ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : طراحی وبسایت

nima_fk
11-06-2015, 00:48
با سلام دوستان تو شهر ما چندین سایت معرفی مشاغل و نیازمندیها وجود داره که منم میخوام یکی طراحی کنم و واسه خودم درآمدی داشته باشم
ولی خب از وبسایت و طراحی و کدنویسی چیزی نمیدونم
به نظرنون با وردپرس شروع کنم خوبه؟
جایی یا کنابی هست که آموزش کامل بده؟
وردپرس کم نمیاره؟
میخوام سایتم شیک و ساده باشه

kian98
11-06-2015, 20:00
سلام

سایت درست کردن خیلی دنگ و فنگ داره : دی
کلا پدر آدم در میاد تا بخواد یه سایت درست کنه.
البته این سیستم های میدیریت محتوا کار رو تا حدود 70 درصد راحت میکنن.
ولی بالاخره برای استفاده از سیستم های مدیریت محتوا هم باید کمی کدنویسی بلد باشید.

وردپرس برای سایت ساختن محشره ولی پیشنهاد من برای ساختن سایت هایی مثل سایت مشاغل و نیازمندی ها و اینجور چیزها سیستم های مدیریت محتوایی مثل جوملا و دروپال هست.
نه اینکه وردپرس بد باشه ، نه. ولی جوملا و دروپال در کل برای کارهایی مثل اینجور چیزها ساخته شدند ولی هدف اصلی از ساخت وردپرس ساخت سیستم وبلاگدهی بود.
البته این رو هم بگم وردپرس هم خیلی افزونه داره و فرقی نمیکنه از کدوم سیستم مدیریت محتوا استفاده کنید.

توی همین انجمن هر سوالی داشتید بپرسید ماجواب میدیم.

بازم بگم وردپرس توی هیچ چیز کم نمیاره و میشه ازش استفاده کرد ولی جوملا و دروپال مخصوص این کارها هستند.

شیک بودن سایت مربوط به قالبش هست نه به سیستم مدیریت محتواش.

بلاتشکر

nima_fk
12-06-2015, 20:40
واقعیتش تو شهر ما مردم به این چیزا اعتقادی ندارن و همون روش سنتی مثل چاپ آگهی رو ترجیح میدن
چجور میتونم از سایت پول در بیارم ؟
هیچ پیشتهادی دارین؟نمیتونم نمایندگی اینترنتی چیزی راه بندارم؟

nima_fk
12-06-2015, 23:12
دوست عزیز میخوام یه فروشگاه اینترنتی موبایل راه بندازم
با وردپرسم میخوام شروع کنم
اول نیاز به دامنه دارم با ای ار از کجا بگیرم؟
هاستمو از کجا تهیه کنم؟ارزون باشه اول راهه
وردپرس افزونه فروشگاه داره؟یعنی بتونه وصل بشه به درگاه بانک ها؟

kian98
14-06-2015, 11:15
سلام

چجور میتونم از سایت پول در بیارم ؟
هزار و یک راه هست! تبلیغات اینترنتی ، ایجاد فروشگاه اینترنتی ، طراحی سایت و کد ، سایت هاستینگ ، سایت بازی آنلاین و ...

اول نیاز به دامنه دارم با ای ار از کجا بگیرم؟
هاستمو از کجا تهیه کنم؟ارزون باشه اول راهه
سایت های خیلی زیادی هستند. به نظرم اگه سایت مطمئن و خوب بخواید میهن وب هاست سایت خوبیه ! مال سایت میهن دانلوده.

وردپرس افزونه فروشگاه داره؟یعنی بتونه وصل بشه به درگاه بانک ها؟
یه افزونه خیلی کامل به اسم ووکامرس داره.نسخه فارسی شده اش هم هست.کافیه توی گوگل بزنید ( ووکامرس فارسی ) برای وصل شدن به درگاه های بانکی هم برای وردپرس افزونه و کد هست.

هیچ پیشتهادی دارین؟نمیتونم نمایندگی اینترنتی چیزی راه بندارم؟
میتونید نماینگدی فروش هاست بزنید.کافیه به یه سایت مطمئن هاستینگ برید و یه نمایندگی ازشون بخرید.

واقعیتش تو شهر ما مردم به این چیزا اعتقادی ندارن و همون روش سنتی مثل چاپ آگهی رو ترجیح میدن
به غیر از شهرهای پیشرفته مثل اصفهان و تهران و... شهری توی ایران نیست که به این چیز ها اعتقاد داشته باشه. چون زیاد مردم به تبلیغات اینترنتی اعتقاد ندارن و ازشون میترسن. درستم هست. توی اینترنت با یه لحظه غفلت کلاه آدمو با موهاش میکنن و بر میدارن : دی

باتشکر

nima_fk
21-06-2015, 23:50
سلام

هزار و یک راه هست! تبلیغات اینترنتی ، ایجاد فروشگاه اینترنتی ، طراحی سایت و کد ، سایت هاستینگ ، سایت بازی آنلاین و ...

سایت های خیلی زیادی هستند. به نظرم اگه سایت مطمئن و خوب بخواید میهن وب هاست سایت خوبیه ! مال سایت میهن دانلوده.

یه افزونه خیلی کامل به اسم ووکامرس داره.نسخه فارسی شده اش هم هست.کافیه توی گوگل بزنید ( ووکامرس فارسی ) برای وصل شدن به درگاه های بانکی هم برای وردپرس افزونه و کد هست.

میتونید نماینگدی فروش هاست بزنید.کافیه به یه سایت مطمئن هاستینگ برید و یه نمایندگی ازشون بخرید.

به غیر از شهرهای پیشرفته مثل اصفهان و تهران و... شهری توی ایران نیست که به این چیز ها اعتقاد داشته باشه. چون زیاد مردم به تبلیغات اینترنتی اعتقاد ندارن و ازشون میترسن. درستم هست. توی اینترنت با یه لحظه غفلت کلاه آدمو با موهاش میکنن و بر میدارن : دی

باتشکر
سایت خوب و مورد اعتماد واسه نمایندگی سراغ دارین؟؟؟؟

kian98
22-06-2015, 09:57
سلام

سایت خوب خیلی هست.
مثلا میهن وب هاست ، سرور پارس ، آشیانه هاست و ...