مشاهده نسخه کامل
: سوال در مورد Streaming در هارد WDMyCloud
سلام دسوتان به هارد WDMycloud 3t دارم میدونید که روی اینها قابلیت Media Streaming وجود داره که وقتی فایل ویدیویی روی این هارد میریزید میشه تو نتورک از طریق ویندوز مدیا پلیر به ویدیوها دسترسی داست اما نمیشه (یعنی من نتونستم) روی فایلهای ویدیویی مجوز دسترسی داد مثلا بگی فلان یوزر به این مدیا دسترسی داشته باشه و یا نداشته باشه.خوالستم ببینم دوستان راهکاری دارن برای این موضوع؟
ata.royalfalcon
14-06-2015, 19:56
سلام دسوتان به هارد WDMycloud 3t دارم میدونید که روی اینها قابلیت Media Streaming وجود داره که وقتی فایل ویدیویی روی این هارد میریزید میشه تو نتورک از طریق ویندوز مدیا پلیر به ویدیوها دسترسی داست اما نمیشه (یعنی من نتونستم) روی فایلهای ویدیویی مجوز دسترسی داد مثلا بگی فلان یوزر به این مدیا دسترسی داشته باشه و یا نداشته باشه.خوالستم ببینم دوستان راهکاری دارن برای این موضوع؟
سلام .
همانطوریکه در عکس زیر مشخص هست ؛ از قسمت Shares یه فولدر بسازید و کل ویدئوها رو داخل آن ذخیره کنید و از قسمت User Access مشخص کنید که کدام کاربر به این فولدر دسترسی داشته باشند یا نداشته باشند.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام .
همانطوریکه در عکس زیر مشخص هست ؛ از قسمت Shares یه فولدر بسازید و کل ویدئوها رو داخل آن ذخیره کنید و از قسمت User Access مشخص کنید که کدام کاربر به این فولدر دسترسی داشته باشند یا نداشته باشند.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
ممنون از پاسختون اما این قسمت فقط دسترسی به smb share رو تعیین میکنه در واقع همون share permission ها هست ولی برای حالت media streming وقتی روی یک فولدری گزینه media streaming رو روی حالت ON میزاریم هرچی ویدیو داخلش باشه برای همه در دسترس قرار میده..(بدون توجه به اینکه روی این فولدر چه دسترسی هایی به چه یوزرهای داده باشیم)
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.