PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : گاز برقی پارس 93 TU5

van123
29-05-2015, 17:01
سلام دوستان
من به پارس مدل 93 TU5 دارم
مشکلی که دارم اینه که وقتی میزنی دنده باید گاز ماشین فول بگیری کلاچ ول کنی والا ماشین خاموش میشه
و یا صدای فیلر ها در میاد و بخاطر همین مشکل تو زمان تعویض دنده ماشین خیلی تکون داره
سوال کردم میگن چون گازش برقیه
شدم مثل آماتوراااا تو این ماشین:n10::n02:
راه حل داره؟
باید چیکار کنم؟

Pourya-pc
29-05-2015, 20:08
سلام دوستان
من به پارس مدل 93 TU5 دارم
مشکلی که دارم اینه که وقتی میزنی دنده باید گاز ماشین فول بگیری کلاچ ول کنی والا ماشین خاموش میشه
و یا صدای فیلر ها در میاد و بخاطر همین مشکل تو زمان تعویض دنده ماشین خیلی تکون داره
سوال کردم میگن چون گازش برقیه
شدم مثل آماتوراااا تو این ماشین:n10::n02:
راه حل داره؟
باید چیکار کنم؟

پارس LX دریچه گاز سیمی هست کلا ۲۰۶ ها هم سیمی شدن . درضمن این موضوع ربطی به مشکل شما نداره .
احتمال زیاد مشکل از گیرباکس و دیسک و صفحه هست . شما درجا گاز میدی که مشکل ندارید ؟
اگر ندارید ۱۰۰٪ دیسک و صفحه مشکل داره یا صفحه تموم شده .

van123
29-05-2015, 20:36
پارس LX دریچه گاز سیمی هست کلا ۲۰۶ ها هم سیمی شدن . درضمن این موضوع ربطی به مشکل شما نداره .
احتمال زیاد مشکل از گیرباکس و دیسک و صفحه هست . شما درجا گاز میدی که مشکل ندارید ؟
اگر ندارید ۱۰۰٪ دیسک و صفحه مشکل داره یا صفحه تموم شده .

ماشین از صفری همین شکلی بوده
گاز فول باشه مشکلی نداره
میدونی در اصل فک میکنم کلاچ که ول میکنی انگار گاز خالی میکنه واسه همین تکون میده و یا خاموش میشه
ماشین 5-6 ماه در آومده و از روز اول همین جور بود

Pourya-pc
30-05-2015, 10:23
ماشین از صفری همین شکلی بوده
گاز فول باشه مشکلی نداره
میدونی در اصل فک میکنم کلاچ که ول میکنی انگار گاز خالی میکنه واسه همین تکون میده و یا خاموش میشه
ماشین 5-6 ماه در آومده و از روز اول همین جور بود

شما ۱۰۰٪ دیسک و صفحه ماشینت مشکل داره . ۲۰۶ منم همینجور بود یعنی کسی اولین بار مینشست خاموش میکرد .
ببرید نمایندگی رایگان براتون عوضش میکنن و درست میشه .

van123
30-05-2015, 16:45
شما ۱۰۰٪ دیسک و صفحه ماشینت مشکل داره . ۲۰۶ منم همینجور بود یعنی کسی اولین بار مینشست خاموش میکرد .
ببرید نمایندگی رایگان براتون عوضش میکنن و درست میشه .

:n04::n04:
حالا صفحه هس یا دیسک و صفحه
یعنی میشه از صفری خراب باشه؟
ولی مشکلی که داره نشون میده حرف شما درسته ولی چون ماشین صفر بود اصلا احتمال دیسک نمیدادم

Pourya-pc
30-05-2015, 18:40
:n04::n04:
حالا صفحه هس یا دیسک و صفحه
یعنی میشه از صفری خراب باشه؟
ولی مشکلی که داره نشون میده حرف شما درسته ولی چون ماشین صفر بود اصلا احتمال دیسک نمیدادم

جفتش رو نمایندگی عوض میکنه . همشون مشکل دارن که با تعویض حل میشه .
آخرین پست خرابی خودروهای داخلی رو در امضام میتونید مشاهده کنید کمک خوبی هست .