مشاهده نسخه کامل
: سوال در مورد لپ تاپ ایسوس K550JK
با سلام به دوستان عزیز
لپ تاپ ایسوس k550jkبا کانفیگ یکسان با لپ تاپ 56jkولی 400 تومن ارزونتر هست
1-ایا دوستان پیشنهاد خرید k550 رو میدهند یا 56jk رو ؟
2-تو سایت بامیلو صفحه نمایش k550jk رو FULL HD زده در صورتی که در سایت دیگه ای HD . در زمان خرید چگونه میشه تشخیص داد کیفیت صفحه نمایش HD هست یا FULL HD؟
از راهنمایی و کمک دوستان سپاسگزارم
پیروز و پاینده باشید
سری n کیفیت بسیار بالایی دارند و این اختلاف قیمت بخاطر هیمن هست
کیفیت نمایشگر روی کارتن محصول درج شده هست
اگر رزلوشن نمایشگر 1080*1920 بود یعنی فول اچ دی
sajadgreat
26-06-2015, 19:03
چند تا سوال ایا کیفیتی که میگید ارزش هزینه کردن داره یا نا
آیا مدل asus k550ze cpu fx که از سی پی یو amd استفاده میکنه از این سیستم های مشابه که از اینتل استفاده میکنن ضعیف تره؟
من چیزهایی که از سیستم انتظار دارم موارد زیزر هست
اجرای نرم افزار های متلب ،پرتیوس،اوتوکد الکتریکال، آلتیوم،
همچنین بازی های فیفا و کال آف
نظرتون در مورد asus 550jx که گرافیکش gtx 950 هست و 128 بیتیه چیه آیا این سیستم در اجرای برنامه های 32بیتی مشکلی نداره
لازم به ذکر قیمت سه میلیونو صد رو برای این مدل دارم
من دیروز که برای خرید لب تاب به یکی از پایاژهای معروف رفته بودم به قصد خرید k550jk رفتم جلو ولی با پیشنهاد های متنوع روبرو شدوم و دست خالی برگشتم
میخواستم بدونم با توجه به انتظاراتم از سیستم آیا لب تاب دل مدل 3537 با قیمت دو میلیونو ششصد با همون کانفیگ k559 jk ولی دو گیگابایت کارت گرافیک کمتر یعنی گرافیک دو گی گ پاسخگو هست یا خیر
نظرتون در مورد دو مدلی که اول مطرح ک ردم چی هست یعنی مدل های
Asus k 550 jk ..با گرافیک gtx 850 و asus n56jn با گرافیک gtx 840 که با توجه به این که گرافیک دومی پایین تره ولی باتریش شش سلولی هست و کیفیت ساختش بهتره ولی اولی باتری چهار سلولی داره ولی کیفیت ساختش از دومی پایین تر
خلاصه اساتید راهنمایی کنید تا من هم بتونم لبتاب مورد نیازم رو تا چند روز دیگه خریداری کنم ، با تشکر
چند تا سوال ایا کیفیتی که میگید ارزش هزینه کردن داره یا نا
از نظر بنده بله داره
مثلا کاربران دیجی کالا از k550 مشکل گرم شدن زیاد شکایت داشتند
آیا مدل asus k550ze cpu fx که از سی پی یو amd استفاده میکنه از این سیستم های مشابه که از اینتل استفاده میکنن ضعیف تره؟
ضعیف تر هستند پشنهاد هم نمیشه
ببیند در کل این لپتاپ های که معرفی کردی فرق از زمین تا اسمونی از نظر کانفیگ ندارند
بنده پیشنهاد میکنم مدلی بخرید که زیاد فروش داشته مانند n56 این مدل ها اگر مشکلی یا چیزی براشون بوجود بیاد خیلی سریع تعمیر میشن نکته مهمتر این است که امتحان خود را پس داده اند
sajadgreat
26-06-2015, 19:59
جسارتا به تفاوت گرافیک n56 و k550 دقت کردید به نظرتون تفاوتی نمیکنن؟ پول بیشتر به ازای گرافیک کمتر؟ و اینکه گرافیک دو گیگ دل تو اجرای کتل آف به مشکل میخوره؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک بالا رو ببیند
اختلاف بسیار کم است
رم گرافیک اصلا و ابدا ربطی به بهتر اجرا شدن بازی نداره (منظوزم اختلاف بین ۲ و ۴ گیگ روی این تراشه است)
sajadgreat
26-06-2015, 21:54
نگفتید 128 بیتی بودن 950 توی اجرای برنامه های سی دو بیتی اخلال ایجاد میکنه یا نه اصلا میشه برنامه ها که اغلب 32 بیتی هستند رو همچین سیستمی اجرا کرد و اینکه اگر دو گیگ با چهار گیگ زیاد فرق نمیکنه پس مارک دل با مدلی گه معرفی کردم هم سیستم مناسب پ با توجه به قیمتش مقرون به صرفه تره
همونطور که فرمودید مدل هایی که اعلام کردم از نظر کانفیگ نزدیک به هم هستند ولی از نظر قیمت با هم تفاوت دارند اینه که انتخاب رو سخت میکنه در زمینه انتخاب سیستم بهتر دوستان دیگه هم اگه امکان داره نظر بدن اگه جای من بودید کدوم برند و مدل رو انتخاب میکردید؟
128بیت پهنای باند تراشه گرافیک هست و ربطی به برنامه ۳۲ بیتی یا ۶۴ بیتی نداره
بنظر بنده ایسوس بگیرید بهتره خدمات پس از فروشش توی ایران عالی هست
sajadgreat
26-06-2015, 23:09
لا تشکر از وفتی که گذاشتید حالا من میخوام ابسوس لگیرم کدوم.ذو بگیرم با توجا به فیمت و کانفبگ
1-k550 jk
2-n56 jk
3- 550jx
اولی 2980
دومی 3290
سومی 3100
منم کارایی دقیقا مثل دوستمون دارم و اینکه من بین این مدل دوستمون و y50-70 مدل ۲۰۱۴ و صفحه فول اچ دی موندم!به نظرتون کدوم بهتره.ممنون
Amir-Rainman
27-06-2015, 08:07
منم کارایی دقیقا مثل دوستمون دارم و اینکه من بین این مدل دوستمون و y50-70 مدل ۲۰۱۴ و صفحه فول اچ دی موندم!به نظرتون کدوم بهتره.ممنون
مطمئناً مشخصات Y5070 از K550 بهتره
ولی باز بهتر بود موارد مصرفی و الویت و بودجه تون رو میگفتین
مطمئناً مشخصات Y5070 از K550 بهتره
ولی باز بهتر بود موارد مصرفی و الویت و بودجه تون رو میگفتین
موارد مصرفی دقیق مثل دوستمون هست میخام نرافزارهای برق رو راحت بیاره تا سه چهار ساله دیگه و کم نیاره از لحاظ گرافیک هم قوی باشه گهگاهی بازی میکنم
sajadgreat
27-06-2015, 14:18
این مدلی که دوستمون گفت چه برندیه حدودا چنده؟؟؟
sajadgreat
02-07-2015, 13:50
سلام ، نگفتید k550 jx چطوره؟ اینم سری k
داغ میکنه و باید سری n ش رو با اختلاف 600000 تومن خرید؟
جهت اطلاع :
سری k :3100000
سری n: 3700000
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.