مشاهده نسخه کامل
: ✔ کــنــکــور 95 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر
farshidshd
12-06-2015, 12:30
سلام بر تمامی دوستان وکنکوری های گرامی سال 1394 و 1395
با آرزوی موفقیت برای شما
با توجه به اینکه پرونده ی کنکور 94 تا چند وقت دیگه بسته می شه و دوستان کنکوری بعدی باید برای کنکور 95 برنامه ریزی کنن ، این تاپیک رو ایجاد میکنم تا همه ی بحث های مربوط به کنکور 95 در اینجا مطرح بشه ( تاکید میکنم ، کنکور 95 )
برای بحث در مورد انتخاب رشته ی کنکور 94 (بعد از اعلام نتایج اولیه) به تاپیک✔ انتخاب رشته ی کنکوری های 94 (سراسری،آزاد) + نتایج نهایی+تکمیل ظرفیت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مراجعه کنید
توجه مهم!!
با توجه به بالا بودن فعالیت در این تاپیک و افزایش روزانه تعداد زیادی پست ، اون دوستانی که از لحن نا مناسب استفاده کنند یا به هر نحوی خارج از چارچوب قوانین انجمن فعالیت کنند در وهله ی اول اخطار دریافت می کنند و در صورت ادامه ی رویه دسترسی اونها به این انجمن محدود خواهد شد!
1- لطفا هر گونه سوال و تست رو با توجه به رشته ی تحصیلی در زیرشاخه ی مربوطه و در تاپیکی که در اون زیرشاخه برای این کار در نظر گرفته شده مطرح بفرمایید. (تست ریاضی در بخش ریاضیات و ...)
2- پرسش و پاسخ های شخصی رو فقط در پیغام خصوصی پیگیری بفرمایید.
3- پستهای پشت سر هم رو حتما در یک پست ارسال بفرمایید. در صورت مشاهده به دلیل بالا بودن تعداد پستها پستهای بعدی حذف خواهند شد.
4- برای معرفی و درخواست نمونه سوالات آزمون ها هم از تاپیک معرفی و درخواست سوالات امتحانی ← سوالات موجود به پست اول اضافه شد!! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) که به همین منظور در همین زیرشاخه قرار داره استفاده بفرمایید و این قبیل موارد رو در این تاپیک ارسال نکنید.
5- برای معرفی و درخواست منابع آزمون ها هم از تاپیک درخواست منابــع آزمونــها در مقاطــع مخـتلف ← منابع موجود به پست اول اضافه شد !! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) که به همین منظور در همین زیرشاخه قرار داره استفاده بفرمایید و این قبیل موارد رو در این تاپیک ارسال نکنید.
6- برای راهنمایی در مورد کتایها و جزوات کمک آموزشی هم از تاپیک ◄◄ راهنــمای جامـــع کتابــها و جــزوات کمــک آموزشــی و دانشــگاهی ►► ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) که به همین منظور در همین زیرشاخه قرار داره استفاده بفرمایید و این قبیل موارد رو در این تاپیک ارسال نکنید.
7- برای بحث هاي فني در مورد درس هاي مختلف ، براي هر درس تاپيك جداگانه وجود دارد:
✔ رفع اشکال، سوالات و راهنمای جامع کتب و جزوات کمک آموزشی درس زیست(کلیه مقاطع دبیرستان) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
✔ رفع اشکال، سوالات و راهنمای جامع کتب و جزوات کمک آموزشی درس زبان و ادبیات فارسی(کلیه مقاطع دبیرستان) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
✔ رفع اشکال، سوالات و راهنمای جامع کتب و جزوات کمک آموزشی درس فیزیک (کلیه مقاطع دبیرستان) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
✔رفع اشکال، سوالات و راهنمای جامع کتب و جزوات کمک آموزشی درس ریاضی (کلیه مقاطع دبیرستان ) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
✔رفع اشکال، سوالات و راهنمای جامع کتب و جزوات کمک آموزشی درس عربی (کلیه مقاطع دبیرستان ) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
✔رفع اشکال، سوالات و راهنمای جامع کتب و جزوات کمک آموزشی درس شیمی (کلیه مقاطع دبیرستان) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
رفع اشکال، سوالات و راهنمای جامع کتب و جزوات کمک آموزشی مربوط به رشته انسانی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
رفع اشکال، سوالات و راهنمای جامع کتب و جزوات کمک آموزشی درس زمین شناسی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
✔رفع اشکال، سوالات و راهنمای جامع کتب و جزوات کمک آموزشی دروس عمومی(کلیه مقاطع دبیرستان ) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
با آرزوی موفیت برای شما کنکوری های عزیز
با تشکر
گروه مدیریت انجمن آموزش عالی
Mehran-King
14-06-2015, 10:21
سلام ، ضمن عرض خسته نباشید به همگی :n40:
پاسخنامه خالی کنکور امیدوارم به دردتون بخوره ، با دیدن پاسخنامه میتونین برای کنکور آماده تر بشین! :n16:
================================================== ======================================
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
================================================== =======================================
چند تا نصیحت به کنکوری های عزیز :
اگه میخواین موفق باشین ، کتاب هاتون رو مفهومی بخونین و از هم اکنون هر روز حدود 50 تا تست یا بیشتر کار کنین ، همچنین اصلا ، اصلا ، اصلا به دنبال حاشیه های کنکور نباشین و همیشه امیدوار باشین و برای رسیدن به هدفتون تلاش کنین .
من بعضی ها رو می بینم که 3 ماه مونده به کنکور درس رو شروع میکنن ، اما این شیوه درستی نیست! بهتره که برای هر درس وقت لازم رو بذارین و خوب بخونین و تست هاشو مفهومی کار کنین ...
تاکید می کنم اصلا به دنبال حاشیه های کنکور نباشین ، چون تمرکزتون رو بهم میزنه و شمارو از هدفتون دور میکنه !
افکار منفی رو هم بذارین کنار! هیچوقت نذارین افکار منفی بیاد به ذهنتون ...
از هم اکنون با توکل کردن به خدا درس خواندن رو شروع کنین ، امیدوارم موفق و موید باشین . :n16:
Konkuri 95 R
14-06-2015, 10:36
سلام
بعد از امتحانات نهایی میانگین معدلها رو کجا میتونم ببینم؟
ما ریاضیا امروز جبر و احتمال داشتیم ، به جرئت میتونم بگم اولین امتحانمون بود که از سالهای قبل سختتر نبود...
امتحانامون سخت نبودن اما چون از امسال قرار بوده که تاثیر منفی معدل هم محاسبه بشه ، یکمی سوالا جزئی تر شدن...
سه شنبه امتحان زبان داریم و تموم ... امتحانا رو خوب دادم اکثرا 19.5 و اینا ...
بعدشم ببینیم برا کنکور باید چیکار کنیم ...
اساتید به نظرتون بهترین آزمون آزمایشی کدوم موسسه هست؟
کانون رو میگن سوالاش بیخودی سخته اما جامعه آماریش خوبه
اما سنجش که جامعه آماری خوبی نداره رو میگن سبک سوالاش به کنکور نزدیکتره ... گاج و گزینه 2 هم هستن ...
ممنون
After4Ever
14-06-2015, 17:41
کنکور 95 میفته قبل ماه رمضون وقتتون کمتره کنکوریها
ویرایش: به گفته بعضی دوستان بعد ماه رمضون میشه
Konkuri 95 R
14-06-2015, 18:10
مطمئنین؟!!!
ای بابا :-(
Mehran-King
14-06-2015, 18:36
سلام
ما ریاضیا امروز جبر و احتمال داشتیم ، به جرئت میتونم بگم اولین امتحانمون بود که از سالهای قبل سختتر نبود...
امتحانامون سخت نبودن اما چون از امسال قرار بوده که تاثیر منفی معدل هم محاسبه بشه ، یکمی سوالا جزئی تر شدن...
اما سنجش که جامعه آماری خوبی نداره رو میگن سبک سوالاش به کنکور نزدیکتره ... گاج و گزینه 2 هم هستن ...
ممنون
نتایج امتحان نهایی رو از جایی نمیشه دید ، باید برین مدرسه تون و از اونجا پیگیری کنین ، تا 10 تیر احتمالا میاد ، خوبه ...
از نظر من که آزمون های سازمان سنجش خوب هستن ... چون هرچی باشه طراح سوالات کنکور سازمان سنجشه!
موفق باشین ...:n16:
Konkuri 95 R
14-06-2015, 19:32
بخشنامه ای که اومده برای ثبت نام کتابای پیش دانشگاهی ، گفته که "قبولین خرداد" باید یکم تیر ثبت نام کنن یعنی تا اون موقع کارنامه ها میاد....
Mehran-King
14-06-2015, 19:54
سلام دوست عزیز ، اینجوری که شما گفتین نیست! کنکور 95 بعد از ماه رمضان میفته! مدرکش هم سایت سازمان سنجش هست!
شما یه سر برین سایت زیر :
در سایت بالا آزمون های آزمایشی سازمان سنجش پیش نوشته شده ، که در آنجا می بینیم که آخرین آزمون سازمان سنجش پیش 11 تیر 95 خواهد بود! پس در نهایت میشه نتیجه گرفت که کنکور 95 بعد از ماه رمضان خواهد بود!
خودتون حتما میدونین سازمان سنجش هیچوقت الکی برای آینده برنامه ریزی نمیکنه!
(البته شاید بعدا عوض کنن! اما فعلا با این مدرک میشه گفت کنکور 95 به احتمال 90 درصد بعد از ماه رمضان خواهد بود!)
(البته همه اینا احتمال هست! ممکنه در آینده نظرات آقایان عوض بشه ، ما که امیدواریم بعد از ماه رمضان باشه)
مطمئنین؟!!!
ای بابا :-(
کنکور 95 به احتمال زیاد بعد از ماه رمضان خواهد بود دوست عزیز
(البته همه اینا احتمال هست! ممکنه در آینده نظرات آقایان عوض بشه ، ما که امیدواریم بعد از ماه رمضان باشه)
با تشکر :n16:
Iloveu-ALL
14-06-2015, 20:07
رمضان 95 میفته:
18 خرداد تا 10 تیر (11 تیر = عیدفطر)
احتمالا چون 11 تیر به 5 تیر نزدیک تره ، میندازن بعد ماه رمضان
وگرنه امتحانات و کتکور خیلی زودتر برگزار میشه
سلام
ممنون
سلام
میانگین معدل ها رو هیچکس نمیده و اطلاعاتی درست درمونی درز ندادن مسئولان
اگه بدن سریع وارد سیستم تخمین رتبه ها میشه
----
در مورد تارخ کنکور هم فعلا چیزی معلوم نیست
سابقه داشته موسسه ها تاریخ کنکور آزمایشی هاشونو تغییر بدن
یه توصیه دارم برای کنکوری ها:
تا دفترچه کنکور نیومده به هیچ خبری در مورد کنکور توجه نکنید که آقایون راحت میزنن زیرش.
Mehran-King
14-06-2015, 23:14
دوستان ما که رفتیم ، دیگه خوبی یا بدی دیدین حلالمون کنین ، شما ها هم برین بخونین و به دنبال حاشیه نباشین ، برای همتون بهترین هارو آرزو می کنم ، خداوند یارویاورتان#
Alireza SM
16-06-2015, 10:47
منم برای همه کنکوری های عزیز آرزوی موفقیت دارم .
ماه رمضون هر کاری و هر طوری عشتقون میکشه درس بخونین ببینین چطور بازدهتون بالاست و همون روش رو انام بدین.
من شخصا این یه سال اینجا تنهاتون نخواهم گذشت و امسال با خلاصه درس ها و برنامه ریزی رایگان بر مبنای آزمون های سنجش همتون رو کمک خواهم کرد اگه در حد کمک کردن باشم.
مطمعن باشین شما هم اگه یک سالتون همراه با سعی و تلاش باشه موفقیت رو به دست خواهید آورد.
Konkuri 95 R
16-06-2015, 12:05
منم برای همه کنکوری های عزیز آرزوی موفقیت دارم .
ماه رمضون هر کاری و هر طوری عشتقون میکشه درس بخونین ببینین چطور بازدهتون بالاست و همون روش رو انام بدین.
من شخصا این یه سال اینجا تنهاتون نخواهم گذشت و امسال با خلاصه درس ها و برنامه ریزی رایگان بر مبنای آزمون های سنجش همتون رو کمک خواهم کرد اگه در حد کمک کردن باشم.
مطمعن باشین شما هم اگه یک سالتون همراه با سعی و تلاش باشه موفقیت رو به دست خواهید آورد.
خیلی خیلی ممنون :40:
من آخرش آزمون آزمایشی رو نفهمیدم باید کجا برم...ممنون میشم کمک کنید
Konkuri 95 R
16-06-2015, 20:44
طرح گام اول گزینه 2 چطوریه؟سال دوم ازش مطرح نمیشه؟
توی سایتش که میرم قسمت گام اول یه برنامه اولیه داره که فقط دروس سال سومه ، البته بالاش توی توضیحات نوشته مرور و جمع بندی اول و دوم هم هست
من که گیج شدم:n13:
Alireza SM
16-06-2015, 23:16
خیلی خیلی ممنون :40:
من آخرش آزمون آزمایشی رو نفهمیدم باید کجا برم...ممنون میشم کمک کنید
بهتره تابستون آزمون شرکت نکنین و خودتون برین جلو. آزمون های تابستان هیچکدوم برنامه خوبی ندارن.
ایشالا از مهر میرین آژمون
h4mid007
17-06-2015, 11:13
سلام کسی اطلاع داره در مورد تغییرات کتاب های درسی واسه کنکور 95؟ ( پشت کنکوری هستم :D )
MƐΛИĪИƓĿƐSS
17-06-2015, 14:10
سلام دوستان.
من رشته تجربی هستم و میخواستم یه سال پشت کنکور بمونم (یه سال مدرسه رفتن رو زود تر شروع کردم ) و این قضیه به شدت از طرف اطرافیانم رد شد:n01:
راستیتش از دبیرستان درس خوندنم بهم ریخت و به کلی وضعیتم بد شد ! ( شاید یکی از عواملش رفتن به مدرسه نامناسب بود )
بگذریم ....
من قصد داشتم تابستون برم یکی از این موسسه ها ولی با توجه به صحبت های @Alireza SM ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) به شک افتادم !
خب من تصمیم گرفتم این وضعیت رو کنار بذارم و دو ماه رو مردونه درس بخونم،:n09:که کارم به اما و اگر نکشه....
سوال اول : روزه بگیرم یا نه؟ ( از آقایون مطلع که بپرسی میگن مشکلی نداره )
دوم : چه درس هایی رو با هم بخونم و برنامه ریزیم چطور باشه؟ مثلا درس های تخصصی سوم با عمومی دوم یا ... ، و چند ساعت در روز ( من تا 13 ساعت هم تو امتحانات خوندم)
درس ها رو پشت سر هم بخونم یا مثلا چند درس رو در عرض دو یا چند هفته تموم کنم؟
و سوم : شیوه درس خوندنم چطور باشه؟ ( و نحوه تست زنی و چه تستی بزنم )
و کلا یه برنامه و شیوه درس خوندن درستی معرفی کنید
ممنون:n16:
+
راستی قراره از اول شهریور کلاس هامون شروع بشه !! پول کتاب هامون رو هم تو اردیبهشت از بچه ها گرفتن:n01:
اونوقت میتونم درس های دوم و سوم رو تو دو ماه جمع کنم؟
سلام دوستان.
من رشته تجربی هستم و میخواستم یه سال پشت کنکور بمونم (یه سال مدرسه رفتن رو زود تر شروع کردم ) و این قضیه به شدت از طرف اطرافیانم رد شد:n01:
راستیتش از دبیرستان درس خوندنم بهم ریخت و به کلی وضعیتم بد شد ! ( شاید یکی از عواملش رفتن به مدرسه نامناسب بود )
بگذریم ....
من قصد داشتم تابستون برم یکی از این موسسه ها ولی با توجه به صحبت های @Alireza SM ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) به شک افتادم !
خب من تصمیم گرفتم این وضعیت رو کنار بذارم و دو ماه رو مردونه درس بخونم،:n09:که کارم به اما و اگر نکشه....
سوال اول : روزه بگیرم یا نه؟ ( از آقایون مطلع که بپرسی میگن مشکلی نداره )
دوم : چه درس هایی رو با هم بخونم و برنامه ریزیم چطور باشه؟ مثلا درس های تخصصی سوم با عمومی دوم یا ... ، و چند ساعت در روز ( من تا 13 ساعت هم تو امتحانات خوندم)
درس ها رو پشت سر هم بخونم یا مثلا چند درس رو در عرض دو یا چند هفته تموم کنم؟
و سوم : شیوه درس خوندنم چطور باشه؟ ( و نحوه تست زنی و چه تستی بزنم )
و کلا یه برنامه و شیوه درس خوندن درستی معرفی کنید
ممنون:n16:
+
راستی قراره از اول شهریور کلاس هامون شروع بشه !! پول کتاب هامون رو هم تو اردیبهشت از بچه ها گرفتن:n01:
اونوقت میتونم درس های دوم و سوم رو تو دو ماه جمع کنم؟
سلام محمدجان
دیدم پستت بی جواب مونده گفتم نظرمو بگم شاید به کار آید:n01:
1. نه، برای درس خوندن باید سرحال باشی تو این هوا و شرایط ادم روزه بگیره رو به موت میشه چه برسه به اینکه سال کنکور باشی و حجم قابل توجهی درس برای خوندن داشته باشی!
2. ببین توی تابستون عمده تلاشتو بزار برای سوم و از دوم هم شیمی و زیست رو خوب بخون، فیزیک و ریاضی دوم همه توی پیش به صورت گسترده تر و کامل تر اومده پس موقعی که پیش رو شروع کنی اونا رو کامل تر میخونی، در مورد درس های عموم ادب رو سعی کن به صورت مبحثی بخونی مثلا از نشر الگو کتاب های مبحثی رو بگیر و بخون مثلا املا قرابت و آرایه و اینا رو جدا جدا بخون (قبلش کتاب رو یه دور بخونی بد نیست) در مورد عربی هم از همین الان از پایه (اول) شروع کن به خوندن زیاد تو نخ تست زدن نرو تست رو بزار برای مهر به بعد، در مورد معارف حتما از روی کتاب گاج یا الگو شروع به خوندن بکن نظم خاصی نداره درسا اگه اول سوم رو هم بخونی مشکلی نداره ، در مورد زبان هم از همین الان درک مطلب و ردینگ و کلوز رو شروع کن از روی کتاب های مربوطه
تو اختصاصی ها هم ریاضی و فیزیک سوم رو بخون از الان، اگه بتونی هندسه یک رو هم بخونی خیلی خوب میشه چون هم سنگینه و هم وقت گیر و الان ازاد تری و بعد بتونی دوره کنی و تست بزنی فقط- فیزیک رو سعی کن رو الکتریسیته ها خوب کار کنی و از فیزیک یک هم نور و آینه و عدسی هارو بخونی هم خوبه نتونستی میزاری تو سال مشکلی نیست
برای زیست هم فقط کتاب درسی لازمه + چند تا کتاب جمع بندی طبقه بندی شده ، سعی کن از همین الان خوب بخونی مخصوصا فصل های اول زیست دوم رو که با تمام فصل های هر سه پایه ارتباط نزدیک داره و اگه یاد نگیری به مشکل میخوری ، برای ژنتیک هم سراغ یه کتاب معمولی و خوب برو مثل تخته سیاه و خوب تمومش کن، فعلا هم خودتو درگیر کتاب های دیگه نکن
زیست بعضی فصلا ها به هم مربوطن که با هم خونده بشه خیلی خوبه، اگه ارتباطه فصل ها رو نمیدونستی بگو یه نگاه بندازم بگم بهت؟
شیمی هم اول حتما کتاب رو بخون و بعد درسنامه های کمک اموزشی هات و بعد برو سراغ تست های فراوونف سعی کن خیلی مسئاله حا کنی از همین الان چون بیشتر کنکور فقط مسئله و بازی با اعداد شده (محاسبات عددیت هم از همین الان قوی کن)
3. برای درسهای محاسباتی همراه خوندن کمی تست بزن که جا بیفته و همینطور روز بعد و سه روز بعدش تا خوب جا بیفته (اول هم به تستای سبک کنکور مسلط شو بعد برو سمت تالیفی)
دروس عمومی هم بعد از خوندن بزار دو روز بعدش تست بزن (پشت سرش تست بزنی اصلا فایده نداره)
اگه خیلی آشفته شدی تو یه آزمون آزمایشی شرکت کن طبق برنامه پیش برو
ساعات مطالعه ات رو هم ثبت کن
فعلا همینا به زهنم رسید اگه سوالی بود بپرس :n16:
Nashenase
20-06-2015, 11:10
سلام .کسی میدونه کارنامه امتحان نهایی سوم تجربی رو کی میدن؟
سلام .کسی میدونه کارنامه امتحان نهایی سوم تجربی رو کی میدن؟
سلام
دو هفته بعد از آخرین امتحانتون میاد و پنج روز هم فرصت اعتراض دارین.
سلام
میشه کنکور زبان رو هم مثل تجربی دوباره شرکت کرد ؟ (من کنکوری 94 بودم)
سلام دوستان.من کنکوری 96 هستم....الان دوم ریاضیم...فردا هم به حول قوه الهی کارنامه و این جریانات رو در پیش دارم...دعامون کنین.چنتا سوال داشتم:
1-سال سوم بهتره توی ازمونای چه موسسه ای شرکت کنم؟ برا همین تابستون بنظرتون کلاس برم؟؟؟ دبیر امسال و پارسال شیمیمون از دبیران گاج هستن کلاساشون رو برم؟با اینکه دبدبه و کبکبشون زیاده اما من شیمیم قوی نیس.یعنی در حد 17 اینا هستم...فیزیک هم حتما باید برم.فیزیک هم 18 اینا میشم ولی علاقه دارم مث ریاضیم قوی شه.راستیتش من ریاضی و هندسه و اینجور درسام واقعا قویه...درسایی مث ادبیات و دینی و اینام خوبن.معدل ترم اول 19/43 شد که میدونم کمه.ضمنا ساکن کرمانشاه هستم...
در طول ترم چه کلاسایی بهتره برم؟ از امسال چقد بخونم؟؟؟ میتونم امتحانات نهایی بالای 19 شم؟؟؟ این تابستون فعلی رو چیکار کنم؟ ممنون میشم راهنماییم کنین...ضمنا الان هم برای رفتن به کلاسای تابستون امسال دیر نیست
NIMA9672
20-06-2015, 22:35
سلام دوستان.من کنکوری 96 هستم....الان دوم ریاضیم...فردا هم به حول قوه الهی کارنامه و این جریانات رو در پیش دارم...دعامون کنین.چنتا سوال داشتم:
1-سال سوم بهتره توی ازمونای چه موسسه ای شرکت کنم؟ برا همین تابستون بنظرتون کلاس برم؟؟؟ دبیر امسال و پارسال شیمیمون از دبیران گاج هستن کلاساشون رو برم؟با اینکه دبدبه و کبکبشون زیاده اما من شیمیم قوی نیس.یعنی در حد 17 اینا هستم...فیزیک هم حتما باید برم.فیزیک هم 18 اینا میشم ولی علاقه دارم مث ریاضیم قوی شه.راستیتش من ریاضی و هندسه و اینجور درسام واقعا قویه...درسایی مث ادبیات و دینی و اینام خوبن.معدل ترم اول 19/43 شد که میدونم کمه.ضمنا ساکن کرمانشاه هستم...
در طول ترم چه کلاسایی بهتره برم؟ از امسال چقد بخونم؟؟؟ میتونم امتحانات نهایی بالای 19 شم؟؟؟ این تابستون فعلی رو چیکار کنم؟ ممنون میشم راهنماییم کنین...ضمنا الان هم برای رفتن به کلاسای تابستون امسال دیر نیست
سلام به عنوان كسي كه كنكور دادم نظرم رو مي گم، و اينا صرفاً تجربه ي خودم هست، ممكنه غلط باشه:
اول اينكه آزمون رو سال بعد (چهارم) اونم فقط سنجش شركت كن، دور بقيه خط بكش
دوم اينكه درسي رو كه خودت از پسش برمياي كلاس نرو ، وقتت رو زيادي مي گيره، شما امسال رو درس هاي سال سوم تمركز كن، سعي كن مفهومي ياد بگيري كه هم توي امتحان هاي نهايي مؤفق باشي و هم كنكور
و اينكه كلاس هايي رو هم كه ميخواي بري با انتخاب دقيق و بررسي جوانب و زماني كه داري برو نه از سر رودربايستي با معلّمي يا يك دوستي و يا اينكه صرفاً چون فلاني رفته ، منم برم!
تابستون امسال رو بنظرم كاري نكني هم با مشكل جدي مواجه نميشي! ولي اگه قصد درس خوندن داري بهترين كار اينه رياضي و فيزيك سال سوم رو تو اين تابستون بخوني و آشنا بشي (شيمي سال سوم و چهارم مثل دوم سخت نيست)
اضافه كنم خيلي به معدل هاي ترم ها و سال هاي پيش اكتفا نكن ! چون بحث امتحانات نهايي سوم و كنكور يه چيز ديگه ست!
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
سلام
میشه کنکور زبان رو هم مثل تجربی دوباره شرکت کرد ؟ (من کنکوری 94 بودم)
سلام
بله میشه مانعی نداره
Konkuri 95 R
24-06-2015, 01:28
سلام
آرایه ادبی رو چطور بخونم؟روزی یک آرایه مثلا؟
آرایه های قبلی فراموش نمیشه؟
(کتاب الگو دارم)
ممنون
NIMA9672
24-06-2015, 08:10
سلام
آرایه ادبی رو چطور بخونم؟روزی یک آرایه مثلا؟
آرایه های قبلی فراموش نمیشه؟
(کتاب الگو دارم)
ممنون
آرايه ها مثل رياضي و فيزيك مي مونه! يعني هر آرايه يكسري راه و نشانه ي تشخيص داره (فرمول) كه اونا رو بايد حفظ كني تا هر چيزي كه اومد رو بتوني تشخيص بدي، خوندن اشعار مختلف كتاب هاي درسي و يادگيري در اون سطح فايده نداره و فرار هست
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
سلام دوستان
من امروز رفتم معدل پیش دانشگاهیم رو گرفتم
بعد بهم گفتن قبولی ولی نمرات پایانی نهاییم ( نمره ورقه امتحان نهایی ) اینو نشون نمیدن
اما نمرات سالانه ام همش رو قبول شدم
سوال : نمره پایانی ( نمره ورقه امتحان نهایی ) مهم تره یا نمره های سالانه ؟
الان من شهریوریم یا نه ؟
من میخوام کنکور زبان سال بعد رو شرکت کنم با این وضع مشکلی تو رفتن به دانشگاه یا سربازی پیش نمیاد ؟
سوال بعدیم هم اینه که دانشکده زبان انگیلیسی تو دانشگاه تهران هم داریم یا نه ؟ اگه داریم شرایط رفتن به دانشگاهش چیه ؟
ببخشید زیاد نوشتم موضوع حیاتیه لطفا سریع تر کمک کنید !!
webpower
01-07-2015, 03:03
دوستان من ی مشکل خیلی بزرگ دارم
میانگین ترازم امسال رو 6900 بود ک تو جم بندی اشتباه فاحشی کردم و کنکورو خیلی بد دادم. خیلی خیلی بد
میخوام امسال رو پشت کنکور بمونم از اولم برنامه داشتم اگه دانشگاه شیراز حداقل درنیام بمونم، الان اصلا پزشکی هم درنمیام (تو این ک در نمیام بحثی نیس)
خونواده با موندن موافق نیستن اصلا با درس موافق نیستن. با شناختی ک ازشون دارم بعید نیست سرخود برن انتخاب رشته کنن
من مراحل ثبت نام کارت رو خودم انجام ندادم و زیاد اطلاعاتی ندارم
میخواستم بدونم با داشتن شناسنامه میتونن بدون اطلاع من انتخاب رشته کنن؟
چ کاری از دستم برمیاد چ کار باید بکنم؟
توروخدا هر راه حلی دارین اگه جواب میده دریغ نکنین زحمات 3سالم داره ب باد میره
Alireza SM
01-07-2015, 12:20
میانگین ترازم امسال رو 6900 بود ک تو جم بندی اشتباه فاحشی کردم و کنکورو خیلی بد دادم. خیلی خیلی بد
میخوام امسال رو پشت کنکور بمونم از اولم برنامه داشتم اگه دانشگاه شیراز حداقل درنیام بمونم، الان اصلا پزشکی هم درنمیام (تو این ک در نمیام بحثی نیس)
خونواده با موندن موافق نیستن اصلا با درس موافق نیستن. با شناختی ک ازشون دارم بعید نیست سرخود برن انتخاب رشته کنن
با داشتن اطلاعاتت میتنن انتخاب رشته کنن واست.
شما هم میتونی در واپسین لحظات ویرایش کنی و رشته های روزانه رو حذف کنی تا بتونی بمونی برای سال بعد
با عرض سلام خدمت دوستان به ویژه دوستان عزیز کنکوری و همچنین آرزوی موفقیت در کنکور و در تمامی مراحل زندگی؛
بعد از تقریبا یه سال گفتم بیام و چیزایی رو که طی مرحله کنکور تا قبولی بهم گذشت رو به عنوان شخصی که بعد از گذشت سن و سالی وارد دانشگاه شد براتون بگم.
حقیقتا من موقعی که باید درس میخوندم و روزی که موقع درس خوندنم بود درس نخوندم که از این بابت پشیمون نیستم چون حداقل با انتخابی آگاهانه وارد رشته و دانشگاه مورد نظرم شدم.
البته شاید به نظر برخی افراد به تعداد سال های سوخته اش نیرزه...
اولین باری که کنکور دادم قبول نشدم پیش خودم گفتم باید یه کاری بکنی نمیشه که همینطوری بشینی وقتی وارد بازار کار شدم دیدم رفتار ها ناملایم تر از اون چیزی هست که فکر میکردم ... خب طبیعی هم هست به یه شخص دیپلمه که کار مدیریتی نمیدن به هر حال باز بعد از مدتی تصمیم گرفتم درس بخونم اما این بار مشکل جدید سر راهم سبز شد به نام خدمت سربازی ! راهی نبود جز گذروندنش اون رو هم گذروندم...مجددا فکر کار به سرم زد این بار فکر میکردم حالا چون خدمت کردم یه هنری کردم و شاید بتونم کاری بکنم دیدم تازه بدبخت تر از قبل شدم یه مدت رانندگی و ... خلاصه دردسرتون ندم باز به فکرم افتاد که درس رو بخونم این بار رشته انسانی و یه تغییر گرایش اساسی خلاصه حدود 9 ماهی رو که فرصت داشتم نشستم و تا جایی که تونستم و ازم بر میومد خوندم چون میدونستم که خیلی سخته بخوای کار 3 سال یه رشته رو توی 9 ماه بکنی و علی رغم تمام افرادی که نا امیدم میکردن و میگفتن قبول نمیشی فقط خوندم و مهر قبولی جایی رو که فقط برای همونجا درس خونده بودم رو به وجودشون زدم.
خلاصه وارد دانشگاه شدم و یکمی از تجربیات دانشگاه هم بگم
روزای اول که بچه ها همدیگر رو نمیشناختن و کلاس ها ساکت بود تا اینکه کم کم با بچه ها آشنا شدیم و ...
اما چیزی که مهم بود کلاس های عمومی بود و بچه هایی با رشته های مختلف از مهندسی مکانیک و برق وحقوق تا رشته هایی مثل علوم اجتماعی و کشاورزی و ...
خدای ناکرده قصد تخریب هیچ رشته ای رو ندارم چون خودم با اینکه حقوق میخونم اما همه میدونن که فقط برای موقعیت اجتماعی و پولش انتخابش کردم و هنوز اوقاتم رو با کلیله و دمنه و عقاید شیخ احمد غزالی و سعدی و ... میگذرونم به گونه ای علاقم رو هم دنبال میکنم همواره؛ اما دیگه نمیشد ادبیات رو انتخاب کنم چون فردا به کار نیاز دارم اما میتونم کتابای مد نظرم رو خودم بخونم... .
این نکته رو گفتم که دوستان در انتخاب رشته و به خصوص دانشگاه دقت لازم رو داشته باشن چرا که به چشم افراد پشیمون از انتخاب رشته و دانشگاه رو میبینم که یکی فحش مشاور میده که چرا برام فلان رشته رو انتخاب کرد یا چرا نزاشت توی شهر خودم درس بخونم و ...
دوستان گرامی هنگام انتخاب رشته به عنوان رشته توجه خاصی مبذول بفرمایید شاید افرادی بگن که مثلا رشته حقوق و فقه و حقوق فرق خاصی با هم ندارن اما وقتی که وارد فقه و حقوق شدن متوجه میشن که این رشته کلا در دانشکده الهیات تدریس میشه و سر فصل دروس فرقی 180 درجه ای داره با رشته حقوق عمومی و تقریبا میشه گفت که حتی درس مشترک هم نداره باهم که میتونید عناوین دروس رو با سرچ در اینترنت پیدا کنید .
دوستان توجه بیشتری در انتخاب دانشگاه داشته باشید فکر تحمل دوری از خانواده محل خوابگاه ها ... تعداد افراد در خوابگاه و ..همه این فکر ها رو قبل از انتخاب دانشگاه پیش خودتون بکنید که یه وقت حاضر نشید انتقالی بگیرید و دانشگاه تیپ یک رو از دست بدید و وارد دانشگاه درجه دو و سه نزدیک به شهر محل سکونتتون بشید. اون هم با هزار منت و ...
افرادی رو میبینم که عملا مشاور با انتخاب رشته نابودشون کرده اگر بخوان انصراف بدن با توجه به پذیرفته شدن در دوره روزانه یه سال محروم میشن از کنکور و در نتیجه باید برن خدمت بعد خدمت هم هر کسی درس خون نمیشه و هزار مشکل دیگه ...
