ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : افزایش ماکسیمم فرکانس پردازنده !؟!

Ali_Sniffer
16-06-2015, 18:35
سلام دوستان، سوالی داشتم از خدمتتون ممنون میشم پاسخ بدید.

اینجور که توی سایت intel قسمت memory types سی پی یو موردنظره من نوشته حداکثر تا 2133MHZ ساپورت میکنه اما میخوام رم ddr4 3300MHZ بندازم، امکان افزایش از بایوس وجود داره ؟ با انجام این کار واقعا تا 3300mhz ساپورت میشه ؟
لطفا توضیح مختصری درباره این تفاوت سرعت فرکانس ها، اینکه درکجا میتونند تاثیر بذارند و همچنین راه حلی برای ساپورت رم 3300MHZ روی پردازنده ای که برای memory type اون نهایتا 2133mhz قید شده (درصورت وجود داشتن راه حل) ارائه بدین.
درضمن cpu که میخوام استفاده کنم core i7 5820K haswell هست.

afshin b
16-06-2015, 18:39
۲۱۳۳ فرکانس پایه برای ddr4 هست و به راحتی با فعال کردم پروفایل XMP داخل بایوس، به فرکانس مورد نظر میرسید. حداکثر ساپورت فرکانس رم به مادربرد بستگی داره و باید از سایت سازنده چک کنین.

Ali_Sniffer
16-06-2015, 18:44
۲۱۳۳ فرکانس پایه برای ddr4 هست و به راحتی با فعال کردم پروفایل XMP داخل بایوس، به فرکانس مورد نظر میرسید. حداکثر ساپورت فرکانس رم به مادربرد بستگی داره و باید از سایت سازنده چک کنین.

آها ممنون
پس این memory type که در سایت اینتل نوشته مربوط به چی میشه ؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

afshin b
16-06-2015, 18:47
گفتم که این فرکانس پایه هست یعنی بدون اورکلاک این فرکانس میشناسه.
مثلا سیستم من که پردازنده i7-3770 داره، فرکانس پایش نهایت ۱۶۰۰ هست ولی من رم ۲۱۳۳ دارم و با فعال کردن پروفایل XMP دارم با فرکانس ۲۱۳۳ کار میکنم

Ali_Sniffer
16-06-2015, 18:51
گفتم که این فرکانس پایه هست یعنی بدون اورکلاک این فرکانس میشناسه.
مثلا سیستم من که پردازنده i7-3770 داره، فرکانس پایش نهایت ۱۶۰۰ هست ولی من رم ۲۱۳۳ دارم و با فعال کردن پروفایل XMP دارم با فرکانس ۲۱۳۳ کار میکنم

ممنون خیلی لطف کردید حل شد ...

shaahin.68
09-07-2015, 15:09
سلام من فرکانسو افزایش دادم کامپیوترم دچار ناپایداری شده تنظیماتو ریست کرذم ولی درست نشد ویندوزم عوض کردم درست نشد راهنمایی کنید باید چی کار کنم مشکل از کجاست درست شدنی هست؟:n03:

esmipour68
21-05-2016, 09:51
سلام خسته نباشید:

بنده تازه یه سیستم اسمبل کردم و مادربورد مدل msi z170 m3 و رم مدل G.Skill TridentZ ddr4 با باس 3000 هست ولی هنگام بوت شدن اصلا هیچ تصویری نمیاد مثل اینکه ناسازگاری باس داره به هر کی هم میگی، میگه نمیدونم چشه ولی فکر کنم باید xmp تنظیم بشه ولی اصلا بوت نمیشه که سیستم بالا بیاد بشه یه کاریش کرد در ضمن چراغ DRAM و CPU مدام چشمک میزنه، اگه لطف کنین بنده را راهنمایی کنین ممنون میشم!!

با تشکر