PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل ضعیف بودن بیش از حد سخت افزار

aliferdowsi10
30-05-2015, 17:48
سلام به همگی
یک ذره عنوان تاپیک نا مفهومه
راستش سیستم من از اونی که باید باشه،خیلی ضعیف تره
چجوری بگم منظورم اینه که باید بهتر از اینا کار کنه
به طور مثال assasins Creed Revelation رو تو پایین ترین رزولوشن هم با لگ اجرا میکنه.حتی بازی Call Of duty 2 رو
ممنون میشم راهنماییم کنید
اینم مشخصات سیتستم(میدونم ضعیفه ولی دیگه باید حداقل بازی های قدیمی رو درست اجرا کنه)
cpu:Pentium(R) Dual-Core CPU E5200 @ 2.50GHz x 2 ‎(2.50Ghz)‎
ram:2
graphic:NVIDIA GeForce 8400 GS

خیلی ممنون

EXTREME
30-05-2015, 20:44
سلام به همگی
یک ذره عنوان تاپیک نا مفهومه
راستش سیستم من از اونی که باید باشه،خیلی ضعیف تره
چجوری بگم منظورم اینه که باید بهتر از اینا کار کنه
به طور مثال assasins Creed Revelation رو تو پایین ترین رزولوشن هم با لگ اجرا میکنه.حتی بازی Call Of duty 2 رو
ممنون میشم راهنماییم کنید
اینم مشخصات سیتستم(میدونم ضعیفه ولی دیگه باید حداقل بازی های قدیمی رو درست اجرا کنه)
cpu:Pentium(R) Dual-Core CPU E5200 @ 2.50GHz x 2 ‎(2.50Ghz)‎
ram:2
graphic:NVIDIA GeForce 8400 GS

خیلی ممنون

خوب گرافیکتون برای بازی ضعیف است و مناسب نیست بهتره گرافیک رو ارتقا بدید همچنین رم رو هم زیاد کنید برای بازی حداقل 4 گیگ رم احتیاج دارید همچنین پلتفرم هم بهتره عوض بشه درکل سیستمتون برای بازی های جدید مناسب نیست و باید به فکر ارتقا باشید میتونید با نرم افزار fraps فریم گیری کنید ببینید چقدر فریم دارید در بازی کمتر از 24 فریم نباید داشته باشید اگر داشته باشید مشخص است

aliferdowsi10
31-05-2015, 13:10
خوب گرافیکتون برای بازی ضعیف است و مناسب نیست بهتره گرافیک رو ارتقا بدید همچنین رم رو هم زیاد کنید برای بازی حداقل 4 گیگ رم احتیاج دارید همچنین پلتفرم هم بهتره عوض بشه درکل سیستمتون برای بازی های جدید مناسب نیست و باید به فکر ارتقا باشید میتونید با نرم افزار fraps فریم گیری کنید ببینید چقدر فریم دارید در بازی کمتر از 24 فریم نباید داشته باشید اگر داشته باشید مشخص است

من منظورم این بود بازی قدیمی هم خیلی روون نیست
یه سوال دیگه.من الان هر گرافیکی که دلم بخواد،میتونم بخرم؟یعنی به مادربرد ربطی نداره؟

EXTREME
31-05-2015, 17:06
من منظورم این بود بازی قدیمی هم خیلی روون نیست
یه سوال دیگه.من الان هر گرافیکی که دلم بخواد،میتونم بخرم؟یعنی به مادربرد ربطی نداره؟

عرض کردم با نرم افزار fraps فریم گیری کنید در بازی معمولی و مقدار فریم رو بگید

اگر مینتون اسلات pci express 2.0 x16 رو داشته باشه که داره میتونید هرگرافیکی روش نصب کنید منتها پردازندتون هم باید خوب باشه که برای گرافیک محدودیت ایجاد نکنه و پاور سیستمتون هم مناسب باشه