ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : FIFA 16

صفحه ها : 1 [2]

LEO.M
02-01-2016, 18:29
اگه کرکش هنوز نیومده ملت چطوری بازی میکنن پس؟
یعنی اورجینال خریدید؟؟؟

اکثرا cd key اشتراکی میخرن و بازی میکنن.بقیه هم cd key اختصاصی که 250 تومن پولشه ولی خب میتونی آنلاین هم بازی کنی

hadi_vazi
02-01-2016, 19:56
اکثرا cd key اشتراکی میخرن و بازی میکنن.بقیه هم cd key اختصاصی که 250 تومن پولشه ولی خب میتونی آنلاین هم بازی کنی

مرسی داش
پس ماها که سی دی کی نمیخوایم فعلا بی خیال باشیم تا کرک بیاد....

Captain_America
02-01-2016, 23:25
سلام مجدد، دوستان من از والدز به عنوان ذخیره دخه آ استفاده میکردم تا اینکه این فصل گفته می خواد بازنشست بشه، چه دروازه بانی رو پیشنهادی میکنید تو نقل و انتقالات زمستانی بگیرم؟
هم جوون باشه و جای رشد داشته باشه هم با دروازه بان دوم بودن مشکلی نداشته باشه.
پول واسه دروازه بان خوب و با تجربه دارم ولی اکثرا میخوان فیکس بازی کنن.

Pitbull2015
03-01-2016, 15:38
سلام مجدد، دوستان من از والدز به عنوان ذخیره دخه آ استفاده میکردم تا اینکه این فصل گفته می خواد بازنشست بشه، چه دروازه بانی رو پیشنهادی میکنید تو نقل و انتقالات زمستانی بگیرم؟
هم جوون باشه و جای رشد داشته باشه هم با دروازه بان دوم بودن مشکلی نداشته باشه.
پول واسه دروازه بان خوب و با تجربه دارم ولی اکثرا میخوان فیکس بازی کنن.

سلام. من Thibaut Courtois رو پیشنهاد میدم. هم 23 سالشه، هم بازیش عالیه.

Captain_America
03-01-2016, 21:15
سلام. من Thibaut Courtois رو پیشنهاد میدم. هم 23 سالشه، هم بازیش عالیه.

اون که عالیه ولی خودش تو چلسی فیکسه فکر نکنم نه خودش نه دخه آ راضی به نیمکت نشینی بشن مگه یجور تو لاین آپ بازی های لیگ و حذفی و ... از هر دوشون به صورت ترکیبی استفاده کنم.

vahidreza2007
03-01-2016, 21:18
اون که عالیه ولی خودش تو چلسی فیکسه فکر نکنم نه خودش نه دخه آ راضی به نیمکت نشینی بشن مگه یجور تو لاین آپ بازی های لیگ و حذفی و ... از هر دوشون به صورت ترکیبی استفاده کنم.

اقا این قسمت رو میشه افلاین بازی کرد یا مربوط به قسمت انلاینه !

به نظر شبیه بخش مستر لیگ پس هستش و باید جالب باشه . اگر میشه بگو از کجا باید این قسمت رو شروع کنیم ؟

Captain_America
03-01-2016, 21:25
اقا این قسمت رو میشه افلاین بازی کرد یا مربوط به قسمت انلاینه !

به نظر شبیه بخش مستر لیگ پس هستش و باید جالب باشه . اگر میشه بگو از کجا باید این قسمت رو شروع کنیم ؟

افلاینه عزیز ، اسمش کریر هست و خیلی از مستر لیگ پس سطحش بالاتره ، واقعا حس یه مربی واقعی رو القا میکنه و خوبیش اینه به پیچیدگی فوتبال منیجر و فیفا منیجر نیست، هم از بازی لذت میبری هم از مدیریت تیم.

vahidreza2007
03-01-2016, 22:24
افلاینه عزیز ، اسمش کریر هست و خیلی از مستر لیگ پس سطحش بالاتره ، واقعا حس یه مربی واقعی رو القا میکنه و خوبیش اینه به پیچیدگی فوتبال منیجر و فیفا منیجر نیست، هم از بازی لذت میبری هم از مدیریت تیم.

ممنون دوست عزیز

در این قسمت فقط مربیگری میکنیم یا بازی هم میکنیم ؟ مثل مستر خرید و فروش هم داره ؟

Captain_America
04-01-2016, 09:29
ممنون دوست عزیز

در این قسمت فقط مربیگری میکنیم یا بازی هم میکنیم ؟ مثل مستر خرید و فروش هم داره ؟

بازی میکنیم کنترل تیم دست خودمون هست مثل بازی های معمولی ولی در نقش مربی هم هستیم و میتونیم خرید و فروش هم انجام بدیم.

Pitbull2015
04-01-2016, 15:23

اشکال نداره. شده، ترکیبی ازشون استفاده کن؛ ولی هر دوشونو داشته باش. به نظرم بهترین دروازه بانای لیگ برتر Courtois و De Gea هستن.

bbp
06-01-2016, 09:38
سلام دوستان
من که خسته شدم از اینکه کرک منتشر نشده تا الان و خواستم از فیفا بازان بپرسم که آیا تغییرات به نسبت ورژن قبل به حدی هست که ارزش داشته باشه آدم یه سی دی کی اشتراکی بخره ؟

و اگر این ارزش وجود داره شما از کجا پیشنهاد میکنید این سی دی کی رو بخرم ( اگر تبلیغ میشه خصوصی بفرماید )

ممنون

up
کسی نبود جواب بده

:n13:

king_james
06-01-2016, 10:23
برای خریدهای کریر از [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کن
مثلا برای دروازه بان ذخیره ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) جک بوتلند بهترین گزینه می تونه باشه

delpiero107
25-01-2016, 09:24
سی دی کی اشتراکی بخرین خودتون رو راحت کنین

moghaddas mfa
25-01-2016, 14:41
سی دی کی اشتراکی بخرین خودتون رو راحت کنین
شما خریدی ؟ چند؟ از کجا بی زحمت مارو هم از بلا تکلیفی درار

