PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل لاستیک و قیر

logos
02-06-2015, 19:16
سلام
امروز تو اتوبان تهران کرج کلی قیر که برای ترمیم اسفالت استفاده کرده بودن کنده شده و به 4 چرخ ماشین چسبیده ... به خاطر این قیر و اتاشغالا الان ماشین همش انگار توجاده خاکی پر از سنگ داره میره و تکون های شدید داره و جلو بندی داغون داره میشه.... میخ.ام بدونم چیکار میشه کرد تا بشه اینارو کامل پاک کرد چون اساسی چسبیده به چرخ و لای چرخ گیر کرده

alish.gibson
02-06-2015, 20:34
این کار شاید یه کم خنده دار بیاد ولی عملی میشه:n02:
بهترینش اینه که یه بار یه توی جاده ی ساف ساف ( اسفالت) دستی رو بکشید و یه بار گاز بدید به ماشین تا بکس باد کنه ( البته اگه دف جلو باشه)
و یه راه دیگه این که با نفت یا گازوئیل لاستیک هارو بشویید ( با سیم ظرف شور) که خیلی وقت گیر هست... همون پیشنهاد اولی فکر کنم بهتر باشه

raeesi
05-06-2015, 13:34
سلام
امروز تو اتوبان تهران کرج کلی قیر که برای ترمیم اسفالت استفاده کرده بودن کنده شده و به 4 چرخ ماشین چسبیده ... به خاطر این قیر و اتاشغالا الان ماشین همش انگار توجاده خاکی پر از سنگ داره میره و تکون های شدید داره و جلو بندی داغون داره میشه.... میخ.ام بدونم چیکار میشه کرد تا بشه اینارو کامل پاک کرد چون اساسی چسبیده به چرخ و لای چرخ گیر کرده

یکم گازوییل بردار و بریز روی لاستیک‌ها و کمی صبر کن تا قیر نرم بشه (سر ظهر و جلوی آفتاب بهترین زمان و مکانه) با یه تکه چوب یا فلز جوری که به لاستیک صدمه نزنی سعی کن قیرهای لای شیارهارو در بیاری و برای سطح اولیه لاستیک هم از یه کاردک فلزی که لبه تیز و برنده نداشته باشه یا پشت چاقو استفاده کن
اینجوری براحتی میتونی هم شیارهارو تمیز کنی و هم سطح رویی لاستیکو

این کار شاید یه کم خنده دار بیاد ولی عملی میشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهترینش اینه که یه بار یه توی جاده ی ساف ساف ( اسفالت) دستی رو بکشید و یه بار گاز بدید به ماشین تا بکس باد کنه ( البته اگه دف جلو باشه)
و یه راه دیگه این که با نفت یا گازوئیل لاستیک هارو بشویید ( با سیم ظرف شور) که خیلی وقت گیر هست... همون پیشنهاد اولی فکر کنم بهتر باشه

شما با این رفیقمون دشمنی داری یا با ماشینش؟ :n02:
اینجوری هم لاستیک نابود میشه هم خود ماشین فشار زیادی رو متحمل میشه، هم قیرهای داخل شیارهای لاستیک باقی می‌مونن و هم اینکه ممکنه بخاطر داغ شدن بیش از حد لاستیک، یهو بترکن و کار دست این دوستمون بدن
کاش این پستو زودتر میذاشتی با یکی مشکل داشتم اینجوری خیلی دوستانه دق دلیمو خالی می‌کردم :n08: