ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تاپيك اختصاصي آنتي ويروس Symantec AntiVirus

mojtaba-p30
13-09-2006, 18:31
سلام
این آنتی ویروس یکی از مشهورترین و بهترین آنتی ویروس هاست که می تونه ویروس هاوبرنامه های مخرب رو از هر نوع و نژادی که باشن تشخیص میده .
یک نکته در مورد این آنتی ویروس که بسیار حائز اهمیته اینکه فول ورژنه یعنی احتیاج به هیچ کرک و سریالی ندارید.
.................................................. .................................................. ..............................
در یه مورد خیلی بهش علاقه مند شدم می دونین برای چی چون قبلا از یکی از انتی ویروس های معروف استفاده می کردم ولی چون این انتی ویروس ها هم طرفدارانی دارن از بیان اسم اون خودداری مینکم خوب میرم سر اصل مطلب حدود چند بار با اون انتی ویروس قبلی کامپیوترمو اسکن کرد ولی هیچ ویروسی رو پیدا نکرد (با اینکه کامل آپدیت بود ولی با Symantec AntiVirus که اسکن کردم 5 ویروس رو شناسایی کرد(با اینکه آپدیتش این تاریخو داره:
05/04/2005)

mojtaba-p30
13-09-2006, 18:39
جهت کسب اطلاعات بیشتر به سایت زیر مراجعه کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک دانلودش رو پیدا نکردم لطفا یکی از دوستان زحمتشو بکشن
با تشکر

computerlover
18-09-2006, 10:15
سلام
تا اونجايي كه من ميدونم آنتي ويروس سيمانتك چيز خوبيه
ولي مشكل من اينه كه بلد نيستم چه جوري به روزش كنم البته من اونو توي يه شبكه نصب كردم ورزن 10 سيمانتك

ali comba
15-10-2006, 17:53
سلام دوستان
ولا جديدترين ورژنش 10.1.5.5000 هستش البته خودم هنوز دانلودش نكردم چون سرعت سايتش پائينه ولي اين لينك دانلودش هست. موفق باشيد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] rar
اينم كركش
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] cr_[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته مطمئن نيستم چون هنوز دانلودش نكردم. وقتي دانلودش كردم و مطمئن شدم اطلاع ميدم