مشاهده نسخه کامل
: کار کردن در برنامه نویسی حتما مدرک می خواهد؟
T_L_O_T_D
09-06-2015, 20:58
سلام
دوستان اگر کسی بخواهد در زمینه برنامه نویسی کار کنه حتما برای پیدا کردن کار باید مدرک لیسانس مهندسی نرم افزار داشته باشه؟برای مثال رشته من مرتبط با IT و علوم کامپیوتر نیست ولی کارهای مرتبط با IT من جمله برنامه نویسی رو دوست دارم. اگر به صورت خارج از دانشگاه شروع به فعالیت کنم آیا امکان موفقیت این جوری هست؟
taghi_ramzi
09-06-2015, 21:06
سلام
دوستان اگر کسی بخواهد در زمینه برنامه نویسی کار کنه حتما برای پیدا کردن کار باید مدرک لیسانس مهندسی نرم افزار داشته باشه؟برای مثال رشته من مرتبط با IT و علوم کامپیوتر نیست ولی کارهای مرتبط با IT من جمله برنامه نویسی رو دوست دارم. اگر به صورت خارج از دانشگاه شروع به فعالیت کنم آیا امکان موفقیت این جوری هست؟
سلام دوست عزيز
اين بستگي داره به شركتي كه شما قراره بريد توش كار كنيد ، ولي تا جايي كه بنده خبر دارم ،اگه مهارتتون خوب باشه با مدرك پنجم ابتدايي هم ممكنه كار خيلي عالي پيدا كنيد
زياد هستن برنامه نويس ها و فعالاي وب كه مثلاًديپلم اقتصاد دارن.
آگهي هاي زيادي هم هستن كه برنامه نويس جذب ميكنن و هيچ اشاره اي به مدرك ندارن و فقط تجربه و مهارت براشون مهمه.
پس براي كسي كه مهارتهاي روز برنامه نويسي رو داره ، كاملاً احتمال موفقيت هست.
موفق باشيد.
سلام
اگه بخوای شرکتی جایی بری خوب اول نگاه میکنن چی یاد داری . در درجه دوم مدرک هم مهمه واسشون ولی صرفا به خاطر اینکه بهت بگن مهندس . وگرنه خودشون هم میدونن تو دانشگاه کسی چیزی یاد نمیگیره .
اگه هم بخوای کم کم واسه خودت شرکت بزنی که اصلا لازم نیست . البته همین که یه مدرک (حالا هر رشته ای) داشته باشی خودش کفایت میکنه و الان خیلی ها هستن مدارک غیر کامپیوتری دارن ولی اصلا کارشون برنامه نویسیه .
تازه خیلیهاشون وضعشون هم بهتر از مهندسهای کامپیوتره . چون در بعضی از ادارات و شرکتها ، برنامه نویسهایی میخوان که از چیزای دیگه مثل برق و الکترونیک و ... هم سر در بیارن .
برای مثال من یه مدت شرکت برق که رفتم برنامه هایی که ازم میخواستن طراحی کنم لازمه اش یاد داشتن یه سری از مباحث رشته برق بود که من به کل تعطیل بودم و اومدم بیرون .
حتما مدرک دانشگاهی مهم نیست
میتونی با شرکت در کلاس های فنی و حرفه ای شهرتون که اکثر استان ها هم رایگان برگذار میشه مدرک برنامه نویسی بگیری
که بیشتر شرکت ها هم معتبر میدوننش
پ.ن : آموزشگاه های خصوصی هم مدرک برنامه نویسی میدن ولی پیشنهادم اونه با شرکت در کلاس های رایگان فنی و حرفه ای هم در هزینه صرفه جویی کنید هم مدرک معتبر تری بگیرید
soroosh_cz
19-07-2015, 14:05
برنامه نویسی:
کدنویسی: خیر مدرک نمیخواد، مقداری کدنویسی کنید و Copy Paste از روی Stack Overflow دستتون روون میشه و یاد میگیرین!
الگوریتم: باز هم مدرک نمیخواد ولی نیاز به اطلاعات پایه و ریاضی زیادی داره
در کل فکر میکنم منظورتون همون کدنویسی هست که یه چیزی هست که به تجربه بستگی داره، مث فتوشاپ، وقت بگذارید باش، یاد میگیرید.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.