفاده کنه مثل برنامه نویسان دات نت یا گیمر ها
۳.ویندوز ذاتا پر مصرف و گرم هست همین باعث عمر کمتر باطری میشه
۴.ویندوز ۸ شکستی برای ماکروسافت بود ب همین دلیل ویدوز ۱۰ خیلی از مشکلات ویندوز ۸ را برطرف میکند و حتی اپدیت به ۱۰ از ۸ رایگان خواهد بود! سرفیس با ویندوز ۸ معرفی شد معوم نیست ایا بتونه ۱۰۰ در صد با ۱۰ وقق بخوره یا نه؟ بنده پیشنهاد میکنم اگر قصد خرید سرفیس دارید تا ویندوز ۱۰ صبر کنید حدود ۲-۳ ماه دیگه

شاید از این چهار تا ایرادی که گرفتین اون ایراد سوم اونهم به صورت غیر مستقیم به Surface pro 3 مرتبط باشه ( به دلیل استفاده از پردازنده سری U و طراحی باریک در هنگام کار سنگین داغ میشه ) سایر مواردی که اشاره کردین بیشتر حالتی داشت که اینگونه میشد برداشت کرد که غیر مستقیم طرفداری اپل و محصولاتش رو می کنین .

۱- استفاده از صفحه نمایش لمسی صرفا مرتبط به نیاز نرم افزار میشه .
اگر طبق استدلال شما باشه که باید بگیم " کیبورد فیزیکی در گوشی های اندروید صرفا تبلیغاتی هستش و کاربردی نداره "!!!

اگر با لپ تاپ های لمسی کار کرده باشین متوجه میشین پس از مدتی استفاده از صفحه لمسی براتون به عادت تبدیل میشه و کمتر از ماوس و تاچ پد استفاده می کنین تا سرعت کارها افزایش پیدا کنه . تجربه چند ماهه ای که شخصا با دو مدل صفحه نمایش لمسی داشتم این بود که در کارهای روزمره می تونه کمک بسیار مناسبی باشه.

صحبتی که در ارتباط با بی کاربرد بودن صفحه نمایش لمسی در ویندوز کردین منو یاد اون دسته از عزیزانی انداخت که وقتی گوشی لمسی اومد مقاومت می کردند و می گفتند کیبورد فیزیکی راحتتره !

این نکته رو هم بگم ویندوز 8 با هدف بهبود رابط لمسی با سیستم عامل منتشر شد و از لحظه اولین اجرا متوجه میشین که ویندوز 8 یک سیستم عامل بهینه شده برای صفحه نمایش لمسی هستش . بزرگترین ایرادی هم که از مایکروسافت گرفتند همین بود که کار با ویندوز 8 با کامپیوتر های رومیزی بسیار سخت شده لذا مایکروسافت مجبور شد در آپدیت 8.1 یک سری عقب نشینی هارو انجام بده تا سیستم عامل برای کار با کامپیوتر رومیزی ساده تر بشه و باز هم در 10 مجبور شد رابط برای کار با دسکتاپ باز هم ساده تر بشه .

حال برای بنده جای سوال داره سیستم عاملی که از لحظه اجرا مشخصه که برای صفحه نمایش لمسی بهینه شده و کار با دسکتاپ رومیزی و بدون لمس باهاش سخته رو چطور میگین نمایشگر لمسیش بدرد نخوره !!!!

۲ ور۴ - فکر کنم در این مورد در یک تاپیک دیگه هم بحث شد . آسیب پذیری به ویروس گرفتن نیست !!! هر کس می تونه آسیب پذیری رو از نظر خودش به نوعی تعریف کنه و از نظر بنده آسیب پذیری میزان حفره های امنیتی کشف شده تو سیستم عامل هستش که اگر یه نگاه به سایت های امنیتی مثل CVE Details بندازین میبینین که OSX روی ویندوز و لینوکس رو سفید کرده !

اگر هم بخوایم در مورد پایداری سیستم عامل صحبت کنیم که باز ویندوز پایدار تر هستش . همین ویندوز 8 ای که خودتون مثال زدین که به ظاهر شکست محصوب میشد مایکروسافت پشتیبانی حداقل 12 ساله ( 2012 تا تا اواخر 2024 ) در نظر گرفته . به این معنا که تا اواخر 2024 اگر ویندوز 8 نصب کرده باشین به روز رسانی های نرم افزاری رو برای ویندوز 8 دریافت می کنین . باطبع سایر شرکت ها نیز در این بازه زمانی نرم افزار هاشونو برای این سیستم عامل توسعه میدن .

همین زمان برای لینوکس و OSX از 8 ماه تا 3 سال هستش . یعنی به عنوان مثال اگر شما ubuntu 14.10 رو نصب کنین تا 8 ماه بعد فقط می تونین آپدیت هاشو دریافت کنین و پس از 8 ماه پشتیبانی قطع میشه و برای آپدیت نرم افزار هاتون مجبورین دست به دامان راههای مختلف از جمله دانلود دستی فایل های نصبی تا کمپایل نرم افزار هاتون رو خودتون انجام بدین
همین جریان هم برای OSX هم هست .

