PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کدام خودرو را شما انتخاب می کنید ؟

blue2006
11-06-2015, 17:07
سلام
من دنبال یه خودرو صفر زیر 40 تومن می گردم .
به صورت تقریبی در ماه 1300 کیلومتر با ماشین تردد دارم . و در طول سال هم دو تا سه مرتبه مسافرت می رم . خانواده 4 نفره دارم که دو تا بچه هام زیر 4 سال دارن .
چندتا خودرو مد نظرم هست
1- پژو 206 sd v8
2- ال نود e2
3- پژو پارس یا Lx سال یا Elx ( با موتور XU7 یا XUM )
4- رانا LX
شما کدوم رو انتخاب می کنید ؟
فقط خواهشا بدون تعصب و با دلیل و منطق پاسخ بدید .
ممنون

mohamad skystar
11-06-2015, 18:58
با توجه به ملاک های شما پارس ELX میتونه گزینه خوبی باشه.
قیمت صفرش حدود 40 تا 41 میلیون تومان هست.

blue2006
11-06-2015, 20:00
با توجه به ملاک های شما پارس ELX میتونه گزینه خوبی باشه.
قیمت صفرش حدود 40 تا 41 میلیون تومان هست.
سلام
ممنون
قیمت پارس رو نگاه کردم 3۸ تومن بود . تو بازار هم لوازمش رو پرسیدم از ۲۰۶ و ال ۹۰ ارزون تره ولی از تعمیرگاه ها و لوازم یدکی فروش ها پرسیدم می گفتن فقط پارس نگیر که هم لوازم و هم خودروصفرش کیفیت بسیار پایینی پیداکرده و اصلا طرفش نرو . از طرفی یکی از تعمیرکارا می گفت که سیستم ترمزش با این که مثل گزینه های دیگس ولی در عمل نسبت به باقی ضعیف تره .

neopersia
11-06-2015, 23:28
به نظر من اگر ماشین میخواید که کیفیت داشته باشه ال نود از همه بهتره. لوازمش شاید گرونتر باشه اما خرابی خیلی کمتری نسبت به پارس داره.
مدلهای قبلیش که خیلی سر بود از خانواده پژو. جدیدتر ها رو نمیدونم.

armin_punisher6
11-06-2015, 23:36
من ام وی ام ندارم ولی به شما میگم ام وی ام 530 بگیر که از همه اینا بهتره.کیفیت ایران خودرو خیلی پایین اومده.هر کی هم بهت میگه سگ ایرانی میرزه به چینی،تعصبی میگه.زمانی متوجه حرفم میشین که پشت همه اینا نشسته باشین.البته تجربه رانندگی ال 90 رو ندارم.

ArashMiniStar
12-06-2015, 01:15
ال 90 خدا بیامرز
کیفیت پایین امد قیمت وحشتناک
اقا رو mvm 530 شک نکن ب ایرانخودرو شرف داره ازش زیاد تعریف کردن

Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY

blue2006
12-06-2015, 09:45
به نظر من اگر ماشین میخواید که کیفیت داشته باشه ال نود از همه بهتره. لوازمش شاید گرونتر باشه اما خرابی خیلی کمتری نسبت به پارس داره.
مدلهای قبلیش که خیلی سر بود از خانواده پژو. جدیدتر ها رو نمیدونم.
سلام
پرس و جو کردم از ال نود چند تا ایراد می گیرن که مهمتریناش اینه :
اول این که قیمت قطعاتش بسیار بالاس
دوم این که نقطه کور زیاد داره و بخاطر همین هم خط و خش زیاد رو این ماشین می بینین
ولی بزرگترین نقطه قوتش کیفیت بالای قطعات و ساخت اونه

خود من چند وقتی پشت ال ۹۰ نشستم . خداییش تو کف شتابش موندم . البته مدل زیر ۹۰ بود . مقایسه منم با ۴۰۵ خودم هست . ولی بزرگترین مشکل خود من با ال نود طراحی داخلیش بود که اصلا باهاش حال نکردم .

blue2006
12-06-2015, 09:53
من ام وی ام ندارم ولی به شما میگم ام وی ام 530 بگیر که از همه اینا بهتره.کیفیت ایران خودرو خیلی پایین اومده.هر کی هم بهت میگه سگ ایرانی میرزه به چینی،تعصبی میگه.زمانی متوجه حرفم میشین که پشت همه اینا نشسته باشین.البته تجربه رانندگی ال 90 رو ندارم.

منم تا بحال پشتmvm نشستم .
اول هم توی گزینه هام این خودرو بود ولی از تعمیرگاه ها و ... پرس و جو کردم همه به گفتن که سراغش نرو . بخاطر این که لوازمش گیرتون نمیاد . کیفیتش بسیار پایینه . تعمیرکارش زیاد نیست و...
به قول خودشون ام وی ام فقط امکانات رفاحی خوبی داره ولاغیر
حالا اگه کسی باشه که با این خودرو رانندگی کرده باشه و بتونه این خودرو را نقد کنه و محاسن و معایبش رو بگه ممنون می شم .

blue2006
12-06-2015, 10:03
چند تا سوال
اول این که صدای موتور ۲۰۶ sd تو داخل کابین زیاد می پیچه ؟
کسی هست که تجربه رانندگی با رانا را داشته باشه و بگه که محاسن و معایب اون بگه ؟ ارزش خرید داره ؟ آخه قیمتش آدمو وسوسه می کنه :n02::n02:

armin_punisher6
12-06-2015, 10:04
منم تا بحال پشتmvm نشستم .
اول هم توی گزینه هام این خودرو بود ولی از تعمیرگاه ها و ... پرس و جو کردم همه به گفتن که سراغش نرو . بخاطر این که لوازمش گیرتون نمیاد . کیفیتش بسیار پایینه . تعمیرکارش زیاد نیست و...
به قول خودشون ام وی ام فقط امکانات رفاحی خوبی داره ولاغیر
حالا اگه کسی باشه که با این خودرو رانندگی کرده باشه و بتونه این خودرو را نقد کنه و محاسن و معایبش رو بگه ممنون می شم .

برادرم قبلا داشت كه من زياد باهاش رانندگي كردم.كمك خيلي بدي داره.پيشنهاد ميكنم حتما روز اول خريد كمك جلو ماكسيما بخرين و باهاش عوض كنين.ترجيحا لاستيك ١٩٥ ش هم عوض كنين و يه لاستيك خوب بزارين.سواري خيلي خوبي داره ولي تو پيچ خيلي مطمئن نيست.موتور ٢٠٠٠ ش تو سربالايي غافلگيرتون ميكنه از بس پر قدرته.با توجه به اينكه همه ماشينهاي ايراني غير ال ٩٠ و رانا رو نشستم،ميگم بهترين گرينست.البته نمايندگي به ما ماشين رنگ شده فروخته بود به جاي صفر.حتما ماشين رو روز اول تشخيص رنگ بيرين.

Sent from my iPhone using Tapatalk

blue2006
12-06-2015, 16:35
برادرم قبلا داشت كه من زياد باهاش رانندگي كردم.كمك خيلي بدي داره.پيشنهاد ميكنم حتما روز اول خريد كمك جلو ماكسيما بخرين و باهاش عوض كنين.ترجيحا لاستيك ١٩٥ ش هم عوض كنين و يه لاستيك خوب بزارين.سواري خيلي خوبي داره ولي تو پيچ خيلي مطمئن نيست.موتور ٢٠٠٠ ش تو سربالايي غافلگيرتون ميكنه از بس پر قدرته.با توجه به اينكه همه ماشينهاي ايراني غير ال ٩٠ و رانا رو نشستم،ميگم بهترين گرينست.البته نمايندگي به ما ماشين رنگ شده فروخته بود به جاي صفر.حتما ماشين رو روز اول تشخيص رنگ بيرين.

ممنون از توضیحاتتون
به نظرم با توجه به قیمت ۴۴.۵ میلیونی و هزینه هایی که بالا توضیح دادین اگه بخوام بگیرم باید چیزی نزدیک به ۵۰ تومن خرج کنم که توان مالی اونو ندارم و هم گزینه های بهتری تورنج ۵۰ تومن هست مثل جک

blue2006
12-06-2015, 17:17

ممنون از توضیحاتتون
به نظرم با توجه به قیمت ۴۴.۵ میلیونی و هزینه هایی که بالا توضیح دادین اگه بخوام بگیرم باید چیزی نزدیک به ۵۰ تومن خرج کنم که توان مالی اونو ندارم و هم گزینه های بهتری تورنج ۵۰ تومن هست مثل جک

mohamad skystar
12-06-2015, 21:38
چند تا سوال
اول این که صدای موتور ۲۰۶ sd تو داخل کابین زیاد می پیچه ؟
کسی هست که تجربه رانندگی با رانا را داشته باشه و بگه که محاسن و معایب اون بگه ؟ ارزش خرید داره ؟ آخه قیمتش آدمو وسوسه می کنه :n02::n02:

رانا کیفیت داشبورد و مواد به کار رفته در ادوات داخلیش کیفیت نداره.
پارس رو هم که گذاشتین کنار.
اگر با فضای سرنشین 206 SD مشکلی ندارین میتونه گزینه منتخب باشه.
صدای موتور تو کابین همه مواردی که گفتین میپیچه به مراتب تو تندر 90 و 206 بیشتر