افرادی رو میبینم که گرفتار سیگار و هزار درد دیگه میشن خدا شاهد هست بعضا توی خدمت میدیدم طرف دیپلمه با سخت ترین شرایط و پست و ... به فکر پیشرفت بود و کلاس موسیقی میرفت و برای کار هاش برنامه ریزی داشت اونوقت طرف اومده دانشگاه چشم پدر و مادر رو دور دیده و هزار کثافت کاری میکنه واقعا حتی با بچه های خدمت هم قابل مقایسه نیستن برخی از افراد ...
شخصا قبل از ورود به دانشگاه با توجه به تجربه خدمت و محیط آسایشگاهی و ...
تمامی این فاکتور ها رو در نظر گرفتم و فهمیدم که : سعدی نه مرد بازی شطرنج عشق توست... یعنی نه میتونستم محیط خوابگاهی که در بهترین و ایده آل ترین حالت 4 نفر در یه اتاق کوچیک رو تحمل کنم و نه سر و کله زدن با بچه هایی که ندیدنشون هزار بار از دیدنشون بهتره و. . . و دانشگاه شهر خودمون رو انتخاب کردم.
امیدوارم که همه عزیران با انتخابی آگاهانه و پس از شناختی از خودشون وارد دانشگاه بشن که خدای نخواسته پس از اتمام دوره تحصیل هدیه هایی از قبیل اعتیاد به دخانیات و ... رو به جای علم آراسته به حلم به عنوان ارمغان به شهر و دیارشون نبرن.
موفق باشید.
Konkuri 95 R
01-07-2015, 15:42
سلام
منم مشکل انتخاب رشته دارم معین جان...
بچه هایی که اطلاعات دارن ممنون میشم کمکم کنن (تاپیک واقعا کم رونقه ...)
من کنکوری 95 ریاضی ام.معدل کتبی نهاییم 19.64 شد.اما وقتی میشینم فکر میکنم انگیزه ای برای درس خوندن برای کنکور ندارم.مهندسی خیلی دوست ندارم ، یکم علاقه به دبیری ریاضی یا فیزیک دارم اما نه طوری که بدونم هدفمه...
10 روز از تابستون گذشت و من هنوز شروع نکردم...
درس خوندن واقعا هدف و انگیزه میخواد ...
ضمنا اصلا فکر تغییر رشته از ریاضی به تجربی یا انسانی نیستم...
سلام دوستان
من امروز رفتم معدل پیش دانشگاهیم رو گرفتم
بعد بهم گفتن قبولی ولی نمرات پایانی نهاییم ( نمره ورقه امتحان نهایی ) اینو نشون نمیدن
اما نمرات سالانه ام همش رو قبول شدم
سوال : نمره پایانی ( نمره ورقه امتحان نهایی ) مهم تره یا نمره های سالانه ؟
الان من شهریوریم یا نه ؟
من میخوام کنکور زبان سال بعد رو شرکت کنم با این وضع مشکلی تو رفتن به دانشگاه یا سربازی پیش نمیاد ؟
سوال بعدیم هم اینه که دانشکده زبان انگیلیسی تو دانشگاه تهران هم داریم یا نه ؟ اگه داریم شرایط رفتن به دانشگاهش چیه ؟
ببخشید زیاد نوشتم موضوع حیاتیه لطفا سریع تر کمک کنید !!
چرا کسی جواب نمیده ؟؟؟؟!!!!!!... :n03:
چرا کسی جواب نمیده ؟؟؟؟!!!!!!... :n03:
اگه تو خلاصه وضعیت نوشته قبول شدین یا گواهی موقت پیش رو بهت دادن قبولی دیگه، زیاد رو نمرات حساس نشو
کلا قبولی مهمه نه نمرات
شما بعد از گرفتن مدرک پیش یه سال دیگه فرصت داری دانشگاه بری
بله داریم، شرایط خاصی نداره شما رتبه خوب بیاری قبول میشی .
Konkuri 95 R
03-07-2015, 22:22
سلام
من بخوام بدونم دانشگاه فرهنگیان اصفهان سال بعد چقد پذیرش دبیری فیزیک داره از کجا باید بفهمم؟
ممنون
سلام
من بخوام بدونم دانشگاه فرهنگیان اصفهان سال بعد چقد پذیرش دبیری فیزیک داره از کجا باید بفهمم؟
ممنون
سلام
باید صبر کنید دفترچه انتخاب رشته بیاد
vectornadi
05-07-2015, 16:36
سلام به فعالان
بنده رشته تجربی هستم و آماده میشم برا کنکور 95
درس هارو تو آموزشگاه ثبت نام کردم جز ادبیات و زبان که احساس میکنم خودم میتونم بخونم
حالا میخوام ببینم نظر دوستان چیه
برنامه ، مشاوره یا صحبتی که بتونه بیشتر راهنماییم کنه برای خوندن و تایم کمتری از دست بدم
ممنون میشم
After4Ever
06-07-2015, 18:02
سلام به فعالان
بنده رشته تجربی هستم و آماده میشم برا کنکور 95
درس هارو تو آموزشگاه ثبت نام کردم جز ادبیات و زبان که احساس میکنم خودم میتونم بخونم
حالا میخوام ببینم نظر دوستان چیه
برنامه ، مشاوره یا صحبتی که بتونه بیشتر راهنماییم کنه برای خوندن و تایم کمتری از دست بدم
ممنون میشم
تنها چیزی که میتونم بگم اینه که از همین الان باید شروع کنی تابستون باید یکسری از مباحث پایه رو تموم کنی عربی حتما باید تموم بشه!!
شیمی دوم حتما باید تموم بشه یکسری از مباحث فیزیک مثل مدار و خازن و...هم باید تموم کنی
ریاضی هم اگر از الان تقویت نشه در طول سال نمیشه به درصد بالای 30 دل بست
زیست رو هم هر روز باید براش وقت بزاری
farzaneh*f
07-07-2015, 22:36
با عرض سلام خدمت دوستان به ویژه دوستان عزیز کنکوری و همچنین آرزوی موفقیت در کنکور و در تمامی مراحل زندگی؛
....
منم سال 89 اینجا فعال بودم امروز دلم تنگ شده بود اومدم یه سری بزنم، دیگه از درسای کنکوری خیلی فاصله گرفتم و توصیه ای در این مورد ندارم ولی پست این دوست مونو که دیدم به نظرم رسید شاید بد نباشه در مورد یه سری مسائل که تو انتخاب رشته بهشون توجه نکرده بودم صحبت کنم، ممکنه بعدا موقع انتخاب رشته به دردتون بخوره ... من معماری قبول شدم و به نظر خودم با چشم باز هم انتخاب کرده بودم (چارت درسی رو بررسی کرده بودم و می دونستم چه مهارت هایی لازمه داشته باشیم و ...) ولی باز کلی مسائلو ندید گرفته بودم که به مرور زمان متوجه شدم
مثلا متوجه شدم که من اصلا نمی تونم با جنبه های روان شناسی تو معماری ارتباط برقرار کنم و مباحث فنی رو راحت تر درک می کنم و از این لحاظ شاید رشته عمران برام بهتر بوده، این موضوع رو من از قبل باید بهش توجه می کردم ولی خیلی ساده و سرسری برخورد کردم تو انتخابم ... حتما وقتی رشته ای رو انتخاب کردین به طور جدی به این فک کنین که آیا توانایی های لازم برای اون رشته رو دارین یا نه! اینجا نباید راحت طلبی رو با عدم توانایی قاطی کنین، مثلا اشتباه من این بود که تنبلی محض کردم گفتم معماری ریاضی زیادی نداره پس بی دردسره! حالا می بینم درسته ریاضی یه کم کار می بره ولی به هر حال کاری بود که از دست من برمیومد بر خلاف یه سری مسائل موردنیاز معماری که کلا حتی با تلاش زیاد هم از دستم برنمیاد! :|
از طرف دیگه بعدا که بحث ادامه تحصیل پیش اومد متوجه شدم معماری (اگه دنبال بورسیه و فاند و ... باشین) جزء رشته هایی هست که کم ترین شانس پذیرش برای ادامه تحصیل در خارج از کشورو داره و بیخود نبوده که همه می رفتن دنبال رشته هایی مث برق و مکانیک و عمران، در مورد ادامه تحصیل در داخل هم باز شانس زیادی نیست چون سالی حداکثر 500-600 نفر قبولی روزانه و شبانه داره (با همه گرایش هاش) که در مقایسه با رشته های دیگه مث عمران که تا 2000 هم سراسری قبول می شن خیلی کمه، همین طور جزء رشته هایی هست که انگار استخدام دولتی کلا براش تعریف نشده، در حالیکه رشته های دیگه در کنار فرصت های مختلف بازار کار آزاد، فرصت استخدام هم دارن... ولی خب از طرفی معماری رشته ی زود-بازدهیه! یعنی اگه به کار معمولی قانع باشین "خیلی سریع و راحت" می تونین مشغول به کار شین (لزوما هم درآمدش پایین نیست، خیلیا خوب پول درمیارن با کارای معمولی تو دفتر فنی و انجام پروژه دانشجویی و ... در حالیکه در همون حین ممکنه فارغ التحصیلای رشته ی دیگه کلا بیکار باشن و آرزوی همون کارای معمولی رو داشته باشن!)، پس وقتی انتخاب می کنین همه جوانبو در نظر بگیرین و صرف اینکه یکی بگه فلان رشته بازار کارش خوبه فوری نگین باشه! ممکنه اون بازار کاری که می گن خوبه، اصلا چیزی نباشه که شما توقعشو دارین یا برعکس...
موضوع دیگه ای که بهش توجه نکرده بودم انعطاف پذیری رشته (از نظر شباهت به رشته های دیگه) بود، دوست من کنکورو خراب کرد رتبه ش تقریبا 3 برابر من بود مکانیک ماشین آلات کشاورزی قبول شد که اولش خیلی شیک به نظر نمی رسید ولی در ادامه تو دانشگاه تمام تلاششو کرد و شاگرد اول بود و برای تبدیل رشته و قبولی ارشد تو رشته مکانیک هیچ مشکلی نداشت (الان باهاش در ارتباط نیستم که بدونم ارشدو چی کار کرده) ... حالا من که با رتبه خیلی بهتر معماری خوندم چون رشته م کاملا بی ربطه نمی تونم با یه کم مطالعه ی اضافه رشته ارشدمو حتی به عمران تبدیل کنم! تنها رشته ای که شباهت نسبی (اونم در حد خیلی خیلی کم) به معماری داره شهرسازیه که اونم باز به خاطر همون مسائل روان شناسی و جامعه شناسی به درد من نمی خوره... بیشتر رشته های مهندسی به خاطر پایه مشترک به مراتب راحت تر می تونن به همدیگه تبدیل بشن ولی اگه یه چیزی مث معماری/شهرسازی و ... خوندین (چون ریاضیات مربوط به مهندسی و کلا مباحثی از این دست اصلا ندارن) و پشیمون شدین دیگه راه برگشت به بقیه رشته ها خیییییییلی سخته!
نکته ی دیگه ای که کلا بهش فک نکرده بودم سطح علمی دانشگاهی که می رم "تو همون رشته ی خاصه" مثلا دانشگاه ما تو رشته های مربوط به کشاورزی (مکانیکش البته، بقیه گرایشا رو نمی دونم)، بیشتر علوم پایه ها، عمران و مکانیک نسبتا خوبه سطحش -حداقل بالاتر از بقیه رشته هاش- در حالیکه معماریش به شدت ضعیفه -یعنی به مراتب پایین تر از سایر رشته هاش- ! موقع انتخاب رشته در مورد وضعیت دانشکده و گروه آموزشی مورد نظرتون تحقیق کنید و همه ی رشته های یه دانشگاهو به یه چشم نبینید...
خب اینا یه سری چیزایی بود که به عنوان تجربه به ذهنم رسید بگم بهتون، قصدم تبلیغ یا تخریب هیچ رشته ی خاصی نبود و مطمئنا اگه یه رشته دیگه هم می خوندم با معایب اون رشته بیشتر آشنا می شدم، صرفا اینا رو گفتم که یه کم عمیق تر با موضوع انتخاب رشته برخورد کنین و مثل من بعدا افسوس چیزایی رو که نمی دونستین نخورین، البته انتخاب 100% درست وجود نداره چون ما هیچ وقت از آینده خبر نداریم و زندگی هم هیچ وقت ایده آل نیست ولی خب توجه به بعضی مسائل کمک می کنه به اینکه انتخاب مونو به حالت ایده آلی نزدیک کنیم ...
سلام
من کنکوری 95 ریاضی ام.معدل کتبی نهاییم 19.64 شد.اما وقتی میشینم فکر میکنم انگیزه ای برای درس خوندن برای کنکور ندارم.مهندسی خیلی دوست ندارم ، یکم علاقه به دبیری ریاضی یا فیزیک دارم اما نه طوری که بدونم هدفمه...
من دقیقا متوجه نشدم شما دنبال چه نوع رشته ای هستی ولی چون گفتی دبیری رو به مهندسی ترجیح می دی حس می کنم بیشتر منظورت یه کار آروم و بی دردسر باشه؟! سال 89 که داشتم انتخاب رشته می کردم یه مسئول کتابخانه به من گفت کتابداری بزن تا 10 سال آینده خوبه استخدامش که با حرف ایشون تا 99 می شه بهش امیدوار بود! اتفاقا چند روز پیش تو کتابخونه اطلاعیه شو دیدم که یه تعداد خوبی هم پذیرش داشت (به نسبت تعداد کم شرکت کننده ها) جالبه حقوق شون هم با یه پرستار (به جز یه ضریب سختی کار) تفاوت قابل توجه نداره با اون کار آسونی که دارن!!! ولی خب چون خودم هیچ وقت دنبال همچین کارایی نبودم زیاد افسوس نخوردم از اینکه اون موقع حرفشو گوش نکردم! صرفا گفتم شاید به کار شما بیاد، اگه خواستی در موردش تحقیق کن یه وقت الکی نباشه حرفش... باز اگه توضیحات بیشتری بدی که چه توقعی از آینده داری بهتر می شه راهنمایی کرد ولی اون نکاتی رو که بالا گفتم حتما مدنظر داشته باش، ممکنه امروز تحت تاثیر مشکلاتی خسته باشی و همین طوری بری یه رشته ای بخونی و بعدا که حس جاه طلبیت برگشت و خواستی تلاش کنی احساس پشیمونی کنی...
Konkuri 95 R
08-07-2015, 00:00
[
من دقیقا متوجه نشدم شما دنبال چه نوع رشته ای هستی ولی چون گفتی دبیری رو به مهندسی ترجیح می دی حس می کنم بیشتر منظورت یه کار آروم و بی دردسر باشه؟! سال 89 که داشتم انتخاب رشته می کردم یه مسئول کتابخانه به من گفت کتابداری بزن تا 10 سال آینده خوبه استخدامش که با حرف ایشون تا 99 می شه بهش امیدوار بود! اتفاقا چند روز پیش تو کتابخونه اطلاعیه شو دیدم که یه تعداد خوبی هم پذیرش داشت (به نسبت تعداد کم شرکت کننده ها) جالبه حقوق شون هم با یه پرستار (به جز یه ضریب سختی کار) تفاوت قابل توجه نداره با اون کار آسونی که دارن!!! ولی خب چون خودم هیچ وقت دنبال همچین کارایی نبودم زیاد افسوس نخوردم از اینکه اون موقع حرفشو گوش نکردم! صرفا گفتم شاید به کار شما بیاد، اگه خواستی در موردش تحقیق کن یه وقت الکی نباشه حرفش... باز اگه توضیحات بیشتری بدی که چه توقعی از آینده داری بهتر می شه راهنمایی کرد ولی اون نکاتی رو که بالا گفتم حتما مدنظر داشته باش، ممکنه امروز تحت تاثیر مشکلاتی خسته باشی و همین طوری بری یه رشته ای بخونی و بعدا که حس جاه طلبیت برگشت و خواستی تلاش کنی احساس پشیمونی کنی...
ممنون بابت کمک
بحث جاه طلبی نیست.من حس میکنم اصلا فنی و مهندسی توی گروه خونیم نیست و علاقه ای ندارم.و از اینکه اومدم ریاضی فیزیک هم پشیمون نیستم!د
خیلی عجیبه نه؟!شاید چون ریاضی و فیزیک رو نظری دوست دارم و کار عملی زیاد علاقمند نیستم دبیری شغل مناسبی برام باشه
من سطح درسیم خوبه اگه خوبم بخونم میتونم این رشته هایی که مد شده (مکانیک و برق و...) رو دانشگاه اصفهان قبول بشم اما علاقه ای بهش ندارم...بعدشم نمیتونم برای خودم متصور بشم که 4 سال برم درس بخونم و بعدش وضعیت استخدامم رو هوا باشه!با این وضع بازار کار!
اما دبیری رو دوست دارم شاید دبیر بشم ;-)
rezasiklo
08-07-2015, 04:34
سلام
از دوستانی ک تجربه کنکور دارن ی خواهش دارم....:n37:
من رشتم ریاضی هست و کنکوری ۹۵ هستم.
