ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل کارت گرافیک ATI Radeon 5450

Mehran-King
11-06-2015, 18:26
سلام ، مدتی پیش یه گرافیکی گرفتم که فن نداره و بدون پنکه هستش بطوریکه نمیتونه خودشو خنک کنه! جلوش پنکه بزرگ هم میذارم! (کیس باز!) بازم فایده نداره! و داغ میکنه اونم ناجور!
(خیلی زود هم داغ میکنه! بطوریکه هنگام بازی کردن (حدود نیم ساعت یا 1 ساعت) زود صفحه خراب میشه! و از بازی میپره بیرون و با نقطه های قرمز و سیاه و بعضی مواقع رنگارنگ پرمیشه! بعدش این مشکل رو میده :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نمیتونم تصویر اون نقطه هارو بذارم چون اونموقع کامپیوتر کلا هنگ میکنه و به حالت دی فالت ریست میشه و ارور بالا رو میده! کارت گرافیک رو آپدیت هم کردم (200 مگابایت حدودا دانلود کردم) بازم فایده نداشت!

(دو سه بار وقتی داشتم این متن رو می نوشتم ارور بالا رو داد... اگه خنک کنم کمی بهتر میشه ولی دوباره اینجوری میشه!)

راهی هست که کلا این مشکل رو از بین ببرم؟

ممنون میشم کمکم کنین ؛

Golden-Eagle
11-06-2015, 19:17
سلام ، مدتی پیش یه گرافیکی گرفتم که فن نداره و بدون پنکه هستش بطوریکه نمیتونه خودشو خنک کنه! جلوش پنکه بزرگ هم میذارم! (کیس باز!) بازم فایده نداره! و داغ میکنه اونم ناجور!
(خیلی زود هم داغ میکنه! بطوریکه هنگام بازی کردن (حدود نیم ساعت یا 1 ساعت) زود صفحه خراب میشه! و از بازی میپره بیرون و با نقطه های قرمز و سیاه و بعضی مواقع رنگارنگ پرمیشه! بعدش این مشکل رو میده :

نمیتونم تصویر اون نقطه هارو بذارم چون اونموقع کامپیوتر کلا هنگ میکنه و به حالت دی فالت ریست میشه و ارور بالا رو میده! کارت گرافیک رو آپدیت هم کردم (200 مگابایت حدودا دانلود کردم) بازم فایده نداشت!

(دو سه بار وقتی داشتم این متن رو می نوشتم ارور بالا رو داد... اگه خنک کنم کمی بهتر میشه ولی دوباره اینجوری میشه!)

ممنون میشم کمکم کنین ؛

شما فعلا یه دونه فن بگیر به هر صورت روی هیت سینک گرافیک ببندش این طوری دماش کاهش پیدا میکنه شاید فقط مشکل دما داشته باشی
با این عکسی که گذاشتی مشکل درایور هم داره..درایور خود cd گرافیک نصب کن اگه با درایور جدید به مشکل خوردی

Mehran-King
11-06-2015, 20:20
شما فعلا یه دونه فن بگیر به هر صورت روی هیت سینک گرافیک ببندش این طوری دماش کاهش پیدا میکنه شاید فقط مشکل دما داشته باشی
با این عکسی که گذاشتی مشکل درایور هم داره..درایور خود cd گرافیک نصب کن اگه با درایور جدید به مشکل خوردی

همون موقع یه فن گرفتم پشتش گذاشتم (الان توی کیس هست) بازم فایده نداره! قبلا درایور کارت رو نصب کردم ...

EXTREME
11-06-2015, 20:21

ممنون میشم کمکم کنین ؛
این ارور علت های زیادی داره از جمله درایور نرسیدن ولتاژ کافی به گرافیک و نرخ کلاک ها بهتره تنظیمات درایور رو یک بار ریست کنید همچنین یک تست furmark بگیرید و ببینید حین تست گرافیک به چه دمایی میرسه و درچه دمایی مشکل هنگ کردن و قاطی شدن رنگ هارو دارید

