samin_panahi
29-05-2015, 10:07
سلام
مدتیه این فایل وقتی فایرفاکس رو باز می کنم برای دانلود میاد:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی این یکی هم یه فایل دیگه
ویروسه یا مال فایرفاکسه؟
چکارش کنم؟
-------------------------------------------------
ممنون می شم اینم جواب بدید:
سلام
من توی سیستمم آنتی ویروس ندارم
سیستمم به اینترنت وصل نیست و فلش و ... رو هم معمولا بهش وصل نمی کنم اما برای اطمینان یه USB Disk Security تو سیستمم نصبه
برای اینترنت و دانلود هم از vm استفاده می کنم
چند وقت پیش یه بار با سیستمم یه فلش وصل کردم که فکر کنم ویروس new folder گرفت، توی فلش new folder درست می شد و اسمش هم همین طوری با حروف کوچیک می نوشت
فلش رو فرمت کردم و توی کامپیوتر هم دیگه مشکلی نداشتم تا اینکه امروز یه فایلی رو ریختم تو فلش و بردم توی یه سیستم دیگه اونجا دیدم دوباره توش یه new folder ایجاد شد
الا نی خوام برای سیستمم و اون یکی کامپوتر یه انتی ویروس دانلود کنم که هم این مشکل حل بشه هم دیگه به مشکلات دیگه ای بر نخورم
پیشنهاد شما چیه؟
و آیا باید برای آنتی ویروس حتما لایسنس خرید؟
مدتیه این فایل وقتی فایرفاکس رو باز می کنم برای دانلود میاد:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی این یکی هم یه فایل دیگه
ویروسه یا مال فایرفاکسه؟
چکارش کنم؟
-------------------------------------------------
ممنون می شم اینم جواب بدید:
سلام
من توی سیستمم آنتی ویروس ندارم
سیستمم به اینترنت وصل نیست و فلش و ... رو هم معمولا بهش وصل نمی کنم اما برای اطمینان یه USB Disk Security تو سیستمم نصبه
برای اینترنت و دانلود هم از vm استفاده می کنم
چند وقت پیش یه بار با سیستمم یه فلش وصل کردم که فکر کنم ویروس new folder گرفت، توی فلش new folder درست می شد و اسمش هم همین طوری با حروف کوچیک می نوشت
فلش رو فرمت کردم و توی کامپیوتر هم دیگه مشکلی نداشتم تا اینکه امروز یه فایلی رو ریختم تو فلش و بردم توی یه سیستم دیگه اونجا دیدم دوباره توش یه new folder ایجاد شد
الا نی خوام برای سیستمم و اون یکی کامپوتر یه انتی ویروس دانلود کنم که هم این مشکل حل بشه هم دیگه به مشکلات دیگه ای بر نخورم
پیشنهاد شما چیه؟
و آیا باید برای آنتی ویروس حتما لایسنس خرید؟