----------------

تمامی صحبت هام برای این بود که به این نکته اشاره کنم که اولا به هیچ عنوان مهاجرت از سیستم عامل از نسخه قدیمی به نسخه جدید تر اصلا آسون نیست چه برسه به مهاجرت به یک سیستم عامل دیگه . خیلی از مسایل رو باید در نظر گرفت . ممکنه شما نرم افزاری رو استفاده کنین که روی windows xp کار می کنه اما فردا نسخه جدید تر منتشر بشه و شما نیاز داشته باشین نسخه جدید رو استفاده کنین و نسخه جدید از windows xp پشتیبانی نکنه . اون زمان بحث سخت افزار و منابع مورد نیاز برای ارتقای سیستم عامل و نرم افزار ها و مشکلات احتمالی پیش میاد .

اینکه بگیم بیایم mac OSX نصب کنیم و هر جا به مشکل برخورد کردیم Parallels استفاده کنیم ممکنه زیاد جالب به نظر نرسه . شبیه سازی همیشه همه جا جواب گو نیست

نرم افزاره که نیاز هاشو تعیین می کنه نه سیستم عامل و سخت افزار که نیاز های نرم افزار رو تعیین می کنه . بهتره قبل از خرید به دقت نیاز های نرم افزاری خودمونو بررسی کنیم و سپس به انتخاب سخت افزار و سیستم عامل مناسب بپردازیم . نه اینکه اول بریم سیستم عامل و سخت افزار رو انتخاب کنیم بعد ببینیم چه بلایی سر نرم افزار در بیاریم !
----------------------------

ویندوز 10 هم 8 روز دیگه منتشر میشه !

HOJ-JAT
20-06-2015, 18:32
اید از این چهار تا ایرادی که گرفتین اون ایراد سوم اونهم به صورت غیر مستقیم به Surface pro 3 مرتبط باشه ( به دلیل استفاده از پردازنده سری U و طراحی باریک در هنگام کار سنگین داغ میشه ) سایر مواردی که اشاره کردین بیشتر حالتی داشت که اینگونه میشد برداشت کرد که غیر مستقیم طرفداری اپل و محصولاتش رو می کنین .
[SIZE=3][COLOR=#b22222]این بحث ها رو چند جای دیگه هم کردیم اما متاسفانه خود شما گفتی تاپیک منحرف میشه و نزاشتی به سرانجام برسه

۱- استفاده از صفحه نمایش لمسی صرفا مرتبط به نیاز نرم افزار میشه .
اگر طبق استدلال شما باشه که باید بگیم " کیبورد فیزیکی در گوشی های اندروید صرفا تبلیغاتی هستش و کاربردی نداره "!!!

اگر با لپ تاپ های لمسی کار کرده باشین متوجه میشین پس از مدتی استفاده از صفحه لمسی براتون به عادت تبدیل میشه و کمتر از ماوس و تاچ پد استفاده می کنین تا سرعت کارها افزایش پیدا کنه . تجربه چند ماهه ای که شخصا با دو مدل صفحه نمایش لمسی داشتم این بود که در کارهای روزمره می تونه کمک بسیار مناسبی باشه.

صحبتی که در ارتباط با بی کاربرد بودن صفحه نمایش لمسی در ویندوز کردین منو یاد اون دسته از عزیزانی انداخت که وقتی گوشی لمسی اومد مقاومت می کردند و می گفتند کیبورد فیزیکی راحتتره !

خوب حرف شما کاملا دسته تا کار نکنی نمیتونی نظر بدی
من خودم s400 ایسوس داشتم با ویندوز 8.1
بازم میگم نمایشگر لمسی فقط بدرد نرم افزار های میخوره که نسخه لمسی داره مثلا کروم یک نسخه لمسی و یک نسخه معمولی داره کار با نسخه ئ معمولی با نمایشگر لمسی واقعا عذاب اور هست نرم افزار های واقعا کمی تحت محیط مدرن یا مترو وجود دارد
حتی کار کردن با اکسپلورر ویندوز هم بسیار سخت است
ایا یک فتوشاپ کار حرفه ای میتونه بدون استفاده از کیبورد و ماوس با نرم افزار کار کنه؟؟
شما اگر بتونید ویندوز ایکس پی هم روی سرفیس نصب کنید تفاوتی در رابط کاربری لمسی نمی بینید چون اصلا وجود نداره!
گوشی های موبایل هم اتفاقا نسل های اولیه اصلا مناسب لمسی نبودند مثلا همین ویندوز فون 6 بدون قلم (یا هر جمسی نوک تیز برای کلیک)کار واقعا سخت میشد مخصوصا تایپ لمسی
اما اندروید و ای او اس تحویلی در رابط کاربری لمسی ایجاد کردند و کیبورد های سخت افزاری رو کلا کنار گذاشتند کاری که ویندوز یا واقع بیناینه برنامه نویسان باید انجام بدهند متناسب سازی رابط کاربری لمسی با نمایشگر لمسی