Pitbull2015
26-01-2016, 07:29
سلام. تو FIFA 16 چه جوری میشه مشخّصات یه بازیکن رو دید؟ زیرش نوشته که RS رو باید فشار بدی (که RS میشه همون شوک راست) که من وقتی فشارش میدم سمت داخل، هیچ اتّفاقی نمی افته. تا حالا کسی تونسته مشخّصات بازیکنا رو ببینه؟ مشکل از بازیه یا دسته؟ دسته ی من از این معمولی ها هستش. دسته دوبل 30 تومنی. (البتّه کلّاً با 3 تا دسته ی مختلف تست کردم. دو تا دسته دوبل و یه دسته تک. با اونا هم همین وضعه. اونا هم دسته های معمولی بودن.)
لطفاً جواب بدید. خیلی وقته می خوام مشخّصات بازیکنا رو تو FIFA 16 ببینم؛ ولی نمی تونم.
==========
سؤال دیگه این که چرا قبل از این که بازی شروع شه، وقتی میرم تو تب Formation و 4-3-3 Attack رو می چینم، بعد از این که وارد بازی میشه، بازم گزارشگر به انگلیسی میگه (تنها مهاجم فلانیه)؟ خب، جلو که Winger چپ و راست هم هست.
آخرین سؤال این که چطوری می تونم پست هر بازیکن رو عوض کنم؟ مثلاً می خوام Winger سمت چپم Second Striker بشه...

SamGun
16-02-2016, 14:12
اومدیم انتقاد کردیم از بازی اون اوایل دوستان چب چب نگاه کردن که نخیر This is a Beautiful game ! :دی

بعد از گذشت چند وقت و آپدیت های متعدد اون مشکلا تا حد زیادی حل شدن و توپ از حالت وزن توپ بولینگ به توپ سالن تغییر وزن داد :دی

عزیزان گرامی که با PS4 بازی میکنن اگه انلاین هستن منو از تو امضام ادد کنن بازی کنیم.

PouriArc
17-02-2016, 01:18
آنلاین بازی میکنید ادد کنید pouriarc

Dav0od
19-02-2016, 17:02
دوستان با 512 پارس آنلاین میتونم بدون لگ بازی کنم؟ سی دی کی بخرم؟
خواهش میکنم ج بدین :n16:

Dav0od
20-02-2016, 20:49
سلام، دوستان این ارور یعنی الان یکی دیگه داره از سی دی کی من استفاده میکنه؟ :n34:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

LEO.M
20-02-2016, 21:10
سلام، دوستان این ارور یعنی الان یکی دیگه داره از سی دی کی من استفاده میکنه؟ :n34:

yes .

Dav0od
24-02-2016, 14:24
اینم آخرین نتایج آنلاین من:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حریف نبود؟ :n02:
آی دی اوریجین منو ادد کنید: Davod1987

Dav0od
24-02-2016, 19:15
یه چیزش خیلی مسخره س که تا 3 تا گل میزنی از بازی میان بیرون و نتیجه همون 3 بر 0 میشه! بنظرم هرکس از وسط بازی اومد بیرون باید 3 گل به گل های خورده ش اضافه بشه

Master HBK
26-02-2016, 22:26
گرافیک fifa خیلیییی بهتر از pes هست ولی در کل کلا هیچی بهتر از pes نیست:n09:

tehran1500
04-03-2016, 21:22
سلام
این چی میگه؟؟

reza4024
05-03-2016, 19:27
سلام
این چی میگه؟؟

دوستان اگر کسی امتحانش کرده اطلاع رسانی کنه که جواب میده یا نه
ممنون

QSEVEN
07-03-2016, 10:42
دوستان با 512 پارس آنلاین میتونم بدون لگ بازی کنم؟ سی دی کی بخرم؟
خواهش میکنم ج بدین :n16:

ببینبد مهم همیشه سرعت نیست اکثر اوپراتورها پهنای باند رو باز میزارن روزاها که شما بیشترین استفاده از حجم رو بکنید تا مجبور شید دوباره بخرید

مهمترین چیز توی بازی ping هستش یعنی سرعتی که بین سیستم شما و سرور برقرا میشه اصولا برای بازی بدون لگ باید پینگ زیر 100 داشته باشید ولی تا زیر 200 هم قابل قبول هستش دیگه اینجا ایرانه :n02:

alish78
10-03-2016, 22:42
دوستان من الان حدود سه هفتس ک وقتی میخوام وصل شم ک انلاین بازی کنم این ارور رو میده در حالیکه مثل اینکه سرورای بازی مشکلی نداره
مشکل از چیه؟

alish78
11-03-2016, 19:14
کسی جوابی نداشت؟

tehran1500
26-03-2016, 22:35
اینجارو ببینید
3Dm کرک رو منتشر کرده کسی که بازیو داره کرک رو آزمایش کنه اگه راسته دان کنیم

- - - Updated - - -

اینجارو ببینید

- - - Updated - - -

اینجارو ببینید

- - - Updated - - -

اینجارو ببینید

- - - Updated - - -

اینجارو ببینید

- - - Updated - - -

اینجارو ببینید

- - - Updated - - -

اینجارو ببینید

- - - Updated - - -

اینجارو ببینید

- - - Updated - - -

اینجارو ببینید

- - - Updated - - -

اینجارو ببینید

- - - Updated - - -

اینجارو ببینید

- - - Updated - - -

اینجارو ببینید

nikaan
29-03-2016, 22:53
سلام

روی نسخه ی
Super Deluxe Edition اجرا نشد ( خودم همین نسخه رو دارم و تست کردم)
توی سایت های دیگه هم گفتن روی نسخه ی full unlock هم اجرا نشد

من فکر کنم الکی هست چون به همه میگه این کرک با نسخه ی شما سازگار نیست !!!