Sent from my GT-S7562 using Tapatalk

Mehran-King
11-06-2015, 20:36
این ارور علت های زیادی داره از جمله درایور نرسیدن ولتاژ کافی به گرافیک و نرخ کلاک ها بهتره تنظیمات درایور رو یک بار ریست کنید همچنین یک تست furmark بگیرید و ببینید حین تست گرافیک به چه دمایی میرسه و درچه دمایی مشکل هنگ کردن و قاطی شدن رنگ هارو دارید

الان تنظمیات گرافیک رو ریست کردم ، تست گرفتم ، الان دماش 57 درجه هست ... (بدون کار گرافیکی) (توی دسکتاپ)

در رزولیشین 1280x720 تست گرفتم (نمیدونم حتما خود این نرم افزار عمدا فریم رو میبره بالا و FPS میشه 5!!!) به هر حال تا دمای 67 رفت

فعلا که هنگ نکرد و رنگ ها هم به هم نریخت!

راستی اینم بگم (گهگاهی صبح ها که تازه سیستم رو روشن میکنم ، بدون اینکه وارد بازی و یا کارهای گرافیکی بشم در داخل مرورگر یا دسکتاپ رنگ ها به هم میخورن و پارازیتی میشه ...
نمیتونم بفهمم مشکل دقیقا از چیه ...

در ضمن اینم بگم : به هنگام صبح که تازه سیستم رو روشن می کنم ، سیستم اولش روشن نمیشه... (به این فرم : روشن میشه بعدش خاموش میشه در عرض 5 ثانیه ، دوسه بار اینجوری میشه بعدش روشن میشه)

((چند بار خود به خود خاموش میشه (بدون آمدن لودینگ اسکرین ویندوز) بعدش یک دفعه سروصدای فن میاد از داخل کیس بعدش سیستم بالا میاد...))

Mehran-King
11-06-2015, 23:41
تونستم این عکس رو یجورایی بگیرم ، اینم از خراب شدن و هنگ کردن گرافیک در دسکتاپ (بدون اجرای هیچ نوع برنامه گرافیکی) :

پ.ن : اینم بگم که گهگاهی در حین بالا آمدن ویندوز هم ، هنوز شروع نشده اینجوری خراب میشه!

EXTREME
11-06-2015, 23:45
الان تنظمیات گرافیک رو ریست کردم ، تست گرفتم ، الان دماش 57 درجه هست ... (بدون کار گرافیکی) (توی دسکتاپ)

در رزولیشین 1280x720 تست گرفتم (نمیدونم حتما خود این نرم افزار عمدا فریم رو میبره بالا و FPS میشه 5!!!) به هر حال تا دمای 67 رفت

فعلا که هنگ نکرد و رنگ ها هم به هم نریخت!

راستی اینم بگم (گهگاهی صبح ها که تازه سیستم رو روشن میکنم ، بدون اینکه وارد بازی و یا کارهای گرافیکی بشم در داخل مرورگر یا دسکتاپ رنگ ها به هم میخورن و پارازیتی میشه ...
نمیتونم بفهمم مشکل دقیقا از چیه ...

در ضمن اینم بگم : به هنگام صبح که تازه سیستم رو روشن می کنم ، سیستم اولش روشن نمیشه... (به این فرم : روشن میشه بعدش خاموش میشه در عرض 5 ثانیه ، دوسه بار اینجوری میشه بعدش روشن میشه)

((چند بار خود به خود خاموش میشه (بدون آمدن لودینگ اسکرین ویندوز) بعدش یک دفعه سروصدای فن میاد از داخل کیس بعدش سیستم بالا میاد...))

دمای 67 درجه دمای بالایی نیست برای گرافیکتون با یک پاور دیگه سیستم رو تست کنید و درایور رو به روز کنید
درست نشد اگر با یک گرافیک دیگه درست بود باید گرافیکتون رو به یک تعمیرکار نشون بدید

Golden-Eagle
12-06-2015, 10:33
تونستم این عکس رو یجورایی بگیرم ، اینم از خراب شدن و هنگ کردن گرافیک در دسکتاپ (بدون اجرای هیچ نوع برنامه گرافیکی) :

پ.ن : اینم بگم که گهگاهی در حین بالا آمدن ویندوز هم ، هنوز شروع نشده اینجوری خراب میشه!

