مشاهده نسخه کامل
: lenovo y5070 مدل 2015
سلام،قصد خرید لپ تاپ دارم.بعد از کلی تحقیق و بررسی و کلنجار با خودم تصمیم به خرید lenovo y50-70 گرفتم.ولی بعد از کمی گشت و گذار به مدل جدید 2015 با پنل IPS و جی پی یو Nvidia GTX 960m برخورد کردم که تو هیچ سایت ایرانی اونو برای فروش ندیدم.خب حالا سه تا سوال :
1) کسی این لپ تاپو تو ایران دیده؟جایی هست که بفروشه؟قیمتش چه حدودیه؟
2)اگر همون مدل قدیمی با هارد هیبریدی رو بخوام روش اس اس دی بندازم، آیا می تونم از هارد هیبریدی به عنوان هارد اکسترنال استفاده کنم؟
3)کسی که لپ تاپو با صفحه 4k داره، کیفیتش چطوره؟من شنیدم یه مشکلی برای بازی با رزولوشن 1080p داره،آیا برطرف شده یا خیر؟
DJMOKHTAR
28-05-2015, 09:29
دوست عزیز لنوو اشغال ترین برند بازار ایران و البته بی کلاس ترین برند هم هست با درصد خرابی بسیار بالا
بهتره مدل 2015 زنبوک ایسوس پرو رو بگیرید
ASUS ZenBook UX501
Intel Core i7-4720HQ 2.6GHz - Turbo up to 3.6GHz
Nvidia GTX960M 2G GDDR5; 16 GB DDR3
512 GB Solid-State Drive
15.6-inch 4K UHD (38402160) Screen
Windows 8.1
afshin b
28-05-2015, 10:10
دوست عزیز لنوو اشغال ترین برند بازار ایران و البته بی کلاس ترین برند هم هست با درصد خرابی بسیار بالا
ASUS ZenBook UX501
512 GB Solid-State Drive
Windows 8.1
دوست عزیز این حرف ها رو بر چه اساس میگید؟
بی کلاس ترین خب نظر شماست، چطور میگید آشغال ترین؟
من خودم برای خودم و دوست و آشنا حدود ۶ تا لنوو خریدم تو یک سال و خورده ای اخیر. هیچ مشکلی نبوده تاحالا.
دوست عزیز به کار بردن صفت "آشغال" برای سری Y لنوو شایسته نیست.
درسته دیزاین خوبی نداره و ... اما حداقل در این سری بهتر عمل کرده...
درکل یه سری معیارهای شخصی هست که با در نظر گرفتن اونها معمولا لپ تاپ مورد نظر رو خریداری میکنند.
مثلا ظاهر بد یه لپ تاپ میتونه واسه خیلیا عیب نباشه و خیلی چیزهای دیگه نظیر کیبورد و جنس بدنه و صفحه نمایش که لنوو در همه سری ها به جز سری Y ضعیف عمل کرده.
درکل تعصب روی یه برند خاص و تحقیر کردن برندهای دیگه کار درستی نیست چون همه برندها باتوجه به نیاز و سلایق خاص لپ تاپ تولید میکنند مثل همون مثالی که در بالا گفتم.
موفق باشید.
Public Enemy
28-05-2015, 12:42
دوستان ترجیها بهتره محتوای پست هاتون در جهت تخریب ، تضعیف یا تقویت برند خاصی نباشه .
ترجیها مدل های پیسنهادیتون هم توی بازار ایران موجود و نزدیک به بودجه خریدار باشه .
موفق باشید
DJMOKHTAR
29-05-2015, 21:44
دوستان بنده عذرخواهی میکنم اگر حرف بنده موجب ناراحتی طرفداران برند لنوو شده اما متاسفانه لنوو بیشتر از ایسوس به ریزه کاری ها دقت نمیکنه و همیشه سوتی هایی در محصولاتش مشاهده میشه . شاید Y50 برای طرفدارانش محصول خوبی باشه اما واقعیت اینه اگه جنس ایسوس رو درجه 2 حساب کنیم لنوو در درجه 3 قرار میگیره
من خودم طرفدار ایسوس نیستم فقط وایو کار میکردم و پس از دیسکانتینیو شدن دیگه سمت هیچ برندی نرفتم فعلا ولی شخصا ظاهر لپ تاپ برام خیلی اهمیت داره به همین دلیل ایسوس رو پیشنهاد دادم . البته نظر شخصی هست ولی از نظر من مقداری هزینه بیشتر برای ظاهر عالی ایسوس که البته سخت افزارش هم بهتر از Y50 هست پردازنده 4720 در برابر 4710 و طول عمر باطری خیلی بهتر و قطعا صفحه بهتر و رم نسل DDR3L ایسوس با قیمت 1400 دلار که برای این امکانات منصفانه هست . این مدل ایسوس به مک بوک کیلر مشهور شده و واقعا هم از نظر ظاهر و هم سخت افزار بسیار عالی هست فقط امیدوارم سری زنبوک پرو که الومینیوم هست , بدنش مئل سری N برق نداشته باشه که قبل از خرید یک تحقیقی بکنید اگر براتون مهمه .
دوست عزیز دی جی کالا این لپتاپ رو برای فروش گذاشته .. من از تعجب دارم شاخ در میارم گرافیک 960gtx یعنی یکی ازبهترین کارت گرافیکهای دنیای لپتاپ.. پنل ips و 16 گیگ رم و تکنولوژِی 4k صفحه
نمایش + 8 گیگ ssd , و 1 ترابایت هارد رو فقط و فقط گذاشته
3,949,000
دلار که ارزون نشده این قیمت در قیاس با برندهای مشابه فوق العادست این سخت افزار از نظر من حداقلش باید دورو بر 4 میلیون و پونصد قیمت داشته باشه ... فیمت جهانیشم ایده آله
هر کی نخره یعنی واقعا سرش کلاه رفته ... کاش عجله نمیکردم و 6 ماه پیش n56jr رو نمیخریدم
donkeyoxte
31-05-2015, 20:22
من خودم z500 دارم برند لنوو فوق العادست اون دوستی هم که گفت آشغاله بهتر یه نگاه به رتبه بندی برندهای لب تاب کنه
این لب تاب هم تو دیجی کالا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هست سیستم عالیه نسبت به قیمتش داره
aghazadeh_hastam
31-05-2015, 20:28
این کانفیگش عالیه . صفحش هم ماته . واقعا ارزش خرید بالایی داره .
قیافش که خوبه که چطور میگین زشته . تازه خیلی هم سبکه که یک حسن بزرگ محسوب میشه برای لپ تاپ گیمینگ
miladsedaghat
01-06-2015, 18:44
عاقا من دارم شاخ در میارم
چطور ممکنه با این سطح از سخت افزار قیمتش این باشه؟
عادل سلیمی 20
05-06-2015, 12:39
ASUS ZenBook UX501
512 GB Solid-State Drive
Windows 8.1
سلام
من خودم عاشق طراحی ایسوس هستم. الآن هم لبتابم یه ایسوس قدیمیه. خیلی هم دوست دارم ایسوس بگیرم
ولی همین مدلی که میگی قیمتش تو آمازون 1500 دلاره . که به پول ما میشه بالای 5 ملیون.
y5070 مدل جدیدش دقیقا همین مشخصات رو داره با بدنه و هارد ضعیفتر و قیمت 4 ملیون
خیلیه فرق قیمتشون
دوستان من خودم این لپ تاپ رو تهیه کردم هفته گذشته(کارت گرافیک مدل GTX 960m) از دیجیکالاو مشکلاتی که داشت براتون می نویسم،
1. رفرش ریت مانیتور بر روی 48Hz قفل شده، که تو سینماتیک بازی ها به شدت دچار اسکرین تیرینگ میشه (حتی با روشن گذاشتن Vertical Sync)
2. رنگ زرد صفحه نمایش رو تمام مدل های 4K به سبزی میزنه و بسیار رنگ های مرده ای تولید میکنه (مشکل Mustardish Yellow)
3. کارت شبکه وایرلس مدل Intel Dual AC3160 دارای مشکلای فراوانی با پروتوکل 802.11n هست، دائم قطع و وصل میشه و مشکل آنتن داره.(Intel Wireless Dual AC3160 Problem)
4. فن دستگاه قبل از آپدیت BIOS صدای نا هنجاری میده که تو مکان خلوت آزار دهندست. (Fan clicking noise)
5. اسپیکر سمت چپ اتصالی داره، قطع و وصل میشه و صدای تق تق میده که خیلی آزار دهندست.(Left speaker clicking and muffled sound)
دستگاه من تمام مشکل های بالا رو داشت، اگه تو فروم خود لنوو سرچ کنید به انبوه مشکلات این برند و کاربران ناراضی بر میخورید که حد اقل نصف مشکلات بالا رو داشتند.انگلیسیشم براتون نوشتم تا با یه سرچ تو گوگل پیداشون کنید.
نهایتا لپتاپ رو برای دیجیکالا پس فرستادم و لپتاپ Macbook Pro 2015 مدل MF840 رو بجاش سفارش دادم که منتظرم فردا برسه دستم.
ASUS ZenBook UX501
512 GB Solid-State Drive
Windows 8.1
آشغالترین و بی کلاس ترین رو قبول ندارم اما درصد خرابی بسیار بالا رو کاملا قبول دارم.منکه لپتاپ رو خریدم و بعد پشیمون شدم.حالا هم پس دادم و بجاش مکبوک گرفتم.
سلام
من خودم عاشق طراحی ایسوس هستم. الآن هم لبتابم یه ایسوس قدیمیه. خیلی هم دوست دارم ایسوس بگیرم
ولی همین مدلی که میگی قیمتش تو آمازون 1500 دلاره . که به پول ما میشه بالای 5 ملیون.
y5070 مدل جدیدش دقیقا همین مشخصات رو داره با بدنه و هارد ضعیفتر و قیمت 4 ملیون
خیلیه فرق قیمتشون
دوست عزیز این حرف ها رو بر چه اساس میگید؟
بی کلاس ترین خب نظر شماست، چطور میگید آشغال ترین؟
من خودم برای خودم و دوست و آشنا حدود ۶ تا لنوو خریدم تو یک سال و خورده ای اخیر. هیچ مشکلی نبوده تاحالا.
دوست عزیز به کار بردن صفت "آشغال" برای سری Y لنوو شایسته نیست.
درسته دیزاین خوبی نداره و ... اما حداقل در این سری بهتر عمل کرده...
درکل یه سری معیارهای شخصی هست که با در نظر گرفتن اونها معمولا لپ تاپ مورد نظر رو خریداری میکنند.
مثلا ظاهر بد یه لپ تاپ میتونه واسه خیلیا عیب نباشه و خیلی چیزهای دیگه نظیر کیبورد و جنس بدنه و صفحه نمایش که لنوو در همه سری ها به جز سری Y ضعیف عمل کرده.
درکل تعصب روی یه برند خاص و تحقیر کردن برندهای دیگه کار درستی نیست چون همه برندها باتوجه به نیاز و سلایق خاص لپ تاپ تولید میکنند مثل همون مثالی که در بالا گفتم.
موفق باشید.
دوستان ترجیها بهتره محتوای پست هاتون در جهت تخریب ، تضعیف یا تقویت برند خاصی نباشه .
ترجیها مدل های پیسنهادیتون هم توی بازار ایران موجود و نزدیک به بودجه خریدار باشه .
موفق باشید
دوست عزیز دی جی کالا این لپتاپ رو برای فروش گذاشته .. من از تعجب دارم شاخ در میارم گرافیک 960gtx یعنی یکی ازبهترین کارت گرافیکهای دنیای لپتاپ.. پنل ips و 16 گیگ رم و تکنولوژِی 4k صفحه
نمایش + 8 گیگ ssd , و 1 ترابایت هارد رو فقط و فقط گذاشته
3,949,000
دلار که ارزون نشده این قیمت در قیاس با برندهای مشابه فوق العادست این سخت افزار از نظر من حداقلش باید دورو بر 4 میلیون و پونصد قیمت داشته باشه ... فیمت جهانیشم ایده آله
هر کی نخره یعنی واقعا سرش کلاه رفته ... کاش عجله نمیکردم و 6 ماه پیش n56jr رو نمیخریدم
من خودم z500 دارم برند لنوو فوق العادست اون دوستی هم که گفت آشغاله بهتر یه نگاه به رتبه بندی برندهای لب تاب کنه
این لب تاب هم تو دیجی کالا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هست سیستم عالیه نسبت به قیمتش داره
این کانفیگش عالیه . صفحش هم ماته . واقعا ارزش خرید بالایی داره .
قیافش که خوبه که چطور میگین زشته . تازه خیلی هم سبکه که یک حسن بزرگ محسوب میشه برای لپ تاپ گیمینگ
عاقا من دارم شاخ در میارم
چطور ممکنه با این سطح از سخت افزار قیمتش این باشه؟
دوستان من خودم مهندس سخت افزار هستم و اینو خوب می دونم که شرکت های چینی تو زمینه تولید سخت افزار برای کاهش قیمت محصول، از بسیاری از بخش های مهم مربوط به تست میزنند. ببینید تولید محصول کامپیوتری از سه بخش تشکیل شده : طراحی،ساخت،تست که مرحله آخر یعنی تست به اندازه مجموع دو مرحله قبلی ارزش داره و به همون انداره هزینه و زمان لازم داره. با این دانش بازهم سعی کردم این مسائل رو نادیده بگیرم و این محصول چینی رو تهیه کنم که اینم شد نتیجش. تمام این مشکلات نشون دهنده اینه که این محصول بعد از اسمبل شدن از هیچ مرحله تست درست حسابی نمی گذره. البته درسته که مشکل کارت اینتل و صفحه نمایش به لنوو مربوط نمیشه و به شرکت تولید کننده بر میگرده، اما لنوو میتوست تمام این مشکلات رو برطرف کنه....که اونوقت دیگه نمی شد این لپ تاپ با این کانفیگ رو با این قیمت تهیه کرد.
دوستان من خودم مهندس سخت افزار هستم و اینو خوب می دونم که شرکت های چینی تو زمینه تولید سخت افزار برای کاهش قیمت محصول، از بسیاری از بخش های مهم مربوط به تست میزنند. ببینید تولید محصول کامپیوتری از سه بخش تشکیل شده : طراحی،ساخت،تست که مرحله آخر یعنی تست به اندازه مجموع دو مرحله قبلی ارزش داره و به همون انداره هزینه و زمان لازم داره. با این دانش بازهم سعی کردم این مسائل رو نادیده بگیرم و این محصول چینی رو تهیه کنم که اینم شد نتیجش. تمام این مشکلات نشون دهنده اینه که این محصول بعد از اسمبل شدن از هیچ مرحله تست درست حسابی نمی گذره. البته درسته که مشکل کارت اینتل و صفحه نمایش به لنوو مربوط نمیشه و به شرکت تولید کننده بر میگرده، اما لنوو میتوست تمام این مشکلات رو برطرف کنه....که اونوقت دیگه نمی شد این لپ تاپ با این کانفیگ رو با این قیمت تهیه کرد.
نظرتون قابل تامله ! اگر واقعا این موضوع در لپتاپهای این سری اپیدمی باشه در خریدش باید صرفنظر کرد .
اما در نظر بگیریم که صرف چینی بودن دلیل بر بی کیفیتی لپتاپهای این شرکت نیست . بهرحال 3 سال مداوم لنوو دومین تولید کننده برتر لپتاپ در جهان شناخته میشه و افتخار مسلماٌ الکی به دست نمیاد و اگر لپتاپهای این شرکت واقعا بیکیفیت بود هیچ وقت موسسات امریکایی که دشمن چینیها هستند ازش تعریف و تمجید نمیکردند .
بهرحال به نظر من هربرندی حتی apple ایراداتی داره که لنوو هم مستثنی نیست ازین قضیه ! بهرحال لنوو نبض بازار pc رو در دست گرفته .. به زودی هم در عرصه موبایل به دستاوردهای بزرگی میرسه .
Public Enemy
07-06-2015, 13:32
تا اونجا که بنده اطلاع دارم مشکل رنگ زرد در نسخه gtx 960m وجود نداره چون از یک صفحه نمایش دیگه استفاده کردند . حال چطور برای شما وجود داشته برای بنده جای سوال داره . ( اگر خودتون شخصا به این مشکل برخورد کردین که جای تامل داره چرا برخی مدل های ایراد دار وارد بازار شده در صورتی که مشکل در این نسخه حل شده . اما اگر منبعتون برخی سایت های به اصطلاع تخصصی فروشنده بوده باید بگم معمولا اطلاعات ممکنه دارای اشتباهاتی باشه )
هیچ لپ تاپی صد در صد نیست هر لپ تاپ بسته به طراحیش ممکنه ایرادات بزرگ و کوچیکی داشته باشه . ایرادات ممکنه در هر مدل و هر سری ار هر برند به وجود بیاد نمیشه گفت چون فلان برند چینیه ایراد داره فلان برند آمریکاییه پس هیچ مشکلی نداره . فراموش نکنین معمولا سیاست برند ها اینه که هر سری رو برای قشری از جامعه تولید کنند .
--------------------------
اما به عنوان نکته آخر باید بگم دوستان در هنگام پست دادن تمام تلاشسون رو انجام بدن که محتوای پستشون در جهت کمک به خریدار باشه نه تضعیف یا دفاع از برند و یا سایر مباحث متفرقه .
با یک نگاه به این دو صفحه این تاپیک به راحتی میشه اینگونه برداشت کرد که جز یک پست سایر پست ها تقریبا بی ارتباط با موضوع مورد نظر دوستمون بوده .
بهتره در هنگام پاسخ دادن به مباحث به نیازها و سلایق کاربر توجه کنیم تا خدای ناکرده با مشکل نارضایتی پس از خرید مواجه نشیم یا حداقل نارضایتی هارو کمتر کنیم .
بنده از طرف همگی از دوستمون عذر خواهی می کنم .:n40:
بنده عرض کردم خدمتتون، خودم لپ تاپو تهیه کردم از دیجی کالا، فاکتورش هم موجوده، امر بفرمایید براتون ارسال کنم، اگر فقط من یا تعداد اندکی از کاربرا این مشکلو داشتند قابل قبول بود و من لپتاپو با مدل مشابه تعویض می کردم، اما بعد از اینکه به دنبال حل مشکلات تو اینترنت هرکدوم از مشکلات رو سرچ کردم متوجه شدم که تعداد لپ تاپهای مشکل دار خیلی زیاد بوده، طوری که حتی ویدئو های زیادی در این باره هم تهیه شده و حتی تو برخی از ریویو های هم به مشکلات اشاره شده. قصد من هم از ذکر مشکلات آگاهی بود تا دوستان برای خرید لپ تاپ تصمیم آگاهانه بگیرند.
footballist
07-06-2015, 14:21
استارتر تاپیک،من زنگ زدم شرکت ماتریس(نماینده msi)،گفتند سری MSI GE62 تا یکی دو هفته دیگه میاد.این سری که یه سری بازی هست از حدود ۴ میلیون شروع میشه و مشخصاتش شبیه یا بهتر از این لنوو هست.احتمال داره با اینتل نسل ۵ هم بیاد،یا نسخه gtx 965 ارزون تموم شه.به نظر من به صبرش می ارزه،در بدترین حالت مشخصاتشون یکی میشه و میمونه کیفیت.هارد ssd ۱۲۸ گیگ هم میتونه باهاش بیاد که میره رو قیمتش.
supermax15
07-06-2015, 17:51
استارتر تاپیک،من زنگ زدم شرکت ماتریس(نماینده msi)،گفتند سری MSI GE62 تا یکی دو هفته دیگه میاد.این سری که یه سری بازی هست از حدود ۴ میلیون شروع میشه و مشخصاتش شبیه یا بهتر از این لنوو هست.احتمال داره با اینتل نسل ۵ هم بیاد،یا نسخه gtx 965 ارزون تموم شه.به نظر من به صبرش می ارزه،در بدترین حالت مشخصاتشون یکی میشه و میمونه کیفیت.هارد ssd ۱۲۸ گیگ هم میتونه باهاش بیاد که میره رو قیمتش.
ge52 قیمتش پایش 1200 یورو هست
فک نکنم از 5 میلیون کمتر باشه
footballist
07-06-2015, 18:19
ge52 قیمتش پایش 1200 یورو هست
فک نکنم از 5 میلیون کمتر باشه
بر طبق سایت های خارجی مختلف مثل امازون,xotic pc و Newegg و ... قیمت این سری از 1150 دلار شروع میشه(کمتر هم دیدم) با مشخصاتی بسیار شبیه Y50،تازه برای مدل دارای gtx 965 این ذکر شده.قیمت سری Y50 هم همین حدود.اگر اشتباه نکنم شما بر اساس سایت NOTEBOOKCHECK گفتید،این سایت قیمت Y50 رو هم 1200 یورو زده و هم قیمت هستند.نسخه GE62 GTX 970 هم حدود 1400 دلار.اپراتور شرکت ماتریس هم گفت قیمتش حدود 4 میلیون،به هر حال اینها همش احتمال.باید بیاد ببینیم.
کی گفته حدود 4 میلیونه!اشتباه میکنی دوست عزیز الان لپ تابهای msi تو بازار که کارت گرافیکش 860gtx نزدیکه 6 میلیونه!!!!!!:n04::n04:
footballist
07-06-2015, 23:33
کی گفته حدود 4 میلیونه!اشتباه میکنی دوست عزیز الان لپ تابهای msi تو بازار که کارت گرافیکش 860gtx نزدیکه 6 میلیونه!!!!!!:n04::n04:
بهتر این بحث رو ادامه ندیم،اونم در مورد لپ تاپی که هنوز به بازار نیومده!!این قیمتها احتمالی هستند ولی سعی کردم با قیمتهای بازار تطابق بدم.لپ تاپهای MSI هم به چند سری تقسیم میشند که سری GS,لپ تاپهای نازک و در عین حال قویه،به همین خاطر قیمتش بالاست(یه لپ تاپ عادی با همون کانفیگ ارزونتر در میاد) ولی سری GX,GP و GE جز سریهای ارزانتر بازیش هستند که از لحاظ قیمت قبل GS و gt قرار دارند.تا یکی دو هفته دیگه این لپ تاپها میان و میبینیم که چی میشه.در پناه حق
Xerxes-I
08-06-2015, 12:00
من ۵ ماه پیش گرفتم االبته مدل معمولیشو نه این یکی،خدار رو شکر من راضیم فقط ۲ تا نکته:
۱- سی پی یو ۴۷۱۰ با ۴۷۲۰ زیاد فرق نمیکنه(ناجیزه فرقشون)
2- یه جایی میخوندم که gtx 960 با gtx 860 زیاد تفاوتی نداره (یه سرچ بزنید بنچمارک ها رو ببنید) و طرف ادعا کرده بود که gtx960 در حقیقت همون اورکلاک شده gtx860 هست که توسط خود انودیا اورکلاک شده،ولی درکل همون gtx 860 هم خیلی کارت خوبیه،من که همه بازیها رو دارم جواب میگیرم اساسی:n02:
بنده بعد از پس دادن Y50، مک بوک پرو مدل MF840 رو تهیه کردم.
مزیت ها و معایبشو براتون می نویسم :
۱. شارِژ دهی بسیار زیاد، حدود ۱۰ ساعت در استفاده معمولی
۲. وزن بسیار کم، قطر بسیار کم، شارژر کوچک و سبک
۳. صفحه نمایش کم نظیر
۴. کیبورد فوق العاده و تاچ پد بی نظیر
۵. سیستم عامل روان و روابط کاربری ساده
۶. هارد SSD (تا دو برابر سرعت SSD های معمولی) و رم بی نظیر (1867MHz)
۷. برنامه های مناسب ساخت و ادیت موزیک و فیلم به صورت پیش فرض
۸. جِسچر های (Gesture) ساده و کاربردی کیبورد و تاچ پد
۱. نداشتن درایو نوری (با قطر کم جبران شده)
۲. پشتیبانی نکردن از برخی برنامه های مهندسی (راه حل : استفاده از بوت کمپ، VMWare یا Parallels Dekstop)
۳. نداشتن کارت گرافیک مجزا (نا مناسب برای بازی های سنگین) و قیمت بالا
۴. عدم امکان ارتقاع سخت افزار
۵. نداشتن پورت اترنت
چیز دیگه ای به ذهنم نمیرسه، در کل لپ تاپ فوق العاده ایه
بنده بعد از پس دادن Y50، مک بوک پرو مدل MF840 رو تهیه کردم.
مزیت ها و معایبشو براتون می نویسم :
۱. شارِژ دهی بسیار زیاد، حدود ۱۰ ساعت در استفاده معمولی
۲. وزن بسیار کم، قطر بسیار کم، شارژر کوچک و سبک
۳. صفحه نمایش کم نظیر
۴. کیبورد فوق العاده و تاچ پد بی نظیر
۵. سیستم عامل روان و روابط کاربری ساده
۶. هارد SSD (تا دو برابر سرعت SSD های معمولی) و رم بی نظیر (1867MHz)
۷. برنامه های مناسب ساخت و ادیت موزیک و فیلم به صورت پیش فرض
۸. جِسچر های (Gesture) ساده و کاربردی کیبورد و تاچ پد
۱. نداشتن درایو نوری (با قطر کم جبران شده)
۲. پشتیبانی نکردن از برخی برنامه های مهندسی (راه حل : استفاده از بوت کمپ، VMWare یا Parallels Dekstop)
۳. نداشتن کارت گرافیک مجزا (نا مناسب برای بازی های سنگین) و قیمت بالا
۴. عدم امکان ارتقاع سخت افزار
۵. نداشتن پورت اترنت
چیز دیگه ای به ذهنم نمیرسه، در کل لپ تاپ فوق العاده ایه
خیلی مبارکتون باشه و امیدوارم بهترین استفاده رو ازش بکنید :n16:
اما شما با توجه به محدودیتهای مالی کشورمون مجبور شدید یکی از معمولی ترین کانفیگهای سری مک بوک + رتینا رو بخرید اونم با قیمت خیلی بالا ... و خیلی با اطمینان میگم در برابر مدلهای قویتر ایسوز و یا همین مدل لنوو حرفی برای گفتن نداره و صرفاٌ چون نام برند apple روش هست نباید فکر کنیم که توان رقابت با مدلهای ایسوز و یا لنوو با همین قیمت و خیلی پایین تر رو داره. گاهی اوقات از دوستان حرفهای خنده داری میشنوم که اپل چیدمان سخت افزارش با بقیه فرق داره یا نمیدونم i5 اپل برابر با i7 در لپتاپهای دیگست ..در حالی که این صحبتها هیچ گونه وجهه علمی نداره ...
اپل یعنی از نظر شخص بنده : تضمین کیفیت ... چیزی که در برندهای دیگه صد در صد نیست اما در اپل هست .. اما قدرت سخت افزار همونه که برای مثال اینتل میسازه و اپل و غیر اپل نداره
لپتاپ شما توان رقابت با مدلهای پایین تر ایسوز و لنوو که در قیمت 2 میلیون تا 2 میلیون و پانصد هستند رو داره (البته ssd رو اگر استنثنا کنیم ) و به هیچ وجه نباید با مدل y5070 یا n550 یا 56 برای مثال مقایسه بشه (البته این کانفیگی که شما دارید)
باید توجه داشت :
کارت گرافیک لپتاپ شما بسیار ضعیفه و تقریبا در حد پردازش سیستم عامل ios لپتاپتون کارایی مناسب داره
اگر اشتباه نکنم لپتاپ شما با توجه به مدلتون باید 250 گیگ صرفاٌ ssd داشته باشه . تو دنیای امروزی کمتر از 1 ترابایت واقعا حداقل برای شخص بنده آزار دهنده هست و hdd رو در کنار چند گیگ ssd ترجیح میدم تا اینکه فقط 250 گیگ فضا داشته باشم.
مدل پردازندتون Core i5 هستش که با توجه به سیستم عامل فوق العاده لپتاپتون مناسب هست .. چون شما نمیتونید رو بازیها حسابی باز کنید ..اما بهرحال باز از مدلهای i7 y5070 ضعیفتره .
صد در صد لپتاپ بسیار خوبی انتخاب کردید و فکر نکنید قصد من تو ذوق زدنتون است بلکه دیدم در این تاپیک مطرح کردید در قبال y5070 یک نوع قیاس به حساب میومد باید توضیح میدادم ..
شاد باشید دوست من و مبارکتون باشه :n16:
خیلی مبارکتون باشه و امیدوارم بهترین استفاده رو ازش بکنید :n16:
اما شما با توجه به محدودیتهای مالی کشورمون مجبور شدید یکی از معمولی ترین کانفیگهای سری مک بوک + رتینا رو بخرید اونم با قیمت خیلی بالا ... و خیلی با اطمینان میگم در برابر مدلهای قویتر ایسوز و یا همین مدل لنوو حرفی برای گفتن نداره و صرفاٌ چون نام برند apple روش هست نباید فکر کنیم که توان رقابت با مدلهای ایسوز و یا لنوو با همین قیمت و خیلی پایین تر رو داره. گاهی اوقات از دوستان حرفهای خنده داری میشنوم که اپل چیدمان سخت افزارش با بقیه فرق داره یا نمیدونم i5 اپل برابر با i7 در لپتاپهای دیگست ..در حالی که این صحبتها هیچ گونه وجهه علمی نداره ...
اپل یعنی از نظر شخص بنده : تضمین کیفیت ... چیزی که در برندهای دیگه صد در صد نیست اما در اپل هست .. اما قدرت سخت افزار همونه که برای مثال اینتل میسازه و اپل و غیر اپل نداره
لپتاپ شما توان رقابت با مدلهای پایین تر ایسوز و لنوو که در قیمت 2 میلیون تا 2 میلیون و پانصد هستند رو داره (البته ssd رو اگر استنثنا کنیم ) و به هیچ وجه نباید با مدل y5070 یا n550 یا 56 برای مثال مقایسه بشه (البته این کانفیگی که شما دارید)
باید توجه داشت :
کارت گرافیک لپتاپ شما بسیار ضعیفه و تقریبا در حد پردازش سیستم عامل ios لپتاپتون کارایی مناسب داره
اگر اشتباه نکنم لپتاپ شما با توجه به مدلتون باید 250 گیگ صرفاٌ ssd داشته باشه . تو دنیای امروزی کمتر از 1 ترابایت واقعا حداقل برای شخص بنده آزار دهنده هست و hdd رو در کنار چند گیگ ssd ترجیح میدم تا اینکه فقط 250 گیگ فضا داشته باشم.
مدل پردازندتون Core i5 هستش که با توجه به سیستم عامل فوق العاده لپتاپتون مناسب هست .. چون شما نمیتونید رو بازیها حسابی باز کنید ..اما بهرحال باز از مدلهای i7 y5070 ضعیفتره .
صد در صد لپتاپ بسیار خوبی انتخاب کردید و فکر نکنید قصد من تو ذوق زدنتون است بلکه دیدم در این تاپیک مطرح کردید در قبال y5070 یک نوع قیاس به حساب میومد باید توضیح میدادم ..
شاد باشید دوست من و مبارکتون باشه :n16:
خیلی متشکرم ازتون، بله حرفاتون درسته، البته توجه داشته باشید اگر قصد بازی کردن نداشته باشید، این لپ تاپ از پس سنگین ترین کارها مثل رندرینگ و ادیت ویدیو های ۱۰۸۰ نیز به راحتی برمیاد، طوری که مثلا من تو یک ویدیو دیدم تفاوت نتیجه گیری این پردازنده و آخرین مدل Core i7 چیزی در حدود ۵ ثانیه در یک عملیات سنگین تفاوت دارند. یه اشتباه کوچیک هم در مورد سیتم عامل کردین که اسمش Mac OSX است نه iOS. همچنین سیستم عامل مدیریت استفاده از منابع سیستم رو به عهده داره و همه چیز صرفا سخت افزار نیست و Mac OSX اینکارو خیلی بهتر از Windows انجام میده به همین دلیلم هست که تو سخت افزار مشابه عملکرد بهتری داره، نه چیدمان. در ضمن مدل هایی که در مک بوک ها استفاره می شوند معمولا در لپ تاپ های دیگه وجود ندارند.
مثل : Intel® Core™ i5-5257U Processorکه در لپ تاپ MF840 استفاده شده.
خیلی متشکرم ازتون، بله حرفاتون درسته، البته توجه داشته باشید اگر قصد بازی کردن نداشته باشید، این لپ تاپ از پس سنگین ترین کارها مثل رندرینگ و ادیت ویدیو های ۱۰۸۰ نیز به راحتی برمیاد، طوری که مثلا من تو یک ویدیو دیدم تفاوت نتیجه گیری این پردازنده و آخرین مدل Core i7 چیزی در حدود ۵ ثانیه در یک عملیات سنگین تفاوت دارند. یه اشتباه کوچیک هم در مورد سیتم عامل کردین که اسمش Mac OSX است نه iOS. همچنین سیستم عامل مدیریت استفاده از منابع سیستم رو به عهده داره و همه چیز صرفا سخت افزار نیست و Mac OSX اینکارو خیلی بهتر از Windows انجام میده به همین دلیلم هست که تو سخت افزار مشابه عملکرد بهتری داره، نه چیدمان. در ضمن مدل هایی که در مک بوک ها استفاره می شوند معمولا در لپ تاپ های دیگه وجود ندارند.
مثل : Intel® Core™ i5-5257U Processor
که در لپ تاپ MF840 استفاده شده.
راست میگید سوتی دادم :n02: خودم امروز داشتم ios 8 میریختم رو گوشیم حواسم نبود واسه لپتاپ مک هستش . در مورد بقیه مسائل من نظرمو گفتم و دیگه چیزی نمیگم .موفق باشی دوست من :n16:
footballist
10-06-2015, 11:07
سلام دوستان
باطری این لپ تاپ رو بدون باز کردن پنل زیرین لپ تاپ میشه برداشت؟این کار مشکلی در زمینه طول عمر باطری ایجاد نمیکنه؟میشه کاری کرد که وقتی لپ تاپ به برق وصله،شارژ نشه تا عمر باطری کم نشه؟ممنون
hesamkaveh
10-06-2015, 20:55
سلام دوستان
باطری این لپ تاپ رو بدون باز کردن پنل زیرین لپ تاپ میشه برداشت؟این کار مشکلی در زمینه طول عمر باطری ایجاد نمیکنه؟میشه کاری کرد که وقتی لپ تاپ به برق وصله،شارژ نشه تا عمر باطری کم نشه؟ممنون
باتری رو نمیشه برداشت.باطری لیتیم پلیمری هست و خیالتون از لحاظ شارژ کردنش راحت باشه،مشکلی پیش نمیاد.البته میشه شارژ شدنشو با برنامه لنوو غیر فعال کرد
DJMOKHTAR
11-06-2015, 22:47
ببینید دوستان , ایسوس هم خوب نیست ولی قبول کنید جنسش از لنوو بهتره حداقل . و حالا که برندی مئل وایو که قدرت بالایی در سری ویندوزی محسوب میشد دیگه نیست سری گیم ایسوس شده برند شاخ بازار و تا حدودی هم سری XPS از DELL به عنوان برند لوکس میان رده ویندوزی .
متاسفانه ( حداقل برای من ) جنس و کارایی لنوو حس توهین به شعور مصرف کننده رو میده . شما ریویو دوست عزیزمون در صفحه قبل در باره مدل Y رو بخونید بهتر متوجه عمق فاجعه میشید
در رابطه با حرف دوست عزیزی که گفتن تست نهایی نمیشه هم مخالفم چون مدل های ریفر فکتوری این برند پر بازاره پس یعنی یک تست نهایی وجود داره که مدل های مشکل دار شناسایی و جدا میشن .
ببینید دوستان , ایسوس هم خوب نیست ولی قبول کنید جنسش از لنوو بهتره حداقل . و حالا که برندی مئل وایو که قدرت بالایی در سری ویندوزی محسوب میشد دیگه نیست سری گیم ایسوس شده برند شاخ بازار و تا حدودی هم سری XPS از DELL به عنوان برند لوکس میان رده ویندوزی .
متاسفانه ( حداقل برای من ) جنس و کارایی لنوو حس توهین به شعور مصرف کننده رو میده . شما ریویو دوست عزیزمون در صفحه قبل در باره مدل Y رو بخونید بهتر متوجه عمق فاجعه میشید
در رابطه با حرف دوست عزیزی که گفتن تست نهایی نمیشه هم مخالفم چون مدل های ریفر فکتوری این برند پر بازاره پس یعنی یک تست نهایی وجود داره که مدل های مشکل دار شناسایی و جدا میشن .
ببیند جنس لپ تاپ نامناسب نیست اما بی سلیقگی تو طراحی موج میزنه...مثلا جنس بدنه از آلومینیوم برس خورده با کیفیته ولی داخل و فریم از جنس پلاستیک کم یا بی کیفیته ولی بازهم قابل قبوله با این حال پیاده سازی بدنه بر روی شاسی به بدترین شکل انچام شده و لبه های تیز فلز بیرون زده و حس بدی به آدم میده. یا مثلا هنگام تایپ کردن فریم دور کیبورد فرو میره.همه اینها در برابر قیمت بسیار پایین قرار می گیره که این مسائل رو توجیح می کته.
VahidDG2007
15-06-2015, 23:10
ببیند جنس لپ تاپ نامناسب نیست اما بی سلیقگی تو طراحی موج میزنه...مثلا جنس بدنه از آلومینیوم برس خورده با کیفیته ولی داخل و فریم از جنس پلاستیک کم یا بی کیفیته ولی بازهم قابل قبوله با این حال پیاده سازی بدنه بر روی شاسی به بدترین شکل انچام شده و لبه های تیز فلز بیرون زده و حس بدی به آدم میده. یا مثلا هنگام تایپ کردن فریم دور کیبورد فرو میره.همه اینها در برابر قیمت بسیار پایین قرار می گیره که این مسائل رو توجیح می کته.
دوستان ظاهر مهم نیست مهم کیفیته
من الان Vaio FW45GJ دارم که سال 88 با کمک بچه های همین انجمن خریدم البته اون زمان قیمتا مثل الان فضایی نشده بود..
خلاصه واسه دوران دانشجویی گرفته بودم که رفتم و اومدم الان بعد از نزدیک 6 سال دارم باهاش شبا دانلود میکنم یعنی در 24 ساعت 7 ساعت خاموشه ...
