PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : عدم شناختن وای فای لپ تاپ

ebrahimjan
28-05-2015, 17:22
سلام

این مشکل برای یکی از دوستان من پیش اومده و از من خواست کمکش کنم

مشکل اینه که میگه قبلا از طریق وای فای به لپ تاپش وصل میشده و از زمانی که رمزش رو تغییر داده دیگه نمیتونه به وای فای وصل شه در حالی که گوشیش وصل میشه ولی لپ تاپش خیر حتی لپ تاپش رو هم پیش مغازه دار برده اونجا وصل میشده ولی تو خونه خیر.

در ضمن تنظیماتش در صفحه ی کانکشن بین کامپیوتر و اون کره ی زمین یه علامت ضربدر قرمز رنگ هست همچنین تنظیمات روتر رو هم با هم بررسی کردیم که اون هم مشکل نداشت لطفا راهنمایی کنید؟

vissoto
28-05-2015, 17:28
سلام

این مشکل برای یکی از دوستان من پیش اومده و از من خواست کمکش کنم

مشکل اینه که میگه قبلا از طریق وای فای به لپ تاپش وصل میشده و از زمانی که رمزش رو تغییر داده دیگه نمیتونه به وای فای وصل شه در حالی که گوشیش وصل میشه ولی لپ تاپش خیر حتی لپ تاپش رو هم پیش مغازه دار برده اونجا وصل میشده ولی تو خونه خیر.

در ضمن تنظیماتش در صفحه ی کانکشن بین کامپیوتر و اون کره ی زمین یه علامت ضربدر قرمز رنگ هست همچنین تنظیمات روتر رو هم با هم بررسی کردیم که اون هم مشکل نداشت لطفا راهنمایی کنید؟

سلام

ویندوز لپ تاپ 7 است ؟

فقط رمز Wi-Fi را تغییر داده اند یا شیوه رمزگذاری (Encryption) را هم تغییر داده اند ؟

ebrahimjan
28-05-2015, 17:41
خودش میگفت رمز وای فای رو تغییر داده خودش هم دقیق نمیدونه چکار کرده در ضمن اصلا حالا نمیتونه به روتر وصل بشه به نظرتون مشکل از چی میتونه باشه حتی مودمش رو هم ریست کرده و مشکل پابرجاست

vissoto
28-05-2015, 17:43
خودش میگفت رمز وای فای رو تغییر داده خودش هم دقیق نمیدونه چکار کرده در ضمن اصلا حالا نمیتونه به روتر وصل بشه به نظرتون مشکل از چی میتونه باشه حتی مودمش رو هم ریست کرده و مشکل پابرجاست

ویندوز لپ تاپ چیه ؟

XP ؟

7 ؟

8.1 ؟

ebrahimjan
28-05-2015, 17:58
قبلا ویندوز 8 بوده ولی الان ویندوز 7 هست

ebrahimjan
28-05-2015, 18:14
البته باید بگم که قبلا تو سایت روتر هم میرفت ولی دیگه حالا نمیره

Amir-Rainman
28-05-2015, 18:14
به احتمال زیاد کانکشن وای فای که لپ تاپ شناسایی میکنه هنوز با همون رمز قبلی میشناستش !

بهتره یه بار حذف کنه تا دوباره لپ تاپ پیداش کنه یا با Troubleshoot ویندوز امتحان کنه ببینه درست میشه یا نه !

اگر هیچ کدوم نشد، اسم روتر رو عوض کنه و به روتر وصل بشه !!!

vissoto
28-05-2015, 18:18
قبلا ویندوز 8 بوده ولی الان ویندوز 7 هست

اگر مودم ریست شده باشد ؛ باید دوباره تنظیم شود تا دیوایس های وایرلس بتوانند به مودم متصل شوند.

با فرض این که مودم به درستی تنظیم شده باشد ؛ این تنظیمات را چک کنید :

ابتدا به Control Panel>>>>Network and Internet>>>>Network and Sharing Center بروید .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در پنجره باز شده سمت چپ Manage wireless networks را بزنید .

در پنجره بعدی بر تمام Network هایی که مشاهده می کنید راست کلیک کنید و Remove Networks را بزنید.

(همه را حذف کنید )

پنجره را ببندید و دوباره به مودم متصل شوید.

ebrahimjan
28-05-2015, 18:38
با تشکر از دوستان اقا ما این روش رو انجام دادیم حالا یه کانکش خودش ساخته و میگه سکیوریتی کی (security key) رو وارد کنید که من هم رمز پشت دستگاه رو میزنم ولی میزنه کلید اشتباهه چکار کنم؟

vissoto
28-05-2015, 18:51
با تشکر از دوستان اقا ما این روش رو انجام دادیم حالا یه کانکش خودش ساخته و میگه سکیوریتی کی (security key) رو وارد کنید که من هم رمز پشت دستگاه رو میزنم ولی میزنه کلید اشتباهه چکار کنم؟

مودم TP linkـــه ؟

اگر نوشته Security Key منظور رمز وایرلس است و رمز پشت مودم Pin Code است .

به تنظیمات وایرلس در مودم بروید ؛ چک کنید مودم یک رمز نساخته است ؟ اگر ساخته آن را وارد کنید .

ebrahimjan
28-05-2015, 20:13
دوستان دمتون گرم واقعا کارتون درسته منظورش همون رمزی هست که داده بودم و الان درست شد کارتون خیلی درسته