۲ ور۴ - فکر کنم در این مورد در یک تاپیک دیگه هم بحث شد . آسیب پذیری به ویروس گرفتن نیست !!! هر کس می تونه آسیب پذیری رو از نظر خودش به نوعی تعریف کنه و از نظر بنده آسیب پذیری میزان حفره های امنیتی کشف شده تو سیستم عامل هستش که اگر یه نگاه به سایت های امنیتی مثل CVE Details بندازین میبینین که OSX روی ویندوز و لینوکس رو سفید کرده !
کسی مثل ایشون یا همه کاربران نسبتا عادی میخوان سیستم عاملی داشته باشن که درد سر ویروسی شدن نداشته باشه نخوان هر روز دنبال اپدیت انتی ویروس و سریال و کرک باشن نمیخوان وقتی یک فلش وصل میکنن مدتی زمان برای اسکن شدن هدر بدن نمیخوان ....
فک نکنم صرفا کسی دبنال حفره و ... بگرده که البته بحث مهمی هست
اصلا خیلیا نمیدونن حفره چیه!!!

اگر هم بخوایم در مورد پایداری سیستم عامل صحبت کنیم که باز ویندوز پایدار تر هستش . همین ویندوز 8 ای که خودتون مثال زدین که به ظاهر شکست محصوب میشد مایکروسافت پشتیبانی حداقل 12 ساله ( 2012 تا تا اواخر 2024 ) در نظر گرفته . به این معنا که تا اواخر 2024 اگر ویندوز 8 نصب کرده باشین به روز رسانی های نرم افزاری رو برای ویندوز 8 دریافت می کنین . باطبع سایر شرکت ها نیز در این بازه زمانی نرم افزار هاشونو برای این سیستم عامل توسعه میدن .

همین زمان برای لینوکس و OSX از 8 ماه تا 3 سال هستش . یعنی به عنوان مثال اگر شما ubuntu 14.10 رو نصب کنین تا 8 ماه بعد فقط می تونین آپدیت هاشو دریافت کنین و پس از 8 ماه پشتیبانی قطع میشه و برای آپدیت نرم افزار هاتون مجبورین دست به دامان راههای مختلف از جمله دانلود دستی فایل های نصبی تا کمپایل نرم افزار هاتون رو خودتون انجام بدین
همین جریان هم برای OSX هم هست .

مک کاملا رایگان هست
شما اگر مک نسخه 7 سال پیش هم(اونم فقط بدلیل محدودیت سخت افزاری 7 سال پیش ) داشته باشید کاملا رایگان به اخرین نسخه بروز میشه
اپدت به 10 هم داردی محدودیت یک ساله است

pedram9
20-06-2015, 18:55
دوستان سوالات من چیزی غیر این حرف ها بود لطفا کسانی که با سرفیس کار کردند جواب سوالات من رو بدهند

بحث های خصوصیتون رو اینجا نیارید

Public Enemy
20-06-2015, 19:20
دوستان سوالات من چیزی غیر این حرف ها بود لطفا کسانی که با سرفیس کار کردند جواب سوالات من رو بدهند

بحث های خصوصیتون رو اینجا نیارید

بنده عذر خواهی می کنم اگر مباحثی مطرح شد که باعث ناخشنودی شما شد . :n16:

همون طور که حجت گفتند فروش این تبلت زیاد نبوده . فکر نکنم با جستجو در سایت های ایرانی به نکته خاصی برسید . یکی دو تاپیک هم داشتیم که قصد خرید surface pro 3 رو داشتند اما در نهایت نتیحه معلوم نشد خریدار چه تصمیمی گرفته

ممکنه نکاتی که مد نظرتون باشه در انجمن های خارجی مطرح شده باشه . شاید بتونین نکات مورد نظرتون رو از دل انجمن های surface بیرون بکشین :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

در ضمن می تونین از نظرات قرار گرفته سایر خریداران برخی سایت های ایرانی فروشنده این محصول کمک بگیرین .

باز هم عذر خواهی می کنم اگر مباحث به بیراهه کشیده شد . تاپیک شمارو قبلا مطالعه کرده بودم اما چون تجربه ی کار با این محصول رو نداشتم از پاسخگویی امتناع کرده بودم . اما شاید نحوه استارت پستم خوب نبوده که باعث شده مبحث به بیراهه کشیده بشه . خوشحالم که کاربران در برقراری نظم تاپیک کمک می کنند و از این حیث از شما تشکر می کنم.

شرمنده بیشتر از این کمکی از بنده ساخته نیست :n16: