مشاهده نسخه کامل
: لرزش در هارد
سلام
من یه هارد 500 سامسونگ گرفتم دست دوم.مشکل لرزش داره البته صدا نداره ولی با انگشت لمسش کنی معلومه لرزشش.
تو hd tone یه اتنشن داره ولی پایین نوشته ok حالا این لرزش خطری داره به نظر شما؟
ممنون :n13:
سلام
من یه هارد 500 سامسونگ گرفتم دست دوم.مشکل لرزش داره البته صدا نداره ولی با انگشت لمسش کنی معلومه لرزشش.
تو hd tone یه اتنشن داره ولی پایین نوشته ok حالا این لرزش خطری داره به نظر شما؟
ممنون :n13:
لرزش که به دلیل موتور و چرخش پلاتر در هارد است اگر ارور crc ultra dma دارید و تعدادش زیاد نمیشه مشکلی نیست
ممنون ولی این ارور رو اصلا پیدا نکردم یعنی تو HD TUNE قسمت HEALTH این ارور رو نداره.شماره اولش رو میدونید چیه مثلا C7 یا C8 اگه0B هست که اکی هست.
دستت درد نکنه :n16:
ممنون ولی این ارور رو اصلا پیدا نکردم یعنی تو HD TUNE قسمت HEALTH این ارور رو نداره.شماره اولش رو میدونید چیه مثلا C7 یا C8 اگه0B هست که اکی هست.
دستت درد نکنه :n16:
یک عکس از تب health نرم افزار hd tune بدید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این همون اروری هست که گفتم منتها هنوز warning نشده یک تست با همین نرم افزار بگیرید ببینید بلاک ها سالم هست یا نه
Sent from my GT-S7562 using Tapatalk
سلام
ببخشید با کدوم نرم افزار ؟همین hdtune رو میفرمایید؟بلوک کدوم هست من نمیدونم از کدوم قسمت نرم افزار تست میشه:n13:میشه راهنمای کنید:n16:.سکتور ها رو تست کردم سالم بود
ممنون دوست عزیز
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همین تست error scan هست انجام بدید و نتیجرو بگید
سلام
خوب عزیزم همین تستش بود دیگه
نظرتون چیه؟:n03:البته رو speed map اون کنار سمت راست میزدم بعضی جاها سرعتش کمتر بوده یعنی رو اون سکتورا سرعت خوندن کمتر بوده و رنگش میرفت به نارنجی کم رنگ.
سلام
خوب عزیزم همین تستش بود دیگه
نظرتون چیه؟:n03:البته رو speed map اون کنار سمت راست میزدم بعضی جاها سرعتش کمتر بوده یعنی رو اون سکتورا سرعت خوندن کمتر بوده و رنگش میرفت به نارنجی کم رنگ.
یک اسکن معمولی بدون حالت repair با نرم افزار hdd regenerator بگیرید و نتیجرو گزارش کنید...
تو عکس که همه سبز هستند نارنجی کم رنگ نمیبینم
چشم میگیرم
فقط اون نانجی تو وقتی هست که که دکمه speed map بالا سمت راست رو میزنم بعد از تست در واقع سرعت خوندن رو نشون میده:n13::n16:
برنامه رو نصبش کردم چطور تست بگیرم خیلی گنگه.نوشته بکاب بگیرید یعنی اطلاعات پاک میشه؟
نه شما فقط اسکن معمولی باهاش انجام بدید scan and repair نکنید
من تا 60 درصد اسکن کردم سالم بود بقیشو بعدا میشه اسکن کرد چون باید برم اخه خیلی طول میکشه تا حالا که سالم بود سکتورا
ممنون:n16::n12:
من تا 60 درصد اسکن کردم سالم بود بقیشو بعدا میشه اسکن کرد چون باید برم اخه خیلی طول میکشه تا حالا که سالم بود سکتورا
ممنون:n16::n12:
خوب فکر نکنم مشکلی باشه بله مشکلی نداره میتونید بعدا تست کنید...
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.