ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی در مورد خرید آمپلی فایر

hu016865
17-06-2015, 18:55
من می خوام یه آمپلی فایر خوب برای خودم بخرم. البته بگم که اصلا اهل موزیک زیاد کردن و این حرف ها نیستم
میدونم که دو جور آمپ هست : یکی استریو و یکی دیگه " ای وی"
حالا سوالم اینه که آیا آمپلی های "ای وی" هم مثل استریو همون کارایی پخش موزیک رو دارن ؟
.چون میگن آمپ "ای وی" برای سینما خانگی خوبه و اگه میخوای موزیک گوش کنی بهتره که آمپ استریو بخری.
خودم نظرم رو مدل های مرنس یا یاماها هست که البته با مرنس موافق ترم .
میخوام یه سیستم بوز بخرم میخوام بدونم اگه آمپ "ای وی" بخرم مشکلی تو پخش موزیک به تنهایی ندارم ؟

ali_mohandes
17-06-2015, 19:31
من می خوام یه آمپلی فایر خوب برای خودم بخرم. البته بگم که اصلا اهل موزیک زیاد کردن و این حرف ها نیستم
میدونم که دو جور آمپ هست : یکی استریو و یکی دیگه " ای وی"
حالا سوالم اینه که آیا آمپلی های "ای وی" هم مثل استریو همون کارایی پخش موزیک رو دارن ؟
.چون میگن آمپ "ای وی" برای سینما خانگی خوبه و اگه میخوای موزیک گوش کنی بهتره که آمپ استریو بخری.
خودم نظرم رو مدل های مرنس یا یاماها هست که البته با مرنس موافق ترم .
میخوام یه سیستم بوز بخرم میخوام بدونم اگه آمپ "ای وی" بخرم مشکلی تو پخش موزیک به تنهایی ندارم ؟

سلام
من پیشنهادمی کنم استریو بخری هم کیفیت داره هم تموم صداهارو پخش می کنه
من اینو پیشنهاد می کنم:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشی

hu016865
17-06-2015, 20:13
پایونیر نسبت به مرنتز پایینتر نیست ؟
چون استریو مرنتز هم تو همین رنج قیمته.

ali_mohandes
17-06-2015, 21:43
من توی قیمت نیستم
ولی جنس ها بهترینش پایونر هست
اگه به حرفه ای بگیری مثلا500تون تا1تومن عالیه مارکش هم پایونر باشه

flipp
17-06-2015, 23:53
اینقدر دنبال اسم نباشید! برندهای دیگه ای هم هستن که میشه بررسی کرد که به مراتب بهتر هستن. همش چسبیدین به مرنس و پایونیر و یاماها!
peachtree audio فروشگاه آکوستیک یکی دو مدل داره حدود 3-4 تومنه. نقدهاشو بخونید از مرنس که ما چیزی نشنیدیم فقط کیفیت ساخت داره

hu016865
18-06-2015, 00:11
والا من خودم یه هفته ای آمپلی مرنس دستم بوده.فوق العاده است.
واسه همین مرنس مد نظرمه.

flipp
18-06-2015, 09:03
والا من خودم یه هفته ای آمپلی مرنس دستم بوده.فوق العاده است.
واسه همین مرنس مد نظرمه.

من هم PM15 داشتم از PM11. ما که چیزی ازش نشنیدیم بارها و بارها با اسپیکرها و سورس های مختلف ستاپ کردیم. صداش خوبه ولی هیچ کاراکتر و شخصیت خاصی نداره آدم روی صندلی میخکوب کنه نیم ساعت موزیک گوش کنه.
ای کاش یکم برندهای لامپی خوب میومد به ایران. مثلا برندهای امریکایی. کوئیک سیلور با سابقه 30 ساله ساخت آمپ. در خود امریکا ساخته میشه یه جفت منوبلاک 1800 دلار.
ایرانی ها دوست دارن چند سالی اندر خم مچ کردن مرنس و درایو کردن فوکال و گرفتن بیس ازش بگذرونن! مشکل اینه همه دنبال یه برند دهن پر کن هستن.:n22:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ra_tubes_el34_kt88.jpg

hu016865
18-06-2015, 09:13
خب شما که حرفه ای هستی تا دو تومن یه آمپ خوب به من معرفی کن.
در ضمن به نظرتون آمپ استربو بگیرم ؟ یا av

hu016865
19-06-2015, 22:51
کسی نیست جواب ما رو بده ؟