ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درد در زیر دنده ی آخر سمت راست؟

K!ng of th3 K!ngs
15-06-2015, 00:51
سلام.
16 سالمه. آسم دارم.
جنسیت مذکر
دیروز داشتم درس میخوندم یه دفعه فقسه ی سینم شروع کرد به درد گرفتن و درظرف ربع ساعت رفته رفته زیاد شد در حد شدید که یه لحظه احساس کردم نمیتونم نفس بکشم و بعدش هم حمله ی آسم بهم دست داد، یه آمپول هیدروکورتیزون زدم و خوب شدم و دردش بر طرف شد. امروز دوباره همون قسمت درد داره ولی نه به اون شدت و دردش میاد و میره.
مشکل از چیه؟
در ضمن دو شب گذشته رو زیر باد کولر خوابیدم ... ممکنه به خاطر اون بوده باشه؟

navid.zz68
15-06-2015, 08:06
سلام.
16 سالمه. آسم دارم.
جنسیت مذکر
دیروز داشتم درس میخوندم یه دفعه فقسه ی سینم شروع کرد به درد گرفتن و درظرف ربع ساعت رفته رفته زیاد شد در حد شدید که یه لحظه احساس کردم نمیتونم نفس بکشم و بعدش هم حمله ی آسم بهم دست داد، یه آمپول هیدروکورتیزون زدم و خوب شدم و دردش بر طرف شد. امروز دوباره همون قسمت درد داره ولی نه به اون شدت و دردش میاد و میره.
مشکل از چیه؟
سیگار یا قلیون میکشی؟

K!ng of th3 K!ngs
15-06-2015, 10:05
سیگار یا قلیون میکشی؟

نه. چون آسم دارم نه...

رومنس
15-06-2015, 12:58
سلام.
16 سالمه. آسم دارم.
جنسیت مذکر
مشکل از چیه؟

آپاندیس، کبد ، سندروم روده تحریک پذیر و ................ اون موقع درد فشارخونت چند بود؟

K!ng of th3 K!ngs
15-06-2015, 13:36
آپاندیس، کبد ، سندروم روده تحریک پذیر و ................ اون موقع درد فشارخونت چند بود؟

فشار خون که نمیدونم ولی با گوشیم ضربان قلب اندازه گرفتم روز 130 و اینا بود بعد میومد رو 50 بعد میرفت بالا