ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل قطع صدای مادربرد

piter1000
03-06-2015, 10:58
چند وقتی است که وقتی یک موزیک رو روی سیستم پخش می کنم صدا قطع و وصل می شود لطفاً دوستان اگه می تونن راهنمایی کنند ایراد از کجاست (مادربرد من گیگابایت)
سیستم ویروسی نیست (آنتی ویروسم کاملاً به روزه و همیشه ابزارهای ورودی رو قبل از اتصال چک می کنم)
درایور کارت صدا کاملاً نصب و به آخرین ورژن آپدیت می باشد
ویندوز سیستم 8.1 می باشد
کابل صدا و بلندگوها روی سیستم دیگر تست شده و کاملاً سالم می باشد
مطمئن نیستم اما فکر می کنم با تمام این تفاسیر فقط خروجی صدای مادربرد می تونه خراب باشه
دوستان اگه نظر یا پیشنهاد دیگری دارند لطفاً راهنمایی کنند
پیشاپیش از راهنمایی شما سپاسگذارم :n16:

EXTREME
03-06-2015, 17:14
چند وقتی است که وقتی یک موزیک رو روی سیستم پخش می کنم صدا قطع و وصل می شود لطفاً دوستان اگه می تونن راهنمایی کنند ایراد از کجاست (مادربرد من گیگابایت)
سیستم ویروسی نیست (آنتی ویروسم کاملاً به روزه و همیشه ابزارهای ورودی رو قبل از اتصال چک می کنم)
درایور کارت صدا کاملاً نصب و به آخرین ورژن آپدیت می باشد
ویندوز سیستم 8.1 می باشد
کابل صدا و بلندگوها روی سیستم دیگر تست شده و کاملاً سالم می باشد
مطمئن نیستم اما فکر می کنم با تمام این تفاسیر فقط خروجی صدای مادربرد می تونه خراب باشه
دوستان اگه نظر یا پیشنهاد دیگری دارند لطفاً راهنمایی کنند
پیشاپیش از راهنمایی شما سپاسگذارم :n16:

ببینید با ریستور به تاریخی که سیستم مشکل نداشت، مشکلتون حل میشه یا نه میتونه این مشکل از ویندوزتون یا درست نصب نشدن درایور صدا هم باشه

اگر مشکل نرم افزاری ندارید جک صدا رو تمیز کنید اگر درست نشد میتونه از خرابی جک صدا یا کنترلر صدا و یا مقاومت های فیوزی قبل از جک صدا برروی برد باشه

بهتره با یک پاور دیگه سیستم رو چک کنید

در صورتی که یکی از این مشکلات روی برد بود میتوانید یک کارت صدا تهیه کنید

piter1000
04-06-2015, 09:26
ممنون از راهنمایی شما دوست عزیز :n18:
با درصد خیلی بالایی میگم مشکل نرم افزاری نیست چون ویندوز مدت خیلی زیادی سالم و بدون تغییری در درایور صدا کار می کرده
فقط می خواستم بپرسم جک صدا چیه و چطوری باید تمیزش کرد (اگه تصویری هم داشته باشید ممنون میشم)
و یک سوال دیگه، اینکه میگین با یک پاور دیگه تست کنم دلیلش چیه؟

EXTREME
04-06-2015, 14:35
جک صدا همون فیشی است که سیم audio اسپیکر رو بهش متصل میکنید میتونید با پنبه و الکل تمیزش کنید موارد دیگرو هم که گفتم بررسی کنید

Sent from my GT-S7562 using Tapatalk