ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : عدم درست شدن کامل Unicode و زبان سیستم در ویندوز

vahida368
29-05-2015, 00:37
سلام و خسته نباشید
این مشکلی ک میخوام مطرح کنم فرقی نمیکنه در کدوم ویندوز باشه
در هر ویندوزی ( xp . 7 . 8 . 8.1 ) امتحان کردم این مشکل بوده !

مشکل از این قراره ک وقتی زبان سیستم را ب طور کامل فارسی میکنم موقع گرفتن پرینت مجازی با win2pdf فایلی ک با این برنامه ساخته میشه داراری حروف درهم و برهم هست !
وقتی زبان سیستم انگلیسی باشه مشکلی ایجاد نمیشه ولی وقتی فارسی باشه درهم برهم میشه !!!

من از نرم افزار حسابداری هلو استفاده میکنم و حتما باید زبان سیستم فارسی باشه
همه فاکتورها را هم پرینت کاغذی نمیگیرم و بیشتر نیاز دارم ک پرینت در فایل باشه

ب عکس زیر ک گرفتم توجه کنید خودتون متوجه میشید

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

لطفا راهنمایی کنید ک چ کار کنم

vissoto
29-05-2015, 11:43
سلام و خسته نباشید
این مشکلی ک میخوام مطرح کنم فرقی نمیکنه در کدوم ویندوز باشه
در هر ویندوزی ( xp . 7 . 8 . 8.1 ) امتحان کردم این مشکل بوده !

مشکل از این قراره ک وقتی زبان سیستم را ب طور کامل فارسی میکنم موقع گرفتن پرینت مجازی با win2pdf فایلی ک با این برنامه ساخته میشه داراری حروف درهم و برهم هست !
وقتی زبان سیستم انگلیسی باشه مشکلی ایجاد نمیشه ولی وقتی فارسی باشه درهم برهم میشه !!!

من از نرم افزار حسابداری هلو استفاده میکنم و حتما باید زبان سیستم فارسی باشه
همه فاکتورها را هم پرینت کاغذی نمیگیرم و بیشتر نیاز دارم ک پرینت در فایل باشه

ب عکس زیر ک گرفتم توجه کنید خودتون متوجه میشید

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

لطفا راهنمایی کنید ک چ کار کنم

سلام

با پرینترهای مجازی دیگر هم مشکل وجود دارد؟ مانند نرم افزارهای Dopdf یا Nova pdf ؟

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

دانلود novaPDF Professional Desktop 7.7 Build 400 – نرم افزار ساخت پی دی اف ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

فایل pdf ایجاد شده با پرینتر مجازی را با نرم افزار دیگری به جز adobe reader چک کنید مانند Foxit Reader .

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

vahida368
29-05-2015, 23:23
مرسی
با برنامه doPDF پرینت درست گرفت
ولی انگار ی خورده سنگینه
هم تو نصب یکم طول کشید ( مهم نیست ) هم در گرفتن پرینت ( مهمه )
برنامه سبکتری هم وجود داره؟
اگر نه همین هم خوبه
جای شکرش باقیه

:n12::n16:

vissoto
30-05-2015, 10:38
مرسی
با برنامه doPDF پرینت درست گرفت
ولی انگار ی خورده سنگینه
هم تو نصب یکم طول کشید ( مهم نیست ) هم در گرفتن پرینت ( مهمه )
برنامه سبکتری هم وجود داره؟
اگر نه همین هم خوبه
جای شکرش باقیه

:n12::n16:

بیشتر نرم افزارهای ایجاد و ویرایش PDF پرینتر مجازی را به ویندوز اضافه می کنند که صرف نظر از کاربرد نرم افزار

می توانید از پرینتر مجازی آن استفاده کنید .

دانلود PDF-XChange Pro 5.5.308.2 – نرم افزار ساخت ، تبدیل و ویرایش فایل های PDF ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

دانلود Bullzip PDF Printer 9.6.0.1582 Final – نرم افزار ایجاد و چاپ فایل های PDF ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (هنگام نصب همه تیک های مربوط به AVG را بردارید و دو برنامه هم هنگام نصب نرم افزار دانلود می شود که اجازه دهید دانلود شوند ؛ یا نام آنها را یادداشت کنید و سپس جداگانه دانلود کنید )

دانلود pdfFactory Pro 5.16 Workstation & Server – نرم افزار ساخت پی دی اف ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

دانلود PDF Creator Plus 5.0.0.8 – نرم افزار ایجاد فایل های پی دی اف ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

دانلود Nitro Pro 9.5.1.12- نرم افزار ساخت PDF با پشتیبانی از زبان فارسی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نرم-افزار-ساخت-pdf-فارسی-nitro-pro/)

دانلود Foxit PhantomPDF Business 7.0.3.916 – نرم افزار ساخت و ویرایش PDF ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

دانلود PDF Converter Elite 3.0.9.26 – نرم افزار ساخت ، ویرایش و تبدیل فایل های PDF
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
و ....