PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مخزن جوهر پرینتر

hamid3369
02-06-2015, 13:39
سلام دارم خدمت دوستان ایا این نظریه صحت داره یا خیر در مورد خشک نشدن هد

سلام.
بعضی از دوستان درباره مخزن پرسیدند که ایا میشه نصب کرد یا نه باید بگم که بله این دستگاه قابلیت نصب مخزن رو داره.
من خودم حدودا یک ماهی میشه که از دیجی گرفتم و روش مخزن هم نصب کردم و به گفته خود فروشندهی مخزن میشه 3500 تا برگه کپی بگیری اما بعدش باید کارتریجت رو عوض کنی.
برای خرید مخزن هم میتونید تو گوگل یه سرچ بزنید و سایت های زیادی هستند که میفروشند ام فقط یکی از اونا اموزش نحوه ی نصب مخزن رو داره و بقیه شون فقط مخزن رو میفروشن.پس اگه نحوه نصب مخزن رو بلد نیستید یا باید ببرید پرینتر بیرون براتون نصب کنند یا بیان خونتون و یا اینکه مخزن رو همراه با اموزش بخرید و خودتون نصب کنید.
مزایای مخزن اینه که لازم به شارژ و تعویض کارتریج نیست
2.هر وقت جوهرش تموم شد میری فقط جوهر میخریهر کدوم 5 تومنو چهارتا رنگ 20 تومن و میریزی توی مخزن و مخزن هم بیرون از پیرینتر قرار میگیره.
3.زیر کارتریج ها یه قسمتی است که به اون هد میگن که اگر حدودا 4-5 روز یکبار کپی نگیری خسک میشه و باید کل کارتریجو عوض کنی ولی با نصب مخزن هد اصلا خشک نمیشه حتی شما طولانی مدت هم استفاده نکنید.
4.هیچ تییری تو کیفیت چاپ نمیده مخزن جوهر
5. مهمترین مزیت مخزن اینه که چاپ براتون حتی از لیزری هم ارزون تر میفته.
خلاصه در کل اگه پرینتر جوهر افشان مخواید بخرید صددرصد برید و مخزن هم براش تهیه کنید.
امیدوارم ای مطالب که مفید بوده باشه.

Mahdi11Najafi
02-06-2015, 14:00
سلام
میتونم واسه پرینترم HP DeskJet D4163 مخزن نصب کنم؟
دو تا کارتریج میخوره بهش؛ یکی مشکی HP129 و یکی رنگی HP134,135,136 (البته فوتو هم جای مشکی میخوره HP138)
لظفا هزینش و آموزشش رو هم بگین و از کجا میتونم تهیه کنم لوازمش رو توی تهران؟
مرسی

hamid3369
02-06-2015, 17:16
دوست عزیز من اطلاع چندانی ندارم اون متن بالا رو توی دی جی کالا پیدا کرده بودم که یکی گفته بود اگه مخزنی کنید هد خشک نمیشه منم اینجا سوال کردم در موردش

کارتریج های جوهر افشان رو فک کنم بشه مخزنی کرد . یه سری فیلم تو حساب کاربریم هست ببینید . اپارات شارژ کارتریج سرچ کنید
برای خرید مخزن جوهر تو تهران اطلاع چندانی ندارم ولی سایت مها شاپ یه سری مخزن داره فک کنم باید مخزن بدون کارتریج فابریک بخریم سپس نصب کنیم
ا

hamid3369
02-06-2015, 17:26
جهت مشاهده اموزش شارژ کارتریج و سایر [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه فرمایید

Mahdi11Najafi
02-06-2015, 18:46
اتفاقا این سایت هم رفتم ولی مخصوص پرینتر من نداشت مخزن
فقط کارتریج فابریکش رو داشت

hamid3369
02-06-2015, 22:41
میدونی باید مخزنو خالی بخری بدون کارتریج فابریک فیلمش هست یه سری مراحل داره نصب میشه رو کارتریج معمولی
کار بکنه شرطه

hamid3369
04-06-2015, 17:10
دوستان یه سوال برام پیش اومده در مورد مخزن جوهر چطور به کارتریج روانه میشه ایا مخزن توسط چه نوع دمنده یا پمپاژی کنترل میشه