ArashMiniStar
12-06-2015, 23:54
ممنون از توضیحاتتون
دوست عزیز وقتی شما mvm 530 میگیری اولا دو سال گارانتی داره
ثانیا کیفیت قطعاتش از همین 206 خیلی بالاتره گواهش کسایی هستن که ماشینشون بالای 100 هزار تا کارکرد داره تازه ب فکر تعویض دیسک و صفحه افتادن
آخه چرا ماشینی بگیرین ک اسمش فرانسویه (ولی اصلش چینیه) جای ی ماشین چینیه دیگ ک هم کیفیت بهتری داره هم آپشن هم خیلی داخلش شیک تره
206 خیلی قدیمی شده دیگ خدا بیامرزش:n29: (من خودم 206 سوارم اینو میگم!)

blue2006
12-06-2015, 23:57
رانا کیفیت داشبورد و مواد به کار رفته در ادوات داخلیش کیفیت نداره.
پارس رو هم که گذاشتین کنار.
اگر با فضای سرنشین 206 SD مشکلی ندارین میتونه گزینه منتخب باشه.
صدای موتور تو کابین همه مواردی که گفتین میپیچه به مراتب تو تندر 90 و 206 بیشتر
ممنون از اطلاعاتتون
در مورد خودرو هایی هم که شما معرفی می کنین . من چیز هایی که تحقیق کردم و به من گفتن را می نویسم و هیچ موقع خودرو یی را رد نکردم . علت این کارم هم اینه که ممکنه در مورد یه خودرو من اطلاعات اشتباه یا ناقص داشته باشم یا فقط نیمه خالی لیوان که همون معایب باشه رو بهم گفته باشن . برای همین این مطالب رو تو سایت قرار می دم تا اگه احیانا اطلاعات من ناقص بود یا مشکل داشت بهم بگین .

blue2006
15-06-2015, 16:11
با سلام
بالاخره تصمیم گرفتم از خانواده پژو ۲۰۶ یکی بگیرم .:n33:
چند تا سوال دارم
۱ . نظرتون در مورد پژو ۲۰۷ چیه ؟ چرا این قدر پیش فروشش کمه ؟
۲ . تفاوتش با ۲۰۶ چی هست ؟
۳ . از خانواده ۲۰۶ ، هاچ بهتره یا اس دی ؟ بدون درنظر گرفتن فضا
۴ . پیش فروش خودرو های ایران خودرو کی هست ؟ به جز خرداد ماه که اکثرا تموم شدن
۵ . اگه من از نمایندگی خودرو نقدی بخرم ، اون خودرو سند اول حساب می شه ؟

armin_punisher6
15-06-2015, 23:56
با سلام
بالاخره تصمیم گرفتم از خانواده پژو ۲۰۶ یکی بگیرم .:n33:
چند تا سوال دارم
۱ . نظرتون در مورد پژو ۲۰۷ چیه ؟ چرا این قدر پیش فروشش کمه ؟
۲ . تفاوتش با ۲۰۶ چی هست ؟
۳ . از خانواده ۲۰۶ ، هاچ بهتره یا اس دی ؟ بدون درنظر گرفتن فضا
۴ . پیش فروش خودرو های ایران خودرو کی هست ؟ به جز خرداد ماه که اکثرا تموم شدن
۵ . اگه من از نمایندگی خودرو نقدی بخرم ، اون خودرو سند اول حساب می شه ؟

به خاطر اینکه اصلا ارزش اضافه پولش نسبت به 206 رو نداره.در ضمن اینا در اصل اسمش 206 + هست.207 چیز دیگه ایه.با اینکه موتورش با 206 یکیه ولی به نظرم سواری بهتری نسبت به 206 داشت.
بازم بنده نظرم رو ام وی ام 530 ه :n02:

blue2006
16-06-2015, 12:17
به خاطر اینکه اصلا ارزش اضافه پولش نسبت به 206 رو نداره.در ضمن اینا در اصل اسمش 206 + هست.207 چیز دیگه ایه.با اینکه موتورش با 206 یکیه ولی به نظرم سواری بهتری نسبت به 206 داشت.
بازم بنده نظرم رو ام وی ام 530 ه :n02:
ممنون دوست عزیز
امروز رفتم نمایندگی خرداد گفت که 207 دیگه تولید نمی شه و اگه تحریم ها برداشه ایران خودرو می خواد بجاش 307 بیاره
الان بازم به مشکل برخوردم . تو خونه یکی میگه 206 تیپ 5 بگیر . یکی میگه SD
بین اینا موندم خودم کدوم رو انتخاب کنم . هاچ بک خداییش قشنگتره ولی SD صندوق عقب بزگتری داره .
شما کدوم رو انتخاب می کنید ؟ البته به جز 530 :n13:

armin_punisher6
16-06-2015, 12:54
ممنون دوست عزیز
امروز رفتم نمایندگی خرداد گفت که 207 دیگه تولید نمی شه و اگه تحریم ها برداشه ایران خودرو می خواد بجاش 307 بیاره
الان بازم به مشکل برخوردم . تو خونه یکی میگه 206 تیپ 5 بگیر . یکی میگه SD
بین اینا موندم خودم کدوم رو انتخاب کنم . هاچ بک خداییش قشنگتره ولی SD صندوق عقب بزگتری داره .
شما کدوم رو انتخاب می کنید ؟ البته به جز 530 :n13:

من 206 تیپ 2 مدل 84 رو به sd v8 مدل 91 ترجیح میدم.دقت کنین که تیپ 2 موتور 1400 و تیپ v8 موتور 1600 داره.بنده اصلا 206 های جدید رو قبول ندارم که بخوام بگم کدوم بهتره.sd دید خیلی بدی داره.آینه های بغل باید بزرگتر میشدن.

blue2006
16-06-2015, 16:12
من 206 تیپ 2 مدل 84 رو به sd v8 مدل 91 ترجیح میدم.دقت کنین که تیپ 2 موتور 1400 و تیپ v8 موتور 1600 داره.بنده اصلا 206 های جدید رو قبول ندارم که بخوام بگم کدوم بهتره.sd دید خیلی بدی داره.آینه های بغل باید بزرگتر میشدن.

خوب منم قبول دارم
از لحاظ کیفیت هرسال همه خودرو های ایرانی کیفیتی پایین تر از سال قبلی پیدا می کنن .
ولی توی ۲۰۶ حاظر نیستم ریسک خرید خودرو کارکرده رو بکنم . آخه سر یکی از همکارام اومد و طرف کلی اذیت شد .
از اون طرف بین بد و بدتر انتخاب دارم
یا ۲۰۶ تیپ ۵ باید بگیرم یا ۲۰۶ اس دی وی ۸
یه سوال دیگه
یکی می گفت که با تغییر سیمکشی پژو ۲۰۶ دیگه آپشن هایی مثل بلوتوث رو این ماشین ها نصب نمی شه . در این مورد چی میدونین ؟

Arashdn
16-06-2015, 19:24
خوب منم قبول دارم
از لحاظ کیفیت هرسال همه خودرو های ایرانی کیفیتی پایین تر از سال قبلی پیدا می کنن .
ولی توی ۲۰۶ حاظر نیستم ریسک خرید خودرو کارکرده رو بکنم . آخه سر یکی از همکارام اومد و طرف کلی اذیت شد .
یه سوال دیگه
یکی می گفت که با تغییر سیمکشی پژو ۲۰۶ دیگه آپشن هایی مثل بلوتوث رو این ماشین ها نصب نمی شه . در این مورد چی میدونین ؟
تیپ5 و وی8 تنها فرقشون تو صندوق هست و اینکه وی8 نسبت به مدل هاچ بک نرم تره
منم 2 ماه پیش دقیقا بین این دو گزینه مونده بودم که آخر سر اس دی رو انتخاب کردم.
بیشتر هم به خاطر نرم بودنش ، وگرنه صندوق و ظاهر برام مهم نبود ....

blue2006
16-06-2015, 20:56
تیپ5 و وی8 تنها فرقشون تو صندوق هست و اینکه وی8 نسبت به مدل هاچ بک نرم تره
منم 2 ماه پیش دقیقا بین این دو گزینه مونده بودم که آخر سر اس دی رو انتخاب کردم.
بیشتر هم به خاطر نرم بودنش ، وگرنه صندوق و ظاهر برام مهم نبود ....
از انتخاب تون پشیمون نشدید ؟

armin_punisher6
17-06-2015, 09:39
خوب منم قبول دارم
یه سوال دیگه

یه مدت پیش نمایندگی ایران خودرو رشت بودم.طرف 206 صفر خریده بود گفت توی یک سال این سومین باره اومدم دیسک و صفحه کلاج عوض کنم :n02: . دیگه شما عمق فاجعه رو ببینین.راجع به سیم کشی اطلاعی ندارم.
انتخاب این دو کاملا سلیقه ایه.

Arashdn
17-06-2015, 16:51
از انتخاب تون پشیمون نشدید ؟

هنوز که ماشین رو تحویل نگرفتم
تحویل مرداد ثبت نام کردم.

blue2006
18-06-2015, 17:53
هنوز که ماشین رو تحویل نگرفتم
تحویل مرداد ثبت نام کردم.
مبارکتون باشه .
انشالله چرخش براتون بچرخه
بعد از تحویل یه نقدی از خودرو تون البته همراه با تصویر بزارین ممنون می شم .:n01: