PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال در مورد لینوکس

CLONER700
29-05-2015, 10:35
سلام دوستان
من می خوام از ویدوز دست بکشم و از لینوکس اسفاده کنم اگر به سوالات من جواب بدید خیلی ممنون می شم.
امن ترین نسخه لینوکس کدام نسخه آن است؟
آیا برنامه ها و بازی های ویندوز روی لینوکس نصب و اجرا میشن یا باید برای لینوکس جداگانه دانلود کرد
میشه یک مقاله درباره لینوکس بهم معرفی کنید؟من از لینوکس جز اسمش هیچی نمی دونم:n02:

V i r u s e r
29-05-2015, 14:02
سلام
خب شما که تاحالا از گنو/لینوکس استفاده نکردید خیلی اعتماد به نفس بالایی دارید که میخواید یه روزه از ویندوز دست بکشید :n01:
نسخه ی امن و غیر امنی وجود نداره. این سیستم عامل در قالب های مختلفی که ما بهشون توزیع یا distribution میگیم ارائه میشه.
توزیع های مختلف برای مخاطبان مختلف طراحی میشن و هرکدوم با نرم افزار ها و تنظیمات اولیه مختلفی ارائه میشن. ولی در باطن همشون یک چیزن و فرقی باهم ندارن.
برنامه های ویندوز هم به کمک یک نرم افزار به نام wine قابل اجرا شدن هستن ولی خیلی دردسر داره و اصلا توصیه نمیکنم. بهتره برنامه های خود گنو/لینوکس رو استفاده کنید

برای مطالعه پیشنهاد می کنم تاپیک های استیکی همین انجمن رو از اول مطالعه کنید. مخصوصا تاپیک های شروع کار با لینوکس و فهرست مطالب

CLONER700
29-05-2015, 15:10
ببخشید مثلا من رفتم و لینوکس رو خریدم بعد چطور باید نصبش کنم مثل ویندوز هست یا ...
و کدوم توضیع برای من که یک مبتدی هستم و کار خاصی نمی خوام با لینوکس بکنم مناسب است.
و آیا برنامه هایی مثل گوگل کروم یا آفیس رو میشه رو لینوکس نصب یا حداقل یه نسخه برای نصب روی لینوکس دارن؟؟؟

V i r u s e r
29-05-2015, 15:44
سلام
نصبش مثل روال ویندوز هست ولی متفاوت هست
نرم افزار کروم و فایرفاکس و افیس داره
همه ی سوال های شما بار ها و بار ها جواب داده شده در همین انجمن