ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : فعال سازی SSD در هارد های SSHD

alirezajigar69
10-06-2015, 08:56
سلام دوستان خسته نباشید
همانطور که میدونید هارد های SSHD هارد های هایبریدی هستند و هم هارد HDD و هارد SSD v رو با هم دارند
من مدل ST1000lm014 یک ترا برای لپ تاپ HP4530S خریدم و روی لپ تاپ نصب کردم
الان میخوام بدونم چطوری میتونم مطمئن بشم که قسمت SSD این هارد داره کار میکنه ؟ نرم افزار مربوطه رو معرفی کنید ممنون
راستی الان این هارد 1000 گیگ HDD و 8 گیگ SSD داره
ممنون دوستان منتظره جوابتون هستم اگر نرم افزار Intel RST رو معرفی میکنید لطفا لینک دانلود هم بدید ممنون ورژن 10 این نرم افزار رو نصب دارم ولی چیزی نشون نمیده ممنون
:n16:

ata.royalfalcon
10-06-2015, 09:52
سلام دوستان خسته نباشید
همانطور که میدونید هارد های SSHD هارد های هایبریدی هستند و هم هارد HDD و هارد SSD v رو با هم دارند
من مدل ST1000lm014 یک ترا برای لپ تاپ HP4530S خریدم و روی لپ تاپ نصب کردم
الان میخوام بدونم چطوری میتونم مطمئن بشم که قسمت SSD این هارد داره کار میکنه ؟ نرم افزار مربوطه رو معرفی کنید ممنون
راستی الان این هارد 1000 گیگ HDD و 8 گیگ SSD داره
ممنون دوستان منتظره جوابتون هستم اگر نرم افزار Intel RST رو معرفی میکنید لطفا لینک دانلود هم بدید ممنون ورژن 10 این نرم افزار رو نصب دارم ولی چیزی نشون نمیده ممنون
:n16:

سلام .

مديريت قسمت SSD اين مدل هارد ديسكها توسط كاربر امكانپذير نيست و هيچ نرم افزاري هم براي اينكار وجود ندارد . خود هارد ديسك تعيين ميكند كه چه فايلهايي روي اين قسمت ذخيره بشه يا نشه . بعبارت ديگه اين مدل هارد ديسكها به روش Self-optimized mode عمل ميكنند و کاملاً مستقل از كاربر و يا سیستمی که به آن متصل شده ، تصمیم گیریهای مربوط به اینکه کدام اطلاعات باید در قسمت SSD ذخيره شوند را انجام میدهند .

Joaquin
10-06-2015, 11:01
سلام .

مديريت قسمت SSD اين مدل هارد ديسكها توسط كاربر امكانپذير نيست و هيچ نرم افزاري هم براي اينكار وجود ندارد . خود هارد ديسك تعيين ميكند كه چه فايلهايي روي اين قسمت ذخيره بشه يا نشه . بعبارت ديگه اين مدل هارد ديسكها به روش Self-optimized mode عمل ميكنند و کاملاً مستقل از كاربر و يا سیستمی که به آن متصل شده ، تصمیم گیریهای مربوط به اینکه کدام اطلاعات باید در قسمت SSD ذخيره شوند را انجام میدهند .
درسته. باید به مدت حدودا 2 هفته از هارد استفاده کنید، تا خودش فایل هایی رو که زیاد استفاده میشن مثل سیستم عامل رو به ssd منتقل کنه.

alirezajigar69
10-06-2015, 13:30
ممنون از جواب دوستان عزیز و سرعت پاسخگویی تون
ممنون یه عالمه
اخه من یه لحظه ترسیدم که مینبوردم این مدل هارد رو یعنی ssd شو ساپورت نکنه برای همین پرسیدم
مدل مین لپ تاپم 167C هست مدل خود لپ تاپ hp 4530s هست
اخه توی این نرم افزار برای من یه ایکن کمتر داره نسبت به دیگران
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حالا ماله دیگران رو ببینید

ata.royalfalcon
10-06-2015, 15:45
ممنون از جواب دوستان عزیز و سرعت پاسخگویی تون
ممنون یه عالمه
اخه من یه لحظه ترسیدم که مینبوردم این مدل هارد رو یعنی ssd شو ساپورت نکنه برای همین پرسیدم
مدل مین لپ تاپم 167C هست مدل خود لپ تاپ hp 4530s هست
اخه توی این نرم افزار برای من یه ایکن کمتر داره نسبت به دیگران

حالا ماله دیگران رو ببینید

عكس دوم براي لپتاپهايي هست كه SSD بطور جداگانه و مستقل از HDD روي مادربرد نصب ميشوند (مثلاً بصورت mSATA) و لازم هست درايور و نرم افزارهاي مربوطه نصب بشوند كه در اينصورت در Disk management فقط يك درايو ديده خواهد شد .