ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی برای خرید سیستم تا 2 تومن

devilmaster
11-06-2015, 10:39
سلام

بنده قصد خرید یه سیستم رو دارم برای بردار زادم و سقف بودجه هم حدود 2 تومن هست، البته سقفی هنوز تعیین نشده و ازم خواستن که یه سیستم که بتونه کارشون رو راه بندازه با حداقل هزینه معرفی کنم. که فک نمیکنم با کمتر از این بودجه ای که من پیش بینی کردم نتیجه جالبی گرفت.
کاربری سیستم هم عمدتا گیم هست، البته قرار نیست که بازی ها روی حالت آلترا اجرا بشن فقط همین که سیستم بتونه روون با تنظیمات متوسط بازی هارو اجرا کنه کافیه. فعلا که گفتن فقط میخوان pes بازی کنه ولی توان اجرای بقیه بازی هارو هم با شرایطی که گفتم داشته باشه بهتره.
چیزی که خودم تو نظرمه :
mb: h97 معرفی کنید چه مدلی
Cpu:i3 4150 از سری i3 اگه مدل دیگه ای موجود هست و بهتره معرفی کنید.
I3 واسه این کاربری که گفتم کافیه؟ در صورت ارتقاع به i5 مثلا 4460 چقدر بازده سیستم افزایش پیدا میکنه؟
ram:4gb 1600
vga:gtx 750 تو این رینج قیمت اگه مدلی هست که کارایی بیشتری داره معرفی کنید، منظور از کارت های amd هست و 750ti اگه اختلاف کاراییشون به نسبت اختلاف قیمت زیاد میشه.
Hdd:1tb پرپل با بلو کدوم مناسب کاربری که گفتم هست؟
Case یه چیز مناسب با حداقل هزینه
Power فک کنم 600 کافیه
با تشکر

NEED FOR PC
11-06-2015, 11:08
سلام

بنده قصد خرید یه سیستم رو دارم برای بردار زادم و سقف بودجه هم حدود 2 تومن هست، البته سقفی هنوز تعیین نشده و ازم خواستن که یه سیستم که بتونه کارشون رو راه بندازه با حداقل هزینه معرفی کنم. که فک نمیکنم با کمتر از این بودجه ای که من پیش بینی کردم نتیجه جالبی گرفت.
کاربری سیستم هم عمدتا گیم هست، البته قرار نیست که بازی ها روی حالت آلترا اجرا بشن فقط همین که سیستم بتونه روون با تنظیمات متوسط بازی هارو اجرا کنه کافیه. فعلا که گفتن فقط میخوان pes بازی کنه ولی توان اجرای بقیه بازی هارو هم با شرایطی که گفتم داشته باشه بهتره.
چیزی که خودم تو نظرمه :
mb: h97 معرفی کنید چه مدلی
Cpu:i3 4150 از سری i3 اگه مدل دیگه ای موجود هست و بهتره معرفی کنید.
I3 واسه این کاربری که گفتم کافیه؟ در صورت ارتقاع به i5 مثلا 4460 چقدر بازده سیستم افزایش پیدا میکنه؟
ram:4gb 1600
vga:gtx 750 تو این رینج قیمت اگه مدلی هست که کارایی بیشتری داره معرفی کنید، منظور از کارت های amd هست و 750ti اگه اختلاف کاراییشون به نسبت اختلاف قیمت زیاد میشه.
Hdd:1tb پرپل با بلو کدوم مناسب کاربری که گفتم هست؟
Case یه چیز مناسب با حداقل هزینه
Power فک کنم 600 کافیه
با تشکر

سلام
امان از دست برادر زاده ها:n33:

نیازی به مین h97 نیست در این بودجه سیل زده !
هیچ اتفاقی نخواهد افتاد! همون i3 هم اضافه هست من در فکر پنتیوم بودم !
رم کم هست ممکنه دردسر ایجاد کنه 8 گیگ باشه بهتره
کارت هم نسخه ti بهتره یکم، 20 تومن گرونتره فقط !
هارد سلیقه اییه هرچی شد انتخاب کن از سیگیت تا هیتاچی !
پاور هم 600 چخبره مگه نیروگاه میخوایم درست کنیم!

درکل پیشنهاد من اینه :
cpu: i3 4170 390t
ram:G.Skill RipjawsX 2X4=8GB 1600 CL7 250t
vga: Zotac GTX 750Ti 2GB 540t
min: ASRock H81 Pro BTC 220t
hdd: Seagate Barracuda 1TB 170t
odd: samsung 24x dvd-rw 50t
psu: Green GP450A-UK Gold 190t
case: Enermax Thorex 150t

مانیتور که نمیخواین خدای نکرده ؟!

devilmaster
11-06-2015, 11:43
مرسی از بابت راهنماییتون، من شخصا فقط مدل قطعات رو میشناسم و تا حدودی از رو سوکتا بتونم تشخیص بدم که چیا به هم میخورن ولی چون بصورت تجربی کار نکردم و سیستم نبستم کارایی عملی قطعات رو نمیدونم در نتیجه تو اینور مواقع از اساتیدی مثل شما راهنمایی میگیرم.
خیر سیستم قبلی مانیتورش سالمه و فعلا فقط قصد ارتقاع کیس را داریم.
باز هم ممنون بابت سیستم پیشنهادی