شده بعضی وقت ها تا 19 ساعت هم روشن بوده اونم بدون کول پد و بدون فعال بودن حالت اسلیپ خودم تا این حد فکر نمیکردم که این برند با کیفیت باشه این در حالیه که بدنش نه فلزیه نه استیل و بهمان....
خلاصه میخوام بهتون بگم دلتون طرف هر برندی و مدلی رفت و خوشتون اومد همونو بگیرید همین....
موفق باشید.....:n40:
دوستان ظاهر مهم نیست مهم کیفیته
من الان Vaio FW45GJ دارم که سال 88 با کمک بچه های همین انجمن خریدم البته اون زمان قیمتا مثل الان فضایی نشده بود..
خلاصه واسه دوران دانشجویی گرفته بودم که رفتم و اومدم الان بعد از نزدیک 6 سال دارم باهاش شبا دانلود میکنم یعنی در 24 ساعت 7 ساعت خاموشه ...
شده بعضی وقت ها تا 19 ساعت هم روشن بوده اونم بدون کول پد و بدون فعال بودن حالت اسلیپ خودم تا این حد فکر نمیکردم که این برند با کیفیت باشه این در حالیه که بدنش نه فلزیه نه استیل و بهمان....
خلاصه میخوام بهتون بگم دلتون طرف هر برندی و مدلی رفت و خوشتون اومد همونو بگیرید همین....
موفق باشید.....:n40:
شما کیفیت سونی رو مقایسه نکنید، اگرم پلاستیک یا پلی کربتاته از بهترین نوعشه، برعکس لنوو که با انگشت فرو میره. وقتی دارید ۴ میلیون پول می دید حداقل انتظار دارید لبه لپ تاپ بیرون نزده باشه...البته من هرکی دیدم vaio داشته ناراضی بوده. من خودم یدونه Dell Inspiron دارم که پنج ساله شاید ۳۰۰ ساعت خاموش بوده :)) هنوزم بجز سی دی رامش سالمه.
تایید میشه سونی جزوه با کیفیت ترین لپتاپ ها بوده
من خودم داشتم ۵ سال عین ساعت کار میکرد
Public Enemy
18-06-2015, 12:05
بنده عرض کردم خدمتتون، خودم لپ تاپو تهیه کردم از دیجی کالا، فاکتورش هم موجوده، امر بفرمایید براتون ارسال کنم، اگر فقط من یا تعداد اندکی از کاربرا این مشکلو داشتند قابل قبول بود و من لپتاپو با مدل مشابه تعویض می کردم، اما بعد از اینکه به دنبال حل مشکلات تو اینترنت هرکدوم از مشکلات رو سرچ کردم متوجه شدم که تعداد لپ تاپهای مشکل دار خیلی زیاد بوده، طوری که حتی ویدئو های زیادی در این باره هم تهیه شده و حتی تو برخی از ریویو های هم به مشکلات اشاره شده. قصد من هم از ذکر مشکلات آگاهی بود تا دوستان برای خرید لپ تاپ تصمیم آگاهانه بگیرند.
دوست عزیز مدلی که شما از سایت دیجی کالا خریدین مذل IPS بود ؟
دوست عزیز مدلی که شما از سایت دیجی کالا خریدین مذل IPS بود ؟
من مدل کانفیگ H رو تهیه کردم که دیجیکالا نوشته بود GPU مدل 860 GTX آما در واقع چیپ 960 GTX بود. تا جایی که من می دونم پنل اسما IPS نبود ولی زوایای دید فوق العاده ای داشت و با پنل IPS برابری می کرد اما مشکل رنگ های مرده (مخصوصا زرد)خیلی تو ذوق می زد.
armin_punisher6
21-06-2015, 12:07
من نمیدونم چرا بعضیا گول قیمت پایین لنوو رو میخورن.آخه یک بار با لنوو کار کنین متوجه کیفیت ساخت خیلی پایینش میشین.به نظر من نباید کانفیگ رو فدای کیفیت کرد.بنده 3 ماه پیش لپ تاپ جدید خریدم که hp envy رو انتخاب کردم.فوق العاده راضیم.کنار y5070 ببینین متوجه طراحی عالی hp میشین.
Public Enemy
21-06-2015, 12:21
عزیزان در صورتی که نیاز به مشاوره دارین تاپیک جدید ایجاد کنین .
بهتره محتوای این تاپیک در حد عنوانش باقی بمونه و به سایر مباحث پرداخته نشه تا از ایجاد مگاتاپیک جلوگیری بشه ، تا احیانا خریدار بعدی قصد خرید این مدل را داشت ، بتونه به راحتی نکات مورد نظرش رو از دل تاپیک بیرون بیاره
فراموش نکنین این قسمت مشاوره خرید لپ تاپ هستش . هر گونه پرسش و پاسخ در ارتباط با برند ها و مدل هارو در نمایشگاه مدل ها و برند ها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) . در اون قسمت می تونین به راحتی در ارتباط با مدل ها و برند ها به بحث بپردازید
با تشکر :n16:
من نمیدونم چرا بعضیا گول قیمت پایین لنوو رو میخورن.آخه یک بار با لنوو کار کنین متوجه کیفیت ساخت خیلی پایینش میشین.به نظر من نباید کانفیگ رو فدای کیفیت کرد.بنده 3 ماه پیش لپ تاپ جدید خریدم که hp envy رو انتخاب کردم.فوق العاده راضیم.کنار y5070 ببینین متوجه طراحی عالی hp میشین.
درسته HP هم لپ تاپ های بسیار با کیفیتی میزنه ولی متاسفانه بازار ایران اشباع شده از لپ تاپ هایی که وارداتش بیشترین سود رو داشته باشه. بنده هم لنوو رو پس دادم و اپل گرفتم.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.