PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ایا یک روز مکالمه رایگانی که همراه اول وعده میده واقعا مجانی هس؟؟

sky1sky
12-06-2015, 22:33
سلام چن سوال
1- همراه اول دائمی موقع پرداخت به موقع قبض غیرحضوری موبایل ، وعده یک روز مکالمه رایگان درون شبکه میده
از دوستان کسی تست کرده که مطمئن شده باشه واقعا مجانی هست یا نه ؟؟؟

2
این مکالمات رایگان ـ در صورت تماس به همراه اول اعتباری و شماره ثابت منازل هم ایا مجانیه ؟
یا فقط همراه اول دائمی به همراه اول دائمی مجانیه ؟؟

3- من قبلا تست کردم اما هزینه ای که برای ماه بعد بود خیلی زیاد اومد و محاسبه کردم دیدم ساعت هایی که در روز مکالمه مجانی هم استفاده کردم در صورت حسابم لحاظ شده این قدر ساعت حرف شده شده !! چه طور می تونم شکایت کنم یا پیگیری ؟! در سایت 195 نوع شکایت رو باید چی بزنم ؟ برا همراه اول قبض تلفنش هیچ موردی نیس که !!!؟؟ چون قبضم خیلی زیاد اومده بود
چندبن بار تا حالا مثلا !!!! از مکالمه مجانیش استفاده کردم و اما هر ماه بعدش قبض زیادی برام اومد !!

مرسی پیشاپیش

SNOW PATROL
12-06-2015, 22:40
من استفاده کردم چند بار رایگان بوده.. البته توجه کنید تماس باید داخل شبکه باشه... اعتباری میدونم رایگانه اما ثابت چک نکردم

sky1sky
12-06-2015, 23:06
من استفاده کردم چند بار رایگان بوده.. البته توجه کنید تماس باید داخل شبکه باشه... اعتباری میدونم رایگانه اما ثابت چک نکردم

سلام مرسی
شما همراه اول اعتباری رو چک کردین ؟ اون به خاطر اعتبار راحت قابل چک کردنه اما منظور من همراه اول دائمی هست
اره برای داخل شبکه هست اما تماس از همراه اول دائمی ب
ه همراه اول اعتباری و شماره ثابت منازل هم ایا مجانیه ؟
دوستان فرد دیگه ای تجربه داره ؟

مهندس الهه
13-06-2015, 01:01
ثابت هم درون شبکه محسوب میشه
من اینو از روی خط اعتباری میگم که گاهن در مناسبتهای مختلف هدیه مکالمه رایگان درون شبکه میده

MOHAMMAD_ASEMOONI
13-06-2015, 09:27
سلام
سوال:
خط دائمی چی داره که اعتباری نداره ؟

sky1sky
13-06-2015, 11:13
سلام
سوال:
سلام از چه لحاظ منظورته ؟ هدف اینه که مزیت ها شمرده شه و به این نتیجه رسیده شه که همراه اول اعتباری داشته بگیریم جای همراه اول دائمی ؟ یا چیز دیگه ای منظوره ؟!

SNOW PATROL
13-06-2015, 11:22
سلام مرسی
شما همراه اول اعتباری رو چک کردین ؟ اون به خاطر اعتبار راحت قابل چک کردنه اما منظور من همراه اول دائمی هست
اره برای داخل شبکه هست اما تماس از همراه اول دائمی ب
ه همراه اول اعتباری و شماره ثابت منازل هم ایا مجانیه ؟
دوستان فرد دیگه ای تجربه داره ؟

نه برادر جان متوجه نشدید اعتباری که قبض نداره پرداخت کنیم هدیه بده
منظورم اینه که در تماس بین سیم کارت دائمی همراه اول دارای هدیه با سیم کارت دائمی و اعتباری همین اپراتور چک کردم هزینه نمیندازه

griefcottage
13-06-2015, 12:01
سلام چن سوال
1- همراه اول دائمی موقع پرداخت به موقع قبض غیرحضوری موبایل ، وعده یک روز مکالمه رایگان درون شبکه میده
از دوستان کسی تست کرده که مطمئن شده باشه واقعا مجانی هست یا نه ؟؟؟

2
این مکالمات رایگان ـ در صورت تماس به همراه اول اعتباری و شماره ثابت منازل هم ایا مجانیه ؟
یا فقط همراه اول دائمی به همراه اول دائمی مجانیه ؟؟

3- من قبلا تست کردم اما هزینه ای که برای ماه بعد بود خیلی زیاد اومد و محاسبه کردم دیدم ساعت هایی که در روز مکالمه مجانی هم استفاده کردم در صورت حسابم لحاظ شده این قدر ساعت حرف شده شده !! چه طور می تونم شکایت کنم یا پیگیری ؟! در سایت 195 نوع شکایت رو باید چی بزنم ؟ برا همراه اول قبض تلفنش هیچ موردی نیس که !!!؟؟ چون قبضم خیلی زیاد اومده بود
چندبن بار تا حالا مثلا !!!! از مکالمه مجانیش استفاده کردم و اما هر ماه بعدش قبض زیادی برام اومد !!

مرسی پیشاپیش

سلام بله تو قبض تلفن قسمت تخفیفات نوشته،من خودم ریز مکالمات رو گرفتم و دیدم که مجانیه!البته اکثر تماس هام نهایت 8 تا 10 دقیقه
ما بیشتر با موبایل تماس میگیریم ولی خب امتحان نکردم با تلفن ثابت
شما شماره 9990 رو بگیرید و به اپراتور شکایتتون رو بگین اگه مشکل برطرف نشد ،از رگلاتوری باهاتون تماس میگیرن

MOHAMMAD_ASEMOONI
13-06-2015, 14:02
سلام
از چه لحاظ منظورته ؟
هدف اینه که مزیت ها شمرده شه و به این نتیجه رسیده شه که همراه اول اعتباری داشته بگیریم جای همراه اول دائمی ؟
یا چیز دیگه ای منظوره ؟!بله , کسی که خط دائمی داره چه سودی میبره ؟

SNOW PATROL
13-06-2015, 14:35
بله , کسی که خط دائمی داره چه سودی میبره ؟

سلام
سوال:
دائمی تعرفه کمتری داره نسبت به اعتباری... البته یه چند مورد دیگه هم هست که تو ذهنم نیست..... ولی خوب همین که شارژش تموم نمیشه برای خیلی ها مهمه.. این که وسط یک مکالمه تجاری که ممکنه طول بکشه شارژ تموم بشه زیاد جالب نیست!

bahram.
28-09-2015, 14:44
فعال کردن یه روز مکالمه مجانی درسته که ظاهرا مجانی بنظر میاد
اما خدمات ارزش افزوده به حساب میاد و از وقتی فعالش میکنید ماهانه براتون میندازه
یعنی مفت چیزی نداریم