ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : دانلود کتابهای دانشگاهی رشته ریاضی در دوره کارشناسی ارشد(تمامی شاخه ها)

Mathematica6
08-06-2015, 13:29
سلام
قصد دارم در این تاپیک کتابهای دانشگاهی رشته ریاضی در دوره فوق لیسانس را برای دانشجویان و علاقه مندان عزیز قرار بدم .
امیدوارم مفید باشند و استفاده کنید.:n16:

Mathematica6
08-06-2015, 13:31
کتابهای دسته حساب دیفرانسیل و انتگرال برای نمونه در این پست برای دانلود قرار داده شده اند
با توجه به تعداد زیاد کتابها و حجم بالای اونها من کتابها رو به صورت دسته بندی شده در یک DVD با بسته بندی شکیل به متقاضیان عرضه میکنم.
کتابهای این مجموعه تمامی شاخه های ریاضی رو شامل میشه که حدود 360 کتاب با حجم 2.5 گیگابایت هستند.
برای اطلاع از فهرست کتب و قیمت و نحوه خرید میتونید به سایت من ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مراجعه کنید.
numerical-analysis دات آی آر

لینکهای دانلود کتابهای دسته حساب دیفرانسیل و انتگرال که حساب دیفرانسیل و انتگرال توابع چند متغیره رو هم شامل میشه:
کتاب حساب دیفرانسیل و انتگرال آپوستول(جلد اول) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
کتاب حساب دیفرانسیل و انتگرال آپوستول(جلد دوم) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
حساب دیفرانسیل و انتگرال 1 (مارسدن) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
حساب دیفرانسیل و انتگرال 2 (مارسدن) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
حساب دیفرانسیل و انتگرال 3 (مارسدن) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
کتاب حساب دیفرانسیل و انتگرال پیشرفته تیلر و مان ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
کتاب حساب دیفرانسیل و انتگرال پیشرفته کاپلان ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
کتاب حساب دیفرانسیل و انتگرال پیشرفته هانس ساگان ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] _variable_and_vectored_valued_functions_of_a_vecto r_variable.pdf.html)
کتاب حسابان پیشرفته آندره خوری ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Andre_I_khuri.pdf.html)
کتاب حساب دیفرانسیل و انتگرال پیشرفته اشپیگل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ulus_2nd_ed.pdf.html)
کتاب حسابان چند متغیره سرژ لانگ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .html)
کتاب حساب برداری سوزان کولی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
کتاب حساب برداری مایکل کرال ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
حسابان ۳ (حسابان برداری) پائول داوکینز ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

تمامی کتابهای بالا از طریق سایت هم قابل دانلود هستند. اگه لینک ها نمایش داده نمیشن میتونید به سایت numerical-analysis دات آی آر مراجعه کنید و از اونجا دانلود کنید.