خواهشم از دوستان با تجربه اینه ک منو راهنمایی کنن واسه خوندن درسا
من الان واقعا گیر کردم و نمیدونم چ جوری و از رو چی و ... ( کتاب ؟ cd اموزشی ؟ ...) درس بخونم :n03:
الان ۱۶ روز از تابستون میگذره و من هنوز هیچ کاری نکردم .
خواهشا منو راهنمیی کنید .... شدید نیازمند کمک هستم
ممنون:n12:
Konkuri 95 R
08-07-2015, 15:27
سلام
باید صبر کنید دفترچه انتخاب رشته بیاد
ممنون
دفترچه تقریبا کی میاد؟
farzaneh*f
08-07-2015, 18:58
ممنون بابت کمک
بحث جاه طلبی نیست.من حس میکنم اصلا فنی و مهندسی توی گروه خونیم نیست و علاقه ای ندارم.و از اینکه اومدم ریاضی فیزیک هم پشیمون نیستم!د
خیلی عجیبه نه؟!شاید چون ریاضی و فیزیک رو نظری دوست دارم و کار عملی زیاد علاقمند نیستم دبیری شغل مناسبی برام باشه
من سطح درسیم خوبه اگه خوبم بخونم میتونم این رشته هایی که مد شده (مکانیک و برق و...) رو دانشگاه اصفهان قبول بشم اما علاقه ای بهش ندارم...بعدشم نمیتونم برای خودم متصور بشم که 4 سال برم درس بخونم و بعدش وضعیت استخدامم رو هوا باشه!با این وضع بازار کار!
نه اصلا عجیب نیست، همون سالی که ما کنکور دادیم Sabayon ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) با رتبه عالی (اگه درست یادم باشه 200 آورده بودن) فیزیک شریف زدن در حالیکه می تونستن مهندسی خیلی از دانشگاهای خوب رو قبول بشن (همون شریف دوستام با 300 میم شیمی شو قبول شده بودن و ایشونم اگه می خواست قبول می شد)... اتفاقا خیلی هم عالیه که علایق تونو درست بشناسین، من فقط با مقایسه معدل تون که خیلی خوب بود و لحن پست شما احساس کردم یه مقدار خسته این!
ممنون
دفترچه تقریبا کی میاد؟
سلام
پارسال دهم مرداد اومد
امسال فک کنم زودتر بیاد
D_felfelak
08-07-2015, 22:43
ممنون بابت کمک
رشته ی من علوم کامپیوتر هست و برای ارشد مهندسی کامپیوتر گرایش هوش میخوام شرکت کنم
دوست عزیز اگه دنبال رشته ای بدون کار عملی و فنی هستین کامپیوتر میتونه بسیار مناسب هست
علوم کامپیوتر که سخت افزار و ... نداره بجز یکی دو تا درس و بعد اگه در شاخه های نرم افزاری یا ... ادامه بدین اصلا با کار عملی به اون شکل روبرو نمیشین
مهندسی کامپیوتر هم ریاضیات کمتر و سخت افزار بیشتر داره
------------------
farzaneh*f ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) من با صحبت های ایشون کاملا موافقم هستم علاقه و لذت و استعداد بسیاااااار مهم هست خیلی فرق میکنه شما از کاری که انجام میدین درسی که میخونین لذت ببرین ذوق بکنین یا صرفا چون بنظرتون رشته ی خوبی هست انحامش بدین متاسفانه هنگام انتخاب رشته افراد اطلاعات و دید درستی ندارند و این سراغاز مشکلات عدیده و مهمی میشه
سال 91 من کنکور دادم اون سال اقای علیرضا هم کنکور دادند یادش بخیر چه تاپیک پر شر و شور بود دور همی بود و کسب اطلاعات و به اشتراک گذاری تجربه
یادم هست مدت خیلی زیادی دلم رشته ی برق میخواست چرا؟چون شنیده بودم رشته با کلاس و خوب و پرپولی هست و ریاضی داره که من ریاضی دوست دارم! اما من هیچ وقت از کار غملی خوشم نیومده و با فیزیک خیلی میونه ی خوبی ندارم!و .... دارم فکر میکنم که اگه رتبه ام اجازه برق رفتن رو میداد الا یک فاجه برای من رخ داده بود اختمالا الا مشغول حساب کردن 8 ترمه یا نه ترمه شدن میبودم به عینه دارم وصعیت کسانی که به رشته علاقه ندارند یا .... رو میبینم
در دانشکده ی ریاضی دانشگاه وضع و سطح سه رشته علوم کامپیوتر و امار و ریاضی کاملا متفاوته
تعداد و رتبه ی هییت علمی و .... موضوع مهمی هست
سلام
از دوستانی ک تجربه کنکور دارن ی خواهش دارم....:n37:
من رشتم ریاضی هست و کنکوری ۹۵ هستم.
خواهشم از دوستان با تجربه اینه ک منو راهنمایی کنن واسه خوندن درسا
من الان واقعا گیر کردم و نمیدونم چ جوری و از رو چی و ... ( کتاب ؟ cd اموزشی ؟ ...) درس بخونم :n03:
الان ۱۶ روز از تابستون میگذره و من هنوز هیچ کاری نکردم .
خواهشا منو راهنمیی کنید .... شدید نیازمند کمک هستم
ممنون:n12:
کنکور ریاضی میدین یا تجربی؟
در چه مواردی نیاز به راهنمایی دارین؟
اگه سوال کنین خیلی راحت میشه پاسخ داد
Konkuri 95 R
09-07-2015, 01:17
سلامپارسال دهم مرداد اومدامسال فک کنم زودتر بیادببخشید سوال مبتدیانه میپرسمدفترچه که بیاد برای انتخاب رشته 94 یهاس یا برای 95؟
rezasiklo
09-07-2015, 01:39
کنکور ریاضی میدین یا تجربی؟
در چه مواردی نیاز به راهنمایی دارین؟
اگه سوال کنین خیلی راحت میشه پاسخ داد
بله کنکور ریاضی میدم
اول اینکه من ب هیچ منبعی اعتماد ندارم و نمیدونم از چ کتاب یا اموزشگاه یا dvd اموزشی استفاده کنم و اگه میشه منو راهنمایی کنید ک برای هر درس از چ منبعی استفاده کنم.
من میخواستم تمام dvd های کنکور اسان است رو بخرم و بعد یکم تحقیق فهمیدم ک ب درد نمیخورن.
اگه منو راهنمای کنید ک برای هر درس ( ریاضیات و فیزیک و شیمی و ادبیات و عربی و زبان و دینی ) از چ منبعی برای خوندن استفاده کنم ممنون میشم
تشکر برای وقتتون ک در اختیارم میذارید:n12::n12:
ببخشید سوال مبتدیانه میپرسمدفترچه که بیاد برای انتخاب رشته 94 یهاس یا برای 95؟
برای ۹۴ هست دوست گرامی
برای ۹۵ هم تغییر زیادی نمیکنه
بله کنکور ریاضی میدم
اول اینکه من ب هیچ منبعی اعتماد ندارم و نمیدونم از چ کتاب یا اموزشگاه یا dvd اموزشی استفاده کنم و اگه میشه منو راهنمایی کنید ک برای هر درس از چ منبعی استفاده کنم.
من میخواستم تمام dvd های کنکور اسان است رو بخرم و بعد یکم تحقیق فهمیدم ک ب درد نمیخورن.
اگه منو راهنمای کنید ک برای هر درس ( ریاضیات و فیزیک و شیمی و ادبیات و عربی و زبان و دینی ) از چ منبعی برای خوندن استفاده کنم ممنون میشم
تشکر برای وقتتون ک در اختیارم میذارید:n12::n12:
سلام
همین اول بگم دور سمت دی وی دی و اینا نرین که کار بیهوده ایه
برای ریاضیات
تقریبا همه مثل حسابان و دفرانسیل و جبر و هندسه ها
بهترین منابع خیلی سبز و نشر الگو و فار هستن در دیفرانسیل هم گاج نقره ای خوبه
بین اینا نشر الگو درسنامه بهتر و سخت تر همه داره اگه سطحتون خیلی خوبه حتما نشر بگیرید
برای هندسه پایه بهتره فار بگیرین که حرف نداره
بازم باید از بین اینایی که گفتم تو کتاب فروشی نگاه کنید و به میل خودتون بگیرین
برای فیزیک
گاج نقره ای بهترین کتابه هم پایه هم پیش
اگه خیلی سطح بالاتر خواستین نشر الگو سمت کتابای دیگه هم نرین
شیمی
برای هر سه پایه مبتکران
خیلی سبز هم هم خوبه بهتره خودتون از بین ایه دو انتخاب کنید
برای ادبیات
کتاب های مبحثی نشر الگو یا جامع گاج
مبحثی های الگو خیلی بهتره، مثلا قرابت، املا، ارایه و ... رو جدا جدا کار کنید
برای زبان فارسی اگه مشکل داشتین نشر دریافت بگیرین
عربی
جامع خیلی سبز غزال موسوی خیلی خوبه
ایادفیلی هم هم خوبه
یه کتاب درک مطلب الگو هم داشته باشین بد نیست
دینی
یا گاج یا نشرالگو
جفتش مثل همدیگس و هر دو خوبن، فقط گاج دو جلده و الگو یک جلد
زبان
جامع مبتکران برای هر سطحی بهترینه
After4Ever
11-07-2015, 08:14
سلام
نظر شخص منه بازم خود دانی
با این معدل به نظرم هدف های بالاتری رو برای خودت قرار بده نمیگم مهندسی رو انتخاب کن میگم به دبیری ساده اکتفا نکن و حداقل فکر این باش که استاد فیزیک در یک دانشگاه معتبری مثل شریف و تهران بشی چون از معدلت معلومه درسخون هستی این رو میگم ممکنه 4 سال دیگه از اینکه دبیر ساده ای هستی اذیت بشی
البته دبیری هم خیلی خوبه ولی من میگم بیشتر خودت رو بکشی بالا چون فکر میکنم پتانسیلش رو داری!
درباره ی این هم که نمی خوای مهندسی انتخاب کنی و به رشته های علوم پایه اکتفا می کنی کاملا به خودت بستگی داره فقط این رو بدون
به هیچ وجه مهندس کار بلدی که از دانشگاه معتبر فارغ التحصیل باشه بیکار نیست! وضع بازار کار مهندسی از رشته های علوم پایه بهتره اما در مورد تربیت معلم باید بگم تضمین کارش بیشتره مگرنه اصلا پول زیادی نداره
این هم بگم محیط دانشکده ی فنی خیلی سرتره تا دانشکده ی علوم و تربیت معلم ، رشته های فنی اونقدر شاخه های مختلف داره که هر چقدر شما به فیزیک و ریاضی علاقه داشتید باز مهندسی راضیتون می کنه...
Konkuri 95 R
18-07-2015, 15:55
سلام
کسی نمیدونه این برنامه فرصت برابر چی شد؟!
از اول ماه رمضون ازش خبری نیس
webpower
20-07-2015, 18:47
شما هم میتونی در واپسین لحظات ویرایش کنی و رشته های روزانه رو حذف کنی تا بتونی بمونی برای سال بعد
فرصت ویرایش رو همیشه میدن؟ انتخاب رشته کی ه؟
Alireza SM
21-07-2015, 08:46
فرصت ویرایش رو همیشه میدن؟ انتخاب رشته کی ه؟
بله فرصت ویرایش همیشه هست
انتخاب رشته از 5 مرداد هست و دفترچه انتخاب رشته هم فردا پس فردا منتشر میشه
اونی که پشت کنکور میمونه برای ثبت نام کنکور سال بعد باید کار های خاضی انجام بده یا مثل سال اول راحت ثبت نام میکنه؟
اونی که پشت کنکور میمونه برای ثبت نام کنکور سال بعد باید کار های خاضی انجام بده یا مثل سال اول راحت ثبت نام میکنه؟
اگه سال دوم باشه نه کار خاصی نیازی نیست راحت میشه کنکور داد.
Mehran-King
21-07-2015, 13:12
زمان احتمالی برگزاری کنکور سراسری سال 95 بعد از ماه رمضان سال آینده خواهد بود.
رئیس سازمان سنجش در رابطه با تقارن زمان کنکور سراسری در سال 95 با ماه رمضان گفت: کنکور تحت هیچ شرایطی در ماه رمضان برگزار نمیشود و تلاش ما این است که در سال آینده کنکور سراسری پس از ماه رمضان برگزار شود.
وی افزود: البته با توجه به فشردگی برنامهها ممکن است اعلام نتایج نهایی تا شهریورماه ماه انجام شود.
خدایی درباره احتمال تغییرات در میزان تاثیر سوابق تحصیلی در کنکور 95 گفت: از دبیرستانها گزارش های متعددی به ما می رسد که درصدهای مختلفی را اعلام می کنند اما هر گونه تغییر باید به تصویب شورای سنجش و پذیرش برسد و پس از آن اعلام شود.
منبع : سایت کانون
webpower
21-07-2015, 21:46
دوستان
فرصت نهایی انتخاب رشته همون 10 مرداده؟ تمدیدم میشه؟
من شنیدم واسه پشت کنکور موندن باید حداقل یه تجدید تو کارنامه باشه همچین چیزی صحت داره؟
من متول نیمه دوم 75م و امسال اولین بار کنکور دادم ولی قصد موندن دارم مانعی هست؟
After4Ever
22-07-2015, 15:05
دوستان
فرصت نهایی انتخاب رشته همون 10 مرداده؟ تمدیدم میشه؟
من شنیدم واسه پشت کنکور موندن باید حداقل یه تجدید تو کارنامه باشه همچین چیزی صحت داره؟
من متول نیمه دوم 75م و امسال اولین بار کنکور دادم ولی قصد موندن دارم مانعی هست؟
نه هیچ مشکلی نداره فقط فقط دقت کنید روزانه قبول نشید
نه هیچ مشکلی نداره فقط فقط دقت کنید روزانه قبول نشید
منظورتون اینه موقع انتخاب رشته دانشگاه روزانه وارد نکنیم؟؟؟
اگه اصلا انتخاب رشته نکنیم مشکلی پیش نمیاد؟؟
After4Ever
22-07-2015, 15:55
منظورتون اینه موقع انتخاب رشته دانشگاه روزانه وارد نکنیم؟؟؟
اگه اصلا انتخاب رشته نکنیم مشکلی پیش نمیاد؟؟
تنها چیزی که شما رو از شرکت در کنکور محروم می کنه قبول شدن در رشته ی روزانه است خواسید انتخاب کنید بزنید پزشکی تهران روازنه که قبول نشید
سلام دوستان.اقا دو تا خواهر توی فامیل ما هستن دو قلو..یکیشون تجربی یکیشون ریاضی.تجربیه رتبه 900 منطقه دو اورده.ریاضیه رتبه 800 منطقه دو.بنظرتون بهترین جایی که بتونن قبول بشن کجاس؟دانشگاه های شهر تهران میتونن پزشکی یا برق قبول شن؟؟؟
Sent from my GT-I9082
میشه از اقا امیر(a/|\mir)خواهش کنم که یدونه تاپیک برای کنکور 96 باز کنن؟؟؟ خیلی از دوستان هستن که 96 هستن و اگه توی این تاپیک سوال بپرسن با سوالای دیگه تداخل پیدا میکنن مشکل ساز میشه!!!!
Sent from my GT-I9082
سلام دوستان.اقا دو تا خواهر توی فامیل ما هستن دو قلو..یکیشون تجربی یکیشون ریاضی.تجربیه رتبه 900 منطقه دو اورده.ریاضیه رتبه 800 منطقه دو.بنظرتون بهترین جایی که بتونن قبول بشن کجاس؟دانشگاه های شهر تهران میتونن پزشکی یا برق قبول شن؟؟؟
Sent from my GT-I9082
میشه از اقا امیر(a/|\mir)خواهش کنم که یدونه تاپیک برای کنکور 96 باز کنن؟؟؟ خیلی از دوستان هستن که 96 هستن و اگه توی این تاپیک سوال بپرسن با سوالای دیگه تداخل پیدا میکنن مشکل ساز میشه!!!!
Sent from my GT-I9082
بحثای انتخاب رشته تو تاپیک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])خودش دنبال بشه بهتره
تجربیه برای پزشکی تو تهران شانسی نداره همیطور شهرای مثل مشهد اصفهان و شیراز و تبریز ولی دانشگاه های شهرای دیگه شانس قبولی داره
ریاضیه هم برای برق به جز تهران و شریف و امیرکبیر و علم و صنعت بقیه جاها میتونه بره و شانس قبولی بالایی داره
نیازی نیست برای کنکور 96 سوالاتتون رو همینجا بپرسین دوستان جواب میدن.
rezasiklo
26-07-2015, 07:45
دوستان یه کتاب اموزشی حسابان میخواستم که کنکوری تدریس کرده باشه ...