Malona
11-04-2016, 11:26
دوستان یعنی شما فقط بخاطر اینکه ده هزارتومن ندید معطل کرک موندید؟! یا کد اشتراکی مشکلاتی داره؟ من میخوام کد اشتراکی بگیرم ولی دقیقا نمیدونم از کجا بگیرم

- - - Updated - - -

jak_1300
21-04-2016, 20:21
سلام دوستان من میخوام فیفا ۱۵ رو انلاین بازی کنم با ایکس باکس وان و سی دی بازیمم انلاین هستش اما نمیتونم راهش چیه کسی میدونه چجوری میشه انلاین بازی کرد؟ وقتی میخواستم بازی کنم گفت باید publuc id داشته باشم منم رفتم تو سایت ea یه ایدی جدید ساختم با همون ایمیل هاتمیلم اما الان که میخوام بازی کنم میگه پروفایله شما اجلزه ورود نداره؟
کسی میدونه چی به چیه واسه انلاین بازی کردن چیکار باید کرد؟

jak_1300
21-04-2016, 20:22
سلام دوستان من میخوام فیفا ۱۵ رو انلاین بازی کنم با ایکس باکس وان و سی دی بازیمم انلاین هستش اما نمیتونم راهش چیه کسی میدونه چجوری میشه انلاین بازی کرد؟ وقتی میخواستم بازی کنم گفت باید publuc id داشته باشم منم رفتم تو سایت ea یه ایدی جدید ساختم با همون ایمیل هاتمیلم اما الان که میخوام بازی کنم میگه پروفایله شما اجلزه ورود نداره؟
کسی میدونه چی به چیه واسه انلاین بازی کردن چیکار باید کرد؟

Behnam_o2
26-04-2016, 13:34
باسلام خدمت دوستان
آقا مایه دسته شوک ویرا داریم توتنظیماتش از کنترل پنل ویبره چپ راست و both فعاله و دسته هم به خوبی میلرزه. حالا چطور میشه تو بازیهایی مثل فیفا این ویبره خوردنو حس کنیم؟
مثلا میگن توپ که به تیرک میخوره یا خطاهای سنگین دسته ویبره میزنه. خب چطوریه؟!؟ واس من نمیشه اصلا توبازی ویبره نمیخوره.
ممنون میشم راهنمایی کنید

Behnam_o2
26-04-2016, 15:09
خودم یافتم طبق این انجام دادم حل شد

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

EhsanCPU
26-04-2016, 15:33
سلام دوستان به نظر شما هنوز امیدی به اومدن c r a c k بازی هست ؟؟؟

moghaddas mfa
02-05-2016, 10:16
سلام اقا فک کنم فیفا 16 میشه بازی کرد لطفا یکی امتحان کنه خبرشو بده
.

آموزش نصب بازی فیفا 16
در ابتدا شما باید بازی فیفا 16 نسخه دمو را مطابق راهنمای زیر نصب کنید .آموزش نصب نسخه DEMO :- ابتدا فایل مورد نظر خود را دانلود کنید .- با استفاده از نرم افزار Winrar فایل را از حالت فشرده خارج کنید .- با استفاده از نرم افزار Virtual CloneDrive فایل ISO را در درایو مجازی اجرا کنید .- فایل setup.exe را اجرا کرده و مراحل نصب را ادامه دهید .- قبل از اجرای بازی نرم افزار Orgin را دانلود و نصب کنید .- اگر اکانت ندارید یک اکانت ساخته و سپس وارد نرم افزار شوید .- بخش Demo and Beta یا گزینه هایی مشابه را انتخاب کنید .- بازی Fifa 16 Demo را پیدا کرده و بر روی گزینه Download کلیک کنید .- بازی شروع به نصب می کند , پس از نصب 1 درصد از بازی آن را متوقف کنید .- حال فایل Setup را که نصب کرده بودید (پوشه ای به نام FIFA 16 DEMO) را یافته و پوشه را به طور کامل کپی کرده و به پوشه Origin Games انتقال دهید .- حال به نرم افزار اورجین بازگشته و اجازه دهید دانلود ادامه یابد .- نرم افزار یکبار فایل ها را چک کرده و پس از گذشت مدتی کوتاه بازی آماده اجرا می شود .- در هنگام ست آپ دموی بازی اگر احتیاجی به وارد کردن آدرس بازی بود بازی را در این آدرس نصب کنید : C:Program Files (x86)Origin GamesFIFA 16 Demo- بازی فیفا 16 نسخه FIFA 16 Super Deluxe Edition را دانلود کنید .- نرم افزار ORIGIN را نصب کنید .- تمام محتویات پوشه FIFA 16 Super Deluxe Edition را در پوشه FIFA 16 DEMO کپی کنید (اگر در هنگام کپی با اروری مواجه شدید دکمه SKIP را بزنید تا کپی به پایان برسد )- پوشه DLC و Data که در پوشه FIFA 16 DEMO واقع شده است را پاک کنید .- پوشه DLC و Data را از فایل FIFA 16 Super Deluxe Edition کپی و در پوشه FIFA 16 DEMO پیست کنید .- به فایل FIFA 16 DEMO رفته وارد پوشه dlc شوید و پس از آن فولدر dlc_powdll را پاک کنید .- محتویات پوشه REG-DAT را در پوشه FIFA 16 DEMO کپی و ریپلیس کنید .
- بازی را از طریق نرم افزار اوریجین یا Shortcut دستک تاپ اجرا کنید .- توجه کنید که فقط برای اجرای دفعه اول بازی باید انلاین باشید و برای اجرای بازی در دفعات بعدی اینترنت شما حتما باید قطع باشد و نرم افزار ORIGIN شما نیز در حالت آفلاین مود باشد .

Amir-Rainman
05-05-2016, 11:52
دوستان مث اینکه کرک جدا هم اومده !!

کسی تست کرده؟

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

elshaarawy
10-05-2016, 18:14
کرک به درد نمیخوره هم لگ داره هم کرش ... سی دی کی اشتراکی بخرید خودتو خلاص کنید ..... کسی خبر نداره dlc برای یورو 2016 میاد یا نه ؟؟؟؟

mohamad skystar
07-06-2016, 19:28
اوضاع خیلی سخت شد
از فیفا 2014 به بعد نصب و راه اندازی فیفا 2015 و 2016 خیلی سخت شد.
اکثر کاربران ایرانی سیستم مورد نیاز نداشتن مجبور به ارتقا شدن.
باید به فکر خرید پلی استیشن باشیم

مهندس الهه
08-06-2016, 01:11
انگار همه مشکل دارن واسه فیفا 16

اینو چجوری اجراش کنیم؟
کرک که از قرار معلوم نیست
لطفا یکی در مورد سی دی اشتراکی توضیح بده
و اینکه هزینه چقدره

Behnam_o2
08-06-2016, 01:27
آقا سایت خوبی میشناسم واسه سیدی کی اشتراکی نصبشم راحته.خودتونو معطل کرک نکنید. اکانت اشتراکی از 4 تومن هست تا 30 تومن،مزایای 30 تومنی در تعداد نصب و همچنین بلافاصله یوزر پسورد بهتون داده میشه.
آدرس سایتو خواستید پ خ بفرستید اینجا نمیشه گذاشت اجازه نمیدن.

Send from my Z2 D6503 using Taptalk

LEO.M
08-06-2016, 02:44
من پشت كار بعضي دوستان رو خيلي دوس دارم
هنوز منتظر كرك هستين دوستان؟!١٠ تومن بدين اشتراكي بگيريد،راحت

Sent from my iPhone using Tapatalk

Killzone2
08-06-2016, 11:27
سی دی کی اشتراکی وجود خارجی نداره دوستان!

لطفا گول یک مشت کلاه بردار رو نخورید........... خودتون پول بدید بازی رو بخرید خیلی بهتر از اینه برید سراغ این کار.

اکانت معلوم نیست دزدی باشه از کجا اورده باشن بعد مدتی هم جوابتون رو نمیدن و خلاصه همش عذاب هست.

متاسفانه بعد از قضیه کرک نشدن یک مشت سودجو از بی اطلاعی یک سری دارن سو استفاده میکن.

شما برید سایت های معتبر فروش سی دی کی ببینید کدومشون سی دی کی اشتراکی میدن؟!

با خرید بازی برای خودتون همیشه بهش دسترسی دارید و از امکانات آنلاین خیلی راحت استفاده کنید همینطور از سازنده بازی مورد علاقتون هم حمایت کنید با این کار.

Behnam_o2
08-06-2016, 11:35

لطفا گول یک مشت کلاه بردار رو نخورید........... خودتون پول بدید بازی رو بخرید خیلی بهتر از اینه برید سراغ این کار.

اکانت معلوم نیست دزدی باشه از کجا اورده باشن بعد مدتی هم جوابتون رو نمیدن و خلاصه همش عذاب هست.

متاسفانه بعد از قضیه کرک نشدن یک مشت سودجو از بی اطلاعی یک سری دارن سو استفاده میکن.

با خرید بازی برای خودتون همیشه بهش دسترسی دارید و از امکانات آنلاین خیلی راحت استفاده کنید همینطور از سازنده بازی مورد علاقتون هم حمایت کنید با این کار.
اینطور نیس خیلی از سایتا معتبرن و پشتیبانی خوبی دارن. تازه مگه چقد میخای پول بدی 10 تومن! یا 30 تومنی که خودم خریدمو 5 بار تاالان آپدیت کردم فیفارو و یوزر پسورد مجدد دادن بهم(بعد آپدیت بازی نیاز به اکتیو کردن مجدد داره)
بعدشم 6 ماهم برات کارکنه بازم ارزش داره، که اگه از سایت معتبر خرید بشه یکسال کامل پشتیبانی میکنند. من فیفا 15 و 16 رو به اینصورت بازی کردم.
اکانت اشتراکی قابلیت آنلاین بازی کردن نداره علتشم اینه که یک اکانتو به چندنفر میدن.ولی آفلاین راحت بازی میشه کردو باگ و مشکلات کرک رو نداره.

Killzone2
08-06-2016, 11:43
اینطور نیس خیلی از سایتا معتبرن و پشتیبانی خوبی دارن. تازه مگه چقد میخای پول بدی 10 تومن! یا 30 تومنی که خودم خریدمو 5 بار تاالان آپدیت کردم فیفارو و یوزر پسورد مجدد دادن بهم(بعد آپدیت بازی نیاز به اکتیو کردن مجدد داره)
بعدشم 6 ماهم برات کارکنه بازم ارزش داره، که اگه از سایت معتبر خرید بشه یکسال کامل پشتیبانی میکنند. من فیفا 15 و 16 رو به اینصورت بازی کردم.
اکانت اشتراکی قابلیت آنلاین بازی کردن نداره علتشم اینه که یک اکانتو به چندنفر میدن.ولی آفلاین راحت بازی میشه کردو باگ و مشکلات کرک رو نداره.

کلا همچین روشی نه تایید شده هست نه سالم. خیلی ها هم از این روش سرشون کلاه رفته!
من خودم خیلی وقته دارم بازی اوریجینال استفاده میکنم, این روش یک جور دزدی هست ک جدیدا باب شده. همون اکانت هم تازه معلوم نیست از کجا اوردن.

الان با 120 تومن میشه نسخه اوریجینال خرید و به تمام امکانات از جمله آنلاین بازی دسترسی داشت.

خلاصه این که حالا شما چون تجربه بدی نداشتی دلیلی بر سالم بودن کارشون نیسته چون نه این روش سالم هست نه فروشنده هاش... میتونم بالغ بر چندین نفر از همین سایت و سایت های دیگه بهتون معرفی کنم سی دی کی اشتراکی اومدن بگیرن و متاسفانه مشکلات براشون پیش اومده.

وقتی روش درست و منطقی داره دیگه چه دلیل داره سمت این روش بریم؟ نکته مهمتر هم راجب فیفا و ... به جذاببیت بخش آنلاینش هست.

Behnam_o2
08-06-2016, 11:48
کلا همچین روشی نه تایید شده هست نه سالم. خیلی ها هم از این روش سرشون کلاه رفته!
من خودم خیلی وقته دارم بازی اوریجینال استفاده میکنم, این روش یک جور دزدی هست ک جدیدا باب شده. همون اکانت هم تازه معلوم نیست از کجا اوردن.

الان با 120 تومن میشه نسخه اوریجینال خرید و به تمام امکانات از جمله آنلاین بازی دسترسی داشت.

خلاصه این که حالا شما چون تجربه بدی نداشتی دلیلی بر سالم بودن کارشون نیسته چون نه این روش سالم هست نه فروشنده هاش... میتونم بالغ بر چندین نفر از همین سایت و سایت های دیگه بهتون معرفی کنم سی دی کی اشتراکی اومدن بگیرن و متاسفانه مشکلات براشون پیش اومده.

وقتی روش درست و منطقی داره دیگه چه دلیل داره سمت این روش بریم؟ نکته مهمتر هم راجب فیفا و ... به جذاببیت بخش آنلاینش هست.
آره خب همیشه احتمال کلاه برداری هست واسه همین بهتره از چندنفر سوال پرسید واز سایتهایی که دیگران راضی بودن خرید کرد.
الان قیمت اورجینالش خب متعادل شده ولی چندماه اول قیمتش فکرکنم 210 یا 220 بوده که به هرحال هرکس نمیتونس بخره.

danielo
08-06-2016, 20:34

من الان چند ماه دارم از این سی دی کی اشتراکی استفاده میکنم .مشکلی نداشتم.
حتی همون اوایل که گرفتم یک بار اپدیت کردم و انلاین شدم.بعد از مدتی اکانتم پرید که زنگ زدم به من اکانت جدید داد. بعد از چند ماهه هنوز مشکلی ندارم

aram24
09-06-2016, 14:11
من کرک نصب کردم چرا اینقدر گرافیک پایینه چطور میشه گرافیکش رو تنظیم کرد

Behnam_o2
09-06-2016, 14:14
من کرک نصب کردم چرا اینقدر گرافیک پایینه چطور میشه گرافیکش رو تنظیم کرد
خب همون اول رو آیکن بازی کیلیک میکنی یه پنجره باز میشه عکس مسی هست برو تو سیتینگ تنظیماتو تغییر بده!

aram24
09-06-2016, 14:22
تنظیمات رو تغییر میدم ولی توی بازی گرافیک خیلی بدی داره تور دروازه شبیه گونی هست :)

Behnam_o2
09-06-2016, 14:27
تنظیمات رو تغییر میدم ولی توی بازی گرافیک خیلی بدی داره تور دروازه شبیه گونی هست :)
نباد اینطوری باشه،از مای داکیومنت و پوشه فیفا 16 فایل فیفا ستاپ رو بازکنید ببینید تغییرات اعمال شده اونجا. یانه.
اگه کارت انویدیا داری از تنظیمات geforce experience هم میتونی اقدام کنی اگه طرز کارشو بلدی که سادست.

aram24
09-06-2016, 15:51
نباد اینطوری باشه،از مای داکیومنت و پوشه فیفا 16 فایل فیفا ستاپ رو بازکنید ببینید تغییرات اعمال شده اونجا. یانه.
اگه کارت انویدیا داری از تنظیمات geforce experience هم میتونی اقدام کنی اگه طرز کارشو بلدی که سادست.

دمت گرم فایل setup.ini رو از فیفا 16 دمو ریختم توی پوشه فیفا 16 مشکل حل شد عجب گرافیکی شد

masoudmo
14-06-2016, 04:11
سلام دوستان من از cd key اشتراکی استفاده میکنم.یه مشکلی که دارم اینه که هر تقریبا یک هفته یبار ارور میده که you must be online when loging in for first time.و بعد از انلاین وارد شدن مشکل حل میشه و دوباره یه هفته بعد تکرار.چیکار باید بکنم واسه حل این مشکل که همیشه بتونم راحت افلاین بازی کنم.

LEO.M
14-06-2016, 05:57
Fifa 17 key miad?

EhsanCPU
14-06-2016, 14:56
Fifa 17 key miad?

تریلرش اومده :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

mohamad skystar
14-06-2016, 20:02
سلام
دوستان عزیز صحنه های آهسته بعد از کل یا خطا یا هر چیز دیگه
چطوری میشه حذفش کرد؟ اصلا میشه ؟
خیلی وقت تلف میشه

ابوالفضل.ا
02-07-2016, 20:08
سلام دوستان . من مدت هاست فیفا 16 رو با سی دی کی اشتراکی نصب کردم و استفاده میکنم و چندین باز هم ویندوز عوض کردم و دوباره اکتیو کردم و مشکلی نداشده . همیشه با فیفا کانفیگ 11 یا 12 دستمو تنظیم میکردم و فایلشو جایگذین میکردم ولی این بار که فیفامو اکتیو کردم دستم تو بازی بهم ریخته جای شوت و پاس و همش کلا . تو بازی هم درست میکنم ولی باز بهم میریزه . اصلا عجیب قریب شده . به usb دستگاه جدیدی هم نصب نکردم . ویندوز قبلیم ده بوده الانم ده ولی با اپدیت جدید تر . خلاصه هر کی راهی به بلده کمک کنه ♥

sirehsan
06-07-2016, 20:07
حرفه ای ترین بزای در موضوع فوتبال از هرنظر ...
اگه توی پیس روی خیلی سخت ببری توی اینجا روی متوسطش گیر میکنی
واقعن مثله پیس نیست که از وسط زمین گل بزنی:n09:

| SoRoush 8K |
07-07-2016, 23:49
حرفه ای ترین بزای در موضوع فوتبال از هرنظر ...
اگه توی پیس روی خیلی سخت ببری توی اینجا روی متوسطش گیر میکنی
واقعن مثله پیس نیست که از وسط زمین گل بزنی:n09:
دقیقا خیلی سخته لامصب :|
من فیفا 15 نداشتم قبلش فیفا 14 بود رو World Class که راحت اکثر تیمارو 3.4 تا میزدم و رو Legendary مثلا 1-0 اینا میبردم ...
ولی اینو الان رو Professional میبینی 0-0 میکنم به زور :|| (البته مقابل تیمایی مثل لیورپول و PSG و ... )
خیلی سخت شده نمیدونم چرا :n28:

danielo
08-07-2016, 16:06
دقیقا خیلی سخته لامصب :|
من فیفا 15 نداشتم قبلش فیفا 14 بود رو World Class که راحت اکثر تیمارو 3.4 تا میزدم و رو Legendary مثلا 1-0 اینا میبردم ...
ولی اینو الان رو Professional میبینی 0-0 میکنم به زور :|| (البته مقابل تیمایی مثل لیورپول و PSG و ... )
خیلی سخت شده نمیدونم چرا :n28:

من ولی مخالفم.بازی به شدت اسون شده . راحت همه را میبرم . اصلا همه چی معلومه .
فیفا 15 باز یک خورده چالش داشت

tehran1500
10-07-2016, 13:42
بالاخره کرک شد

saman123123
10-07-2016, 13:54
بالاخره کرک شد

توسط چه تیمی؟

moghaddas mfa
11-07-2016, 07:12
توسط چه تیمی؟

کرک که خیلی وقته اومده ولی بهتره از روش دور زدن نسخه دمو بازی کنین

tehran1500
11-07-2016, 15:21
فکر کنم 3dm
اگه خلاف قوانین نباشه یه فروشگاه اینترنتی معتبر داره میفروشه آدرس رو یذارم

animsprite
21-07-2016, 22:13
سلام من تازه همین امروز یه اکانت ارجین باز کردم ایدی animsprite
بازی فیفا رو ارجینال اختصاصی دارم ....ایا کار دیگری باید انجام بدم واسه بازی
هرکی خواست بازی کنیم هستم ...این اکانت برادرم هست ......منظورم این اکانت مشاره را می گم و لی توی اکانت ارجین با همین اسم خودم هستم ......فارسیم خوب نیست:n25:

| SoRoush 8K |
23-07-2016, 17:31
کرک که خیلی وقته اومده ولی بهتره از روش دور زدن نسخه دمو بازی کنین
من خودم از این روش بازی میکنم تضمینه همین کارو بکنید .

saman123123
23-07-2016, 17:43
من خودم از این روش بازی میکنم تضمینه همین کارو بکنید .

