PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : دانلود کتاب نحوه ی یادگیری زبان انگلیسی

piishii
31-05-2015, 09:15
سلام به همه دوستان [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی از من اون روز پرسید که چطور زبانم رو خوب کنم؟ خوب خیال می کرد من دوره ای جایی رفتم اینا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ما هم آقا طی یک اتفاق خجسته ای پارسال با یک سایت و مدیرش اشنا شدیم و تازگی کتابی گذاشته به رایگان برای عموم اون رو بهش معرفی کردم و خوشش آمد و گفتم بقیه هم بهره ببرند قضیه از این قرار که سایت آموزش زبان انگلیسی کیو کیو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) یک کتاب فارسی در قالب 19 صفحه به نگارش روان در رابطه با نحوه ی بهتر یادگیری زبان منتشر کرده، دوستان می تونند در این صفحه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایمیل و اسم و فامیلشون رو وارد کنند ( حالا اسم و فامیل پسر عموتون هم بود عیب نداره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بعد روی دانلود کلیک کنند تا لینک بهشون داده بشه یا اینکه دیگه توی این دنیای مدرن خیلی راحت توی مرورگرشون کتاب لود بشه و از اونجا بتونند سیو کنند.
ایشالا شما هم بهره ببرید و یک دعایی در حق ما بکنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به امید پیروزی ایران در بازی امشب
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]