اگه کسی سراغ داره معرفی کنه . ممنون:n12:
webpower
26-07-2015, 10:02
تنها چیزی که شما رو از شرکت در کنکور محروم می کنه قبول شدن در رشته ی روزانه است خواسید انتخاب کنید بزنید پزشکی تهران روازنه که قبول نشید
من شنیدم واسه اینکه مشمول سربازی نشیم باید ی تجدید داشته باشیم
درسو باید بیفتی دی یا همون شهریور کافیه؟
Sent from my GT-I9105 using Tapatalk
After4Ever
26-07-2015, 15:42
سربازی قضیه اش با کنکور فرق میکنه
Mehran-King
28-07-2015, 10:49
مهر نوشت: رئیس سازمان سنجش آموزش کشور با رد افزایش ۴۰ درصدی تاثیر سوابق تحصیلی در کنکور سراسری گفت: هر نوع تغییر در میزان تاثیر سوابق تحصیلی منوط به تصویب شورای سنجش و پذیرش است.
دکتر ابراهیم خدایی در واکنش به خبری مبنی بر افزایش ۴۰ درصدی تاثیر سوابق تحصیلی در کنکور سراسری سال آینده گفت: این مسئله صحت ندارد و در حال حاضر نیز شورای سنجش و پذیرش جلسه ای مبنی بر تغییر میزان سوابق تحصیلی برگزار نکرده است.
وی افزود: بر اساس آخرین تصمیم شورای سنجش و پذیرش که مرجع تصمیم گیری درباره تاثیرات سوابق تحصیلی در کنکور سراسری است، هم اکنون این تاثیر، به میزان ۲۵ درصد و به صورت قطعی در کنکور اعمال می شود.
خدایی اظهار داشت: پیش از این هم در نشست خبری کنکور سراسری یادآوری کرده بودم که شایعاتی در سطح دبیرستان ها مطرح شده است مبنی بر اینکه میزان تاثیر سوابق تحصیلی تغییر می کند. ما این شایعات را نیز رصد کرده ایم اما فعلا هیچ تغییری در میزان تاثیر سوابق تحصیلی رخ نمی دهد.
رئیس سازمان سنجش یادآور شد: برای تعیین میزان سوابق تحصیلی باید سه سال آموزش متوسطه و آزمون های نهایی آن در نظر گرفته شود و با توجه به بودجه بندی نمرات آزمون ها، اگر به صورت منطقی نیز بخواهیم تاثیر سوابق تحصیلی را محاسبه کنیم این میزان تا ۳۰ درصد قابل افزایش است.
وی تاکید کرد: به طور قطع تاثیر ۴۰ درصدی سوابق تحصیلی در کنکور سال آینده صحیح نیست و هر گونه تصمیم گیری در این باره منوط به بحث های کارشناسی در شورای سنجش و پذیرش دانشجو است.
عطاالله سلطانی صبور، عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس صبح امروز گفته بود: تاثیر سوابق تحصیلی در کنکور سراسری که در حال حاضر ۲۵ درصد است، سال آینده به ۴۰ درصد می رسد و در نهایت این درصدها حذف و کنکور برداشته می شود.
Alireza SM
28-07-2015, 12:57
بچه ها زیاد به فکر افزایش سابق نباشین فوق فوقش 30% بکنن.
سلام دوستان.داداشم و خواهرم توی یکی از دانشگاه های تهران دانشجوی دکتری و ارشد مهندسی برق کنترل و برق قدرتن.اینا از سهمیه استفاده نکردن.یکی از دوستان که امسال کنکور داد رتبش توی کشور 13هزار بود حدود توی سهمیه جانبازی کمتر از2000 شده اما بهر حال پزشکی قبول نمیشه.پدر من جانبازه اما هیچ گونه مدرکی از بنیاد نگرفته ولی از 3پاه داره...حالا من هرچی باهاشون صحبت میکنم راضی نمیشه که بره کارت بگیره بقول دوستان به رقابت مثلا عادلانه اعتقاد داره!!! من همونطور که قبلا گفتم کنکور96 دارم.بنظرتون می ارزه فشار بیارم و اعتصاب غذا بکنم[emoji12] [emoji12] [emoji12] که بره جانبازی رو بگیره.یعنی واقعا تاثیر داره؟ رشتمم ریاضیه.بعد کسی میدونه ساز و کار گرفتنش چند وقت طول میکشه؟
ضمنا من بطور معمول درسم خوبه یعنی حالا اگه تهران قبول نشم دانشگاه های برتر با رشته های خوب مهندسی قبول میشم...اما زورمو برای دانشگاه های تهران میزنم...
ضمنا بنظر شما بچه های شهرستان میتونن تهران قبول شن؟ چون مثلا بچه های تجربی میشنن کتاب و شخم میزنن قبول میشن اما ریاضیا واقعا محیط معلم خوب خیلی تاثیر داره تو کارشون...
Sent from my GT-I9082
Alireza SM
30-07-2015, 12:50
سلام دوستان.داداشم و خواهرم توی یکی از دانشگاه های تهران دانشجوی دکتری و ارشد مهندسی برق کنترل و برق قدرتن.اینا از سهمیه استفاده نکردن.یکی از دوستان که امسال کنکور داد رتبش توی کشور 13هزار بود حدود توی سهمیه جانبازی کمتر از2000 شده اما بهر حال پزشکی قبول نمیشه.پدر من جانبازه اما هیچ گونه مدرکی از بنیاد نگرفته ولی از 3پاه داره...حالا من هرچی باهاشون صحبت میکنم راضی نمیشه که بره کارت بگیره بقول دوستان به رقابت مثلا عادلانه اعتقاد داره!!! من همونطور که قبلا گفتم کنکور96 دارم.بنظرتون می ارزه فشار بیارم و اعتصاب غذا بکنم[emoji12] [emoji12] [emoji12] که بره جانبازی رو بگیره.یعنی واقعا تاثیر داره؟ رشتمم ریاضیه.بعد کسی میدونه ساز و کار گرفتنش چند وقت طول میکشه؟
ضمنا من بطور معمول درسم خوبه یعنی حالا اگه تهران قبول نشم دانشگاه های برتر با رشته های خوب مهندسی قبول میشم...اما زورمو برای دانشگاه های تهران میزنم...
ضمنا بنظر شما بچه های شهرستان میتونن تهران قبول شن؟ چون مثلا بچه های تجربی میشنن کتاب و شخم میزنن قبول میشن اما ریاضیا واقعا محیط معلم خوب خیلی تاثیر داره تو کارشون...
Sent from my GT-I9082
درود به شرف پدرتون. پدر منم دقیقا همین کار رو کرد و با اینکه سال اول به خاطر مراقبت ازش نتونسته بودم کنکور قبول بشم و پشت کنکور مونده بودم ولی بازم بهم اجازه نداد سهمیه ای چیزی استفاده کنم وگرنه بدون درس خوندن همون سا اول کنکور قبول بودم.
ملاک امکانات نیست الان امکانات میلیونی دارن خیلیا ولی غیر مجاز میشن. ماک تسلط روی کتاب های تست هست
rezasiklo
31-07-2015, 16:29
دوستان یه کتاب اموزشی حسابان میخواستم که کنکوری تدریس کرده باشه ...
اگه کسی سراغ داره معرفی کنه . ممنون:n12:
بچه ها لطفا جواب بدید .............
بچه ها لطفا جواب بدید .............
سلام
برای حسابان سه منبع خوب هست نشرالگو، خیلی سبز و خوش خوان
که در اینها خیلی سبز ساده تر از هنه و خوش خوان هم سطح بالاتری داره
گاج نقره ای هم هست که درسنامه خوبی نداره.
Zendegi95
01-08-2015, 01:12
سلام :n16:
ببخشید حذفیات کنکور تجربی 95 کسی اطلاع داره ؟
:n12:
webpower
01-08-2015, 01:47
آقا علیرضا من رفتم ک چک کنم، اولین صفحه ای ک اومده تایید اطلاعاتی مثل معدل کتبیه اگه از قبل برام انتخاب کرده باشن نباید این صفحه بیاد دیگه درسته؟ از کجا مطمءن بشم؟ تایید هم ک میکنم وارد قسمتی ک باید کد رشته هارو وارد کنیم میشه ک همشون خالی هستن
دوستانی ک انتخاب رشته کردن، میشه ی نگاه بندازین ک بعد از انتخاب رشته کجا نمایشش میده؟ من میخوام ببینم کسی برام انتخاب رشته نکرده باشه(جسارتا اگه میشه یکم زود چون مهلتش امشب تمومه)
یه سوال دیگه بعدا بازم مهلت اضافی میدن برای انتخاب رشته یا امشب تموم دیگه؟
Zendegi95
01-08-2015, 10:58
لطفا راهنمایی کنید
ممنون
سلام دوستان خوبین.با توجه به امکان ادامه تحصیل توسط دانش اموزان رشته ریاضی فیزیک در سه رشته دکتری پیوسته ریاضی و فیزیک و بیوتکنولوژی...
اگه شما مثلا بتونین مهندسی پزشکی علم و صنعت برین یا برق الکترونیکشو از اون طرف بتونین دکتری پیوشته فیزیک زنجان رو برین کدومو انتخاب میکنین؟؟؟
روی این رشته های دکتری تخصصی میشه فکر کرد؟ آینده شغلیشون چجوریه اگه نخوای دبیر شی؟ خارج از کشور میشه اپلای گرفت؟
توی رشته های مهندسی مرسومی که داریم برای ادامه تحصیل در مقطع فوق و دکتری کدومشون بهتر میشه رفت اونور.البته دانشگاه درست و حسابی...
Sent from my GT-I9082
سلام
حذفیات چیه؟
منظور تغییراته؟ برای تغییرات این لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو ببینید.
Zendegi95
01-08-2015, 19:10
سلام
حذفیات چیه؟
منظور تغییراته؟ برای تغییرات این لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو ببینید.
سلام
ممنون این مواردی که گفتید هم خیلی کاربردی بود ، تشکر می کنم
دوست گرامی یک سری مباحث را قبل کنکور حذف می کنند
مثلا می گویند زیست مبحث فلان حذف
خواستم اطلاع داشته باشم
جایی هست این موارد ؟
ممنون [emoji258]
سلام دوستان خوبین.با توجه به امکان ادامه تحصیل توسط دانش اموزان رشته ریاضی فیزیک در سه رشته دکتری پیوسته ریاضی و فیزیک و بیوتکنولوژی...
اگه شما مثلا بتونین مهندسی پزشکی علم و صنعت برین یا برق الکترونیکشو از اون طرف بتونین دکتری پیوشته فیزیک زنجان رو برین کدومو انتخاب میکنین؟؟؟
روی این رشته های دکتری تخصصی میشه فکر کرد؟ آینده شغلیشون چجوریه اگه نخوای دبیر شی؟ خارج از کشور میشه اپلای گرفت؟
توی رشته های مهندسی مرسومی که داریم برای ادامه تحصیل در مقطع فوق و دکتری کدومشون بهتر میشه رفت اونور.البته دانشگاه درست و حسابی...
Sent from my GT-I9082
سلام
ببین از بین این دکترا پیوسته ها که گفتی اگر فقط بخوای تو رشته خودشون باشی تو ایران که کاری نیست غیر استادی و دبیری و تو خارج هم اگر بخوای واقعا تو خود رشته کار کنی فقط بیو تکنولوژی خوبه.
اما خوب اولا که اگر خارج بری معمولا با دکترای ریاضی و فیزیک هم می تونی کارهای دیگه هم بکنی مثلا رشته های بین رشته ای و کاربردی جالب هم هستند مخصوصا الان مثلا برای ریاضی می تونی بری طرف علوم کامپیوتر و از اونجا کلی کارهای مختلف انجام بدی از خود الگوریتم و برنامه نویسی تا مثلا کارهای بیو...
اما خارج رفتن مقدار زیادی به جنم خودت و البته خوب پول تو جیبت بستگی داره (حتی اگر بورس بیری بازم برای امتحان زبان و گرفتن اپلای و ویزا و اینا پول نیازه) در هر دو مقطع امکانش هست با رشته های مهندسی و معدل خوب و رزومه خوب بری خارج دانشگاه قابل قبول. ولی من بهت پیشنهاد می کنم حتما به اینکه لیسانس دانشگاه خوبی باشی فکر کن. جو دانشگاه مهمه. در ضمن رشته هایی مثل فیزیک و ریاضی عشق می خواند واقعا و اگر فقط برای دکترا پیوسته بودن می خوای بری به نظر من انتخابشون نکنی بهرته. چون بعدا اگر واقعا عاشقشون نباشی می شینی فکر می کنی که فلان و بهمان.
واقعا ممنونم دوست عزیز...
والا من استعدادم توی ریاضی بیشتره ولی عشقم به فیزیک بیشتر تره...از اونجایی که یکم رشته های نا پیوسته ی علوم پایه یکم ریسک داره میترسم...درمورد علوم کامپیوتر هم از هر کی میشنیدم بد میگفتن...میگفتن کار تو ایران براش نیست و از این حرفایی که همیشه میشنویم...مسیله پول هم نیست اگر مقدارش معقول باشه.میدونین چی میگم دیگه....به هر حال خیلی ممنون.شاید دارم احساسی فکر میکنم.باید بیشتر فکر کنم
Sent from my GT-I9082
Zendegi95
01-08-2015, 20:55
چرا تاییک زبان فعال نیست ؟
کسی قصد خوندن جدی زبان نداره ؟
فرستاده شده از GT-I9300ِ من با Tapatalk
سلام
ممنون این مواردی که گفتید هم خیلی کاربردی بود ، تشکر می کنم
دوست گرامی یک سری مباحث را قبل کنکور حذف می کنند
مثلا می گویند زیست مبحث فلان حذف
خواستم اطلاع داشته باشم
جایی هست این موارد ؟
ممنون [emoji258]
من تا بحال نشنیدم دوست عزیز
تمام مبحثای دوم و سوم و پیش در کنکور میان و حذفی نداریم
شاید منظورتون اینه بعضی ها میان برای خودشون مبحث حذف میکنن چون سخته؟؟
اگه این منظورتونه که تو این زمان نباید چیزی حذف بشه.
Zendegi95
01-08-2015, 21:36
من تا بحال نشنیدم دوست عزیز
تمام مبحثای دوم و سوم و پیش در کنکور میان و حذفی نداریم
شاید منظورتون اینه بعضی ها میان برای خودشون مبحث حذف میکنن چون سخته؟؟
اگه این منظورتونه که تو این زمان نباید چیزی حذف بشه.
تشکر می کنم
شاید من اشتباه متوجه شدم
Mehran-King
02-08-2015, 14:17
به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس، زمان ثبتنام و برگزاری آزمونهای سال 94 و 95 اعلام شد.
زمان برگزاری آزمونهای به شرح جدول ذیل است:
نام آزمون
تاریخ ثبتنام
تاریخ برگزاری آزمون
دکتری 1395 (نوبت اول)
6 دی تا 15 دی 94
14 اسفند 94
دورههای کارشناسی ارشد ناپیوسته سال 95
16 آذر تا 22 آذر 94
16 و 17 اردیبهشت 95
آزمون سراسری سال 95
19 بهمن تا 28 بهمن 94
24 و 25 تیر 95
آزمون دکتری سال 95( نوبت دوم)
24 مرداد تا 30 مرداد 95
7 آبان 95
لینک خبر در سازمان سنجش :
=====================================
لینک خبر در فارس نیوز :
Zendegi95
02-08-2015, 14:30
من می خواهم کنکور زبان بدهم
و در دانشگاه خوبی قبول بشم . لطفا راهنمایی کنید
سلام اگه من انتخاب رشته نکنم و هیچ دانشگاهی نرم میتونم کنکور 95 رو شرکت کنم .
من کنکوری 94 بودم...
و الان باید برم مدرسه و مدرک دیپلم رو بگیرم یا بزارم همون جا باشه ...
سلام اگه من انتخاب رشته نکنم و هیچ دانشگاهی نرم میتونم کنکور 95 رو شرکت کنم .
من کنکوری 94 بودم...
و الان باید برم مدرسه و مدرک دیپلم رو بگیرم یا بزارم همون جا باشه ...
بله می تونید فقط در صورتی که دانشگاه روزانه قبول شید حق شرکت در کنکور به مدت 2 سال رو از دست می دید. یعنی فکر کنم آحرشم می تونید کنکور بدید اما موقعی که قبول بشید بهتونم می گند که نمی شه ثبت نام کنید چون قبلا یک بار قبول شدید.
نه مدرکتونو می خواید چی کار. این مدارک آموزش و پرورش هم دردسر دارند بزارید همون جا باشه بعدا که می رید دانشگاه به صورت پستی باید یک چیزی بین آموزش و پورش و وزارت علوم جابجا شه که مدرک تحصیلی مدرستون تاییدشه که اونو همون موقع که برید دانشگاه براتون تو ضیج می دند. فعلا به فکر دیپلم نباشید مر اینکه واقعا نیازش داشته باشید
سلام دوستان.خوبین.دوستان یه مشاوره عجولانه دارم.الان دارم درسای اول و دوم رو میخونم رشته ریاضی.بعد خواستم یه چیزی شبیه کوییز از خودم بگیرم که دیدم قلمچی 4 تا ازمونش مونده برای تابستون.رفتم برا ثبت نام گفت که اگ ثبت نام کنی باید برای طول سال تحصیلی هم ثبت نام کنی.حالا من که میخواستم برا طول سال هم ثبت نام کنم بنظرتون خوبه تابستونو برم؟ضمنا کارت حکمت هم هست که میگن 40 درصد تخفیف داره ما بقی طی 12 قسط خودش کم میشه از کارت...
Sent from my GT-I9082
D_felfelak
06-08-2015, 12:13
سلام دوستان.خوبین.دوستان یه مشاوره عجولانه دارم.الان دارم درسای اول و دوم رو میخونم رشته ریاضی.بعد خواستم یه چیزی شبیه کوییز از خودم بگیرم که دیدم قلمچی 4 تا ازمونش مونده برای تابستون.رفتم برا ثبت نام گفت که اگ ثبت نام کنی باید برای طول سال تحصیلی هم ثبت نام کنی.حالا من که میخواستم برا طول سال هم ثبت نام کنم بنظرتون خوبه تابستونو برم؟ضمنا کارت حکمت هم هست که میگن 40 درصد تخفیف داره ما بقی طی 12 قسط خودش کم میشه از کارت...
Sent from my GT-I9082
از سال اول فیزیک اپتیک (اخرش که عدسی و نور هست) مهم هست
ریاضیش هم خب برخی بخشای اون پایه محسوب میشه
دیگه چه قسمتایی از اول رو دارین میخونین؟
از سال اول فیزیک اپتیک (اخرش که عدسی و نور هست) مهم هست
ریاضیش هم خب برخی بخشای اون پایه محسوب میشه
دیگه چه قسمتایی از اول رو دارین میخونین؟
والا من دارم کل ریاضی و کل فیزیک و کل شیمی رو میخونم...دینی هم شاید یه نگاهی بندازم...مال سال دوم هم همه درسا غیر جغرافیا و اینا.الان وقت خوبیه بنظرتون برای ثبت نام.ضمنا هرینه دوتا کلاس حسابان و فیزیک 3 قلمچی که الان شروع شده تا اخر سال حدودا چن میشه؟
Sent from my GT-I9082
Sent from my GT-I9082
تابستون نرین بهتره طراح سوال ندارن از سال های قبل سوال بر میدارن
هزینهی کلاس هاشم هر جایی فرق میکنه.
Konkuri 95 R
06-08-2015, 20:22
تعداد دقیق تستهای هر مبحث رو کجا میتونم ببینم؟
مثلا اینکه ادبیات چندتاش قرابته چندتاش املاس و...
سلام دوباره.دوستان من بخاطر یکم ترسی که حالا از درس و کنکور دارم تصمیم گرفتم این 4 تا ازمون تابستون شایدم 3 تاش رو برم شایدم اصا تابستون نرم.در مورد کلاس سوال داشتم.
همونطور که گفتم کنکور 96 ریاضی هستم.کلاس های قلمچی رو رفتم نگا کردم دیدم دبیر شیمیشون دبیر پارسالمونه که خوشم نمیومد ازش و دبیر شیمی جدیدمون خیلی بهتر درس میده یعنی کنکوری درس میدده اما من شیمی خیلی شل کن سفت کن دارم.باید خوب بخونم.دبیر فیزیکش گفته که فیزیک 3 و 2 و اخر فیزیک 1 رو تا اخر خرداد درس میده.
کلاساشون 3 ساعت در هفتس.
دبیر فیزیک گفته بچه هایی که ریاضین پنجشنبه ها هم یک ساعت و نیم بیان.دبیر حسابانش هم خوب درس میده.رفیق بیهوش مارو پارسال به 19ونیم امتحان هماهنگ ریاضی2 رسوند.با توجه به اینکه سال چهارم وقت نهایتا دو کلاس رفتن بیشتر رو ندارم گفتم بنظرتون من امسال چی برم؟ میتونم مثلا فیزیک رو برم بعلاوه فیزیک پیش رو توی امسال تموم کنم که دیگ سال دیگه نیازی به کلاس فیزیک پیش نباشه؟ضمنا عربی هم یه استاد خیلی خوب میشناسم که پسرخالم کلاسش رفت و کنکور سراسری82 درصد عربی و کنکور ازاد 100 درصد عربی زد.(اون موقعکه ازاد از سراسری جدا نشده بود)
ببخشید اگه از هر دری سخنی بود...
خداییش استرسی دارم بهم وارد میشه که نپرس.اصا نمیفهمم دارم چیکار میکنم .اگ بتونم فیزیک رو بصورت جامع یعنی بعلاوه فیزیک پیش برم خیلی خوب میشه
Sent from my GT-I9082
Up....
Sent from my GT-I9082
Zendegi95
09-08-2015, 00:24
نمی دونم چرا اینجا کسی فعالیت نمی کنه
After4Ever
09-08-2015, 01:30
سلام دوباره.دوستان من بخاطر یکم ترسی که حالا از درس و کنکور دارم تصمیم گرفتم این 4 تا ازمون تابستون شایدم 3 تاش رو برم شایدم اصا تابستون نرم.در مورد کلاس سوال داشتم.
همونطور که گفتم کنکور 96 ریاضی هستم.کلاس های قلمچی رو رفتم نگا کردم دیدم دبیر شیمیشون دبیر پارسالمونه که خوشم نمیومد ازش و دبیر شیمی جدیدمون خیلی بهتر درس میده یعنی کنکوری درس میدده اما من شیمی خیلی شل کن سفت کن دارم.باید خوب بخونم.دبیر فیزیکش گفته که فیزیک 3 و 2 و اخر فیزیک 1 رو تا اخر خرداد درس میده.
کلاساشون 3 ساعت در هفتس.
دبیر فیزیک گفته بچه هایی که ریاضین پنجشنبه ها هم یک ساعت و نیم بیان.دبیر حسابانش هم خوب درس میده.رفیق بیهوش مارو پارسال به 19ونیم امتحان هماهنگ ریاضی2 رسوند.با توجه به اینکه سال چهارم وقت نهایتا دو کلاس رفتن بیشتر رو ندارم گفتم بنظرتون من امسال چی برم؟ میتونم مثلا فیزیک رو برم بعلاوه فیزیک پیش رو توی امسال تموم کنم که دیگ سال دیگه نیازی به کلاس فیزیک پیش نباشه؟ضمنا عربی هم یه استاد خیلی خوب میشناسم که پسرخالم کلاسش رفت و کنکور سراسری82 درصد عربی و کنکور ازاد 100 درصد عربی زد.(اون موقعکه ازاد از سراسری جدا نشده بود)
خداییش استرسی دارم بهم وارد میشه که نپرس.اصا نمیفهمم دارم چیکار میکنم .اگ بتونم فیزیک رو بصورت جامع یعنی بعلاوه فیزیک پیش برم خیلی خوب میشه
Sent from my GT-I9082
شما کنکور 96 دارید پس پیشنهاد می کنم همون سال دوم رو تموم کنید + مباحث دینامیک و حرکت شناسی فیزیک پیش که به سال دوم مربوطه
برای عربی هر کاری از الان انجام بدید ضرر نمی کنید!
در کل چون ریاضی هستید از الان هر چی تست حسابان بزنید بٌنیه و هوش ریاضیتون قوی میشه و برای کنکور مشکل نخواهید داشت
زبانم هم فراموش نشه
Amin.M.1986
15-08-2015, 12:43
کلاساشون 3 ساعت در هفتس.
Sent from my GT-I9082
دانش آموز عزیز اصلا نیازی به ترس و استرس نیست. کنکور به نسبت سالهای گذشته خیلی ساده تر شده و کسانی که درست و منطقی میخونند حتما نتیجه میگیرند. برای فیزیک خدممتون میگم که چکار کنید و برای سایر سوالاتتون انشالله در آینده خدمتتون جواب میدم. اصلا نیازی نیست فیزیک پیش دانشگاهی رو بخونید. شما مطالب فیزیک رو میبایست دسته بندی کنید. برخی فصل های پیش دانشگاهی دقیقا مشابه فیزیک پایه هستند و فقط در پیش بیشتر توضیح داده شدند. شما این فصل ها رو از ابتدا از روی پیش دانشگاهی بخونید و نیم نگاهی به پایه داشته باشید. در خصوص فصل های جدید پیش دانشگاهی هم نمیخواد زودتر شروع کنید. سعی کنید مباحث فیزیک پایه رو عمقی بخونید. از نظر بنده تنها آزمون استاندارد برای آمادگی کنکور آزمون های آزمایشی خود سازمان سنجش هست.(دلیل رو در آینده خواهم گفت) و متاسفانه دانش آموزان همیشه به شدت با این قضیه مخالفت میکنند و اصرار دارند که در آزمون های موسسات دیگه شرکت کنند. برنامه سال گذشته سازمان سنجش رو ببینید و سعی کنید بر روی مباحث آزمون اول تسلط پیدا کنید. شک نداشته باشید اگر آرامش خودتون رو حفظ کنید و پیوسته مطالعه کنید بی شک موفق میشید. اگر عمری باقی بود و وقت هم اجازه داد باز هم در خدمت شما و سایر دوستان هستم
After4Ever
19-08-2015, 14:42
یک خبر خوب
دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش از تصویب «ترمیم نمرات دانشآموزان برای کنکور» در شورای عالی آموزش و پرورش خبر داد و گفت: براین اساس داوطلبانی که تمایل به شرکت در کنکور دارند میتوانند در دروسی که نمرات آنها پایین است برای یک بار دیگر در امتحانات نهایی شرکت کنند. مهدی نوید ادهم در گفتوگو با خبرنگار آموزش و پرروش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، مصوبات 915 امین جلسه شورای عالی آموزش و پرورش را اعلام و اظهار کرد: دراین جلسه نخستین مصوبه شورا در زمینه تنظیم جدول تطبیق وضعیت تحصیلی دانش آموزان نظام قدیم با نظام جدید در دوره متوسطه بود که پس از بحث و بررسی فراوان مقرر شد دانش آموزان با رعایت شرط سنی در پایه متناظر نظام جدید ادامه تحصیل دهند. وی افزود: اگر شرایط سنی افراد طبق ضوابط اجازه حضور در مدارس روزانه را نمیداد به مدارس بزرگسالان یا آموزش از راه دور هدایت میشوند. دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش در ادامه با بیان اینکه مصوبه دیگری نیز داشتیم گفت: بر این اساس امکان ترمیم نمرات دانشآموزی فراهم می شود. با توجه به قانون سنجش و پذیرش دانشجو مصوب مجلس که بر ضرورت درنظر گرفتن سوابق تحصیلی دانش آموزان برای پذیرش در دانشگاهها تأکید دارد، شورای عالی آموزش و پرورش مصوبهای را در خصوص ترمیم نمرات دانش آموزی داشت. نوید ادهم افزود: تعدادی از دانش آموزان و خانوادهها درخواست ترمیم نمرات تحصیلی خود را داشتند و براساس مصوبه شورای عالی آموزش و پرورش به آنها اجازه داده میشود برای یک بار هر دانش آموز به صورت داوطلب آزاد در امتحانات نهایی دوره متوسط شرکت کرده و برای ارتقای نمره یک یا چند درس خود اقدام کنند. دبیرکل شورای عالی اموزش و پروش با بیان اینکه هر داوطلب آزادی که میخواهد در کنکور شرکت کند اما نمره چند درس او پایین است و از آنجایی که سوابق تحصیلی در کنکور تأثیر داشته و این موضوع به ضرر داوطلب خواهد بود، براساس مصوبه شورا اجازه دارد برای یک بار به صورت داوطلب آزاد در دروسی که نمرات آنها پایین است شرکت کند گفت: بدیهی است نمرات جدید داوطلب برای رقابت در کنکور به سازمان سنجش ارائه می شود. منبع:خبرگزاری ایسنا
Konkuri 95 R
22-08-2015, 16:48
سلام
آیات دین و زندگی رو چطوری بخونم؟
کتاب آیات و نکات گاج رو دارم
ممنون
- - - Updated - - -
سلام
ممنون
Alireza SM
22-08-2015, 20:15
سلام
ممنون
- - - Updated - - -
سلام
ممنون
مرور کردن مهمتر از نحوه خوتدن آیات هست. شما وقتی آیه رو میخونی و پیامش رو مقابلش میخونی سعی کن بفهمی چطور و از چه کلماتی در آیه این پیام ازش مستخرج شده. سعی کن همیشه وقتی یاد آیه میافتی اولین چیزیکه به ذهنت میرسه کلمات کلیدی اون آیه باشن.
مرور هم فراموش نشه حتی خارج از برنامه آزمون های آزمایشی هم باید آیات رو مرور کرد
مرور کردن مهمتر از نحوه خوتدن آیات هست. شما وقتی آیه رو میخونی و پیامش رو مقابلش میخونی سعی کن بفهمی چطور و از چه کلماتی در آیه این پیام ازش مستخرج شده. سعی کن همیشه وقتی یاد آیه میافتی اولین چیزیکه به ذهنت میرسه کلمات کلیدی اون آیه باشن.
مرور هم فراموش نشه حتی خارج از برنامه آزمون های آزمایشی هم باید آیات رو مرور کرد
سلام ببخشید یه سوال کنکوری 94 هستم
من درسی رو افتادم شهریور که قبول نمیشم و میرم دی حالا اگه دانشگاه روزانه قبول بشم اون دانشگاه بهم اجازه میدن درس دی رو پاس کنم بعد برم دانشگاه؟؟؟
و اگر اجازه ندن چی میشه؟؟
Konkuri 95 R
25-08-2015, 17:22
سلام
امروز دوتا دبیر حسابان بهم گفتن حد و مشتق رو تابستون نخونم و بذارم برای دیفرانسیل
و توی این 1 ماه جبر ، هندسه و 3 فصل اول حسابانو بخونم
نظر شما چیه؟!
کسی میدونه دانشگاه های دولتی منطقه دو یعنی کرمان و همدان و کاشان و... یه ترم مرخصی میدن برای کسایی درس شهریور پاس نکردن؟؟
hosseind017
28-08-2015, 09:25
من میخوام کنکور زبان بدم و رشته زبان المانی قبول بشم کسی اینجا هست منو راهنمایی کنه با تشکر
farzan311
28-08-2015, 12:27
کسی میدونه دانشگاه های دولتی منطقه دو یعنی کرمان و همدان و کاشان و... یه ترم مرخصی میدن برای کسایی درس شهریور پاس نکردن؟؟
مرخصی نمیخواد شما میری ثبت نام میکنی با این شرط که تا یه ترم براشون مدرک پیش دانشگاهی رو ببری
من میخوام کنکور زبان بدم و رشته زبان المانی قبول بشم کسی اینجا هست منو راهنمایی کنه با تشکر
چه راهنمایی میخواید؟
Konkuri 95 R
28-08-2015, 14:42
سلام
برای مثلثات چکار کنم؟تستای کنکورای سالای قبلو نمیتونم بزنم
فرمولو بلدم اما توی استفادش مشکل دارم
یه فرمولو درست استفاده میکنم اما جواب از یه فرمول دیگه به دست اومده!