من قبلا از طریق دمو نصب کرده بودم،ویندوز عوض کردم،الان دوباره نسخه 13 گیگی و 3 گیگی دمو رو گرفتم ولی هر کاری کردم طبق آموزش آخرش اینترنتم قطع میکنم ولی بازم فعالسازی میخواد!

کسی میتونه راهنمایی کنه لطفا

| SoRoush 8K |
23-07-2016, 17:46
من قبلا از طریق دمو نصب کرده بودم،ویندوز عوض کردم،الان دوباره نسخه 13 گیگی و 3 گیگی دمو رو گرفتم ولی هر کاری کردم طبق آموزش آخرش اینترنتم قطع میکنم ولی بازم فعالسازی میخواد!

کسی میتونه راهنمایی کنه لطفا
طبق این کلیپ برو حله :
لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D9%84_%D9%86%D8%B5%D8%A8_%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C_ %D9%81%DB%8C%D9%81%D8%A7_16_%D9%88_%DA%A9%D8%B1%DA %A9_%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86_%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB %8C)

Behnam_o2
23-07-2016, 17:47
این روش دور زدن اصلا جالب نیس، گیم پلی بازی انگار مشکل دار میشه. یکی از دوستام نصبیده بود اصلا انگار فیفا نبود :-o گیم پلی عجیب بود،شوتها اوج میگرفت نمیدونم چرا. بااکانت اشتراکی بنصبین.

saman123123
23-07-2016, 22:49
دوستان این بید تو فیفا چطوریه؟ امروز اشتباها بجای buy now بید رو زدم یه میلیون سکم پرید فقط سه ثانیه مونده بود وقت خرید تموم بشه:n28::n28:

animsprite
24-07-2016, 23:10
فیفا 15 بازی می کردم و جالب و روان بود الان فیفا 16 دارم بازی می کنم خیلی کسل کننده هست اصلا نمیشه به راحتی مثل فیفا 15 مانور بدی ...نمی دوم مشکل چیه ایا فیفا 16 تغییر کرده .....بازیکنان رو نمی تونم با سرعت هدایت کنم و شوت ها عجیب غریب :n13:

EhsanCPU
24-07-2016, 23:50
فیفا 15 بازی می کردم و جالب و روان بود الان فیفا 16 دارم بازی می کنم خیلی کسل کننده هست اصلا نمیشه به راحتی مثل فیفا 15 مانور بدی ...نمی دوم مشکل چیه ایا فیفا 16 تغییر کرده .....بازیکنان رو نمی تونم با سرعت هدایت کنم و شوت ها عجیب غریب :n13:

سلام این مشکل بیشتر برای دوستانی هست که از روش دور زدن بازی بوسیله نسخه دمو استفاده میکنن

animsprite
25-07-2016, 09:50
سلام این مشکل بیشتر برای دوستانی هست که از روش دور زدن بازی بوسیله نسخه دمو استفاده میکنن

سلام ...ولی نسخه ای که بازی می کنم ارجینال و اختصاصی هست .:n03:

EhsanCPU
25-07-2016, 14:10
سلام ...ولی نسخه ای که بازی می کنم ارجینال و اختصاصی هست .:n03:
Update بازی را نصب کردین ؟؟؟

animsprite
26-07-2016, 11:31
Update بازی را نصب کردین ؟؟؟
ایکس باکس وان هست نمی دونم و لی باید ببینم با اپدیت درست میشه

Armin.Computer
26-07-2016, 18:08
سلام
دوستان من اصلا نمی تونم در قسمت Ultimate Team درست بازی کنم
همش میگه حریف وجود ندارد
خیلی باید بزنم تا بیاد
شایدم نیاد
همه کاری هم از دست بر می یومد انجام دادم
در قسمت عادی بازی که با بقیه آنلاین بازی کنی مشکلی ندارم

stealer
26-07-2016, 19:25
سلام
دوستان من اصلا نمی تونم در قسمت Ultimate Team درست بازی کنم
همش میگه حریف وجود ندارد
خیلی باید بزنم تا بیاد
شایدم نیاد
همه کاری هم از دست بر می یومد انجام دادم
در قسمت عادی بازی که با بقیه آنلاین بازی کنی مشکلی ندارم

ارور nat نمیده تو بخش سیزن بازی؟
من هم این مشکل رو داشتم مخصوصا توی التیمیت تیم که بعد از عوض کردن مودم درست شد
اگه مودمتون قدیمی هست عوضش کنید وگرنه تنظیمات nat مودم رو باید درست کنید

Armin.Computer
26-07-2016, 20:01
ارور nat نمیده تو بخش سیزن بازی؟
من هم این مشکل رو داشتم مخصوصا توی التیمیت تیم که بعد از عوض کردن مودم درست شد
اگه مودمتون قدیمی هست عوضش کنید وگرنه تنظیمات nat مودم رو باید درست کنید

ارور نت که میده بعضی مواقع
ولی همش میگه حریف پیدا نشد
واسه شما هم اینجور بود؟

stealer
27-07-2016, 08:36
ارور نت که میده بعضی مواقع
ولی همش میگه حریف پیدا نشد
واسه شما هم اینجور بود؟

بله دقیقا همین مشکل رو داشتم
مودم رو تعویض کردم الان خیلی راحت پیدا میکنه
مودم من تنظیمات nat نداشت واسه همین مجبور شدم عوضش کنم
شما هم اگه روترتون قدیمی هست حتما تعویضش کنید وگرنه با شرکت تماس بگیرید

Armin.Computer
27-07-2016, 11:41

مودم جدیدی که خریدی چی هست؟
مودم من زده NAT فعاله ولی قدیمی هست

danielo
27-07-2016, 16:47

nat باید چند باشه ؟ مشکل روی نت 3 داره ؟
با 4g ایرانسل دچار مشکل میشیم ؟

stealer
27-07-2016, 16:58
مودم جدیدی که خریدی چی هست؟
مودم من زده NAT فعاله ولی قدیمی هست

