ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بک آپ گیری + درایورها در لپ تاپ های فاقد ویندوز ؟؟

Nocturne
29-05-2015, 11:58
سلام. لپ تاپ هایی که توی مشخصات زده فاقد سیستم عامل، یعنی باید خودم از این ویندوزهای کرک شده بریزم؟! (مانند: این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]))
روی لپ تاپ ها یه برنامه رسمی از طرف خود شرکت برای بک آپ گیری از دستگاه هست، حالا اینها بک آپ گیریشون چطوری انجام میشه وقتی اصلا ویندوزی روشون نیست؟
و اینکه درایورهاش چطور نصب میشه؟...
آیا برای این دو تا کار، اینها dvd ای چیزی در بسته لپ تاپ قرار میدن؟

بک آپ و کارکرد بدون مشکل سیستم عامل با سخت افزارها برای من خیلی مهمه. من حوصله دانلود درایور و عیب یابی و اینها رو ندارم.
میخوام درایورهای شرکت رو داشته باشه . و اینکه روز اول یه بک آپ بگیرم تا هر وقت خراب شد با دو سه ساعت وقت همه چیر رو برگردونم به حالت اول.
یا اگه بخوام ورژن های جدید تر ویندوز رو بریزم روی همون بریزم و آپگریدش کنم نه اینکه جدا از اول بریزم تا بدون اشکال کار کنه..

a_bayan
29-05-2015, 14:10
سلام.بله مثل همین لپتاپ.باید براشون ویندوز کرک بخرین.البته اگه پولشو دارین میتونین ویندوز اورجینال بخرین اما تقریبا نصف پول لپتاپ میشه...این لپتاپ و تمامی ایسوس ها در پکیجشون درایوراش هست اما خوب هر چند وقت یکبار باید درایورا رو اپدیت کنین...از خود سایت ایسوس میتونین دانلودش کنین.این جریان بک اپ هم من از لپتاپم بک اپ گرفتم اما تا حالا امتحان نکردم ببینم بر میگرده یا نه...

Nocturne
29-05-2015, 14:56
سلام.بله مثل همین لپتاپ.باید براشون ویندوز کرک بخرین.البته اگه پولشو دارین میتونین ویندوز اورجینال بخرین اما تقریبا نصف پول لپتاپ میشه...این لپتاپ و تمامی ایسوس ها در پکیجشون درایوراش هست اما خوب هر چند وقت یکبار باید درایورا رو اپدیت کنین...از خود سایت ایسوس میتونین دانلودش کنین.این جریان بک اپ هم من از لپتاپم بک اپ گرفتم اما تا حالا امتحان نکردم ببینم بر میگرده یا نه...

خب فرض کنید من این لپ تاپی که مثال زدم خریدم و از این ویندوز کرک شده ها ریختم روش. بک آپش چطوری انجام میشه؟؟
برای مثال من قبلا وایو و ایسر داشتم بک آپشون توسط نرم افزار اختصاصی خودشون انجام میشد. یعنی اولین بار که لپ تاپ رو روشن میکردی بهت میگفت از طریق این برنامه dvd بذار و بک آپ بگیر...
اما وقتی ویندوز کرک شده رو خودت میریزی که دیگه نرم افزار به خصوصی از اون شرکت برای بک آپ گیری روی سیستم نیست (یا اونها نرم افزاری رو در جعبه قرار میدن؟). شما با چی بک آپ گرفتید؟؟

Nocturne
30-05-2015, 20:38
آپ!..........

Public Enemy
04-06-2015, 11:09
دوستان اینجا انجمن مشاوره خرید لپ تاپ هستش . سواالات مربوط به مشکلات درایوری بهتره در انجمن مشکلات نرم افزاری / درایور ها پرسیده بشه