kishamins
27-05-2015, 15:56
سلام دوستان
بنده قصد خرید یه لپتاپ تا سقف ۳ تومن رو دارم
اول بگم که میتونم تا پاییز هم صبر کنم اگه لپ تاپ های بهتری تا اون زمان میاد میتونم صبر کنم!
اول قصد داشتم دو تومن صرف خرید کیس کنم و حدود یک تومن هم صرف لپتاپ کنم اما دیدم که با این کار نه سیستم درست حسابی دارم نه لپتاپ درست حسابی!
حالا قصد دارم کل بودجمو خرج یه لپتاپ کنم که بتونه حداقل تا ۴ سال اینده خوب کار بده.
از لپ تاپ برای کار با نرم افزار های مهندسی برق و اتوکد و متلب استفاده میکنم
تا حدودی هم بازی میکنم (دیابلو استارکرافت wow)
گه گاهی هم بازی های سنگین تر مثل gta v و ac
خودم لپ تاپ های ایسوس رو مد نظر دارم ولی به طور کلی برند برام فرقی نداره تا جایی که با کیفیت باشه. Asus k550jk به نظر میرسه تو این رنج قطعات خوبی روشه! Gtx850m و core i7 4710 (البته از کیفیت ساخت و مانیتورش اطلاعی ندارم)!
البته اگه ارزش داشته باشه میتونم تا پاییز هم صبر کنم ولی اگه تفاوت انچنانی نخواهد بود همین الان بگیرم
خب دوستان چه لپ تاپ هایی تو این رنج رو مد نظر دارین که با نیاز هام جور در بیاد؟
پ.ن: تفاوت این دو تا لپ تاپ چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]*kala.com/Compare/DKP-71401/DKP-49495/
اختلاف قیمت سیصد چهارصد تومنیشون واسه چیه؟
ببخشید طولانی شد [emoji4]
ممنون
Sent from my C5303
بنده قصد خرید یه لپتاپ تا سقف ۳ تومن رو دارم
اول بگم که میتونم تا پاییز هم صبر کنم اگه لپ تاپ های بهتری تا اون زمان میاد میتونم صبر کنم!
اول قصد داشتم دو تومن صرف خرید کیس کنم و حدود یک تومن هم صرف لپتاپ کنم اما دیدم که با این کار نه سیستم درست حسابی دارم نه لپتاپ درست حسابی!
حالا قصد دارم کل بودجمو خرج یه لپتاپ کنم که بتونه حداقل تا ۴ سال اینده خوب کار بده.
از لپ تاپ برای کار با نرم افزار های مهندسی برق و اتوکد و متلب استفاده میکنم
تا حدودی هم بازی میکنم (دیابلو استارکرافت wow)
گه گاهی هم بازی های سنگین تر مثل gta v و ac
خودم لپ تاپ های ایسوس رو مد نظر دارم ولی به طور کلی برند برام فرقی نداره تا جایی که با کیفیت باشه. Asus k550jk به نظر میرسه تو این رنج قطعات خوبی روشه! Gtx850m و core i7 4710 (البته از کیفیت ساخت و مانیتورش اطلاعی ندارم)!
البته اگه ارزش داشته باشه میتونم تا پاییز هم صبر کنم ولی اگه تفاوت انچنانی نخواهد بود همین الان بگیرم
خب دوستان چه لپ تاپ هایی تو این رنج رو مد نظر دارین که با نیاز هام جور در بیاد؟
پ.ن: تفاوت این دو تا لپ تاپ چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]*kala.com/Compare/DKP-71401/DKP-49495/
اختلاف قیمت سیصد چهارصد تومنیشون واسه چیه؟
ببخشید طولانی شد [emoji4]
ممنون
Sent from my C5303