مشاهده نسخه کامل
: جایگزین برای رم سوخته
سلام دوستان
روی سیستمم یه رم Corsair XMS2 4GB (2x2GB) DDR2 800 MHz PC2 6400 بود
و در حال حاضر به دلیل اینکه یکیش سوخته ۲گیگ بیشتر رم ندارم و به مشکل خوردم
حالا میخواستم بدونم چه رمی بگیرم و جایگزین رم سوخته کنم . تا ۱00 تومن هم هزینه میکنم ( یه مقدار کم و زیادش مهم نیست )
ایا میشه یه ۴ گیگ به این ۲ گیگ اضافه کرد یا حتما باید ۲ گیگ باشه ؟
ممنون
afshin b
01-06-2015, 07:25
میشه ۴ گیگ هم اضافه کرد. اما اگر میخواید دوال چنل کار کنن ( دو برابر شدن سرعت رم ها) باید باس رم جدید هم ۸۰۰ باشه.
اگر ۴ گیگ اضافه کنین، دو گیگ اول از این ۴ گیگ، بصورت دوال با رم ۲ گیگ کار خواهد کرد و دو گیگ دوم اون، بصورت سینگل.
در کل اگر کلا با ۴ گیگ کارتون راه میافته بنظرم همون دو تا دو گیگ بگیرین. چون فکر کنم ۴ گیگ ddr2 کمیاب و گرون باشه
میشه ۴ گیگ هم اضافه کرد. اما اگر میخواید دوال چنل کار کنن ( دو برابر شدن سرعت رم ها) باید باس رم جدید هم ۸۰۰ باشه.
اگر ۴ گیگ اضافه کنین، دو گیگ اول از این ۴ گیگ، بصورت دوال با رم ۲ گیگ کار خواهد کرد و دو گیگ دوم اون، بصورت سینگل.
در کل اگر کلا با ۴ گیگ کارتون راه میافته بنظرم همون دو تا دو گیگ بگیرین. چون فکر کنم ۴ گیگ ddr2 کمیاب و گرون باشه
پس 2 گیگ میگیرم
پیشنهادی دارید چی بگیرم ؟
01-06-2015, 14:45
پس 2 گیگ میگیرم
پیشنهادی دارید چی بگیرم ؟
واللا نمیدونم تو بازار رم اصلی ddr2 نو پیدا میشه یا نه.
اما دست دو مثلا پاتریوت اصلی ۸۰۰ با هیت سینک پیدا میشه. من از این مدل استفاده کردم و راضی بودم.
Mr_100_dolari
01-06-2015, 19:38
سلام
دوست عزیز همونطوری که اقا افشین هم گفتن ddr 2 کم پیدا میشه و برند پاتریوت منم داشتم رم خوبی هست ...
فقط تجربه ای که دارم حتما رم که داری میگیری چون دست دو هستش قبلش اش با برنامه مخصوصش تست بگیر ... (memtest)
حتما توی بازی سنگین برو و یا مثلا از برنامه ای مثل کروم که مصرف رمش بالاست استفاده کن ببین ارور
BlueScreen ویندوز بهت نده ....
و حتما به خود رم دست بزن ببین که خارج از حد معمولی داغ نکرده باشه ...
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.