رشتم ریاضیه
حد و مشتق رو رها کردم برای دیفرانسیل
2 فصل اول حسابان + لگاریتم رو هم تست زدم و از ریاضیات پایه مونده مثلثات و آمار که میخوام تا اخر شهریور تموم بشه اما مثلثاتو مشکل جدی دارم
کتاب مبحثیای مثلثات خوبن؟
ممنون
hosseind017
29-08-2015, 16:33
مرخصی نمیخواد شما میری ثبت نام میکنی با این شرط که تا یه ترم براشون مدرک پیش دانشگاهی رو ببری
چه راهنمایی میخواید؟
1:من کاردانی نرم افزار خوندم و میخوام در کنکور زبان شرکت کنم و ادبیات زبان المانی قبول شوم ایا میتونم تغییر رشته بدم و در کنکور زبان شرکت کنم
2:با چه رتبه ای میتونم قبول شوم؟
3:چه منابعی را باید بخونم بخصوص زبان تخصصی المانی خوندن چه کتاب هایی مفید است؟
4: ایا من میخوام زبان المانی قبول شوم باید در قسمت انتخاب زبان تخصصی برای کنکور باید زبان تخصصی المانی یا زبان انگلیسی انتخاب کنم و شرکت کنم؟
با تشکر
- - - Updated - - -
چه راهنمایی میخواید؟
1:من کاردانی نرم افزار خوندم و میخوام در کنکور زبان شرکت کنم و ادبیات زبان المانی قبول شوم ایا میتونم تغییر رشته بدم و در کنکور زبان شرکت کنم
4: ایا من میخوام زبان المانی قبول شوم باید در قسمت انتخاب زبان تخصصی برای کنکور باید زبان تخصصی المانی یا زبان انگلیسی انتخاب کنم و شرکت کنم؟
با تشکر
hosseind017
29-08-2015, 16:59
چه راهنمایی میخواید؟
با تشکر
- - - Updated - - -
چه راهنمایی میخواید؟
با تشکر
farzan311
29-08-2015, 23:21
با تشکر
با تشکر
1. مطمین نیستم ولی فکر نکنم مشکلی باشه
2. برای کدوم دانشگاه؟ تهران تا حدود 4000 5000 فکر کنم میخواد
3. شما زبان المانیت درچه سطحیه؟ کتاب زیاده ولی باید مناسب با سطحتتون باشه
4. هم میتونید زبان انگلیسی بدید هم المانی با هردو میشه این رشته رو انتخاب کرد ولی خوب شانس قبولی برای اونایی که زبان المانی میزنند بیشتره چون رتبه زیرگروه شون بهتر میشه
hosseind017
31-08-2015, 17:47
4. هم میتونید زبان انگلیسی بدید هم المانی با هردو میشه این رشته رو انتخاب کرد ولی خوب شانس قبولی برای اونایی که زبان المانی میزنند بیشتره چون رتبه زیرگروه شون بهتر میشه
شاید خنده تون بگیره ولی سطح زبان المانی من در حد A1 هست و تازه شروع کردم به یادگیری این زبان ولی سعی من اینست که تا کنکور در حد B1 برسونم شاید تا کنکور کلاس های زبان گوته یا انجمن ایران و اتریش ثبت نام کنم و چند ترم اونجا المانی بخونم بیشتر مانور من روی زبان انگلیسی است که باز سطح من در حد اینترمدیت است و میتونم در حد بالای 50 در صد بزنم و باید کتاب های دروس عمومی بگیرم و اونها رو هم یه مروری بکنم که ادبیات و دین و زندگی برام مشکل به حساب نمیاد راهکار شما برای من چیه؟
- - - Updated - - -
شاید خنده تون بگیره ولی سطح زبان المانی من در حد A1 هست و تازه شروع کردم به یادگیری این زبان ولی سعی من اینست که تا کنکور در حد B1 برسونم شاید تا کنکور کلاس های زبان گوته یا انجمن ایران و اتریش ثبت نام کنم و چند ترم اونجا المانی بخونم بیشتر مانور من روی زبان انگلیسی است که باز سطح من در حد اینترمدیت است و میتونم در حد بالای 50 در صد بزنم و باید کتاب های دروس عمومی بگیرم و اونها رو هم یه مروری بکنم که ادبیات و دین و زندگی برام مشکل به حساب نمیاد راهکار شما برای من چیه؟
- - - Updated - - -
farzan311
01-09-2015, 15:13
به نظر من شما وقت بذارید روی عمومی همه رو بالا شصت و هفتاد درصد بزنید و زبان تخصصی رو هم در همون حد 50 درصد هم بتونید بزنید کفایت میکنه من زبان انگلیسی امتحان دادم و رتبه ام در زیرگروه دو (المانی) فکر کنم 200 و خورده ای شد زبان تخصصی انگلیسی تو زیرگروه دو ضریب صفر داره پس این رتبه صرفا به خاطر عمومی های خوب بود و خیلی هم راحت میشه با این المانی تهران قبول شد
پس عمومی خیلی مهمه تخصصی هم المانی امتحان بدهید در کنار عمومی خوب رتبه ی عالی کسب میکنید
[QUOTE=hosseind017;8700767]شاید خنده تون بگیره ولی سطح زبان المانی من در حد A1 هست و تازه شروع کردم به یادگیری این زبان ولی سعی من اینست که تا کنکور در حد B1 برسونم شاید تا کنکور کلاس های زبان گوته یا انجمن ایران و اتریش ثبت نام کنم و چند ترم اونجا المانی بخونم بیشتر مانور من روی زبان انگلیسی است که باز سطح من در حد اینترمدیت است و میتونم در حد بالای 50 در صد بزنم و باید کتاب های دروس عمومی بگیرم و اونها رو هم یه مروری بکنم که ادبیات و دین و زندگی برام مشکل به حساب نمیاد راهکار شما برای من چیه؟
- - - Updated - - -
دوست عزیز زبانی که تازه شروع کردی به یاد گرفتن تو دانشگاه ادامه نده . سعی کن همون المانیو تسلط نسبی داشته باشی بعد دانشگاه ادامه بده
سلام دوستان
من امسال میرم سوم
منطقه 3 هستم
میخوام از اول امسال برای کنکور برنامه ریزی کنم
و مشکلم اینه که نمیتونم برنامه ریزی کنم
یعنی نمیتونم یه الگو منظم هفتگی و ماهانه برا دوره درسا و همچنین یه برنامه جدا برا تست داشته باشم
و از طرفی سعی دارم سرعتم رو تو تست زنی افزایش بدم میخوام خیلی سریعتر از الان باشم .
الان بنظرتون چکار کنم ؟!
در ضمن رشتم تجربیه
دلم میخواد پزشکی یا دندان پزشکی کرمان یا یزد قبول شم
Alireza SM
02-09-2015, 14:55
سلام دوستان
من امسال میرم سوم
منطقه 3 هستم
میخوام از اول امسال برای کنکور برنامه ریزی کنم
و مشکلم اینه که نمیتونم برنامه ریزی کنم
یعنی نمیتونم یه الگو منظم هفتگی و ماهانه برا دوره درسا و همچنین یه برنامه جدا برا تست داشته باشم
و از طرفی سعی دارم سرعتم رو تو تست زنی افزایش بدم میخوام خیلی سریعتر از الان باشم .
الان بنظرتون چکار کنم ؟!
در ضمن رشتم تجربیه
دلم میخواد پزشکی یا دندان پزشکی کرمان یا یزد قبول شم
افزایش سرعت در تست زنی فقط با تست زنی و تمرین حاصل میشه. ماها که فیزیک رو بالای 80 زدیم و زبان رو کمتر از 10 دقیقه 96 درصد زدیم از او خقتمون سرعتمون بالا نبد من خودم یاد میاد هر تست استکیومتری شیمی رو بالای ده دقیقه حل میردم وی سر جسه زیر 2 دقیقه شد فقط به خاطر یه سال تمرین.
البته کتاب معجزه فیزیک مهروماه میتونه روش هایی یاد بده که در فیزیک سرعت بالاتر بشه.
مشکل برنامه ریزی مطالعه هم زیاد مهم نیست الان و خود به خود درست میشه. در حا حاضرکتاب های کمک درسی که تهیه کردی رو هر روز بخون. توی مدرسه هر مبحثی یاد میگیری بیا توی خونه از روی کتاب کمک آموزشی دوباهر بخونش و تست بزن. شما سال سوم سعی کن درس ها رو عمیق و مفهومی یاد بگیری و در شیمی و فیزیک و ژنتیک مشکلی نداشته باشی سال بعد ممکن نیست موفق نشی.
افزایش سرعت در تست زنی فقط با تست زنی و تمرین حاصل میشه. ماها که فیزیک رو بالای 80 زدیم و زبان رو کمتر از 10 دقیقه 96 درصد زدیم از او خقتمون سرعتمون بالا نبد من خودم یاد میاد هر تست استکیومتری شیمی رو بالای ده دقیقه حل میردم وی سر جسه زیر 2 دقیقه شد فقط به خاطر یه سال تمرین.
البته کتاب معجزه فیزیک مهروماه میتونه روش هایی یاد بده که در فیزیک سرعت بالاتر بشه.
مشکل برنامه ریزی مطالعه هم زیاد مهم نیست الان و خود به خود درست میشه. در حا حاضرکتاب های کمک درسی که تهیه کردی رو هر روز بخون. توی مدرسه هر مبحثی یاد میگیری بیا توی خونه از روی کتاب کمک آموزشی دوباهر بخونش و تست بزن. شما سال سوم سعی کن درس ها رو عمیق و مفهومی یاد بگیری و در شیمی و فیزیک و ژنتیک مشکلی نداشته باشی سال بعد ممکن نیست موفق نشی.
فقط اگه میشه چندتا کتاب معرفی کن که توضیحاتشون در حد کنکور باشه مخصوصا برای تخصصی ها
تکنیک های برتر همه چی داشته باشن
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
در ضمن داداش من عادت دارم بلند بخونم بنظرت اشکالی داره؟؟
چون همه توصیه میکنن چشمی بخون
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
hosseind017
02-09-2015, 19:27
ممنون در حواب برای درس های عمومی بهترین منبع چیه؟؟
After4Ever
22-09-2015, 21:02
بدينوسيله به اطلاع كليه داوطلبان آزمون های سراسري سال 1395 و سال 1396 مي رساند؛ براساس مصوبه چهارمين جلسه شوراي سنجش و پذيرش دانشجو مورخ 1394/6/28 و در راستاي اجراي قانون «سنجش و پذيرش دانشجو در دانشگاهها و مراكز آموزش عالي كشور» مصوب 10/6/1392 مجلس شوراي اسلامي، ميزان و نحوه تاثير سوابق تحصيلي در آزمون سراسري سال 1395 و سال 1396 به شرح ذيل مي باشد:
1- آزمون سراسري سال 1395 الف- آن دسته از ديپلمه هاي رياضي و فيزيك، علوم تجربي، علوم انساني و علوم و معارف اسلامي كه ديپلم خود را از سال 1384 به بعد اخذ نموده اند و امتحانات يك يا چند درس آنها به صورت نهايي، سراسري و کشوری برگزار شده است، مشمول اعمال سوابق تحصيلي بوده و سوابق تحصيلي موجود ديپلم (سال سوم آموزش متوسطه) به ميزان حداكثر 25 درصد به نسبت سوابق تحصيلي موجود داوطلب و به صورتتأثيرقطعي در نمره كل نهايي آنان لحاظ مي شود.
ب- داوطلبان داراي مدرك پيش دانشگاهي رياضي و فيزيك، علوم تجربي، علوم انساني، علوم و معارف اسلامي و هنر كه مدرك دوره پيش دانشگاهي خود را از سال تحصيلي 91-1390 به بعد اخذ كرده اند و امتحانات يك يا چند درس آنها به صورت نهايي، سراسري و کشوری برگزار شده است، مشمول اعمال سوابق تحصيلي بوده و سوابق تحصيلي موجود دوره پيش دانشگاهي (صرفا نمرات دروسی که به صورت نهایی، سراسری و کشوری برگزار شده است) به ميزان حداكثر 5 درصد به نسبت سوابق تحصيلي موجود داوطلب و به صورت تأثير مثبت در نمره كل نهايي آنان لحاظ مي شود. تذکر: برای داوطلبان مشمول سوابق تحصیلی بندهای الف وب، هردو مورد اعمال خواهد شد.
2- آزمون سراسري سال 1396 الف- آن دسته از ديپلمه هاي رياضي و فيزيك، علوم تجربي، علوم انساني و علوم و معارف اسلامي كه ديپلم خود را از سال 1384 به بعد اخذ نموده اند و امتحانات يك يا چند درس آنها به صورت نهايي، سراسري و کشوری برگزار شده است، مشمول اعمال سوابق تحصيلي بوده و سوابق تحصيلي موجود ديپلم (سال سوم آموزش متوسطه) به ميزان حداكثر 25 درصد به نسبت سوابق تحصيلي موجود داوطلب و به صورتتأثيرقطعي در نمره كل نهايي آنان لحاظ مي شود. ب- داوطلبان داراي مدرك پيش دانشگاهي رياضي و فيزيك، علوم تجربي، علوم انساني، علوم و معارف اسلامي و هنر كه مدرك دوره پيش دانشگاهي خود را از سال تحصيلي 91-1390 به بعد اخذ كرده اند و امتحانات يك يا چند درس آنها به صورت نهايي، سراسري و کشوری برگزار شده است، مشمول اعمال سوابق تحصيلي بوده و سوابق تحصيلي موجود دوره پيش دانشگاهي (صرفا نمرات دروسی که به صورت نهایی، سراسری و کشوری برگزار شده است) به ميزان حداكثر 5 درصد به نسبت سوابق تحصيلي موجود داوطلب و به صورت تأثير قطعي در نمره كل نهايي آنان لحاظ مي شود. تذکر: برای داوطلبان مشمول سوابق تحصیلی بندهای الف وب، هردو مورد اعمال خواهد شد.
After4Ever
22-09-2015, 21:13
سال پیش هم بالاخره اعمال شد
سلام بر همه دوستان.خوبین انشاالله...با زحمتای ما چه میکنین...همونطور که گفتم تابستون یه مقداری درس خوندم...حداقلش اینه که مشکل شیمی دومم رفع شده...
حالا داریم بایکی.از.دوستان روی.کااس رفتن فکر میکنیم..نهایتا تا دو سه روز.دیگه باید تصمیم نهایی.رو بگیرم...
خواستم ببینم با وجود اینکه من الان دانش اموز ریاضی سومم و هنوز میشه گفت از سوم چیزی نمیدونم...بنظرتون میتونم برم کلاس کنکوری?خیلی ممنون میشم که من رو روشن کنین...میخواک نهایتا 2تا کلاس.برم...اگه بتونم یکیشرو کنکوری ویکی دیگرو پایه برم خیلی خوب میشه...بنظرتون میتونم امسال کنکوری برم...کنکوری فیزیک یا ریاضی یاشیمی برم کدوم خوبه????
- - - Updated - - -
سلام بر همه دوستان.خوبین انشاالله...با زحمتای ما چه میکنین...همونطور که گفتم تابستون یه مقداری درس خوندم...حداقلش اینه که مشکل شیمی دومم رفع شده...
حالا داریم بایکی.از.دوستان روی.کااس رفتن فکر میکنیم..نهایتا تا دو سه روز.دیگه باید تصمیم نهایی.رو بگیرم...
خواستم ببینم با وجود اینکه من الان دانش اموز ریاضی سومم و هنوز میشه گفت از سوم چیزی نمیدونم...بنظرتون میتونم برم کلاس کنکوری?خیلی ممنون میشم که من رو روشن کنین...میخواک نهایتا 2تا کلاس.برم...اگه بتونم یکیشرو کنکوری ویکی دیگرو پایه برم خیلی خوب میشه...بنظرتون میتونم امسال کنکوری برم...کنکوری فیزیک یا ریاضی یاشیمی برم کدوم خوبه????
23292329
30-09-2015, 18:01
با سلام- من دانش آمور كلاس سوم دبيرستان رشته رياضي فيزيك هستم. مي خواستم از الان برنامه ريزي دقيقي داشته باشم تا در كنكور موفق باشم.بر همين اساس چند سوال دارم كه خواهشمندم دوستان پاسخ دهند:
1- زمان مناسب جهت شروع رفتن به موسسه ها چه موقع مي باشد البته با توجه به اينكه من تازه كلاس سوم را شروع كرده ام؟
2- بهترين موسسه يا بهترين موسساتي كه مي توان به آنجا مراجعه نمود تا شانس قبولي در دانشگاه هاي مهم دولتي را بدست آورد چه موسساتي مي باشد.(موسساتي كه آزمون هاي آزمايشي قوي و خوب داشته باشند)
3- هزينه موسسات خوب در چه حدودي مي باشد؟
Mehran-King
05-02-2016, 21:12
سلام
من کنکور 94 رشته تجربی شرکت کردم و بعدش رفتم دانشگاه علمی-کاربردی ثبت نام کردم حدود 2 یا 3 ماه بعد از دانشگاه انصراف دادم (همه این اتفاقات همین امسال یعنی سال 94 اتفاق افتاد)
حالا میخوام کنکور ریاضی تاکید میکنم ریاضی 95 بدم ولی توی فرم های ثبت نام یه فرم هست به اسم فرم انصراف دایم از تحصیل ... من نمیدونم باید باهاش چکار کنم؟! من که از دانشگاه انصراف دادم! باز این فرم دیگه چیه؟:n04::n03:
بعد یه سوال دیگه این مدرک پیش دانشگاهی و دیپلم که میگن منظورشون تاییدیه تحصیلی هست یا یه نقشه ی دیگه دارن؟!:n27:
منظورم اینه که الان من گواهی موقت دیپلم و پیش دانشگاهی رو دارم اینا همون مدرک پیش دانشگاهی و دیپلم هستند؟
Alireza SM
13-02-2016, 14:12
سلام
من کنکور 94 رشته تجربی شرکت کردم و بعدش رفتم دانشگاه علمی-کاربردی ثبت نام کردم حدود 2 یا 3 ماه بعد از دانشگاه انصراف دادم (همه این اتفاقات همین امسال یعنی سال 94 اتفاق افتاد)
حالا میخوام کنکور ریاضی تاکید میکنم ریاضی 95 بدم ولی توی فرم های ثبت نام یه فرم هست به اسم فرم انصراف دایم از تحصیل ... من نمیدونم باید باهاش چکار کنم؟! من که از دانشگاه انصراف دادم! باز این فرم دیگه چیه؟:n04::n03:
بعد یه سوال دیگه این مدرک پیش دانشگاهی و دیپلم که میگن منظورشون تاییدیه تحصیلی هست یا یه نقشه ی دیگه دارن؟!:n27:
منظورم اینه که الان من گواهی موقت دیپلم و پیش دانشگاهی رو دارم اینا همون مدرک پیش دانشگاهی و دیپلم هستند؟
مشکلی نیست شما انصراف دادین و نیازی نیست کاری کنین. البته این فرم انصراف و اینا فقط برای روزانه ها هست نه برای علمی کاربردی. شما الان بدون فکر کردن به این چیزا برو ثبت نام کن.
گواهی موقت از نظر قانونی ارزش همون اصل رو داره. اصل دیپلم و اصل مدرک پیش دانشگاهی یه کاغذ مقوایی هست که تا پایان خدمت نداشته باشین بهتون نمیدن از مدرسه. بعد از ثبت نام در دانشگاه میتونین برین تحویلش بگیرین.
misagh8900
13-02-2016, 20:58
سلام. ثبت نام دانشگاه آزاد کارشناسی 95 کی شروع میشه؟؟
Alireza SM
13-02-2016, 22:15
سلام. ثبت نام دانشگاه آزاد کارشناسی 95 کی شروع میشه؟؟
منظورتون کاردانی به کارشناسی هست؟ یا کسایی که از دبیرستان میرن کارشناسی؟
مورد دوم رو که دانشگاه آزاد برگزار نمیکنه از سه سال پیش !
hesam 63
14-02-2016, 01:05
سلام
بعد از بیشتر از ده سال می خوام تو کنکور شرکت کنم و چند تا سوال دارم.
1. با دیپلم ریاضی می تونم انسانی شرکت کنم؟
2. این sms ای که شماره پرونده و کد پیگیری به موبایلم داده یعنی ثبت نام تکمیل شده؟ کار دیگه ای نباید بکنم؟
3. مهم ترین سوالم مربوط به معدل دوره پیش دانشگاهیه. تو ثبت نام جزو موارد ستاره دار نبود و منم معدلم رو نزدم. چون مدرسه پیش دانشگاهی م انگار الان وجود خارجی نداره. واجبه زدن معدل پیش دانشگاهی و این که چون سوابق من واسه قبل 83 هست برای پیدا کردن معدل باید چی کار کنم؟
من دفترچه راهنما رو نخوندم. البته هنگام ثبت نام به نظر نمی اومد نیازی به خوندن دفترچه باشه. باز اگه کسی مورد و نکته ای می دونه ممنون می شم متذکر بشه.
Alireza SM
14-02-2016, 01:25
سلام
بعد از بیشتر از ده سال می خوام تو کنکور شرکت کنم و چند تا سوال دارم.
1. با دیپلم ریاضی می تونم انسانی شرکت کنم؟
2. این sms ای که شماره پرونده و کد پیگیری به موبایلم داده یعنی ثبت نام تکمیل شده؟ کار دیگه ای نباید بکنم؟
3. مهم ترین سوالم مربوط به معدل دوره پیش دانشگاهیه. تو ثبت نام جزو موارد ستاره دار نبود و منم معدلم رو نزدم. چون مدرسه پیش دانشگاهی م انگار الان وجود خارجی نداره. واجبه زدن معدل پیش دانشگاهی و این که چون سوابق من واسه قبل 83 هست برای پیدا کردن معدل باید چی کار کنم؟
من دفترچه راهنما رو نخوندم. البته هنگام ثبت نام به نظر نمی اومد نیازی به خوندن دفترچه باشه. باز اگه کسی مورد و نکته ای می دونه ممنون می شم متذکر بشه.
سلام. اراده شما رو تحسین میکنم.
با دیپلم ریاضی همه کار میتونی بکنی دوست عزیز.
شماره پرونده و کد رهگیری داشته باشی یعنی تموم شده و ثبت نام شدی.
چیز ستاره دار آدم ه مون نزنه بهتره. اگه اجباری بود و شما خالی میزاشتینش ارور میداد و اجازه نمیداد کد رهگیری بگیرین.
شما تنها کاری که باید بکنی اینه که یه کپی از مدرک گواهی موقت پیش دانشگاهی و دیپلم یا کپی از خودشون در دست داشته باشی که هنگام ثبت نام در دانشگاه باید ببریشون دفتر پیشخوان یا پست تا براشون تاییدیه بگیری.
hesam 63
14-02-2016, 02:18
سلام. اراده شما رو تحسین میکنم.
با دیپلم ریاضی همه کار میتونی بکنی دوست عزیز.
شماره پرونده و کد رهگیری داشته باشی یعنی تموم شده و ثبت نام شدی.
چیز ستاره دار آدم ه مون نزنه بهتره. اگه اجباری بود و شما خالی میزاشتینش ارور میداد و اجازه نمیداد کد رهگیری بگیرین.
شما تنها کاری که باید بکنی اینه که یه کپی از مدرک گواهی موقت پیش دانشگاهی و دیپلم یا کپی از خودشون در دست داشته باشی که هنگام ثبت نام در دانشگاه باید ببریشون دفتر پیشخوان یا پست تا براشون تاییدیه بگیری.
ممنون بزرگوار
من جایی شنیدم که جای معدل پیش دانشگاهی رو واسه این خالی می ذارن که بیشتر ثبت نام کنندگان هنوز مدرک و معدل پیش دانشگاهی ندارند و انگار تا 30 تیر باید تکمیل کنن.
پس به نظر شما ایرادی نداره چون باید چند روز وقت گذاشت و به آموزش و پرورش منطقه رفت و کلی دوندگی کرد. (البته گواهی موقت پیش رو فکر کنم دارم)
یک سوال دیگه هم داشتم
این شرط تاثیر معدل به فرض این که باشه با چه معیار برای من و امثال من حساب می شه؟ و چقدر ممکنه به ضرر من تموم بشه.
Alireza SM
14-02-2016, 07:39
ممنون بزرگوار
من جایی شنیدم که جای معدل پیش دانشگاهی رو واسه این خالی می ذارن که بیشتر ثبت نام کنندگان هنوز مدرک و معدل پیش دانشگاهی ندارند و انگار تا 30 تیر باید تکمیل کنن.
پس به نظر شما ایرادی نداره چون باید چند روز وقت گذاشت و به آموزش و پرورش منطقه رفت و کلی دوندگی کرد. (البته گواهی موقت پیش رو فکر کنم دارم)
یک سوال دیگه هم داشتم
این شرط تاثیر معدل به فرض این که باشه با چه معیار برای من و امثال من حساب می شه؟ و چقدر ممکنه به ضرر من تموم بشه.
اگه دیپلم 83 و قبل از اون باشین اصلا براتون تاثیری نداره و کل 100 نمره تراز شما از درصدهای کنکور محاسبه خواهد شد.
اگه تاثیر معدل مثبت بشه که تاثیر خاصی روی شما نداره این مساله ولی اگه تاثیر قطعی مستقیم کنن تا حدودی به نفع شما خواهد بود.
K!ng of th3 K!ngs
16-02-2016, 12:07
دوستان ببخشید من پارسال کنکور دادم و آخرش رفتم رشته زیست شناسی دانشگاه آزاد تهران مرکز بدون آزمون حالا امسال میخوام دوباره کنکور بدم. بعد توی دفترچه ی ثبت نام یه چیزایی نوشته بود که باید انصراف بدم انگار.
میخوام ببینم الان جریان چیه. حتما باید از تحصیل انصراف بدم اگر بخوام کنکور 95 رو بدم؟ یه بار دیگه میگم الان دانشجوی ترم 2 دانشگاه آزاد هستم که بدون آزمون وارد شدم.
Alireza SM
17-02-2016, 14:35
همون دفترچه رو به دقت بخونین نوشته که انصراف فقط برای دانشجوهای سراسری-روزانه هست.
دوستان دو تا سئوال داشتم ممنون میشم پاسخ بدید
1.منی که فارق التحصیل کاردانی نرم افزار هستم و در کنکور سراسری 95 ثبت نام کردم اگه قبول بشم 2 سال کارشناسی رو خواهم خوند یا باید از اول کاردانی رو بخونم؟
2.در دفترچه کنکور چند تا گروه ازمایشی دیدم که بنده فنی ریاضی رو انتخاب کردم. با توجه به اینکه کاردانی هستم ایا همراه اونا سئوال تخصصی نرم افزار هم در ازمون میاد؟
hesam 63
17-02-2016, 20:13
واسه ثبت نام فقط تیک آزمون سراسری رو زدم. یعنی هدفم به امید خدا رتبه زیر هزاره
با این حال توصیه می کنین که پیام نور و غیرانتفاعی رو بزنم یانه؟ دانشگاه های خوبی داره که ارزش انتخاب کردن داشته باشه؟
در جواب hemai
نقل قول نکردم چون زیاد مطمئن نیستم ولی فکر می کنم شما باید کارشناسی ناپیوسته بخونی و در رشته ریاضی هم مشخصا فقط سوالات مخصوص همون رشته(ریاضی،شیمی و فیزیک) میاد
Alireza SM
17-02-2016, 21:37
دوستان دو تا سئوال داشتم ممنون میشم پاسخ بدید
1.منی که فارق التحصیل کاردانی نرم افزار هستم و در کنکور سراسری 95 ثبت نام کردم اگه قبول بشم 2 سال کارشناسی رو خواهم خوند یا باید از اول کاردانی رو بخونم؟
2.در دفترچه کنکور چند تا گروه ازمایشی دیدم که بنده فنی ریاضی رو انتخاب کردم. با توجه به اینکه کاردانی هستم ایا همراه اونا سئوال تخصصی نرم افزار هم در ازمون میاد؟
سلام. احتمالا تمام دروس عمومی + برخی دروس تخصصی که نمره 12 کسب کردین رو تطبیق میزنن براتون. منتهی همه چیز دست مدیر گروه و معاون آموزشی دانشکده هست به طور قطع نمیشه چیزی گفت. اگه دانشگاه سراسری یا آزاد خونده باشین احتمالش زیاده که همه دروس یکسان رو تطبیق بزنن.
در مورد کنکور سراسری هم هر رشته ای فقط یه نوع سوال داره که همه داوطلبان ریاضی هم به اون جواب میدن. حالا شما کاردانی نرم افزار خونده باشین گناه بقیه اون 180 هزار نفر داوطلب کامپیوتر چیه که باید امتحان از منابع مهندسی نرم افزار بدن ؟ :n31: تازه شما نرم افزار خوندی، هستن کسایی که مدیریت و کشاورزی و زیست شناسی و رشته های دیگه خوندن و اومدن مجدد کنکور میدن پس باید کنکور رو یه دفترچه 200 برگ حاوی ده ها هزار سوال طراحی کنن :n04: زیرگروه تجربی هم که وحشتناکه 19% از داوطلبینش فارغ التحصیل یا دانشجوی انصرافی هستن هیچ رشته ای هم وجود نداره که فارغ التحصیلانش در کنکور تجربی هیچ سالی شرکت نکرده باشن :n13:
Alireza SM
17-02-2016, 21:39
واسه ثبت نام فقط تیک آزمون سراسری رو زدم. یعنی هدفم به امید خدا رتبه زیر هزاره
با این حال توصیه می کنین که پیام نور و غیرانتفاعی رو بزنم یانه؟ دانشگاه های خوبی داره که ارزش انتخاب کردن داشته باشه؟
در جواب hemai
نقل قول نکردم چون زیاد مطمئن نیستم ولی فکر می کنم شما باید کارشناسی ناپیوسته بخونی و در رشته ریاضی هم مشخصا فقط سوالات مخصوص همون رشته(ریاضی،شیمی و فیزیک) میاد
نه پیام نور و غیرانتفایی برای شما ارزشی نداره ضمن اینکه همه رشته هاشون رو بدون کنکور هم میتونی بری بخونی.
شما اگه زیر هزار هم نیاری چون ریاضی هستی بازم به احتمال زیاد با هر رتبه ای میتونی رشته های خوب بخونی. به فرض هم اگه رتبه خیلی بد آووردی (خدا نکنه) یا پشت کنکور بمون یا برو دانشگاه آزاد. سمت غیرانتفایی و پیام نور نرو که عمرت هدر میره
Iloveu-ALL
18-02-2016, 00:14
نه پیام نور و غیرانتفایی برای شما ارزشی نداره ضمن اینکه همه رشته هاشون رو بدون کنکور هم میتونی بری بخونی.
شما اگه زیر هزار هم نیاری چون ریاضی هستی بازم به احتمال زیاد با هر رتبه ای میتونی رشته های خوب بخونی. به فرض هم اگه رتبه خیلی بد آووردی (خدا نکنه) یا پشت کنکور بمون یا برو دانشگاه آزاد. سمت غیرانتفایی و پیام نور نرو که عمرت هدر میره
hesam 63 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ولی پیام نور یه خوبی داره اینه که
برای قبولی توی ارشد سراسری کارت راحت تر هستش
محمد7966
18-02-2016, 01:07
@ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])hesam 63 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
چرا راحت تر هست؟
Alireza SM
18-02-2016, 10:13
@ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])hesam 63 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
فقط در مورد رشته های علوم انسانی صدق میکنه
سلام. احتمالا تمام دروس عمومی + برخی دروس تخصصی که نمره 12 کسب کردین رو تطبیق میزنن براتون. منتهی همه چیز دست مدیر گروه و معاون آموزشی دانشکده هست به طور قطع نمیشه چیزی گفت. اگه دانشگاه سراسری یا آزاد خونده باشین احتمالش زیاده که همه دروس یکسان رو تطبیق بزنن.
در مورد کنکور سراسری هم هر رشته ای فقط یه نوع سوال داره که همه داوطلبان ریاضی هم به اون جواب میدن. حالا شما کاردانی نرم افزار خونده باشین گناه بقیه اون 180 هزار نفر داوطلب کامپیوتر چیه که باید امتحان از منابع مهندسی نرم افزار بدن ؟ :n31: تازه شما نرم افزار خوندی، هستن کسایی که مدیریت و کشاورزی و زیست شناسی و رشته های دیگه خوندن و اومدن مجدد کنکور میدن پس باید کنکور رو یه دفترچه 200 برگ حاوی ده ها هزار سوال طراحی کنن :n04: زیرگروه تجربی هم که وحشتناکه 19% از داوطلبینش فارغ التحصیل یا دانشجوی انصرافی هستن هیچ رشته ای هم وجود نداره که فارغ التحصیلانش در کنکور تجربی هیچ سالی شرکت نکرده باشن :n13:
خب به نظرم باید واسه ما نرم افزارا سئوال های تخصصی طرح میکردن این که نشد بشینم شیمی بخونم اخه :n02:
milla.online
19-02-2016, 22:53
یادش بخیر. تاپیکی مشابه این. کنکور 90. اما بسیار فعال تر
واقعا کمک زیادی کرد و با دوستای خوبم اینجا بهترین نتیجه ها رو گرفتیم.
امیدوارم شما عزیزان هم رتبه های عالی بدست بیارید.
hesam 63
20-02-2016, 12:39
من ریاضی خونده بودم ولی می خوام انسانی امتحان بدم. انسانی هم تقریبی بیشتر رشته های خوب زیر هزاره.
باز اگه نکته ای هست ممنون می شم ذکر کنید که این روز آخری لحاظ کنم.
آدرس کانال درسی عالی قبولی آسان [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] امتحان کنید
دوستان منابع کنکور 95 رو از کجا دانلود کنیم ؟
من فیزیک پیش دانشگاهی تو رشته ی تجربی سال 94 ینی خرداد امسال 8 شدم حالا باید چکار کنم باید تک ماده بزنم؟ من کنکور 94 رو شرکت کردم ولی الان میخوام کنکور ریاضی بدم ....
مشکلی پیش نمیاد؟؟:n30:
kindkiller2
15-05-2016, 00:14
سلام دوستان. کسی امسال منحصرا زبان نمیخواد شرکت کنه؟
اونایی هم که مطلعن بی زحمت بگن چه درصد و رتبه ای برای روزانه دانشگاه تهران یا شهید بهشتی نیازه؟ حالا چه ادبیات چه مترجمی.
من نگران درصدای عمومی هستم بیشتر. زبان عمومی و زبان تخصصی رو جفتش بالای 90 درصد در نظر بگیرین. بقیه مواردو یه تخمین به من بدید لطفا. هدفم فقط تهرانه.
Alireza SM
15-05-2016, 13:50
سلام دوستان. کسی امسال منحصرا زبان نمیخواد شرکت کنه؟
اونایی هم که مطلعن بی زحمت بگن چه درصد و رتبه ای برای روزانه دانشگاه تهران یا شهید بهشتی نیازه؟ حالا چه ادبیات چه مترجمی.
من نگران درصدای عمومی هستم بیشتر. زبان عمومی و زبان تخصصی رو جفتش بالای 90 درصد در نظر بگیرین. بقیه مواردو یه تخمین به من بدید لطفا. هدفم فقط تهرانه.
شما زبان عمومی و تخصصی رو 90 بزنی بقیه درسات حدود 50 هم باشن هر رشته ای میتونی بری.
Alireza SM
15-05-2016, 13:54
من فیزیک پیش دانشگاهی تو رشته ی تجربی سال 94 ینی خرداد امسال 8 شدم حالا باید چکار کنم باید تک ماده بزنم؟ من کنکور 94 رو شرکت کردم ولی الان میخوام کنکور ریاضی بدم ....
مشکلی پیش نمیاد؟؟:n30:
تک ماده دست شما نیست اگه یه درس فقط مونده باشه و نمره سال هم بالای 7 باشه سیستم خودش تک ماده میکنه.
مدرک پیش دانشگاهیت هم هرچی باشه هر رشته ای بخوای میتونی شرکت کنی
sajjadm1
15-05-2016, 14:26
دوستان منابع کنکور 95 رو از کجا دانلود کنیم ؟
منابع داخل سایت سنجش زده شده
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.