مشاهده نسخه کامل
: گاز برقی پارس 93 TU5
سلام دوستان
من به پارس مدل 93 TU5 دارم
مشکلی که دارم اینه که وقتی میزنی دنده باید گاز ماشین فول بگیری کلاچ ول کنی والا ماشین خاموش میشه
و یا صدای فیلر ها در میاد و بخاطر همین مشکل تو زمان تعویض دنده ماشین خیلی تکون داره
سوال کردم میگن چون گازش برقیه
شدم مثل آماتوراااا تو این ماشین:n10::n02:
راه حل داره؟
باید چیکار کنم؟
Pourya-pc
29-05-2015, 20:08
سلام دوستان
من به پارس مدل 93 TU5 دارم
مشکلی که دارم اینه که وقتی میزنی دنده باید گاز ماشین فول بگیری کلاچ ول کنی والا ماشین خاموش میشه
و یا صدای فیلر ها در میاد و بخاطر همین مشکل تو زمان تعویض دنده ماشین خیلی تکون داره
سوال کردم میگن چون گازش برقیه
شدم مثل آماتوراااا تو این ماشین:n10::n02:
راه حل داره؟
باید چیکار کنم؟
پارس LX دریچه گاز سیمی هست کلا ۲۰۶ ها هم سیمی شدن . درضمن این موضوع ربطی به مشکل شما نداره .
احتمال زیاد مشکل از گیرباکس و دیسک و صفحه هست . شما درجا گاز میدی که مشکل ندارید ؟
اگر ندارید ۱۰۰٪ دیسک و صفحه مشکل داره یا صفحه تموم شده .
پارس LX دریچه گاز سیمی هست کلا ۲۰۶ ها هم سیمی شدن . درضمن این موضوع ربطی به مشکل شما نداره .
احتمال زیاد مشکل از گیرباکس و دیسک و صفحه هست . شما درجا گاز میدی که مشکل ندارید ؟
اگر ندارید ۱۰۰٪ دیسک و صفحه مشکل داره یا صفحه تموم شده .
ماشین از صفری همین شکلی بوده
گاز فول باشه مشکلی نداره
میدونی در اصل فک میکنم کلاچ که ول میکنی انگار گاز خالی میکنه واسه همین تکون میده و یا خاموش میشه
ماشین 5-6 ماه در آومده و از روز اول همین جور بود
Pourya-pc
30-05-2015, 10:23
ماشین از صفری همین شکلی بوده
گاز فول باشه مشکلی نداره
میدونی در اصل فک میکنم کلاچ که ول میکنی انگار گاز خالی میکنه واسه همین تکون میده و یا خاموش میشه
ماشین 5-6 ماه در آومده و از روز اول همین جور بود
شما ۱۰۰٪ دیسک و صفحه ماشینت مشکل داره . ۲۰۶ منم همینجور بود یعنی کسی اولین بار مینشست خاموش میکرد .
ببرید نمایندگی رایگان براتون عوضش میکنن و درست میشه .
شما ۱۰۰٪ دیسک و صفحه ماشینت مشکل داره . ۲۰۶ منم همینجور بود یعنی کسی اولین بار مینشست خاموش میکرد .
ببرید نمایندگی رایگان براتون عوضش میکنن و درست میشه .
:n04::n04:
حالا صفحه هس یا دیسک و صفحه
یعنی میشه از صفری خراب باشه؟
ولی مشکلی که داره نشون میده حرف شما درسته ولی چون ماشین صفر بود اصلا احتمال دیسک نمیدادم
Pourya-pc
30-05-2015, 18:40
:n04::n04:
حالا صفحه هس یا دیسک و صفحه
یعنی میشه از صفری خراب باشه؟
ولی مشکلی که داره نشون میده حرف شما درسته ولی چون ماشین صفر بود اصلا احتمال دیسک نمیدادم
جفتش رو نمایندگی عوض میکنه . همشون مشکل دارن که با تعویض حل میشه .
آخرین پست خرابی خودروهای داخلی رو در امضام میتونید مشاهده کنید کمک خوبی هست .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.