مشاهده نسخه کامل
: ضعیف شدن (کپ کردن) موتور با کولر روشن
سلام دوستان
من اردیبهشت پارسال یه سمند LX EF7 بنزینی خریدم و از همون موقع تا الآن ماشین وقتی کولرش روشن باشه به شدت کوپ میکنه. تعویض شمع و فیلرگیری و تمیز کردن شمع و دیاگ و .... همهرو امتحان کردم ولی ماشین توی دیاگ هیچ خطایی نشون نمیده. موقعی هم که شمعهارو تعویض یا حتی تمیز میکنم تا حدود نیمساعت تا یک ساعتی کارکردش کمی بهتره ولی بعدش باز همونجوری میشه.
توی این یک ساله بارها تعمیرگاههای مختلف رفتم ولی مشکل کماکان سرجاشه.
توی همین فروم هم توی کلوپ سمند در موردش صحبت کردم با دوستان ولی راه به جایی نبردیم!
alish.gibson
02-06-2015, 20:28
سلام....
اول اینو بگم که من با جای فیزیکی کولر سمند اشنایی ندارم
اولین کاری که باید بکنید اینه که تسمه کولر رو که به موتو وصله باز کنید ( البته یه کم دستو پا گیر هست) ببینید میتویند با دست موتور کولر ماشینتونو بچر خوند ( از لحاض سفتی و نرمی گردش منظورمه)... اگه سفت بود یعنی به زور چرخید مشکل از کولر هست نه موتور ماشین.. اگه خودتون تخصص دارید میتونید بازش کنید و گریس کاریش کنید البته باید هواستون باشه که ذغال هاشو الوده به گریس نکنید چون باعث اختلال در کار میشه...
سوال دیگه ای بود در خدمتم
سلام....
اول اینو بگم که من با جای فیزیکی کولر سمند اشنایی ندارم
اولین کاری که باید بکنید اینه که تسمه کولر رو که به موتو وصله باز کنید ( البته یه کم دستو پا گیر هست) ببینید میتویند با دست موتور کولر ماشینتونو بچر خوند ( از لحاض سفتی و نرمی گردش منظورمه)... اگه سفت بود یعنی به زور چرخید مشکل از کولر هست نه موتور ماشین.. اگه خودتون تخصص دارید میتونید بازش کنید و گریس کاریش کنید البته باید هواستون باشه که ذغال هاشو الوده به گریس نکنید چون باعث اختلال در کار میشه...
سوال دیگه ای بود در خدمتم
مرسی از راهنمایی ولی مشکل مربوط به کولر نیست دوست من
خودم حس میکنم مشکل از کویلی چیزی باشه چون مشکل باحتمال قریب به یقین مربوط به برق ماشینه که به اندازه کافی قوی نیست.
وقتی هم شمعو عوض میکنم یا حتی همین شمعی که روی ماشینه تمیز میکنم و میذارم سر جاش، تا چند دقیقهای شتاب ماشین بطور محسوسی بهتر میشه.
MOHAMMAD_ASEMOONI
06-06-2015, 16:13
سلام
از روزی که خریدین همیجور بوده ؟
گاز یا روغنِ اشتباه تزریق کردن به سیستم کولر باعث بسیار سفت شدن یا حتی جام شدن کمپرسور میشه و ماشین کپ میکنه
درست کار نکردن استپر هم در دور آرام , باعث لرزش شدید یا خاموش شدن هنگام روشن کردن کولر میشه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.