مشاهده نسخه کامل
: فرق هارد اینترنال وسترن سبز و ابی
سلام دوستان من الان یه هارد اینترنال 2 ترا وسترن سبز خریدم تو سیستم اصلیمم یه هارد 500 وسترن ابی هست خودم اول میخواستم این سبزه رو به عنوان هارد اصلی ازش استفاده کنم ولی بیشتر جاها گفتن ک سبزش فقط واس ارشیو کردن خوبه و واس ویندوز و بازی مشکل داره واقعا همینطوره؟؟ اگه شما جای من بودید چکار میکردید؟؟
کلا سبز و ابی چ تفاوت هایی باهم دارن ممنون میشم توضیح بدید
سلام دوستان من الان یه هارد اینترنال 2 ترا وسترن سبز خریدم تو سیستم اصلیمم یه هارد 500 وسترن ابی هست خودم اول میخواستم این سبزه رو به عنوان هارد اصلی ازش استفاده کنم ولی بیشتر جاها گفتن ک سبزش فقط واس ارشیو کردن خوبه و واس ویندوز و بازی مشکل داره واقعا همینطوره؟؟ اگه شما جای من بودید چکار میکردید؟؟
کلا سبز و ابی چ تفاوت هایی باهم دارن ممنون میشم توضیح بدید
دوست عزیز WD Green ها مصرف برقشون کمه و کم صدا هم هستن و معمولا به عنوان هارد فرعی استفاده میشن نه هارد اصلی !
اما به این معنی نیست که مشکل دارن !فقط نسبت به قرمز ها و ابی ها و سیاه ها ضعیف ترن !
WD Blue ها هم در واقع معمولی و استانداردشونن که قیمتشونم خوبه و میتونید به عنوان هارد اصلی ازش استفاده کنین !
سبز رو ارشیو بندی کنید بهتره !
ata.royalfalcon
09-06-2015, 13:32
دوست عزیز WD Green ها مصرف برقشون کمه و کم صدا هم هستن و معمولا به عنوان هارد فرعی استفاده میشن نه هارد اصلی !
اما به این معنی نیست که مشکل دارن !فقط نسبت به قرمز ها و ابی ها و سیاه ها ضعیف ترن !
WD Blue ها هم در واقع معمولی و استانداردشونن که قیمتشونم خوبه و میتونید به عنوان هارد اصلی ازش استفاده کنین !
سبز رو ارشیو بندی کنید بهتره !
فقط نسبت به قرمز ها و ابی ها و سیاه ها ضعیف ترن !
درست تر اين هست كه بگيم هارد ديسكهاي WD Green سرعت كمتري دارند . كلمه ضعيف تر كه اينجا بكار برديد اينطور معني ميده كه احياناً كيفيت پايين تر و ضريب اطمينان كمتري دارند و زودتر خراب ميشن . منهم ميتونم يك نظري داشته باشم كه WD Green چون 5400rpm هست پس عمر مفيد بيشتري در مقايسه با WD Black ميتونه داشته باشه ! ميتونيد دليلي براي رد نظريه من بياريد ؟
از نظر عمر مفید و قابلیت اطمینان بنظر من تفاوت خاص و معناداري بين هارد ديسكهاي سري دسكتاپ (مدلهای معمولی جهت نصب در سیستمهای عادی/خانگی) وسترن ديجيتال يعني Blue و Black و Green وجود نداره . در سایت اصلي هم چیزی در مورد MTBF یا AFR و ... گفته نشده كه بتونيم مقايسه اي از نظر عمر مفيد و يا ضريب اطمينان داشته باشيم.
WD Blue ها هم در واقع معمولی و استانداردشونن که قیمتشونم خوبه
چطوري تشخيص دادين كه WD Blue يه مدل استاندارد هست ؟ چرا WD Black يه مدل استاندارد نباشه و بگيم كه WD Blue يه درجه كمتر از استاندارد و WD Green هم دو درجه كمتر از استاندارد هست .
در واقع ايده آل ترين مدل ، مدلي هست كه كم مصرف ، صدا و لرزش كم ، پرسرعت ، گرماي توليدي كم ، بيشترين ميزان ظرفيت ذخيره سازي هر پلاتر ، ارزان و ... باشه و از اونجايي كه فعلاً جمع كردن تمام موارد در يك مدل خاص امكان پذير نيست پس مدلهاي متنوع با خصوصيات و قيمتهاي متفاوتي توليد ميشه كه نيازهاي هر كاربر را برآورده كند . پس اينكه بگيم WD Blue مدل استانداردي هست صحيح نيست و بهتر بود ميگفتيد كه WD Blue مدلي هست كه بين سرعت ، كارايي و قيمت يه تناسب بهينه اي وجود داره .
با کمال احترام مطلبی که گفتم :
تقریبا دو سال پیش بود که از یک سایتی به اسم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خونده بودم که بهترین جواب همینی بود که عرض کردم .
اونجا WD Blue رو استاندارد معرفی کرده بود که Black یک گام بالاتر از استاندار معرفی شده بود .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.