مودم قبلی من zyxel بود توی اون هم نت فعال بود ولی خوب مشکل داشت:دی
مودم جدیدم tp-link هست البته اگه بشتر پول داشتم d-link میگرفتم:دی

stealer
27-07-2016, 17:01
nat باید چند باشه ؟ مشکل روی نت 3 داره ؟
با 4g ایرانسل دچار مشکل میشیم ؟

باید امتحان کنید ولی فکر نمیکنم مشکلی داشته باشه
4g ایرانسل هم اگه پینگ مناسبی داشته باشید مشکلی نداره واسه بازی
راستی این ارور نت روی بقیه بازی ها هم مشکل داره مثلا pes اصلا نمیتونی روم بسازی یا توی کال اف هم خیلی سخت میشه هم بازی پیدا کنی
اگه توی بقیه بازی های انلاین مشکل نداری توی فیفا هم نباید مشکلی باشه

CV30
27-07-2016, 18:32
نمیدونم چرا تور دروازه کیفیت پایینی داره تو بازی فیفا 15 اینجوری نبود . تنظیماتم رو اخره. با اپدیت حل میشه...

اپدیت شماره 5 رو دانلود کردم باید کجا بریزمش .

loyal_boy
28-07-2016, 16:56
دوستان با عرض پوزش اگه امانش هست یه کرکی که درست کار کنه برامون معرفی کنید...

من چند مورد رو امتحان کردم فایده ای نداشته

ممنون میشم

Armin.Computer
07-08-2016, 12:53
سلام
دوستان من با پیدا کردن حریف مشکل دارم
تو قسمت Ultimate هم مشکل دارم
در حدی که دیگه بی خیالش شدم
چیکار باید کرد؟

danielo
07-08-2016, 14:58
سلام
دوستان من با پیدا کردن حریف مشکل دارم
تو قسمت Ultimate هم مشکل دارم
در حدی که دیگه بی خیالش شدم
چیکار باید کرد؟

من م مشکل داشتم .اصلا التیمیت پیدا نمیکرد .
از فیلتر شکن مختلف استفاده کردم . با یکی از فیلتر شکنا که واسه سرور انگلیسه خوب پیدا میکنه .

Armin.Computer
07-08-2016, 15:22
من م مشکل داشتم .اصلا التیمیت پیدا نمیکرد .
از فیلتر شکن مختلف استفاده کردم . با یکی از فیلتر شکنا که واسه سرور انگلیسه خوب پیدا میکنه .

مشکل پینگ پیدا نمی کنی؟؟؟؟؟؟؟؟

danielo
07-08-2016, 15:35
مشکل پینگ پیدا نمی کنی؟؟؟؟؟؟؟؟

95 درصد موقع ها نه. البته من از 4g ایرانسل استفاده میکنم.
از این فیلتر شکنا بگیر که چندین سرور دارند. بالاخره یکیش شاید خوب در بیاد.
مثلا واسه من سرور المان پیدا نمیکنه ولی انگلیس پیدا میکنه

Armin.Computer
07-08-2016, 15:46
95 درصد موقع ها نه. البته من از 4g ایرانسل استفاده میکنم.
از این فیلتر شکنا بگیر که چندین سرور دارند. بالاخره یکیش شاید خوب در بیاد.
مثلا واسه من سرور المان پیدا نمیکنه ولی انگلیس پیدا میکنه

چرا اینجوریه؟
شانس ماست
مشکل اینه که با کاپ کم و با سیژن خیلی خیلی کمتر مشکل دارم

danielo
07-08-2016, 16:04
چرا اینجوریه؟
شانس ماست
مشکل اینه که با کاپ کم و با سیژن خیلی خیلی کمتر مشکل دارم

دقیقا . تو سیزن من زیاد مشکلی نداشتم یعنی حداقل با چند بار زدن میمود ولی تو التیمیت اصلا .ولی الان زیاد مشکل ندارم .باز اذیت میکنه ولی نه دیگه اونطوری

Ami R 940
19-08-2016, 19:14
رهای هست بازی رو تو درایو x نصل نکنم؟ بازی رو خریدم اما اتوماتیک رو x میخواد نصب کنه..درایو سی هم جا خالی کم دارم

چاره ای هست ؟

Captain_America
02-09-2016, 16:40
تاثیر قهرمانی فصل گذشته لستر در آمار فیفا (مقایسه فیفا ۱۵ و ۱۶ ) در قالب یه اینفوگرافی زیبا :

Armin.Computer
02-09-2016, 17:54
دوستان قسمت Ultimate Team پر طرفدار تره یا معمولی؟؟؟

amir2m2a
01-12-2016, 19:02
سلام دوستان
کرک برای ویندوز 8 اومده؟؟
یا باید cd key تهیه کرد

jak_1300
02-12-2016, 04:02
این قسمت ultimate team داستانش چیه نمیشه بازیکن خوب برداشت یه مشت بازیکن اشغال میده به ادم به چه درد میخوره اخه

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

golmohammadi
23-12-2016, 13:21
سلام
این بازی الان کرک داره؟
اگه اره لینک اموزش لطفا

golmohammadi
31-12-2016, 23:30
چقدر سوتو کوره
نصب و اجراش کردم هر کسی مشکلی نداشت
با فیفا 14 خیلی فرق داره

محمد نامدار
02-03-2017, 13:37
سلام
من فیفا 16 دانلود کردم دمو و اصلیشو
مراحل نصبش که خیلی هم دشواره رفتم
البته ی قسمتش که خیلی هم اذیت کرد و نمیدونم درست انجام شده یا نه ولی حالا
به مرحله ثبت اوریجین رسیدم / ولی وقتی میرم که عضو بشم تو اوریجین - هی میاد بیرون و نمیشه کاری کرد

چکار باید کرد به نظرتون ؟ راهنمایی لطفاً
خیلی وقته گیرشم

Pitbull2015
02-03-2017, 14:13
سلام
من فیفا 16 دانلود کردم دمو و اصلیشو
مراحل نصبش که خیلی هم دشواره رفتم
البته ی قسمتش که خیلی هم اذیت کرد و نمیدونم درست انجام شده یا نه ولی حالا
به مرحله ثبت اوریجین رسیدم / ولی وقتی میرم که عضو بشم تو اوریجین - هی میاد بیرون و نمیشه کاری کرد

چکار باید کرد به نظرتون ؟ راهنمایی لطفاً
خیلی وقته گیرشم

سلام. اوّل باید با ف.یلتر شکن وصل بشید (ترجیحاً با IP آمریکا)، بعد Origin به صورت خودکار خودشو به آخرین نسخه آپدیت می کنه و شما می تونید از طریق خود برنامه ی Origin ثبت نام کنید. حجم آپدیت شدنش حدوداً 330 مگابایته!

