PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی در مورد سیستم مشکوک به هک شدن

denzelmovie
10-06-2015, 14:42
دوستان گلم من چند وقت بود به سیستم شک داشتم که هک شده باشه، آخه هردفه یه گییر کوچیک میکنه دوباره رفع میشه
بعضی وقتا هم نشانگر موس یهوو خودش میره یه گووشه از صفحه، حالا اینا هیچی شاید بگیم موس مشکل داره یا خود سیستم گیر میکنه به هر دلیلی
ولی امرووز دیدم یهوو یه خطی اوومد وسط صفحه مثل وقتی که یه چیزی کپی پیست میکنی یه خط میاد تا کامل منتقل کنه اون فایل روو
تا اومدم ببینم دقیقا چیه خیلی سریع تموم شد، میخواستم ببینم به نظرتون سیستم روو هک کردن؟ از آنتی ویروس Avira هم استفاده میکنم
نرم افزاری چیزی هست که بشه باهاش فهمید هک شدم یا نه؟ چطوری باید جلوش روو بگیرم اگه هکم کردن؟ خودم فکر میکنم شاید از طریق یاهوو هک شده باشم
لطفا سریع راهنمایی کنید خیلی مهمه واسم ممنــــــــون :n40:

paveej
10-06-2015, 16:42
سلام.من چیز زیادی در مورد هک نمیدونم.ولی بهتره یه فایروال نصب کنی.
توی اینترنت بگردی مجانیش هست. من خودم از online armor firewal استفاده میکنم.اگه از مودم adsl استفاده میکنی از حالت bridg استفاده نکن و با همون pppoe وصل شو.پسورد مودم رو عوض کن یه چیز غیر از admin . پسورد وایرلس رو هم عوض کن و اونو بعد از اینکه بهش متصل شدی در حالت invisible قرار بده.

denzelmovie
10-06-2015, 19:37
سلام.من چیز زیادی در مورد هک نمیدونم.ولی بهتره یه فایروال نصب کنی.
توی اینترنت بگردی مجانیش هست. من خودم از online armor firewal استفاده میکنم.اگه از مودم adsl استفاده میکنی از حالت bridg استفاده نکن و با همون pppoe وصل شو.پسورد مودم رو عوض کن یه چیز غیر از admin . پسورد وایرلس رو هم عوض کن و اونو بعد از اینکه بهش متصل شدی در حالت invisible قرار بده.

فایروال خود ویندوز فایده نداره؟ online armor firewal شما استفاده میکنی خووبه؟ مودم هم وایمکس داارم

ali_mohandes
10-06-2015, 19:49
یه سوال اگه از انتی ویروسی استفاده کنیم که فایر وال داشته باشه چی؟

paveej
10-06-2015, 23:20
میگن فایروال ویندوز زیاد خوب نیست.online armor به نظر خودم خوبه.
فایروال آنتی ویروس هم خوبه.میشه این فایروال رو در کنار آنتی ویروس هم نصب کرد.کار از محکم کاری عیب نمیکنه.البته اگه آنتی ویروس ایراد نگیره.بعضیاشون اجازه نصب یه فایروال دیگه رو نمیدن.
توی network connection وقتی به اینترنت وصل میشید یه کانکشن درست میشه به اسم internet gatway .اگه روی اون کلیک راست کنید و روی properties کلیک کنید و اونجا رو که نوشته show icon تیک بزنین روی نوار پایین مثل حالت دایال آپ شکلک دوتا مونیتور رو نشون میده.در حالتی که از اینترنت استفاده نمیکنین تقریبا باید خاموش باشه.
البته این نکته آخر ربطی به فایروال نداره و توی ویندوز میشه انجام داد.

denzelmovie
23-07-2015, 15:55
دوستان من COMODO Firewall رو نصب کردم ولی هنوز بعضی وقتا خط مربوط به کپی کردن میاد و سریع میره انگار یکی داره یه چیزی کپی میکنه
حتی ویروس کش Avira هم قطع میشه خودم وصلش میکنم
هیچ راهی نیست متوجه بشم هک شدم یا نه؟ چطوری میشه فهمید با چه برنامه ای هکم کردن؟

M.Hashemi
23-07-2015, 23:53
با سلام
دوست عزیز اصل اول هک کردن این است که کاربر سیستم متوجه هک شدن خودش نشه.
بنا بر این احتمال هک شدن شما خیلی پایینه (و با توجه به مطلب دیگر که هر مدت زمانی ip شما تغییر می کند)
---
حالا تشخیص من :
احتمالا به مخرب backdoor الوده شده اید.
برای این که بتونم توضیح کامل بدم فایل زیر را دانلود کنید و سپس اجرا کرده و گزارش بگیرید و در یک اپلود سنتر اپلود کنید و لینکش را بفرستید :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با تشکر

denzelmovie
24-07-2015, 12:36
با سلام
دوست عزیز اصل اول هک کردن این است که کاربر سیستم متوجه هک شدن خودش نشه.
بنا بر این احتمال هک شدن شما خیلی پایینه (و با توجه به مطلب دیگر که هر مدت زمانی ip شما تغییر می کند)
---
حالا تشخیص من :
احتمالا به مخرب backdoor الوده شده اید.
برای این که بتونم توضیح کامل بدم فایل زیر را دانلود کنید و سپس اجرا کرده و گزارش بگیرید و در یک اپلود سنتر اپلود کنید و لینکش را بفرستید :

با تشکر

سلام

لینک فایل گزارش

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

M.Hashemi
24-07-2015, 21:39
با سلام
مخرب خاصی ندیدم اما کار های زیر را انجام دهید :
1- تمام فایل ها و پوشه های ادرس زیر را پاک کنید :

اطمینان پیدا کنید که فایل های زیر را پاک کرده اید :

2- تمامی محصولات شرکت comodo و avira را حذف کنید.
3- نرم افزار hitman pro و malwarebytes antimalware و CCleaner را نصب کنید.
اول malwarebytes anti malware را اپدیت کنید و سیستم را در حالت safe mode اسکن کنید و هرچی پیدا کرد پاک کنید.
و بعد hitman pro را نصب کنید و سیستم را اسکن کنید(دقت داشته باشید که به اینترنت وصل باشید).
4- نرم افزار CCleaner را نصب کنید و تمام بهینه و پاکسازی کنید.
---
به احتمال زیاد مشکل حل میشه.
و در نهایت یک انتی ویروس قدرتمند نصب کنید و بروز نگهش دارید.(و به همین ترتیب سعی کنید سیستم عاملتون هم بروز باشه)
با تشکر

denzelmovie
24-07-2015, 23:03
خیلی ممنون داداش گلم :n40:
فردا همش رو انجام میدم، فقط میشه یه ویروس کش خوب معرفی کنید؟ قبلا کسپر داشتم مشکلی نداشتم ولی کلیدهای جدیدش نیومد دیگه مجبور شدم Avira نصب کنم

M.Hashemi
25-07-2015, 22:35
با سلام
من نمیتونم بگم از چی استفاده کنید خودتون باید انتخاب کنبد.
تاپیک زیر میتونه کمکتون کنه :

اما توصیه می کنم حتما یک مکمل خوب مانند malware bytes anti malware در کنار ضدویروس خود داشته باشید.
با تشکر