ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : اوقات بیکاریم چیکارکنم؟؟( یادگیری نرم افزار / برنامه نویسی و ... )

statue of liberty
15-06-2015, 11:36
سلام دوستان
بنده شغلم طوری هست که وقت ازاد زیاد دارم و خودم تنها - مثلا فک کنید پشت یه میز نشستم تنها با یه لپ تاپ -

برای اینکه وقتم به بطلات نره دوست دارم یه چیزی یاد بگیرم. علاقه زیادی به یادگیری زبان های برنامه نویسی - نرم افزارهای طراحی و ... دارم.

چند سال قبل هم htmlو css خودم کار کردم و کلی یاد گرفتم .

چیزایی که مد نظر دارم اینه : حالا یا برای زیان برنامه نویسی یا نرم افزارهای طراحی و ..

۱- یادگیریش زیاد پیچیده نباشه یعنی خودم با کتاب های آموزش و فیلم و غیره بتونم یاد بگیرم و نیاز به کلاس نباشه.

۲- لااقل جوری باشه که اگه خوب یاد گرفتم بتونم پولی هم ازش در بیارم

ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند . اینو هم در نظر بگیرید که اگه مثلا زبان برنامه نویسی پیشنهاد میدین مثلا بگین چه زبانی جالبتر هست که میشه باهاش کارای مفید کرد که پولساز هم کمی باشه.

hamid_diablo
15-06-2015, 13:18
نمیدونم چرا همه میخوان نرم افزار و برنامه نویسی یاد بگیرن

هیچ کس دنیال فن یا تخصص دیگه ای نمیره

صنایع دستی یکی از بهترین مشاغل و پولساز ترین مشاغل هاست.شرایط جامعه هم داره عوض میشه و مردم برای صنایع دستی
ارزش بیشتری قائل میشن...مینا کاری .منبت کاری .خاتم کاری . فیروزه کوبی و....

NEED FOR PC
15-06-2015, 15:17
منم همین مشکلو داشتم ! پیشنهاد اولم 3d max هست!
برای زبان هم c++

TATU_TATY
15-06-2015, 19:13

صنایع دستی یکی از بهترین مشاغل و پولساز ترین مشاغل هاست.شرایط جامعه هم داره عوض میشه و مردم برای صنایع دستی

سلام دوست عزیز میتونی بیشتر در مورد صنایع دستی توضیح بدی کمی به تراش روی شیشه و انگشتر سازی و نگین تراشی علاقه مند شدم البته میز کار عالی هم برای خودم درست کردم البته استاد حرفه ای ندارم فوت استادی رو یادم بده ... یه چیزایی بلدم ولی نه در حدی که بتونم به بازار عرضه کنم ..شهرستان زندگی میکنم استاد خوب میتونستم پیدا کنم عالی بود.... ابته شبکه هم کار کردم البته پسیو یا همون زیر ساختش ولی خوب کاری که که آقای خودت باشی و تک باشه یه چیزه دیگست ... میدونم ابرای این کارایی که من میخوام حداقل یه دست خط خوب هم داشته باشم که ندارم متاسفانه
الان سربازم بعداز ظهرا میتونم هم زبان انگلیسیم رو تقوست کنم هم این کار رو برای بعد خدمتم اماده داشته باشم

statue of liberty
15-06-2015, 19:26
منم همین مشکلو داشتم ! پیشنهاد اولم 3d max هست!
برای زبان هم c++

منم رو همین دوتا گزینه که ذکر کردید نظر داشتم.
ولی نمی دونم کدومش بهتره . و بیشتر به کارم میاد.

مثلا برای C++ نیازه زبان دیگه ای بلد باشیم؟ این زبان کاربردش بیشتر کجاهاست؟ میشه منبع درامدی هم باشه؟

و در مورد 3dmax نیاره برنامه های گرافیکی مثلا فتوشاپ بلد باشیم. باز کاربرد و منبع درامد چقدر می تونه باشه؟

یا مثلا برنامه نویسی اندروید چطوره برای یادگیری؟

خوشحال میشم دوستان گرینه های دیگری اگه مد نظر دارن بگن

statue of liberty
15-06-2015, 19:29

ممنون که پیشنهاد خوبی دادین ولی من با توجه به امکانات خودم گفتم.
صنایع دستی ابزارهای خاص خودش میخواد که بنده نمی تونم جایی که هستم استفاده کنم همچنین صنایع دستی ادم باید صبر و هنر هم داشته باشه

گزینه هایی دیگر هم باشه خوشحال میشم دوستان بگن ..

றД ĵ ĭ Đ
17-06-2015, 13:26
زبان انگلیسی ........

Rossin
17-06-2015, 14:25
سلام

خیلی خوبه که برای وقتتون دارید برنامه ریزی میکنید.

خوشبختانه الان با یه سرچ ساده توی نت با کلی ای بوک اموزشی و ویدیو روبرو میشید که کلا دیگه نیازی به کلاس رفتن و اینجوری چیزارو از بین برده و هرجا درلحظه میتونید اموزش ببینید و تمرین کنید.

من بهتون طراحی سایت رو پیشنهاد میکنم،همینکه زمینه قبلی و اشنایی با html css دارید خیلی کمکتون میکنه
زبان برنامه نویسی هم php و #C ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) چون کاربردی تر هستند و زبان های دیگه داره از بورس میوفته کمکم.

بانک های اطلاعاتی هم در کنارشون یاد بگیرید که یه پکیج کامل بشید.

واقعا سخت نیست و فقط نیاز به علاقه و تمرین داره.

در مورد برنامه های طراحی هم اوتوکد و 3D مکس گزینه های خوبی هستند و باز هم اموزش هاشون موجوده.

الان دیگه برای همه چیز یه فروم زدن که هم اموزش داره هم نمونه کار هم رفع اشکال و هرچی که نیاز داشته باشید.
برای ویدیو هم میتونید از اموزش های لیندا استفاده کنید.به همین نام انگلیسی رو سرچ کنید و ببینید از هرچی فکر کنید اموزشش هست!

مواردی که گفتم چیزایی هست که دارم میبینم اطرافیانم چه طور توی خونه و پشت میز مغازه نشستن و دارن از این هنرهای مهندسی پول در میارن!
موفق باشید

djbehnam73
17-06-2015, 15:06
اگه تو طراحی وب بتونی ASP یاد بگیری خیلی عالی میشه

statue of liberty
18-06-2015, 07:39
زبان انگلیسی ........

زبان رو که خیلی وقته می خونم . تشکر:n12:

سلام

خیلی خوبه که برای وقتتون دارید برنامه ریزی میکنید.

خوشبختانه الان با یه سرچ ساده توی نت با کلی ای بوک اموزشی و ویدیو روبرو میشید که کلا دیگه نیازی به کلاس رفتن و اینجوری چیزارو از بین برده و هرجا درلحظه میتونید اموزش ببینید و تمرین کنید.

من بهتون طراحی سایت رو پیشنهاد میکنم،همینکه زمینه قبلی و اشنایی با html css دارید خیلی کمکتون میکنه
زبان برنامه نویسی هم php و #C ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) چون کاربردی تر هستند و زبان های دیگه داره از بورس میوفته کمکم.

بانک های اطلاعاتی هم در کنارشون یاد بگیرید که یه پکیج کامل بشید.

واقعا سخت نیست و فقط نیاز به علاقه و تمرین داره.

در مورد برنامه های طراحی هم اوتوکد و 3D مکس گزینه های خوبی هستند و باز هم اموزش هاشون موجوده.

الان دیگه برای همه چیز یه فروم زدن که هم اموزش داره هم نمونه کار هم رفع اشکال و هرچی که نیاز داشته باشید.
برای ویدیو هم میتونید از اموزش های لیندا استفاده کنید.به همین نام انگلیسی رو سرچ کنید و ببینید از هرچی فکر کنید اموزشش هست!

مواردی که گفتم چیزایی هست که دارم میبینم اطرافیانم چه طور توی خونه و پشت میز مغازه نشستن و دارن از این هنرهای مهندسی پول در میارن!
موفق باشید

اگه تو طراحی وب بتونی ASP یاد بگیری خیلی عالی میشه

ممنون دوست عزیز. من واقعا مردد هستم که بین برنامه نویسی تحت وب و ویندوز کدوم رو برم سراغش و کدوم مفید تر و طبعا بازارش بهتره. به نظر شما کدوم می تونه بهتر باشه.
مثلا برای یادگیری php نیازه چه زبان هایی بلد باشیم.

و اینکه بین php و asp کدوم بروز تر و بیشتر استفاده میشه و پیشنهاد میشه برای فراگیری

ArashMiniStar
18-06-2015, 12:24
دیگه کم مونده رفتگر کوچه هم بیاد برنامه نویسی یاد بگیره بخواد پول در بیاره :| بازار کار همه هم این وسط قاطی خراب شده اون بدبختی ک مهندس کامپیوتر شده معلوم نی گناهش چیه این وسط

Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY

djbehnam73
18-06-2015, 13:47
ممنون دوست عزیز. من واقعا مردد هستم که بین برنامه نویسی تحت وب و ویندوز کدوم رو برم سراغش و کدوم مفید تر و طبعا بازارش بهتره. به نظر شما کدوم می تونه بهتر باشه.
مثلا برای یادگیری php نیازه چه زبان هایی بلد باشیم.

و اینکه بین php و asp کدوم بروز تر و بیشتر استفاده میشه و پیشنهاد میشه برای فراگیری

شما الان برید اندروید هم یا بگیرید یا برید هر زبونی یاد بگیرید ، البته به صورت حرفه ای
همیشه نون توش هست ، فقط اعصاب زیاد می خواد

Rossin
18-06-2015, 15:45
ببین برنامه نویسی تحت وب یا ویندوز هر دو شیرینه و لذت بخش و مفیده و هر کدوم جایگاهی دارند.
بنظرم برای php نیاز به پیش زمینه قبلی ندارید چون ساختار مربوط به خودش رو داره ولی لازمه که با یک سری تعریف های کلی و اولیه اشنا باشید.

نکته بگم که شما اول توقع نداشته باشید که با یه دوره ای که اموزش ببینید و تمرین کنید بتونید پروژه بگیریدو کار کنیدو کسب درامد کنید، معقوله برنامه نویسی و طراحی وب انقدر گسترده اس که هرچی واردش میشید با چیزهای جدید روبرو میشید و باید ازمون خطا کنید.

new2012user
19-06-2015, 09:26
قصد تبلیغ ندارم چون خودم استفاده کردم و راضی بودم معرفی میکنم
بنده دوره های سایت سون لرن رو پیشنهاد میکنم
جامع هستند و قیمتشون مقرون به صرفه هست (قابلیت دانلود هم دارن و هر موقع دلتون بخواد میتونید تماشا کنید)
پشتیبانی و رفع اشکال هم عالیه
php , mysql ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
html ,css ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
javascript , jquery ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
photoshop ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
bootstrap ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])