محمد نامدار
02-03-2017, 15:04
سلام. اوّل باید با ف.یلتر شکن وصل بشید (ترجیحاً با IP آمریکا)، بعد Origin به صورت خودکار خودشو به آخرین نسخه آپدیت می کنه و شما می تونید از طریق خود برنامه ی Origin ثبت نام کنید. حجم آپدیت شدنش حدوداً 330 مگابایته!

ای پی آمریکا حالا از کجا بیارم ؟
با ف ر .........گ ...ت حل میشه موضوع ؟ ;)

Pitbull2015
02-03-2017, 15:52
ای پی آمریکا حالا از کجا بیارم ؟
با ف ر .........گ ...ت حل میشه موضوع ؟ ;)

باید از سایتی که میخواید ازش ف.یلترشکن بخرید، قبل خرید بپرسید که سرور آمریکا دارن یا نه!
نمی دونم. F/ree Gate رو تست نکردم تا حالا. تست کنید. شاید جواب بده!

محمد نامدار
04-03-2017, 19:35
باید از سایتی که میخواید ازش ف.یلترشکن بخرید، قبل خرید بپرسید که سرور آمریکا دارن یا نه!
نمی دونم. F/ree Gate رو تست نکردم تا حالا. تست کنید. شاید جواب بده!

سلام
ی مشکل دیگه پیش اومده حالا
وارد اوریجین شدم - مرحله دوم که یوزر نیم میزنیم و ایمیل و پسورد
پسورد که میزنم بجای اینکه تیک بخوره - قرمز میشه و تایید نمیکنه چرا ؟

Pitbull2015
04-03-2017, 22:00
سلام
ی مشکل دیگه پیش اومده حالا
وارد اوریجین شدم - مرحله دوم که یوزر نیم میزنیم و ایمیل و پسورد
پسورد که میزنم بجای اینکه تیک بخوره - قرمز میشه و تایید نمیکنه چرا ؟

سلام. احتمالاً تو پسوردتون Space زدید. برنامه ی Origin اجازه نمیده تو پسورد از Space استفاده کنید. فقط حروف بزرگ و کوچیک انگلیسی و عدد. همین!

محمد نامدار
04-03-2017, 22:49
سلام. احتمالاً تو پسوردتون Space زدید. برنامه ی Origin اجازه نمیده تو پسورد از Space استفاده کنید. فقط حروف بزرگ و کوچیک انگلیسی و عدد. همین!

ایرادش حروف کوچیک و بزرگ بود که حل شد
حالا وارد شده
اول اینکه فقط fifa 15 داره و ی سری بازیه دیگه
بعد تو قسمت story که میزنم - ارور میده - هیچی نمیاره تو صفحه

Pitbull2015
05-03-2017, 01:20
ایرادش حروف کوچیک و بزرگ بود که حل شد
حالا وارد شده
اول اینکه فقط fifa 15 داره و ی سری بازیه دیگه
بعد تو قسمت story که میزنم - ارور میده - هیچی نمیاره تو صفحه

چرا، اتفّاقاً بازی های دیگه مثل فیفا 16 و 17 هم داره.
چه خطایی میده؟ متنشو بذارید.

محمد نامدار
05-03-2017, 18:48
چرا، اتفّاقاً بازی های دیگه مثل فیفا 16 و 17 هم داره.
چه خطایی میده؟ متنشو بذارید.

تو قسمت مای گیم نداشت
قستمت استوری هم که میزنم این ارور میده
َAccess denided
you don't have permission to access "[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]" on this server
Reference #18 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) .b184a17.1488726916.1806343b

Pitbull2015
05-03-2017, 20:04
تو قسمت مای گیم نداشت
قستمت استوری هم که میزنم این ارور میده
َAccess denided
you don't have permission to access "[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]" on this server
Reference #18 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) .b184a17.1488726916.1806343b

توی My Games بازی هایی قرار می گیرن که شما اونا رو خریده باشین. از اون لیست باید از گزینه های دیگه ـش برای پیدا کردن بازی استفاده کنید (اسم اون گزینه رو یادم رفت). بگردید، هست.
این خطا برا اینه که F/ree Gate جواب نمیده روش. باید از یه ف/یلترشکن دیگه استفاده کنید.

محمد نامدار
09-03-2017, 21:24
توی My Games بازی هایی قرار می گیرن که شما اونا رو خریده باشین. از اون لیست باید از گزینه های دیگه ـش برای پیدا کردن بازی استفاده کنید (اسم اون گزینه رو یادم رفت). بگردید، هست.
این خطا برا اینه که F/ree Gate جواب نمیده روش. باید از یه ف/یلترشکن دیگه استفاده کنید.

سلامٌ علیکم
آقا آپدیت کردم اوریجینو
ی فیفا 16 پیدا شد ولی چیزی به نام دانلود نداره
پولیه
چکار باید کرد ؟

Pitbull2015
09-03-2017, 21:46
سلامٌ علیکم
آقا آپدیت کردم اوریجینو
ی فیفا 16 پیدا شد ولی چیزی به نام دانلود نداره
پولیه
چکار باید کرد ؟

سلام. خب، بازی رو باید بخرید دیگه! 99% بازی ها برای فروش هستن! بعد این که بازی رو بخرید، گزینه ی دانلود براتون فعّال میشه.

محمد نامدار
09-03-2017, 22:30
سلام. خب، بازی رو باید بخرید دیگه! 99% بازی ها برای فروش هستن! بعد این که بازی رو بخرید، گزینه ی دانلود براتون فعّال میشه.

بخرم ؟ -_- -_-
:D :D
راه دیگه نداره غیر از خرید ؟

Pitbull2015
10-03-2017, 03:28
بخرم ؟ -_- -_-
:D :D
راه دیگه نداره غیر از خرید ؟

هیچ راهی به غیر از خرید نیست. اگه بخواید با حول و حوش 10، 15 تومن جورش کنید، باید CD Key اشتراکی بخرید.