مشاهده نسخه کامل
: بالا نیومدن هارد wd
martinomary
17-06-2015, 18:47
سلام ... شما میتونید کمکم کنید ... من همین الان هارد اکسترنالم از کار افتاد به این معنی که دیگه بالا نمیاره هیچی ... ویندوز توی دیسک منیجمنت میشناستش اما هیچیشو بالا نمیاره ... تو این عکسی که براتون فرستادم مشخصه ... هاردمو زده not intialized
اطلاعاتش برام خیلی مهمه ... باید چیکارش کنم به نظرتون ؟؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام ... شما میتونید کمکم کنید ... من همین الان هارد اکسترنالم از کار افتاد به این معنی که دیگه بالا نمیاره هیچی ... ویندوز توی دیسک منیجمنت میشناستش اما هیچیشو بالا نمیاره ... تو این عکسی که براتون فرستادم مشخصه ... هاردمو زده not intialized
اطلاعاتش برام خیلی مهمه ... باید چیکارش کنم به نظرتون ؟؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پارتیشن تیبل هارد پریده در نرم افزار hiren boot cd ابزارهایی برای فیکس کردن partiotion table وجود داره مانند mbr restore یا mbr install ولی تضمینی نیست که اطلاعاتتون سالم باشه به همین خاطر اگر اطلاعات مهم در هارد دارید هارد رو به یک مرکز معنبر برای ریکاوری اطلاعات ببرید
martinomary
18-06-2015, 19:36
پارتیشن تیبل هارد پریده در نرم افزار hiren boot cd ابزارهایی برای فیکس کردن partiotion table وجود داره مانند mbr restore یا mbr install ولی تضمینی نیست که اطلاعاتتون سالم باشه به همین خاطر اگر اطلاعات مهم در هارد دارید هارد رو به یک مرکز معنبر برای ریکاوری اطلاعات ببرید
متاسفانه من هیچ جایی رو نمیشناسم برای اینکار ... شما جایی رو میشناسید که درست و حسابی اینکارو انجام بدن ؟؟ تهران هستم
گارانتی خودش یکساله که تموم شده ... مال شرکت آواژنگ هست ... به نظرتون همونجا اینکارو میتونن خوب انجام بدن ؟ هزینه ی تعمیرش به نظرتون چقدر میشه ؟؟
نه من تهران نیستم و جایی رو نمیشناسم از عطاجان کمک بگیرید ایشون تهران هستند و مراکز معتبر رو به خوبی میشناسند
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.