مشاهده نسخه کامل
: نحوه تست دیسک و صفحه؟؟
M.Amorous
08-06-2015, 14:07
سلام خدمت دوستان و اساتید گرامی. من یه سورن ELX دارم که وقتی کولرش رو روشن میکنم به طرز وحشتناکی ماشین میخوابه! یعنی برای حرکت کردن باید خیلی گاز بدم و وای به حال زمانی که با کولر بخوام سر و ته کنم! همچنین بعد سرعت گیرها که معمولا میدم دنده 2 و گاز میدم و کلاچ رو ول می کنم صدای غرغر گیرباکس هم میشنوم و خیلییی طول میکشه ماشین دور بگیره اصلا هرچی گاز میدم دور موتور نمیاد بالا. مثل اینکه با دنده 4 بخوای 20 تا بری! بعد 5 6 ثانیه گاز دادن کم کم دور میگیره. حالا به نظر شما مشکل دیسک و صفحه داره ماشین من؟ البته بدون کولر هم یه مقداری حس میکنم باید بیشتر گاز بدم تا راه بیوفته ماشین ولی اصلا روی کولر قابل تحمل نیست مخصوصا صدای غرغر گیرباکس. مرسی از توجهتون.
K!ng of th3 K!ngs
08-06-2015, 15:37
به نظر میاد داره، یک راه ساده تست دیسک و صفحه اینه که با دنده 3 یا 2 توی یه جای صاف بزار ماشینو، بعد کلاچ رو بیار بالا،اگر ماشین سریع خاموش نشد یعنی دیسک و صفحه باید عوض بشه
M.Amorous
08-06-2015, 16:39
به نظر میاد داره، یک راه ساده تست دیسک و صفحه اینه که با دنده 3 یا 2 توی یه جای صاف بزار ماشینو، بعد کلاچ رو بیار بالا،اگر ماشین سریع خاموش نشد یعنی دیسک و صفحه باید عوض بشه
مرسی از پاسختون. یهو بیارم بالا یا آروم؟ گاز هم باید بدم؟
K!ng of th3 K!ngs
08-06-2015, 18:08
نه خیلی آروم نیارید و گاز هم ندید
MOHAMMAD_ASEMOONI
09-06-2015, 11:09
سلام خدمت دوستان و اساتید گرامی.
من یه سورن ELX دارم که وقتی کولرش رو روشن میکنم به طرز وحشتناکی ماشین میخوابه! یعنی برای حرکت کردن باید خیلی گاز بدم و وای به حال زمانی که با کولر بخوام سر و ته کنم! سلام
کولر ایراد داره
احتمالات وارده:
فیلتر مدادی خیلی کثیفه
درایر خیلی کثیفه
گاز یا روغن اشتباهی تزریق شده به سیستم
تاپیک عیب یابی خودرو برای مطرح کردن مشکلات خودرو
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صرفه جوئی در هزینه های خودرو
تست کلاچ
مطلب 3729 در این صفحه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.