مشاهده نسخه کامل
: هرینه عصب کشی
statue of liberty
06-06-2015, 11:26
سلام دوستان
بنده یکسال قبل دندونم رو پر کردم - بدون عصب کشی - چند روز پیش دندونم شروع کرد به درد گرفتن طوری که با یه فاشر و خوردن غذاهای سرد و گرم ب شدت درد می گرفت . که دیگه نتونستم تحمل کنم و رفتم دکتر.
دکتر بعد از معاینه و عکس گرفتن گفت دندونت آبسه و عفونت کرده. باید خالیش کنم , عصب کشی کنم و دوباره پر کنم.
هزینش هم با کلی چونه گفت ۵۹۰ تومن. خواستم ببینم دوستانی که که اطلاع دارن آیا زیاد گفته ..کم گفته .
بنده یکسال قبل دندونم رو پر کردم - بدون عصب کشی - چند روز پیش دندونم شروع کرد به درد گرفتن طوری که با یه فاشر و خوردن غذاهای سرد و گرم ب شدت درد می گرفت . که دیگه نتونستم تحمل کنم و رفتم دکتر.
دکتر بعد از معاینه و عکس گرفتن گفت دندونت آبسه و عفونت کرده. باید خالیش کنم , عصب کشی کنم و دوباره پر کنم.
هزینش هم با کلی چونه گفت ۵۹۰ تومن. خواستم ببینم دوستانی که که اطلاع دارن آیا زیاد گفته ..کم گفته .
بستگب به تعداد کانال داره و همین حدود هست
البته من یک جا خودنم که این پول رو که میگیرن هزینه عکس پای خودشون هست که میگن بیمار خودش بره عکس رو بگیره..
متاسفانه هزینه های دندانپزشکی خیلی بالاست.
من دندان عقل ساده کشیدم 95 تومن!!!
تازه عصب کشی میکنی
یک مدت دیگه باید بری روکش بزاری
من الان یکی خراب دارم. یک روکش..منتها فعلا بودجه نیست. ولش کردم.:n29:
Iloveu-ALL
06-06-2015, 19:11
تازه عصب کشی میکنی
یک مدت دیگه باید بری روکش بزاری
من الان یکی خراب دارم. یک روکش..منتها فعلا بودجه نیست. ولش کردم.:n29:
روکش نذاری چی میشه؟
روکش نذاری چی میشه؟
سلام
میریزه بعد از چند وقت واد که پر کردن
به من گفت 1 سال دیگه بیا روکش کن.(بستگی به نوع عصب کشی و ... اینها داره بعضی ها 3 ماه بعد باید بیان) الان 2 سال هست نرفتم متاسفانه روکش کنم
statue of liberty
06-06-2015, 21:29
من تازه از عصب کشی اومدم
فعلا که درد ندارم بجز همون درد پول
گفت چون دندونت ضعیف شده ۱-۲ ماه دیگنه بیا حتما روکش کن ..هزینه هم حدود ۴۰۰ میشه.
تازه ۳ تا دندون دیگم یه کم خالی گفت هرکدوم ۲۳۰ میگیرم پر می کنم اگه پر نکنی میرسه به عصب و باید باز اونام عصب کشی کنی.
تف به این زندگی. مگه ما چقد درامد داریم
من تازه از عصب کشی اومدم
فعلا که درد ندارم بجز همون درد پول
گفت چون دندونت ضعیف شده ۱-۲ ماه دیگنه بیا حتما روکش کن ..هزینه هم حدود ۴۰۰ میشه.
تازه ۳ تا دندون دیگم یه کم خالی گفت هرکدوم ۲۳۰ میگیرم پر می کنم اگه پر نکنی میرسه به عصب و باید باز اونام عصب کشی کنی.
تف به این زندگی. مگه ما چقد درامد داریم
سلام.
شما اهل کجایی؟ من ساریام. اینجا یه درمانگاه داره که تحت سپاه هست (درمانگاه انصار) ولی افراد عادی هم میتونن از خدماتشون استفاده کنن. من 2 تا دندون روکش کردم روی هم شد 350 تومن (هر کدوم 175 تومن). از کارش هم راضیام. شاید تو شهر شما هم چنین درمانگاهی باشه.
statue of liberty
06-06-2015, 21:39
سلام.
شما اهل کجایی؟ من ساریام. اینجا یه درمانگاه داره که تحت سپاه هست (درمانگاه انصار) ولی افراد عادی هم میتونن از خدماتشون استفاده کنن. من 2 تا دندون روکش کردم روی هم شد 350 تومن (هر کدوم 175 تومن). از کارش هم راضیام. شاید تو شهر شما هم چنین درمانگاهی باشه.
من فارس هستم / والا من فکم افتاد گفت یه روکش ۴۰۰ تومن . شما کی روکش کردین هر دندون ۱۷۵ ت ؟ چند وقته ؟
باید برم چند جا دیگم بپرسم ..همون درمانگاه ک شما گفتین فک کنم باشه/
یه سوال؟ الان من که دندونم عصب کشی و پر کردم دکتر دیگه برم واسم روکش می کنه؟ ( میترسم بگه برو پیش همون دکتره که واست پر کرده )
من فارس هستم / والا من فکم افتاد گفت یه روکش ۴۰۰ تومن . شما کی روکش کردین هر دندون ۱۷۵ ت ؟ چند وقته ؟
یه سوال؟ الان من که دندونم عصب کشی و پر کردم دکتر دیگه برم واسم روکش می کنه؟ ( میترسم بگه برو پیش همون دکتره که واست پر کرده )
نه ربطی نداره. هر جا بری روکش میکنن
روکش هم کار دندانساز هست. کار خود دندونپزشک هم نیست
مادر ما روکش هست. روکش خوب نزده طرف. بعد رفت متخصص ..اونم گفته روکش هات به درد نمیخوره .باید از نو بزاری و همش خراب هست :n34::n35:
البته اکثر جاها قیمت بالاست. من بهمن 93 روکش کردم که همون موقع چند جای دیگه پرسیدم هر دندون حدود 300 بود.
نه ربطی نداره که حتماً همون دکتر روکش کنه. میتونه متفاوت باشه. من هر دو دندونی که روکش کردم دو تا دکتر متفاوت عصبکشی و پر کرده بودن و کار روکش رو تو این درمانگاه انجام دادم.
من قبل از اینکه انصار برم میترسیدم نکنه چون قیمتشون پائینه، کارشون خوب نباشه. یه نفر که همونجا دندونش رو درست کرده بود تأئیدشون کرد و گفت کارشون خوبه. البته بازم با تردید رفته بودم که خدا رو شکر خوب از آب دراومد. شما هم اگه تونستی کسی رو پیدا کنی که قبلاً این درمانگاه کار دندونش رو انجام داده، حتماً بپرس چجوری بوده. چون ممکنه شهر به شهر کیفیت کارا فرق کنه.
IRAN_KING
07-06-2015, 08:16
سلام
بستگب به تعداد کانال داره و همین حدود هست
البته من یک جا خودنم که این پول رو که میگیرن هزینه عکس پای خودشون هست که میگن بیمار خودش بره عکس رو بگیره..
متاسفانه هزینه های دندانپزشکی خیلی بالاست.
من دندان عقل ساده کشیدم 95 تومن!!!
خوشبحالت 95 کشیده دندان عقل من کمی کج بودن 2 تا کشید هر کدوم 160 تومان :n38:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.