شما چه پاوری دارید مارک پاور و مدلش بگید احتمالا با این عکسی که گذاشتی دچار افت پاور هم شدید..
با یه پاور دیگه تست کنید
در ضمن منظورم از اضافه کردن فن مانند عکس زیر هست بر روی هیت سینک یک فن پیچ کنید..دیگه یک کار ابتکاری هست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Golden-Eagle
12-06-2015, 10:40

با یه پاور مطمئن بالاتر دیگه تست کنید درست شد مشکل از پاور هست..نشد از خود گرافیک هست
مدل گرافیک هم بگید
میتونید با برنامه هایی مثل cpuz عکس مشخصات سیستم بزارید؟

Mehran-King
12-06-2015, 10:52
دمای 67 درجه دمای بالایی نیست برای گرافیکتون با یک پاور دیگه سیستم رو تست کنید و درایور رو به روز کنید
درست نشد اگر با یک گرافیک دیگه درست بود باید گرافیکتون رو به یک تعمیرکار نشون بدید

قبلا یه گرافیک دو گیگ داشتم اما اونم یجورایی مشکلی مشابه همین داشت اون گرافیک اسمش GeForce GT620 2GB بود اونم وقتی بازی انجام میدادم مثل تصویر بالا (البته داخل بازی) همچین اروری میداد و رزولیشین رو عوض میکردم و تا چند لحظه خوب می شد اما بعد از مدتی بازم خراب می شد (با همین پاوری که دارم)

بعدش پیش فروشنده گرافیک رفتم بعدش این گرافیک 1 گیگ رو داد تا چند روز خوب بود اما بعدش اینم مثل قبلی اینجوری مشکل پیدا کرد!

بعدش نبردم آخه خسته شده بودم هی ببر بیار بخر ... (فکر می کردم درست میشه اما درست نشد که نشد ...)

(من حدس میزنم مشکل از پاوره آخه وقتی سیستم رو صبح روشن میکنم چند بار خاموش میشه آخرش به زور روشن میشه...)

(گرافیک رو جدید خریدم! فکر کنم اسفند ماه بود! هنوز استفاده ای نکردم که خراب بشه!)
(گرافیک قبلیم هم دو گیگ بود همچین مشکلی داشت اما مال اون داخل بازی بود این یکی هم داخل و هم بیرون بازی)

آیا احتمالش هست از پاور باشه؟

آیا احتمال داره که پاور نتونه برق مصرفی مورد نیاز داخل کیس رو تامین کنه؟ و بعدش همچین مشکلاتی پیش بیاد؟ و گرافیک اینجوری بشه؟ احتمالش هست؟!

EXTREME
12-06-2015, 11:00
اگر گرافیک بزارید و بعد از یک مدت خراب بشه هم میتونه از اسلات گرافیک باشه هم خرابی پاور یا ضعیف بودن آن

Mehran-King
12-06-2015, 11:04
شما چه پاوری دارید مارک پاور و مدلش بگید احتمالا با این عکسی که گذاشتی دچار افت پاور هم شدید..
با یه پاور دیگه تست کنید
در ضمن منظورم از اضافه کردن فن مانند عکس زیر هست بر روی هیت سینک یک فن پیچ کنید..دیگه یک کار ابتکاری هست

یه پاور چینی گذاشته ، atx switching power supply 1000w

گرافیکم خیلی کوچیکه! روی اون فن به این بزرگی جا نمیشه! (نصف همینی که گذاشتینه!)

(گرافیکم فن نداره)

Mehran-King
12-06-2015, 11:16
با یه پاور مطمئن بالاتر دیگه تست کنید درست شد مشکل از پاور هست..نشد از خود گرافیک هست
مدل گرافیک هم بگید
میتونید با برنامه هایی مثل cpuz عکس مشخصات سیستم بزارید؟

مدل گرافیک : 1GB AMD Radeon HD 5450 - ATI
CPU : Intel Pentium G2030 Dual Core 3GHz
Mainboard : H61M-S2PV- REV 2.2 GIGABYTE
RAM : 4GB DDR3
Power: atx switching power supply 1000w

CPU-Z دارم اما مثل قدیم نیست ، نسخه جدیدش اطلاعات رو یکجا نشون نمیده ...