مشاهده نسخه کامل
: کمک برای نصب اینترنت ماهواره ای
abolfazl7n
15-06-2015, 01:06
سلام به همگی
من می خواستم اینترنت ماهواره ای نصب کنم
طبق تحقیقی که من کردم فهمیدم که اینترنت ماهواره ای به سه روش هست 1 - یک طرفه 2 - دو طرفه 3 - افلاین
حالا می خواستم ببینم که
1 - چه نوع کارت --- برای استفاده از اینترنت ماهواره ای استفاده می کنند؟
2 - کدوم یک از روش ها خطرش کمتره و اینکه که اگه ردیابی کنند چقدر جریمه داره؟
3 - ایا کارت --- ی وجود داره که Usb باشه؟
4 - کارت --- در حال حاظر از چه قیمتی شروع میشه ؟
MOHAMMAD_ASEMOONI
16-06-2015, 09:50
سلام
گمان نکنم جریمه داشته باشه .
یا زندان داره یا یه اعدامِ سطحیِ بی سر و صدای کوچولو
:20:
امروزه یکی از امن ترین و سریعترین روشهای ارتباطی برای جاسوسها استفاده از ارسال و دریافت مستقیم از ماهواره های جاسوسی هست
ماهــواره های جاسوســی طوری در مدار در حرکتند که همیشه همه جای زمین رو زیر نظر دارند و بعضیاشون ارتفاعشون هم حدود 200km هست
جناب جاسوس اطلاعات بسیار زیادی توسط نرم افزارهایی که 50 سال دیگه رونمائی میشه رو فشرده و رمزگذاری میکنه و ظرف چند ثانیه ارسال میکنه برای ماهــواره
فردی که بدون مجوز , اینترنت ماهـواره ای راه بندازه , تا بیاد ثابت کنه چنین قصدی نداشته رفته اونور خورشید
:20:
اطلاعات من دقیق نیست....
ولی فکر میکنم همهی کارت های --- امکان انواع دانلود رو دارن....
در حال حاضر، تا زمانی که از ماهواره برای ارسال استفاده نکنید، مشکل بخصوصی نداره! :)))
ارسال به ماهواره نیازه به دیش ارسال داره که خیلی سریع ردگیری میشه و متاسفانه صحبت های دوستمون تایید میشه... تا شما ثابت بکنی که جاسوس نیستی و دادهای نفرستادی، یکی دو سال از عمرت توی یه سلول انفرادی تنگ و تاریک بدون هیچ ارتباطی با بیرون تلف شده!! تازه اگر بتونی ثابت بکنی! :)
دانلود افلاین، یه هارد گنده میخواد که شما بذاری هر شب فک کنم کل هاردت پر میشه و باید بشینی پاک کنی داده های اضافی یا ناقص یا الکی رو.... هیچ کنترلی هم نداری روی داده هات...
اینترنت یکطرفه هم به این صورته که شما برای ارسال، از یه کانکشن معمولی استفاده میکنی مثل همین ADSL معمولی و امثالهم، اما دریافت رو با ماهواره انجام میدی که Last time i checked هزینه هاش گرونه و گاهی حتی محدویت هم براش میذارن...
در کل، اینترنت ماهواره ای لااقل در ایران چندان به صرفه نیست... ضمن اینکه شما نمیتونی مثلا بری توی سایت یوتوب و دانلود کنی چون نیاز به چیز شکن داری برای ارسال، بنابراین سرعت به کار گیری همچنان چندان جالب نخواهد بود!! :)))
3 - ایا کارت --- ی وجود داره که Usb باشه؟
ندیدم ولی احتمال خیلی بالا هست اره! :)))
قیمت هاشون رو الان خبر ندارم، اما یکی دو سال پیش ظاهرا حدود ۱۰۰ تومن اینا بودن....
اساسا ما --- خارجی و داخلی داریم ظاهرا که قیمت هاشون متفاوته و خارجی با USB فک کنم وصل میشه... ( فک کنم کلا...)
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.